La 4.11.2023 Jukurit - Kärpät

  • 2 258
  • 9

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Jukureille tiedossa helppo 12-1-voitto yliarvostetuista näätäeläimistä. Ykkössentterinä Topias Hynninen paukuttaa tehot 3+4. Yleisömäärä alkaa nelosella. Puhutaanko sadoista vai tuhansista? Se nähdään.

Tai jotain sinne päin.
 

1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
PM07, Oulun Kärpät
Enpä muista nähneeni vastaavaa tuomaripeliä pitkään aikaan. Täys läppä.

Ja en ihmettelis, vaikka joku kävis noutamassa Huuhtasen jossain pelissä. Sit voi tuijotella pelkästään peiliin.

Kärppäfanit veti hienosti!
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Ei kyllä voi käsittää miten tuo Kaukokari saa vuodesta toiseen tuolla puhaltaa ja nykyään vielä palkan edestä. Yleensä ei miehellä ole mitään linjaa ja jos sellaista yrittää niin se ei pidä. Lisäksi häkellyttävä määrä ihan vain yksinkertaisesti väärin puhallettuja tilanteita. Liigan huonoin tuomari.

Itse pelistä niin kyllähän Huuhtanen oli illan hahmo. Pääsi todellakin Kärppien ihon alle. Tuo on kyllä melkoista nuoralla tanssia tuo miehen hämmentäminen ja veikkaan, että tulee vielä joissain peleissä kääntymään itseään vastaan mutta ei tänään ja se oli hyvä Jukureille.

Pelillisesti Jukurit oli parempi, aktiivisempi ja yritteliäämpi eli voitto ja pisteet ihan oikeaan osoitteeseen. Kärpillä jäi vajaaksi. Erityisesti syöttöpelaaminen oli vaihteeksi ihan karmeaa ja peli muutenkin puskemista. Syitä voinee vain arvailla mutta ulospuhalluksen makua oli havaittavissa raskaan kiertueen jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Hieno meininki hallissa tänään molemmissa päädyissä, mutta aina sitä vaan jaksaa ihmetellä mikä saa aikuiset miehet käyttäytymään kuten Poromafian pojat tänään? Ensimmäisellä erätauolla yrittävät väkisin viedä n. 14-vuotiaan Jukurikannattajan pipoa, kun totesivat sen olevan ''hieno''. Eihän siinä, nuori mies sai pidettyä pintansa sekä hattunsa, mutta rikkihän se siinä rytäkässä meni. Haloo huhuu jne.

Plus tsempit yksittäiselle Kärppäkannattajalle kuka tuli Jukurien kotipäätyyn ihmettelemään, että miten hän saa täällä juoda olutta rauhassa ja yritti sitten potkia paria kannattajaa kun olivat menossa katsomoon :D
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Kyllä Huuhtanen vei koko näätälaumaa kuin mätää kukkoa, pisti takataskuun ja nauroi mennessään. Kaunista katsottavaa noin ennakkoluuloton ja röyhkeä pelaaminen. Että meillä on hieno pelaaja! Nautin!

Lisäksi kapteeni Jormakka on selvästi terästänyt peliään popparikomennuksen jälkeen, pari peliä mennyt nyt ihan nappiin. Se seläntakainen seksisyöttö ekassa erässä oli jotain maagista, sääli, ettei mennyt ihan maaliin asti.

Rasse on meidän ykkösmaalivahti. Itse varmuus, etten paremmin sanoisi.

Jukurien joukkuepeli oli ehkä parasta, mitä tällä kaudella olen nähnyt. Puolustuspää etenkin oli mahtavassa vedossa, Kärppien hyökkäykset pysäytettiin hämmästyttävän tehokkaasti. Etenkin Turusella meni peli tänään ihon alle, kun ei vaan kiekko pysynyt lavassa ja sarvipäät ottivat miehen pirun tarkasti.

Lopun mähinät olivat vain osoitus siitä, mitä turhautuminen teettää. Vanha sotaratsu Mörkökin lipsahti ihan laukalle. No, näitähän sattuu. Hyvällä mielellä maaottelutauolle!
 

1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
PM07, Oulun Kärpät
Kyllä se oli tuomarit, jotka pääsi Kärppien ihon alle. Jukurit oli parempi ja olisi todennäköisesti voittanut ilman tuomareiden selvää avustamista. Erityisesti Oulussa vihattu Kaukokari ei saisi koskaan viheltää Kärppien otteluita ja taisi välillä ollakin pitkään poissa Kärppien peleistä Liigan pahoitteluiden kera.

Seuraavaa peliä odotellessa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Exeter City, TP-47
Ai että. Tulee mieleen ajat, kun Kärpät oli pieni velkainen ja sympaattinen. Miten hyvältä tuntui voittaa liigan suuria esim. Jokereita. Teki hyvää ja pitkään sillä voitolla eli.
Onnittelut Jukureille voitosta, tarvitsitte sitä enemmän kuin Kärpät. Toivottavasti yleisö löytää Jukureiden peleihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös