La 4.11.2023 Otteluseuranta (Liiga)

  • 12 237
  • 337

krk607

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Malaga CF, Uusi Refla
Sattuu vähä silmiin JYP-PEL paidat. Luulisi hiukan värisokealle tuottavan vaikeuksia. Seuraavaksi varmaan Sport pelaa halloween-paidoissa KooKoota vastaan ja KooKoolla kotipaidat.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Vähänkö vituttaa tuo torvi Sport-Ilves pelissä. Muuten ihan hauskaa seurattavaa, vaikka huikean nopealta peli näyttää näin kipeänä pää jumissa katsellessa.
Toivottavasti joku käy sen torven hakemassa pois, voi häiritä pelaajiakin, sen verran kovaa kuuluu. Joku ilmeisesti saanut tosi järkevän idean ottaa tuollaisen mukaan, mutta eiköhän viimeistään vieruskaverit kohta sen nappaa ja tunge jonnekin…
 

redpecka

Jäsen
Airola olisi toki voinut luistelemallakin tuon puolustaa, mutta tyytyi varmistamaan, että tulee maali, rankkari tai jäähy.

Ihan vitun surkeasti puolustettu tilanne Airolalta.
Olisin muuten huolissani, mutta onneksi meillä on se puolustuspelaamisen erikoismies Pohjois-Amerikasta, joka on erikoistunut juuri yksilöiden puolustustaitojen kehittämiseen. Se joku data-analyytikko jostain serbiasta voi peukuttaa päälle sähköpostiviestillä. Airola osaa puolustaa nämä tilanteet huomenna tuollei kuten @Mälkiä tuossa jo kertoi.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Mikä helvetin torvi tuolla Vaasassa soi? :D

Edit: Ei ilmeisesti ensimmäistä kertaa, huvittavan kuuloinen kyllä.
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Vitun dumarit paskoi housuihin taas 1-2 maalin kohdalla

No koukkaamisia ei sitten lähdetä enää jäähylle
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Ja kolmas helppo paskamaali, voi vittu!!! Ei tuo Piiroinenkaan saa mitään kiinni ja puolustaminen on jotain pubiliigan tasoa. Kyllä pääsee Tappara helpolla.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ja jumalauta kun KalPa käyttää tuota kiekottoman estämistä hienosti. Koko ajan on karvaajan edessä kaveri, tuomarit ei reagoi. Ullatus!
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Aika "laadukasta" puolustamista SaiPalla taas Tapparan maalissa. Hohhoijaa.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Mulla (taas) tekis mieli sanoa jotain Kaukokiikarista tänne palstalle, mutta jätetään sanomatta koska siitä voisi joutua rikosoikeudelliseen vastuuseen.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
HPK 3-1. Lukko näemmä häviää tämän pelin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös