La 5.11.2011 JYP-HIFK

  • 14 520
  • 42
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Viimeinen ottelu ennen maajoukkue taukoa. JYP on kovassa nousukiidossa ja heitä on ollut vaikea pysäyttää. HIFK:lla on ollut ns. parempia hetkiä, mutta pelaaminen on ollut silti suurimmaksi osaksi kauheaa katseltavaa. Tänään pätee sama kuin viimeksi tiistaina Ässiä vastaan. Millä tavalla JYP lähtee pelaamaan? Noh, ei tarvitse olla kovin kummonen Einstein, jos tietää, mikä mahtaa olla JYP:n pelityyli kotiotteluissa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että HIFK ei tule pääsemään omista pois juuri ollenkaan järjestelmällisillä hyökkäyksillä. Pitkä päätyyn ja halukkaat perään, siinä illan teema HIFK:n hyökkäyspelistä, ehkä sillä yksi tai kaksi maalia saadaan aikaiseksi??

HIFK pelaa tällä kokoonpanolla (pelipaikat muutettu oikein 3. ja 4. ketjuihin + pakit):

IFK tänään:

Pesonen - Granlund - Somervuori
Peltonen - Wirtanen - Kuhta
Tuomainen - Hirschovits - Pöysti
Järvinen - Piiparinen - Nyholm

Söderholm - Fernholm
Jokela - Vainonen
Kurvinen - Kousa

Riksman
Lundell

Kousa, Tuomainen ja Nyholm tekevät paluun kokoonpanoon, kaksi ensimmäistä ketjua pysyvät ennallaan ja kaksi jälkimmäistä ovat vielä hiukan auki, mihin Tuomainen ja Nyholm sijoitetaan? Selviää myöhemmin päivällä... kertoili Uuge Koffi.netin saitilla.

HIFK:n sivuilta otteluennakko ja kokoonpano.
 
Viimeksi muokattu:

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Vahva on itselläni luotto JYPiin tänään. Pihlström ja Pihlman poissa tosin, mutta kumpikaan ei ole ollut kovin suuressa roolissa tällä kaudella. Selailin vain eilistä pelsupeli -keskustelua, joten en tiedä, onko tällä foorumilla jo faktaa tai perusteita huhuille Antin siirtymisestä jopa muihin maisemiin? Toivoisin kyllä Pihlströmin jatkavan.

Mutta illan peliä ajatellen on hieno juttu, että Näkyvä saa paikan näkyä. Ja mieshän ratkaisi Helsingissä HIFK-pelin, joten samanhan voisi nyt toistaa. Akatemiassa ainakin on osunut kuti hyvin kohdalleen. Virtasen
Jonne kokoonpanossa ja Pesonen Perrinin vierellä lämmittää myös mieltä. Eli JYPin suhteen ketjut on liigan sivuilla, en vain pysty tällä masiinalla kopsaamaan suoraan.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP tänään:

Louhivaara - Hytönen - Jääskeläinen
Pesonen - Perrin - Tuppurainen
AP Jaatinen - Asplund - Riska
Sipiläinen - Lahti - Virtanen

Koskinen - Vatanen
Skrbek - Näkyvä
Malmivaara - Viitanen

Myllykoski
(Helenius)

Mylläri siis palaa maalinsuulle, ihan hyvä veto. Ketjut näyttää ihan hyvältä, Pesonen-Perrin kaksikko on kiva nähdä taas kasassa. Virtanen vois heittää börsän tänään ja niistellä neniä siinä ohessa. Pihlströmin tilanne on toki mielenkiintoinen, eiköhän viimeistään mj-tauon aikana saada faktatietoa.

Kovahan tuo HIFK:n kokoonpano on huolimatta sarjasijoituksesta. Piste-ero JYPiin on vain viisi pistettä ja pelejä pelattuna kaksi vähemmän.

Tällä hetkellä on luottavainen fiilis joukkueeseen ja eiköhän tänään nähdä täyden tuvan nautinnoksi kotivoitto.
 
Viimeksi muokattu:

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eilen ajattelin että onpa kiva mennä huomenna peliin, nyt vituttaa. Lippuja ei tullut ja Piletin heebot ovat viettämässä pyhäinpäivää, tai jotain.
Vielä on toivoa!

JYP luisteli eilen varsin paljon, joten toivottavasti ei näy kauheasti jaloissa. Aika ympäripyöreä peli ja vastustajasta on vaikea sanoa mitään, koska se voi pelata ihan miten vain. Näkyvä kehissä ja Jonne ansaitusti mukana, Hienoja hommia.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Samaa paskaa saadaan todennäköisesti tänään mitä aiemminkin. Organisoituja hyökkäyksiä nähdään hyvässä lykyssä ehkä 1-2 kappaletta koko ottelussa, mutta todennäköisesti ei kuitenkaan yhtään.

Hirsot, Pesoset ja kumppanit jatkanevat edelleen maalipaikkojen tuhlailua ja JYP rokottanee taas ihan isän kädestä. Tulosvetoon isketään JYPille 5,6 ja IFK:lle 0,1. Toivottavasti pelin jälkeen saadaan lukea Petun potkuista. Tää paska laiva on uppoamaisillaan ja toivottavasti joku nyt vaan ampuisi siihen sen viimeisen reiän.

Vituttaa jo valmiiksi ajatella illan peliä, kun tietää että IFK tarjoaa jälleen kerran niin karmeata kiekkoa kannattajilleen, että edes Penan aikana ei oltu näin syvällä pelillisesti.
 

Kahvi_Kuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #42 #26 #49, Blue Jackets #61, Leijonat
Hieno peli tulossa. Ennen kauden alkua varmasti valtaosa odotti että tässä pelissä tapellaan runkosarjan kärkipaikasta. Ei tapella ei. HIFK on enemmän tai vähemmän sekaisin ja JYP antoi kauden alussa sen verran muille eteen jota nyt sitten ajetaan kiinni. Odotan tottakai vauhdikasta ja fyysistä peliä. Areena on luultavasti tänään täynnä mutta vieläköhän minä jostain lipun saisin? Kokoonpanoista, itse olisin siirtänyt Virtasen 3-ketjuun ja Riska 4-ketjuun. Myllykoski maalilla, hieno juttu. HIFK:n puolelta kiinnostaa tottakai Mikael Granlund, käsittämättömän hieno pelaaja. Tulosvetoon 4-3 kotivoitto.
 
Viimeksi muokattu:

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Pihlström ei ole tänäänkään mukana, jokohan matkalaukut on pakattu vai onko kyse vain pienestä sairastelusta, veikkaan jälkimmäistä. Eihän tuossa ole taas vaihteeksi kuin yksi ketju, jolta voi odottaa jotakin hyökkäyspäässä. Jari Jääskeläisen panos ykköskentässä tappaa viimeistään sen minimaalisen uhkan, mikä tuossa ketjussa on hyökkäyssuuntaan pelatessa. Pileä ja Pillua tuo kokoonpano huutaisi. Toivon mukaan saamme todistaa tänään Mikko Viitasen viimeistä ottelua JYP-paidassa.
Perrin ja Vatanen kantavat JYPiä tänäänkin harteillaan, molemmat maalaa kahdesti ja Skrbek kertaalleen, joten pinnat jää Jyväskylään 5-2 lukemin.
 

Hyytiäinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa & Ottawa
Eihän tuossa ole taas vaihteeksi kuin yksi ketju, jolta voi odottaa jotakin hyökkäyspäässä. Jari Jääskeläisen panos ykköskentässä tappaa viimeistään sen minimaalisen uhkan, mikä tuossa ketjussa on hyökkäyssuuntaan pelatessa. Pileä ja Pillua tuo kokoonpano huutaisi. Toivon mukaan saamme todistaa tänään Mikko Viitasen viimeistä ottelua JYP-paidassa.

-allekirjoitan ylemmät Viitasta lukuunottamatta. Toivottavasti Viitanen näyttää epäiljöilleen tänään kovaa oman maalinedustapelaamista ja pitää kissapedot pois maalilta.

Jääskeläinen pelais paremmin nelosessa omiensa seurassa. Saatais lisää taklauksiakin. :)

Ja ennenkaikkea odotan kuumaa ja fyysistä lauantai-illan vääntöä josta jännistystä ei tule puuttumaan! Onneks Jonnekin on kokoonpanossa.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
- - -
Kousa, Tuomainen ja Nyholm tekevät paluun kokoonpanoon, kaksi ensimmäistä ketjua pysyvät ennallaan ja kaksi jälkimmäistä ovat vielä hiukan auki, mihin Tuomainen ja Nyholm sijoitetaan? Selviää myöhemmin päivällä...

Näinhän se Uuge koff.net :ssä sanailee. Hyviin tapoihin kun kuuluu laittaa lähde näkyville.

Paljon ei tosiaan odotuksia ole päivän pelistä. Pinna olisi kiva yllätys.

JyP tulee varmasti pelaamaan peruskahvausta ja estämispeliä ja sitten ratkaisee harppuunhyökkäyksille HIFKin pakiston väliin ja taakse. Samaten kahden pelaajan prässi HIFKin pakeille on odotettavissa.

Onkin mielenkiintoista nähdä, onko Matikainen tai tämä rakettitieteilijä Kroisos Pennonen keksinyt jotain mullistavaa ja uutta siihen, että saataisiin nopeasti kiekko pois omasta päästä. Ja jopa vielä omille.

Pakisto on saamassa hieman vahvistusta ja jos Riksman pelaa unelmapelin ja jos Micke G sekä Ville P taituroivat pari byyriä, on se pinna mahdollinen, jopa kaksi. Vain kolme jossia.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK puolustaa tänään Hippoksella:

Toni - Daniel
Mikko - Mikko
Mikko - Mikko

Jypillä masu täynnä ja peli eilen, HIFK:lla suunnilleen elämä pelissä ja lepoa alla. Pelkällä materiaaliylivoimalla tiukka pakkovoitto vieraille.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
HIFK tänään:
Mv: Riksman (Lundell)
1: Söderholm-Fernholm; Pesonen-Granlund-Somervuori
2: Vainonen-Jokela; Peltonen-Wirtanen-Kuhta
3: Kurvinen-Kousa; Tuomainen-Hirschovits-Pöysti
4: Järvinen-Piiparinen-Nyholm

Nuorempi Granlund, Liivik ja Tuohilampi on pudotettu pois kokoonpanosta. Kousa, Tuomainen ja Nyholm pelaavat tänään.
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Minusta JYPin kokoonpano näyttää ihan hyvältä. Näkyvä ja Viitanen nostettu reservistä ja Ilvonen-Auvinen pois. Näin sitä reserviä hyödynnetään ja sopii hyvin tuplapeleihin. Viitasesta tuskin olisi eilen ollut paljonkaan hyötyä, mutta tänään nimenomaan HIFKiä vastaan pitää Mikon näyttää sitä kovuutta maalinedustalla. Hyökkäyksessä Pesonen-Perrin tulee painamaan kiekkoa maaliin tänään, siihen luotetaan.

HIFKillä ollut omat ongelmansa, mutta kyllä se silti hemmetin vaarallinen joukkue on jo pelkällä yksilötaidollansa. Erittäin kova peli tulossa ja aika jännä, että urpoteevee ei ole tätä ottanut omaksi ottelukseen. No Totalista näkyy ja edes pyhäinpäivä ei kisastudiota estä, koska kaupassa käytiin jo eilen. Jopa pientä kiimaa havaittavissa meikäläisellä, ensimmäistä kertaa tällä kaudella!

Myllärikin sai Akatemiassa pelin alle sairastumisen jälkeen, joten eiköhän mies ole tänään iskussa ja haasta Riksmanin ihan kunnolla. Maaliveikkaus meikäläiseltä lähtee JYP 3,4 - HIFK 3,4. Tiukka peli, parempi voittakoon!
 

Bulldog

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, St Pauli
Ässät pelin nähneenä ei odotuksia illalle ole. Toisaalta silloin kun ollaan pelattu paskasti himassa on yllättäen pelattu hyvin vieraissa. IFK oli niin läpeensä paska Ässät pelissä että hirvitti. Joukkue ei pelannut valmentajalleen, sen faktan on nähnyt jo aikaisemminkin. En osaa sanoa mitään illan pelistä. Optimistina toivon pilkahdus paremmasta ja jopa vierasvoitosta on aivojen perällä, mutta usko omiin alkaa olla kovilla.
Näen illassa kaksi vaihtoehtoa: Turpaan tulee 5/6/7- 0/1/2 tai sitten väliaikainen herääminen tapahtuu Hippoksen illassa ja otetaan yhden maalin yllätysvoitto. Surullinen fiilis tulee kun katsoo meidän rosteria; huimia nimiä paperilla, mutta..........
Jos tänään tulee turpaan urakalla, ottaisin Raato Summasen meille konsultoimaan P Matikaiselle uutta pelikirjaa. Petun tiimalasista alkaa hiekka käymään vähiin.
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
IFK voittaa tänään ja maalit 0-2 vs. 3-6.

Fernholm ja Pesonen ainakin maalareina.

Julli
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Jaahas, se on sitten tämmöinen marraskuinen lauantai-illan läpsyttely. HIFK ei herätä muita kuin puistatuksen tunteita, JYPin voitto olisi kiva niin pääsisi lukemaan taas niitä avautumisia HIFK-osiossa.

Helsinkiläisillä ollut selviä vaikeuksia saada konetta käyntiin, ja enää ei krapulan (käytetään nyt sitä termiä vielä kerran) piikkiin paljoa voi laittaa. Mutta, valitettavasti, kyllä se HIFKin kone sieltä lämpenee kevättä kohden, sillä eihän tuolla rosterilla voida koko kautta pelata päin bottocksia. Vai voidaanko?

JYP ei ole ainoastaan tuloksellisesti vaan myös pelillisesti kohentanut otteitaan, ja edellinen seitsemän pelin pisteputki tuli jopa vähän yllättäen itsellenikin, sillä peli ei ollut tuolloin kuin ajoittain järkevältä vaikuttavaa. Nyt on puolustusviisikkoa tiivistetty, maalinedustalle ei vastustaja pääse hääräämään lainkaan niin paljoa kuin alkukaudesta ja myös karvauksen ajoitukset ovat alkaneet toimimaan.

JYPin kokoonpano on tänään ehkä se tämän hetkinen paras mahdollinen, Pihlströmin poissaoloa lukuunottamatta. Vaikka moni on halukas kaveria jo Venäjälle myymään, itse en olisi ihan niin valmis pikaisesti hänestä luopumaan. Muttamutta, toki, jos sieltä Venäjänmaalta suurehkojakin summia tarjotaan, ei se JYPiä tällä hetkellä ihan niin merkittävästi heikennä kuin mitä nimeä selässä tuijottaen voisi kuvitella.

Veikkaisin kyllä JYPin voittoa, mutta silti kovinkin pienellä marginaalilla. Suora voitto yhden tai tyhjään maaliin kahden maalin erolla.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
HIFK pelaa paremmin vieraissa kuin kotonaan, kun ei tarvitse yrittää miellyttää yleisöä hyper-kiekolla. Virheet minimoidaan ja pelataan tarkasti oman pään kautta. Voi ehkä kuulostaa retardilta, mutta HIFK omaa aivan kelpo mahdollisuuden tässä. Paremman kuin kotona pelattaessa. Pitkävetoon kakkonen ja tulosvetoon 1-3 (viimeinen tyhjiin). Toteutuessaan julistan itseni Jatkoajan oraakkeliksi. Muussa tapauksessa olen hiljaa ja unohdan edes kirjoittaneeni mitään.

Ps: HIFK:n maalit: Peltonen, Söderholm, Pesonen.
 

Kovy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Voi ainaki heti matsin alkuun sanoo, että tuomarit on todella pihalla taas. Helvetti mikä jäähy kibelle ja sit toiselle puolelle tää vihellys vaikka kiekko ei ollut edes riksmanin hallussa.


edit: HIFK myös todella pihalla
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP:ltä kyllä loistavaa peliä ja ainoa kunnon miinus pelistä on Viitasen koomailut jonka takia Myllykoski menetti nollapelin, mutta muuten koko joukkueelta hyvää peliä. Vaikka vastustaja ei varmaan ihan parhaimillaan ollut niin onhan tässä semmoinen voittoputki ja myös hyvin pisteitä viimeaikoina tullut, ettei ihan sattumaa voitto ollut.

Jonne Virtanen teki sen minkä lupasi ja maali tuli. Myös Sipiläiseltä pirteä peli ja koko nelosketju Jonnen tulen myötä ollut hyvässä tikissä. Toivottavasti jatkossa peliaikaa jonne saa liiganpuolelta ettei ole kokoajan koirankopissa. Mies oikeasti ansaitsee pelipaikkansa tällähetkellä. Lahti/riska kaksikko on ehkä tällähetkellä semmoista joita sinne mestikseen voi työntää ja jonnea vaan sentteriksi jos tarvitsee.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Erittäin maistuva voitto, vaikka vastus oli luokaton.

Muutama viiva pelistä:

-Valitettavan pieneksi jäi voittolukemat. Tasoero luokkaa 10-0.
-Hirso kilpailee Jarkko Ruudun kanssa tosissaan liigan suurimman vitsin tittelistä.
-Harri Pesonen on kiekon kanssa mielettömän vaarallinen pelistä toiseen.
-Se tunne, kun Jonne V. ajeli kolme vastustajaa seinille noin 20 sekunnin sisään.
-Sääliksi käy HIFK:n faneja. Ällöttävän huono esitys.
-Viitaselle heippa. Tänään pilasi Myllärin nollan turhalla riplailulla omassa päässä.

Kiitos JYP!
 
Viimeksi muokattu:

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Kuten sanottua, marraskuinen lauantai-läpsyttely oli pystyssä. JYPin ei tarvinnut pistää konetta täysillä edes käyntiin, koska HIFK on yksinkertaisesti sysipaska ("ei millään pahalla"). Kentällä oli käytännössä yksi Joukkue. Peli oli JYPiltä hyvä, mutta ei se huikea millään tasolla siis ollut.

Näkyvä pelasi mielestäni hyvin, sen minkä oman koneen takkuilun takia pystyin näkemään, Viitanen pilasi Myllärin nollapelin. Nousuhumalassa en saa kovinkaan paljoa järkevämpää kirjoitettua. Tykkäsin, silti. Pitää aamuyöstä nauttia sitten HIFKin "vittu kun vituttaa"-ketjun antimia.

Parempi vitsinä? Olen samaa mieltä.

Puhuttiin Hirschhcohchc-vitsistä. Ruutu vie satanolla.
 

Marstio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Reginan Vangit, Traktorit, Suski
Hirsot, Pesoset ja kumppanit jatkanevat edelleen maalipaikkojen tuhlailua ja JYP rokottanee taas ihan isän kädestä. Tulosvetoon isketään JYPille 5,6 ja IFK:lle 0,1.

Vituttaa jo valmiiksi ajatella illan peliä, kun tietää että IFK tarjoaa jälleen kerran niin karmeata kiekkoa kannattajilleen, että edes Penan aikana ei oltu näin syvällä pelillisesti.

Toivottavasti panostit huolella niin saa ainakin kelpo lastin vitutuslääkettä.
 

makeyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tulosvetoon isketään JYPille 5,6 ja IFK:lle 0,1.

Onnittelut osuneesta tulosvedosta :)

HIFK oli kumman vaisu. Kuten kaikki tähtipelaajatkin. Pesoseen kiinnitin huomiota ekan kerran kolmannessa erässä. Granlund erottui kypärän ansiosta.

Positiivista että JYPi sai onnistumia laajalla rintamalla
 
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Mahtava peli näin JYP-näkökulmasta. Ensimmäisen minuutin jälkeen oli selvää, että kumpi on isäntä ja kumpi yrittää roikkua mukana. Aivan uskomatonta, kuinka munatonta kiekkoa IFK voi tarjota tuolla rosterilla. Joo, valmentaja on helvetin yliarvostettu tapaus ja minkäänlaista pelitapaa ei löydy, mutta luulisi että peltoset, granlundit ja pesoset pystyisivät edes yksilötaidoillaan tuomaan peliin edes jotain säpinää.

JYPiläisittän plussat Jonne Virtasen haastattelulle ja lupauksen pitämiselle, ja isot miinukset Mikko "ruma mutta tyhmä, ja silmätkin ovat kuin jollain helvetin kiinalaisella" Viitaselle. Aivan turhaan lähti lähes paineettomassa tilassa kikkailemaan ja vei Myllykosken ensimmäisen nollapelin.

HIFK:n touhu ei tällä hetkellä edes naurata, vaikka hilpeälle tuulelle olen itseni saattanutkin. Suomen parhaat fanit ansaitsevat parempaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös