La 5.2.2011 SaPKo-Jokipojat

  • 2 710
  • 7

Warre

Jäsen
Heimosota Savo vs. Karjala on päivän teema Savonlinnassa. Aiemmin päivällä annetaan kyytiä lentopallolle ja toivottavasti klo. 17:00 alkaen sitten pallokerholle...

Olipa huono.

Toivottavasti vierasjoukkueen peli ei ole yhtä puisevaa ja tönkköä, mitä ketjun aloitus voisi ennakoida. Kyseessä on sentään Talvisalon Talviklassikko, joka kotivoittoon päättyessään katkaisee sen viimeisen oljenkorren, josta Tikkasen luotsaama Jokipojat pitää viellä kiinni.

Kokoonpanoja odotellessa.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Kalle Konsti ja Joonas Hyttinen ovat edelleen sivussa joten ei ainakaan Kalle paukuta häkkejä tänään Jokipoikien verkkoon. Kuten eilinen kuitenkin osoitti niin pyssyttäjiä riittää nyt joten Konstin poissaolonkin kustannuksella silti hyvä fiilis.

Jan-Mikael Järvinen on ihan liekeissä ja ketjukaverit Essen ja Laakkonen osaa säestää. Maalilla pitkän tauon jälkeen Pekka Lahikainen, toivotaan että kiekko tarttuu eikä pompottele hirveesti.

Ottelu on Savo vs Karjala heimosodan toinen puolisko, lentopalloilijat ovat paraikaa omaansa mäiskimässä(näyttää kierot savolaiset johtavat erin 1-0..Great). SaPKon otteluun on tänään ilmainen pääsy joten tervetuloa vaikka kauempaakin katsomaan hyvää lätkää.
 
Viimeksi muokattu:

opa27

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Ässät, Detroit Red Wings, Newcastle United
Seurailen tässä netin ja tekstarin kautta tilannetta Turusta käsin ja kertokaahan paikalla olleet oliko tunnelma niinku takavuosina? Yleisömäärä meinaa on todella ilahduttava, viimeinkin Savonlinnassa on herätty. Heimosotahan taisi olla teemana tänään ja hyvä määrä oli OKL-hallillakin porukkaa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
"(k)aukalossa on pelaajia, jotka pystyvät tekemään ihan mitä vain. ”Ikakin” varmasti tietää, että jos siellä on kaverilla sellaisia pelaajia, jotka hakkaavat mailalla ja taklaavat selkään sekä päähän, niin niitä pitää sitten ottaa vain pelistä pois."

Näin siis Tikkanen eilisen KooKoo-matsin jälkeen.

Pidätän oikeudet kääntää takkiani yhtä näyttävästi kuin pilotin oranssi puoli kääntyy esiin Naukion koulun pihalla, kun en ole luonnollisesti tämän pelin tapahtumia vielä nähnyt, mutta... Mahtaisikohan se kuitenkin olla helpompaa Tikkasenkin laittaa ensin oma jengi ruotuun kuin kaipailla Ikaa tai Melametsää takaisin kaukaloon?

Eilen siis:
Tatu Miettinen 5+20 laitataklauksesta

Ja tänään:
Matti Näätänen 2+10 selästä taklaaminen
Jordan Fox 2+10 päähän kohdistunut taklaaminen
Henri Kivioja 5+20 ryntäys
ja luultavasti Tiki itse prk käytöksestä
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Talvisalossa yleisölle on tarjottu draamaa koko rahalla. Ei näemmä mikään HMV-peli siis.

Floppi mikä floppi. Jokipojat siis. Tuhon siemenet kylvettiin jo viime keväänä. Nyt sitten niitetään sitä, mitä tuli kylvettyä. Karsinnat kutsuu näillä esityksillä. Jos nyt jotain positiivista hakemalla hakee, niin Pekka Tirkkonen on hieno mies. Toivottavasti Pässit menee pitkälle p-offeissa. Voittakaa vaikka koko paska.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Komee taistelu ison yleisön edessä Talvisalossa. SaPKo on edelleen iskussa, toinen erä oli kyllä pässeiltä tosi paska mutta ekan ja kolmannen teho ritti pisteisiin.

Jokipojille ja kannattajilleen tsemiä loppukauteen. Kiitos vierailusta ja viihtyisää oli.
 
Viimeksi muokattu:

mainio

Jäsen
Henri Kivioja 5+20 ryntäys
Tästä on kyllä videon (kiekko.itä-savo.fi) perusteella oltava eri mieltä. Tyylikäs avojään taklaus. Vastustaja katselee jalkoihinsa, ja Kivioja iskee. En tiedä saiko SaPKo-pakki muita kuin henkisiä kolhuja, mutta maksimirangaistus tuosta taklauksesta olisi ollut 2 min ryntäys. Jos vertaa esim. Yaworskin tekoon, niin onhan tuo ihan eri planeetalta. Rapakon takana olisi katsomo räjähtänyt suosionosoituksiin, täällä lentää suihkuun. Tuomareiden pitäisi osata erottaa vahingoittamisyritykset ja puhtaat taklaukset. Kova taklaus rinnastetaan nykyään liian usein vahingoittamiseen.

Sitten vielä tuosta taklauksen jälkeisestä pikku nyhjäyksestä molemmille pelaajille pelirangaistukset, voivoi..

Kai tästä vielä puuttuu se, että Kivioja saa jotain neljä peliä pannaa ja SaPKon mies kaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös