La 4.11.2023 Sport - Ilves

  • 1 671
  • 13

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Suomi - Palve - Nyman
Stransky - Kodytek - Ratinen
Alvarez - Mäntykivi - Ikonen
Könönen - Bau - Päkkilä

Lancaster - Pelli
Friman - Clendening
Parikka - Latvala
Jurmo

Gunnarsson
(Malek)


Aiheuttaa jo nyt vilunväristyksiä Lancaster - Pelli kaksikko.
 

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sport viimeisen 5;n pelin otannalla 2. Me sijalla 4.
Johdamme vieraspelit tilastossa ja Sport kotipelit tilaston 10.
Sport on myös vieraissa ollut hieman parempi kuin kotonaan.
Mitä tämä tarkoittaa, no ei aavistustakaan...

Viimeksi musta enkeli vei päivänsankarin, nyt olisi paikka hakee se takas...
 

Since 1931

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Liverpool,sympatiat HIFK (Kom Igen Ilves)
Jos Ilves on läsnä eikä vain paikalla, niin kolme pistettä lähtee Tampereelle.
Viimeksi Kärppiä vastaan suuri osa oli vain paikalla.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Hyvä ryhtiliike joukkueelta terävyyden suhteen Kärpät-ottelusta. Gunnarsonilta loistava matsi ja kuittasi kyllä hyvin tuon parin viikon takaisen kohtaamisen, jossa hävisi Svobodalle kyllä veskarien taiston.

Nyt ansaitulle maajoukkuetauolle. Melkoinen rasitus joukkueella tuolta elokuun lopusta, mutta nyt pääsee suurin osa joukkueesta myös paremmin palautumaan ja harjoittelemaan.
 

traktor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS ja Suomen maajoukkueet
Parempi joukkue voitti. Onnittelut Tampereelle. Svoboda pysyi aika kylmänä,kun kiekkot suhisi verkkoon eikä mitään voinut. Vapaasti sai vastustajat laukoa maalinsa. Ehkä Svoboda jonku ottanut kiinni parempana päivänä, mutta oli kyllä vastustamattomia maaleja molkken näkökulmasta. Ei ole montaa kertaa noin hyvin onnistunut maalipaikoissa joukkue, kuten Ilves tänään. To ja tänään erikoistilanteissa hävittiin myös. Ei ansaittu pomppujakaan tänään. Sportilla kuitenkin hyvä draivi ollut. Uskon, että palataan voittojen tielle taas huilin jälkeen.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Yli 4000 katsojaa Vaasassa, tosi komea määrä! Sport pelaa viihdyttävää kiekkoa ja on saanut tulostakin aikaan. Joukkue on tosi liikkuva ja taitava. Mahtavaa, että yleisökin on löytänyt Kuparisaaren.

Ilves pelasi tylyn vieraspelin. Mieltä lämmittää, että ei jääty murehtimaan torstain esitystä, vaan tultiin hakemaan pakkovoitto tänään. Joukkue oli todella vahva maalin edessä ja ylivoimakin toimi. Viimeiseen kuuteen peliin viisi voittoa. Nymanille tärkeät onnistumiset tänään, eikä ylivoimakaan ollut huonoa.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Yllättävän paljon aukesi Sportin puolustus, toki osittain kun peli oli jo ratkennut. Mutta silti Ilves pääsi useamman kerran yksin maalivahdin eteen.

Kokonaisuutena sen verran mukava peli Ilveksellä, että pääsi keskittymään vähän enemmän yksittäisiin pelaajiin. Jos aloittaa helpoista niin Palve on kiekon lähellä ihan älyttömän fiksu pelaaja. Tekee käytännössä vain järkeviä ja ovelia ratkaisuja molemmissa päissä. Bau puolestaan on ottanut omaan silmään isoja harppauksia eteenpäin, todella kypsää pelaamista ja lähes joka pelissä nelonen pääsee kerran pari vapaaseen paikkaan osaltaan Baun ansiosta.

Lancasterilta alkaa myös näkyä jo omaa pelaamista, uskon että homma pikku hiljaa paranee!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös