La 5.1.2008 KooKoo - Jokipojat

  • 9 860
  • 99

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Esimerkiksi tänään pitäisi olla kookoo.fi sivulla tieto miksei maestro Nistas ole tänään mukana. Onko loukkaantunut, sairaana vai mistä johtuu, että paras pelaaja ei ole mukana???

Tulikos Nistas takaisin lomiltaan? Nämä on aika häijyjä juttuja aina tähän aikaan vuodesta, kun on tuo siirtotakaraja tuossa lähellä. Juuri nyt pitäisi olla tiedottamiset kunnossa, ettei faneilla pääse epäilykset mahdollisesti valloilleen.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Voi hyvää päivää. Ei tämä voi olla todellista, koko ajan on miehiä lasaretissa. Sormet ja varpaat ristiin, ettei George olisi loukkaantunut pahemmin. Vituttaa, kun onnetar pyllistää joukkueellemme jatkuvasti. Nooh, ei auta itku, näillä mennään.
Jokipojat on aina ollut paha, varsinkin kun joukkueen tukena on raivoisasti kannustavat fanit. Veikkaan tiukkaa ja vähämaalista ottelua. Ei olisi minulle yllätys, jos varsinaisen peliajan jälkeen tilanne olisi tasan.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän Nistasin huililla vaan haeta sitä, että hieman arka nivunen saa toipua kuntoon. On ollut ilmeisesti "kovassa käytössä" kotilomalla, onhan viime matsista jo aikaa. No, onneksi on uusi tulokas, joka laitetaan perinteiden mukaan ykköseen. Tottakai se on parempi kuin joukkuetta pitkään palvelleet pelaajat.
 

Rankkari

Jäsen
Nistas

Nistasin poissaolo tulee näkymään. Pelinrakentajana hän on ollut joukkueensa ylivoimaisesti paras yv:llä, ja myös tasakentällisillä. Ottelun tasolle sopivia keskushyökkääjiä on Kookoolla vain yksi jäljellä. Voittoputken katkeaminen on harmillisen lähellä, mutta toivottavasti Kolek on saanut yv:lle uudet kuviot kuntoon. Seppäsestä on turha tehdä sankaria. Poikittaisliikettä, suoraan syötöstä laukomista, ja kunnon maskia maalivahdin alueen eturajalle. Veikkaan tasuria, tai Kookoolle maalilla voittoa ottelun lopussa, yleisöä 1219.
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jaa Nistas sitten poissa tällä kertaa..Ei hyvin mene. Mutta siltikin sanoisin, KooKoon olevan ennakkosuosikki tähän peliin. Loukkaantumisiin ei olla ennenkään kaaduttu. Antaa tsoortsin huilata tämä peli itsensä kuntoon nimittäin nyt sillä ei niin suurta vaikutusta ole, kuin että tämä olisi keväällä edessä.

Mutta aika suuren tasoituksen KooKoo antaa vastustajalle jälleen loukkaantumisten myötä. Positiivista ennakossa oli kuitenkin, että Huilla ja Liukkonen on palailemassa kentälle.

Veikkaan että menee rangaistuslaukauksiin ja sitä kautta KooKoolle 4-3.
 
Nistaksen nivunen kipeytyi LeKi-pelin aikana ja sen takia ei ole vissiin pystynyt tekemään luistimet jalassa oikein mitään. Menee lähiaikoina tutkimuksiin, mutta vaikka sieltä ei mitään löytyisi, niin viikkojen tauosta joudutaan silloinkin puhumaan. Jos taas löytyy taas jotain repeämiä tai muuta, niin mahdollisesti kausikin pulkassa. Toivotaan, että siellä on joku venähdys vain ja kaveri lepuuttelee. Kun venähdyskin aiheuttaa nivusessa melko sietämättömän kivun.

Turha nyt Georgen perään on murehtia, jos tosiaan kaveri on pahemmin satuttanut itsensä, niin sille ei voi mitään. Ajatella jos menee pitkälle plejareissa ilman Liukkosta ja Nistasta! Niin ja kun olette puhuneet Liukkosen pikaisesta palaamisesta, niin lähteeni täydensi vastaustaan ja puhui maaliskuusta milloin Liukkonen pääsisi pelaamaan.
 

RooHoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KalPa, rullakiekko, tuomarit
Nistaksen pitäisi pelata keskiviikkona. Nivunen on vihoitellut ja flunssaa ollut, joten siksi poissa tämän päivän pelistä.
 

Strawberry

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tulikos Nistas takaisin lomiltaan? Nämä on aika häijyjä juttuja aina tähän aikaan vuodesta, kun on tuo siirtotakaraja tuossa lähellä. Juuri nyt pitäisi olla tiedottamiset kunnossa, ettei faneilla pääse epäilykset mahdollisesti valloilleen.

Nistas on palannut Kouvolaan. Nivus vaan äitynyt niin pahasti kipeäksi ettei pysty luistelemaan lainkaan. On menossa maanantaina kuvauksiin. Nistasin poissaolon myötä Jokipojat on eittämättä pienoinen suosikki illan ottelussa. Kaksi parasta pistemiestä siis pois KooKoolta Nistas ja Sveitsiin siirtynyt Kaartinen.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nistaksen pitäisi pelata keskiviikkona. Nivunen on vihoitellut ja flunssaa ollut, joten siksi poissa tämän päivän pelistä.

Nistas on palannut Kouvolaan. Nivus vaan äitynyt niin pahasti kipeäksi ettei pysty luistelemaan lainkaan. On menossa maanantaina kuvauksiin.

Pelaako keskiviikkona vai onko menossa kuvauksiin? Nyt on hiukan erilaista tietoa tuosta Nistasista liikkeellä. Toivotaan, että tuo RooHoon "tietolähde" on oikeassa ja että KooKoolle tärkeä pelaaja Nistas olisi mukana jo keskiviikkona.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No niin tänään sitten katkesi KooKoon voittoputki. Olisihan KooKoolla kyllä tänäänkin ollut mahdollisuus ratkaista peli 2-1 tilanteessa, kun Jokipoikia vietiin jäällä kuin kuoriämpäriä. Sitten pari jäähyä ja nukahdusta ja Jokipojat käänsi tappioaseman muutamassa sekunnissa 2-3 johtoasemaksi, josta KooKoo ei enää toipunut. Lopullinen niitti 2-4 syntyi Jokipoikien ensimmäisestä laukauksesta kolmannessa erässä KooKoon maalia kohti kun KooKoo oli hallinnut erän alkua suvereenisti. Nistasin poissaolo näkyi kieltämättä varsinkin KooKoon ylivoimapelissä. Katsomossahan tuo Nistas näkyi olevan seuraamassa peliä. Toivottavasti kuitenkin olisi jo mukana seuraavassa pelissä Sportia vastaan. Jokipoikien kannattajia oli runsaasti paikalla. Muuten ihan hyvä meininki mutta olisivat voineet jättää sen kauhean rumpupatterin suosiolla kotiin.
 
Jokipojat oli tänään pari askeleteta edellä ja otti voiton melko helposti. KooKoolta puuttui tänään ratkaisijat ja minua kyllä itseasiassa vähän pelottaa tulevat pelit. Bakerilla ei ollut kaveria jäällä ja se näkyi. Ore oli tänään heikko ja toisessa päässä Seppänen pelasi kelpo pelin.

Jokipofanit pitivät hyvää mökää toisessa päässä ja kyllä huusivat toisen päädyn ihan hiljaiseksi. Tunnelma pelissä oli normaalia parempaa muuten.

Noh, ei tässä mitään sanottavaa sitten ollutkaan. Toivottavasti tässä ei ala toisenlainen putki.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Mistä näitä tuomareita tulee? Aivan järkyttävän huonoa viheltelyä. Lopussa KooKoolta vietiin 6-4 -ylivoima, kun KooKoon pakki kampattiin siniviivalla ja Jokipojat pääsi tekemään tyhjiin. Tuomari katseli aitiopaikalta.
Samoin 2-2 -tasoitus syntyi ylivoimasta, jota ei olisi pitänyt viheltää. Jokipoikien pelaaja huitaisi viikatteella Oren käsille, ja Honkanen aivan oikein teki "kovan poiston". Honkasen jäähy oli selviö, mutta huitomisesta ei tullut jäähyä. Sen jälkeen KooKoon peli olikin aika ponnetonta.

Kyllä tuli Nistasia ja Kaartista ikävä. Pelissä ei pitkän tauon jälkeen ollut ajoittain mitään tolkkua, ja paras terävyys puuttui maalintekotilanteissa. Parannettavaa riittää ja reilusti.
 
Viimeksi muokattu:

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
KooKoo vie peliä mielinmäärin ja Jokipo iskee vastareista. Noh, tämähän oli se jonka varaan Jokipojat laski. Kakkoskentältä täydellinen onnistuminen.

Kotietu, täältä tullaan!
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
KooKoo vie peliä mielinmäärin ja Jokipo iskee vastareista. Noh, tämähän oli se jonka varaan Jokipojat laski. Kakkoskentältä täydellinen onnistuminen.

Kotietu, täältä tullaan!

Jep. Täytyy myöntää, että Jokipojat onnistui hyvin taktiikassaan. Onneksi Jukuritkin hävisi, joten se on ainakin vielä KooKoolla saavutettvaissa. TuTo taitaa kyllä menojaan kohti runkosarjan voittoa.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Tilastotappio...

No, joo Jokipo pelasi hyvin ja karvasi korkealta, johon ei KK:lla tuntunut tänään löytyvän lääkettä. Varsinkin toinen erä oli todella nihkeää peliä kotijoukkueelta, mutta kolmannen alussa oli saumat nousta rinnalle ja ohi. Kokonaisuudessaan kuitenkin oikea joukkue taisi voittaa, koska ihmeellisen typeriin virheisiin KK sortui. Tästä esimerkkinä erityisesti Jokipon 2. maali, jossa 1/3- tilanne muuttui yhdellä jätöllä läpiajoksi, kun kolme kouvolalaista ajoi samaan jamppaan kiinni. Myös tasoitusmaali seuraavassa vaihdossa oli tälle kaudelle epäkookoomaisen nukkumisen seurausta ja nosti Joensuun lopullisesti takaisin peliin.

Taisi muuten olla ensimmäinen huono peli Bakeriltä? Syötöt eivät löytäneet perille ja ajoi pari kertaa komeasti joensuulaiseen miinaan helpohkon näköisesti. Lisäksi istui vilassa penkinpäässä pari vaihtoa yritettyään ottaa tyhmän jäähyn läpsimällä olan takaa kolmantena miehenä maalineduskähyssä. Sinänsä pisteet Kolekille, että oli munaa pistää joukkueen tähtikin rauhoittumaan pariksi vaihdoksi.

Kuka ei muuten kuulu joukkoon (= aloittavaan ylivoimakenttään)? Mattila - KOSKELAINEN - Lampinen?
 

Fordél

Jäsen
Olipas kiihkeä kamppailu, mutta pelillisesti aika köyhä. Varsinkin KooKoolla pakka sekosi paikoitelleen ihan totaalisesti. Ei laukauksia ja hyökkäyksiin lähdöt olivat todella hitaita. Kuinka vaikeaa se on avata nopealla laitaan yms?

Tuomari oli todella paska. Varsinkin tyhjiin tehty maali oli osoitus arvon herra Kärkkäisen ammattitaidosta. Ei KooKoo olisi voittoa ansainnut, mutta muutama tuomarin karkea virhe ratkaisuhetkillä käänsi ottelun joensuunlaisille.

KooKoosta edukseen esiintyivät Vilkman, Miettinen ja Peltola. Sen sijaan missä olivat Essen ja Mattila? Ore oli myös epävarma. Koskelaisen paikka on loukkaantumisen jälkeen ensimmäisessä pelissä jossain muualla kuin kolmosen keskellä.

Kuuden Penkkiurheilijan palkinnot illan ottelusta:

Kultainen banaani: Ei kovin helppo valinta, mutta Henri Peltola nappasi tällä kertaa pystin hyvällä liikkeellä, syötöillä, työmoraalilla ja rohkeilla haastamisilla.

Nihkeä rypäle: tuomari Kärkkäinen. Syy: paska.

Köyhä ritari: Tämä palkinto annetaan järjen köyhyydestä ja se jaetaan hyvin harvoin. Tällä kertaa se kuitenkin menee Aapo Lampiselle, jonka vihellyksen jälkeinen töytäisy Jokipoikien pelaajaan olisi voinut aiheuttaa pahaakin jälkeä. Todellista idiotismia Apassi ja pois tällaset!

Edit: Kyseenalainen kunniamaininta vielä KooKoon järjestelyille lippujonoista, jotka olivat aivan käsittämättömän pitkät vaikka yleisöä oli alle 1300. Koita Sir Viö nyt herran jestas tehdä jotain tälle asialle!! Kaverini jonotti lippua lähes puolituntia minsaa ja kyseessä on Mestis-ottelu. Käsittämätöntä tunarointia!
 
Viimeksi muokattu:

Rankkari

Jäsen
Nistasin poissaolo tulee näkymään. Pelinrakentajana hän on ollut joukkueensa ylivoimaisesti paras yv:llä, ja myös tasakentällisillä. Voittoputken katkeaminen on harmillisen lähellä, mutta toivottavasti Kolek on saanut yv:lle uudet kuviot kuntoon. Seppäsestä on turha tehdä sankaria. Poikittaisliikettä, suoraan syötöstä laukomista, ja kunnon maskia maalivahdin alueen eturajalle. yleisöä 1219.

Ei sota yhtä miestä kaipaa, paitsi Nistasia. Yv ei toiminut, ja muutoinkin ratkaisijat hukassa. Tai oikeastaan ratkaisupaikoille ei päästy, koska liike oli hidasta ja terävyys puuttui. Seppäsestä tehtiin turhaan sankari. Hyviä maalintekopaikkoja oli tavallista vähemmän. Paremmin tilanteet pelanut joukkue voitti. Hyökkäyspäässä Jokipojat käytti tilan paremmin. Ja myös yv oli heillä hyvä.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Lippujonot tosiaan olivat aivan älyttömät. Onneksi on kausari. Lippu-uudistus on kyllä täysin turha hallissa, joka on normipeleissäkin aika tyhjillään. Kaikkea ei tarvitse yrittää kopioida änäristä, eikä kaikki uudistukset ole aina positiivisia. Ennen ei ollut mitään ongelmaa jonojen kanssa, mutta uuden järjestelmän kanssa ihmiset joutuvat odottelemaan ulkona kun peli on jo täydessä käynnissä. Täysin kohtuutonta.

edit: itse peliin liittyen vielä: laukauksia säästeltiin ihan turhaan. Homma meni välillä päämäärättömäksi pörräämiseksi maalintekosektorilla. Olisin kaivannut sitä, että kiekkoa olisi rohkeasti pelattu luukulle, koska silloin yleensä alkaa tapahtumaan.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivottavasti Nistas on mukana jo seuraavassa pelissä. Nistas on varsinkin ylivoimalla KooKoon pelin sielu. Kory Baker oli tänään ehkä vielä väsyksissä Kanadan lomamatkasta sillä tänään ei kyllä nähty lainkaan tuttua Korya kentällä. Henri Peltola on tänään KooKoon paras pelaaja. Essen ja Mattila eivät tänään onnistuneet.

Seuraavaan peliin kannattaisi kasata ykkösketjuksi Kory Baker - George Nistas - Henri Peltola.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
KooKoosta edukseen esiintyivät Vilkman,

Kiitos Fordel taas mielenkiintoisesta katsauksestasi. Puutun vain tähän Vilkmaniin. Vilkman oli neljän Jokipoikien maalin aikana jäällä ja sai -3 tehopistettä illan ottelusta. Pöytäkirjasta katsoen lähes yhtä huonosti meni Kory Bakerillä, koska nettosi samat -3 tehopistettä. Ilmeisesti näit Vilkmanin pelissä jotain todella hyvää, kun hänet nostit onnistujiin?

Ajatellen 10.1. KooKoo-Sport ottelua oli tappio Jokipojille paha takaisku. Kouvolassa yleisö menettää nopeasti mielenkiintonsa, kun joko kauden alku tai niinkuin nyt vuoden alku lähtee huonosti liikkeelle. Tappiosta huolimatta toivottavasti Mestiksen tämän hetken kuumin joukkue Sport vetää Kouvolan jäähalliin yli 2000 katsojaa.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
OskarEssen,OskarEssen,OskarEssen,OskarEssen jne. Upea ykköskentän hankinta taas kerran. Kiitos! Vai kuinka? Surkea kaveri.

Oho Håkan on taas herännyt. Ja viestien taso senkun paranee. Håkan on pystynyt kirjoittamaan jo kaksi viestiä jatkoaikaan. Vähän kun vielä harjoittelet niin saattaa noihin viesteihin tulla matkan varrella jotakin älyllistäkin sisältöä.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipas kiihkeä kamppailu, KooKoosta edukseen esiintyivät Vilkman, Miettinen ja Peltola. Sen sijaan missä olivat Essen ja Mattila?
Kuuden Penkkiurheilijan palkinnot illan ottelusta

Köyhä ritari: Tämä palkinto annetaan järjen köyhyydestä ja se jaetaan hyvin harvoin. Tällä kertaa se kuitenkin menee Aapo Lampiselle, jonka vihellyksen jälkeinen töytäisy Jokipoikien pelaajaan olisi voinut aiheuttaa pahaakin jälkeä. Todellista idiotismia Apassi ja pois tällase

Ai niin, P-Karjalan poikia pitää aina kohdella silkkihansikkain. Jos tilanteessa olisi ollut jotain ongelmaa, tuomari kyllä olisi hoitanut. Ei Sinun, Fordél, tarvi täällä jakaa tuomioita. Jos tolle linjalle lähdetään, niin kymmenisen kaveria molemmilta puolilta olisi joutunut/joutanut suihkuun.

Vai v****************** muuten? Onneksi KooKoolla on Essen.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lippujonot tosiaan olivat aivan älyttömät.

Toisaalta kannattaisikohan tulla hallille jo vähän aikaisemmin kuin 10 minuuttia ennen pelin alkua. Jos suurin osa katsojista saapuu hallille 10 minuuttia ennen pelin alkua niin jonoilta ei voida välttyä. Kausikortti tietysti olisi fiksuinta hankkia tai jos ei viitsi jonottaa niin lippuhan on erittäin kätevästi hankittavissa netistä www.piletti.fi.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toisaalta kannattaisikohan tulla hallille jo vähän aikaisemmin kuin 10 minuuttia ennen pelin alkua. Jos suurin osa katsojista saapuu hallille 10 minuuttia ennen pelin alkua niin jonoilta ei voida välttyä. Kausikortti tietysti olisi fiksuinta hankkia tai jos ei viitsi jonottaa niin lippuhan on erittäin kätevästi hankittavissa netistä www.piletti.fi.

Juuri näin, ihmettelen näitä jonottajia, kun tulee ajoissa paikalle ei ole mitään ongelmia. Samahan se on, jos juna lähtee, niin siellä on oltava, tai jää taas odottamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös