La 4.11.2006 TPS-Blues

  • 5 518
  • 47

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Vaisua pelaamista mutta kolme pistettä plakkariin. Ei se huono ole. Tauolla voisi miettiä mitä kuntovalmentamiselle voisi tehdä. Äijäthän on aivan puhki, shaatana!

5600 ihmistä lauantaipelissä. Se sattuu.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Hurmeelle...

...menee se suurin kiitos pisteistä, jälleen kerran. Bluesin ainoassakin oli huonoa tuuria mukana, sillä Viitaluoman veto kimposi Bergistä suoraan miehelle takaisin, eikä Hurme ehtinyt tehdä siinä enää mitään.
Samoin Nurminen(miksei Huml-Mäkinenkin) oli jälleen kerran se suuri yksinäinen hyökkäyksessä. Alivoimalla kaikki pelasivat erinomaisesti läpi ottelun.
TPS:n ylivoimilla joukkueella oli selkeä tarkoitus taas pyöritellä kiekkoa ympäriinsä aikomattakaan laukoa, mutta tällä kertaa kuvio ei onneksi aivan toiminut.

Berg ajoi ihan nätisti miehen yli maalilla, vaikka 5-3 alivoimalle TPS siitä joutuikin.
Tyylikästä maalinedustan siivoamista ja saisi Berg muutenkin palata taklausten osalta siihen viime visitiin kaltaiseen jatkuvaan taklausten hakemiseen. Voisi tietysti olla että puolet peleistä menisi katsomon puolella pelejä katsellen, mutta senkin riskin uhalla niitä pirun kovia niittejä olisi mukava seurailla.

Ensimmäisessä erässä oli TPS:llä käsijarru hirttänyt kiinni, sillä jatkuvasti perässä tultiin eikä Bluesin maalille pahemmin ollut asiaa. Ei se kauheasti parantunut pitkin ottelua, mutta jälkimmäisen puolikkaan pelasivat sentään viidellä pelaajalla. Helpotti kummasti TPS:n hyökkäyspeliä.
Kiprusoff oli tänään todella flegmaattinen/hasardialtis(kiinnostus peliin näytti olevan nolla), enkä heti muista noin huonoa peliä miehen pelanneen. Makkonen taasen voisi oikeasti rajoittaa sitä riplailua joka paikassa ja suoraviivaistaa sitä peliään 1000x. Pahoja menetyksiä vaarallisissa paikoissa läpi ottelun. Alatalolla oli tänäänkin erittäin hyvin virtaa ja ansaitsisi kyllä suurempaa roolia, vaikkapa kokeilla Mäkisen paikalla.

Bluesista Heiskanen on tosiaan selkeästi keskittynyt enemmän, ainakin tänään, kiekon pelaamiseen. Oli miehellä hyvä maalipaikkakin, mutta veto meni selvästi ohi.

Kuinka usein sitä Partasta oikein täytyy Turussa katsella? Jortikka on selkeästi tosiaan tehnyt tarpeensa Järvelän muroihin, sillä ei TPS:ää näin kovin muuten rangaistaisi.
Pukalle kiitos avusta ja tämä riittääkin nyt tältä erää. Älä soita meille, me otamme tarvittaessa yhteyttä sinnepäin.

Edit: Sykköä unohtui kehua, mahtavaa taistelua.
 
Viimeksi muokattu:
Lauri kirjoitti:
Saa kai sitä tyytyväinen omiensa peliin olla, vaikkei voittoja aina tulekaan? Turha lähteä pelaajia paskaksi haukkumaan, kun huomennakin peli edessä.

Nimenomaan näin. Varsinkin kun Blues vei tänään peliä miten tahtoi ensimmäiset kaksi erää. Vain huolimattomuus viimeistelyssä sekä Hurmeen lukuisat huipputorjunnat pitivät lukemat tasoissa. Tämän illan perusteella Bluesilla on oikeasti ensimmäistä kertaa historiassaan joukkue, joka parhaimmillaan voi edetä ihan kuinka pitkälle tahansa. Ja tätä sanoessa ei tarvitse tuijotella nimiä pelaajien selässä vaan oikeasti niitä peliesityksiä kentällä.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Lauri kirjoitti:
Saa kai sitä tyytyväinen omiensa peliin olla, vaikkei voittoja aina tulekaan? Turha lähteä pelaajia paskaksi haukkumaan, kun huomennakin peli edessä.

No ei kai valmentajalla ole mitään syytä pelaajiaan haukkua kun katsoo, miten ottelut ovat menneet. Yhden hävityn pelin takia on turha alkaa arvostelemaan. Voittoa tarjottiin Bluesille ihan riitämiin mutta kun ei kelpaa niin ei.

Mukavaa huomata, että TPS pystyi kahden surkean erän jälkeen poimimaan kolme pistettä...siis paskallakin pelillä voittoon hyvin pelannutta Bluesia vastaan. Viimeistely ja veskarityöskentely olivat tänään avainasemassa. Siis jo tilastojenkin valossa.
 

Yläkatsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sen vaihdon aikana jolloin Blues teki maalinsa ei pelikello käynyt lainkaan, eikä sitä virheellistä aikaa mielestäni edes korjattu missään vaiheessa. Ottelu siis kesti muutaman kymmenen sekuntia ylimääräistä.

Mutta joo, Hurmeelle kiitokset 3 pisteestä!
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Lauri kirjoitti:
Tämä peli oli odotettavissa. Hyvä peli alla, pettämisen paikka.
Sanos muuta. Kiitän Paffia 2,10:stä. Huomista kyllä nyt vähän vaikeampi arvioida. Ilman Kärppien loppukiriä huominen olisi selkeästi Bluesin matsi, mutta sen tappion myötä ei nyt oikein tiedä löiskö sittenkin ristiä ykkösen sijaan.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Oli muuten harvinaisen vittumaisen näköistä tuo Rajamäen (ja jonkun muunkin?) maskipelaaminen (ks. raportin kuva), jossa hyökkääjän ainoa tehtävä on maalivahdin häirintä selkä kenttään päin. Yllättävän viileänä Jampan pää pysyi ja kiitos siitä. Itse olisin Jampan housuissa lyönyt tupen hampaisiin välittömästi ja se ehkä oli Rajamäen toivekin :) Ei silti, joskus toivoisi omiltakin vastaavia taktisia knoppeja.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
AnaMasa kirjoitti:
Oli muuten harvinaisen vittumaisen näköistä tuo Rajamäen (ja jonkun muunkin?) maskipelaaminen (ks. raportin kuva), jossa hyökkääjän ainoa tehtävä on maalivahdin häirintä selkä kenttään päin. Yllättävän viileänä Jampan pää pysyi ja kiitos siitä. Itse olisin Jampan housuissa lyönyt tupen hampaisiin välittömästi ja se ehkä oli Rajamäen toivekin :) Ei silti, joskus toivoisi omiltakin vastaavia taktisia knoppeja.
Viikko sitten Lukkoa vastaan onnistuikin, Rajamäki siis tuossa hommassa. Leo Komarovhan on tosin jalostanut tämän asteelle, josta Rajamäet ja me muut voimme vain uneksia: hanska maskiin kiinni.
 

Bandana

Jäsen
Oli kyllä yksi huonoimmista jääkiekko-otteluista mitä olen ikinä nähnyt. Sekä pelillisesti että tunnelmaltaan. Huomasi jo muutaman minuutin pelin jälkeen että tulee olemaan täyttä kuraa. Näin jääkiekon ystävänä kova mahalasku torstain huippupelin jälkeen.

Blues periaatteessa dominoi viisikkopelaamista, eikä Bluesilla ollut mitään hätää missään vaiheessa. Kaaduttiin omaan ylivoimaamme ja viimeistelytaidottomuuteen. Oli oikeasti hirveän huonoa ylivoimaa Bluesilta. Eivät millään saaneet pakkopeliä pyörimään.

Paikkoja oli, mutta joko vedettiin tyhjistä ohi tai sitten TPS:n ainoa hyvä pelaaja, Jani Hurme, torjui. Muunmuassa Laineella oli avauserässä täysin tyhjä maali, mutta huolimattomuuttaan veti ohi. Joutui sitten vilttiin ja loppupelin ykkösessä Mandervillen ja Kohnin kanssa pelasi Koskiranta, nähdäkseni.

Turun tunnelma oli kyllä huonoin ikinä missään. Suurin osa penkeistä oli tyhjän punaisia, ja muutenkin oli aika harmittavan näköistä. TPS:n maalitkaan eivät aiheuttaneet mitään tunnelmaa. Ainoat kannustuksetkin tuli kajareista toisessa erässä. Surkea tunnelma, aivan surkea. Ei tarvitse kyllä enää mennä takaisin Turkuun. Niin antilutuuria se oli.

Harmittaa kyllä mihin kuntoon TPS on itsensä päästänyt. Tunnelmaa ei ole otteluissa laisinkaan ja peli ihan hirveää paskaa. Nurminen, Alatalo, Vahalahti ja muut vuosikausien suojatyöpaikkalaiset estävät eteenpäinmenon. Todella sääli. Haikeudella voi muistall 1990-lukua kun TPS oli yksi suurista ja peleissäkin oli tunnelmaa. Valitettavasti Ilveskin on nyt menossa samaan suuntaan.

Omalta osaltani maajoukkuetauko alkaa tästä, ja vähän harmittaa liigan taso. Toki on niitä vanhoja kunnon huippujoukkueita tyyliin Kärpät, HPK, Jokerit ja HIFK jotka pelaavat hyvin ja hyvällä asenteella. Sitten on niitä hyvällä asenteella pelaavia joukkueita, joskin ei niin taitavia mutta silti hyvällä momentumilla, kuten nähdyn perusteella Pelicans, Ässät ja KalPa. Ja sitten on Ilveksen ja TPS:n (ja valitettavasti ehkä myös Lukon) kaltaisia joukkueita, jotka eivät tarjoa lajille mitään eikä ketään (kaukalossa tai sen ulkopuolella) näytä kiinnostavan koko touhu. Se on erittäin suuri harmi.

Toivottavasti TPS vaihtaa valmentajaansa, heittää kaikki nämä vuosikausien mukanaroikkujat vittuun ja siirtyy pelaamaan pienempään halliin ja kaukaloon. Lähtisi ehkä sekin touhu uuteen nousuun. Oikeasti, ainoa syy miksi TPS saa pisteitä aina silloin tällöin on Jani Hurme. Jonkun Teppo Taviksen kanssa TPS olisi ottanut tänään pataan.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Aivan helmi viesti...

Bandana kirjoitti:
Nurminen, Alatalo, Vahalahti ja muut vuosikausien suojatyöpaikkalaiset estävät eteenpäinmenon.
Toki on niitä vanhoja kunnon huippujoukkueita tyyliin Kärpät, HPK, Jokerit ja HIFK jotka pelaavat hyvin ja hyvällä asenteella. Sitten on niitä hyvällä asenteella pelaavia joukkueita, joskin ei niin taitavia mutta silti hyvällä momentumilla, kuten nähdyn perusteella Pelicans, Ässät ja KalPa. Ja sitten on Ilveksen ja TPS:n (ja valitettavasti ehkä myös Lukon) kaltaisia joukkueita, jotka eivät tarjoa lajille mitään eikä ketään (kaukalossa tai sen ulkopuolella) näytä kiinnostavan koko touhu.
Jonkun Teppo Taviksen kanssa TPS olisi ottanut tänään pataan.
..kokonaisuudessaan, sillä se vetää naaman hymyyn ihan väkisin. Kiitos vain.

Suojatyöpaikkalaisia TPS:stä löytyy varmasti, mutta Nurminen ei tasan tarkkaan kuulu siihen ryhmään. Aivan ylivoimaisesti paras hyökkääjä TPS:stä koko kuluvan kauden osalta ja tällä hetkellä parhaimmistoa koko SM-liigassa.

Sitten koko ajattelutapa, että jos meillä ei olisi Hurmetta niin sitten sitä ja tätä. Joka joukkueella on oma mahdollisuutensa hommata juuri niin hyvä maalivahti kuin maalilleen haluaa jo ennen kautta ja sen aikanakin vielä. Kukin joukkue painottaa haluamiaan asioita joukkueesta käytössä olevillaan rahoilla. Esim. Blues on halunnut Kohnin ja saanut sen v. 2005 hintaan 382k. Eiköhän joka ainut joukkue häviäisi Teppo Taviksella maalillaan, sillä liigasta ei niin ylivoimaista joukkuetta löydy joka pärjää jollain tusinavahdilla.

Noista vanhoista hyvin pelaavista huippujoukkueista otetaan esim. vaikkapa IFK, joka jo muutamaan otteeseen tällä kaudella on esittänyt sellaista peliä jota ei hyvällä tahdollakaan voi kuvailla millään tavoin positiiviseksi. Enkä Ässien lentoakaan nyt kauheasti hehkuttaisi, mutta nämä nyt ovat makuasioita. Viime kaudesta tulee mieleen TPS:n sama taaperrus, mutta ilmeisesti Jokerit kuitenkin esitti silloin sellaista huippukiekkoa jota niin korostat. Ja vaikka Kärpät nyt onkin aivan huippu tällä hetkellä, niin ei siitäkään montaa vuotta vielä ole kun Kärpistä puhuttiin vain pohjoisen suunnalla. Kalpan hyvän asenteen allekirjoitan ainoastaan nyt Virran aikana, en yhtään aiemmin.

Tunnelmasta vielä sen verran, että onhan se hienoa kun Espoosta tullaan levittämään sitä samaa upeaa tunnelmaa, jota koette siellä LA-areenalla tänne Turkuun. Ja kyllä, olen jokusen pelin käynyt katsomassa sielläkin.
Peli nyt oli todellista pakkopullaa ja osasyy siihen on se muutaman vuoden Blues-pelien pakkoylisyöttö, jota liigan taholta harrastettiin. Suurinta osaa porukasta täälläpäin Blues ei kiinnosta pätkääkään. Minua tosin nykyään kiinnostaa, mutta sekin on osittain pienentyneiden kohtaamismäärien ansiota.

Katsotaan nyt mihin TPS:n suunta vie, mutta kahteen voittoon on kuitenkin parempi aloittaa tauko kuin kenties kahteen häviöön(Blues).

Edit: Haikeudella muistelet TPS:n viimeisiä suuruuden aikoja ja hienoja tunnelmia Turussa, jolloin itse olit siinä kymmenen ikävuoden hujakoilla.
 
Viimeksi muokattu:

Carsten

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Bandana kirjoitti:
Nurminen, Alatalo, Vahalahti ja muut vuosikausien suojatyöpaikkalaiset estävät eteenpäinmenon.

Mene nyt muualle huutelemaan. Ei voi katkeroitua noin pahasti yhdestä tappiosta. Tai jos katkeroituu, niin se tulee tehdä tyylillä kuten allekirjoittanut, eli kunnon itkuraivarit kehiin eikä mitään muka-analyyttistä roskaa mitä siellä jauhat.

Muutenkin Nurmisen haukkuminen on aivan käsittämätöntä. Eilenkin kentän parhaita. Alatalokin on ollut tällä kaudella aika hyvä. Vahankin pisteet ovat karttuneet kohtuu kivasti, mutta otteet eivät vielä ole ainakaan minua vakuuttaneet. Hän on ehkä ainoa, jota tuosta kolmikosta voi syytellä.

Bandana kirjoitti:
Oikeasti, ainoa syy miksi TPS saa pisteitä aina silloin tällöin on Jani Hurme. Jonkun Teppo Taviksen kanssa TPS olisi ottanut tänään pataan.

Ja paskat. Olet sitten nähnyt kaikki matsit vai? Eilinen tosin oli melkein Tepsin paskin peli kotona tällä kaudella ja ilman Hurmetta olisi varmaan hävitty 2-38, ellei Vahalahti olisi saanut persettään parin kudin tielle.

Tauko tulee hyvään paikkaan. Pieni pelillinen kriisi on kieltämättä meneillään.
 

Dhearted

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Kookoo
Bluessilla on paha tapa tehdä vastustajan maalivahdista sankari, usein ihan keskikastin veskarit pitävät Bluessia tiukoilla. Tällä kaudella semmoisia vastaan ollaan yhden maalin voittoja saatu. Sittenkun vastaan asettuu oikeasti huippuveskari, niin tulos on tämän näköistä. Onneksi tällä kaudella huippuveskareita ei ole kuin 2-4 liigassa. Että eiköhän tämä tästä.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja taas tutut "paskin peli ikinä hmv hallissa suojatyöläisjoukkuetta vastaan"-kommentit. No näinhän se menee kun takkiin tulee. Mukavaa silti kuulla (näin tulkitsin) että Espoossa on hallissa tunnelmaa nykyään. Ollut kyllä niin pirun hiljaista ainakin viime vuonna ja aikaisemmin. Karavaani kulkee, koirat haukkuu ja pisteitä tulee tahmeallakin esityksellä. Ainakin joskus. Miksi ei muuten liike tahdo riittää TPS:n jätkillä...kuntopohjastako on kiinni ?
 
Sinänsä jännää, että turkulaiset kääntävät Turkuhallin hautajaismeiningin heti päälaelleen muistuttamalla esim. LA-areenan paskasta tunnelmasta. Espoon paikallisen areenan tunnelmaan en ota kantaa, sillä siellä en ole ikinä edes käynyt poislukien Matinkylä, jossa oli aina tunnelma kirjaimellisesti katossa.

Minä ainakin olisin enemmän huolestunut nimenomaan siitä, ettei Tepsin kotipeleissä nykyään ole mitään tunnelmaa. Jokaisessa matsissa (4 kpl), jotka olen Turussa tällä kaudella nähnyt, on tunnelma ollut lievästi sanottuna vaisu. Edellisinä kausina sentään lauantai-pelit vetivät jengiä paikalle ja jopa tunnelmaa oli ajoittain joskin harvoin. Eilenkin paikalla oli n. 4000 katsojaa hiirenhiljaa poislukien se yksi vahvasti humaltunut paikallinen, joka ei ilmeisesti edes tiennyt mitä peliä oli tullut katsomaan kun huusi IFK:ta läpi ottelun.

Tämän kauden TPS ei näytä paperilla edes älyttömän huonolta eikä ainakaan värittömältä. Silti tunnelma on kadonnut viimeistään tällä kaudella ihan tyystin. Merkit tähän on tosin ollut ilmassa jo parin edellisen kauden ajan.

Kiitos hienosta lauantai-illan viihdepläjäyksestä.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Kovin helpolla..

Mängimies kirjoitti:
Sinänsä jännää, että turkulaiset kääntävät Turkuhallin hautajaismeiningin heti päälaelleen muistuttamalla esim. LA-areenan paskasta tunnelmasta.
..lähdetään yleistämään turkulaisista, kun ainoastaan minä kyselin LA-Areenan tunnelman perään. Siinäkin vain kiinnosti se, että miltä pohjalta lähdetään arvostelemaan muita kovinkin jyrkin sanoin. Enemmänkin huolestuneita taisi olla vähäisen yleisömäärän takia. Itse uskon katsojiakin taas tulevan kunhan itse homma saadaan toimimaan kentällä. Mutta Blues-pelinkin 1.erän kaltainen esitys vetää kyllä aika hiljaiseksi suurimman osan yleisöstä(pl. Sissiryhmän ja muut aktiivisemmat kannattajat), eikä sitä nyt oikein ihmetelläkään voi. Kyllä siellä kentällä täytyy jotain kanssa tapahtua, jotta yleisökin tulisi mukaan.

Näitä yleisökadon syitä nyt on läpikäyty tuhannet kerrat, mutta jos nyt sanoisi muutamat tässä taas. TPS:n erinomaisen menestynyt historia -> menestyvään kiekkoon jo tottuneet katsojat, toisaalta sitten muutaman viimekauden surkea räpellys sekä kentällä että taustoissa -> viimekauden aivan helv...huonot kotipelit, kiekon ylitarjonta nyt muutenkin, jääkiekon seuraamisen kalleus, Bluesin kiinnostamattomuus ylitarjonnan takia jne.
TPS ei parhaillaan kestä sellaista julkisuutta, jossa kotona esim. on tehty nolla maalia. Se ei anna kuvaa parantuneesta joukkueesta, eikä houkuttele satunnaisia/uusia katsojia hallille.

Itse kylläkin uskon TPS:n oikaisseen liu'un alaspäin jo ja nyt ollaan siinä vedenjakajalla mihin suuntaan pursi lähtee kulkemaan. EHT-tauon jälkeinen ja joulutauon välinen aika on TPS:lle erittäin tärkeä jos halutaan porukkaa hallille ensi vuoden puolella.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tätä samaa piipitystä huonosta meinigistä hallissa saa kuulla ja lukea kaudesta toiseen. Eikös se ole ihan kaikkien myöntämä fakta jo pidemmän ajan takaa? Silti tätä jaksetaan ihmetellä ja voivotella "muka yllättyneenä". Sissiryhmä ja muut päätykatsomon fanit pitävät mölyä kiitettävästi vaikka ryhmänä ovat vaatimaton verrattuna muiden joukkueiden fanikatsomoihin.
Vielä muutamia "oho, ei olis uskonut"-juttuja ranskalaisin etumerkein:

- talvi yllätti ja pelti kolisi
- uusi presidentti on jälleen demari
- Venäjällä sortui kerrostalo
- McLarenin tekniikka petti
- Turkuhallissa ei ollut taaskaan tunnelmaa
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Tunnelman puuttuminen ei ole mikään TPS:n erikoisoikeus, eiköhän se ole ongelma kaikissa SM-liigan halleissa muutamin poikkeuksin. Jossain Hämeenlinnassa tunnelmaa saadaan jo pelkästään sillä että se läski urpo huutelee vittusaatanaa ja muut urpot vieressä lähtee mukaan mutta sekin johtuu lähinnä hallin koosta ja rakenteesta.

Nämä SM-liigan uudet hallit (Turku, Espoo, Narrila) vaatii paljon jengiä ja kunnon rähinän että fiilistä tulee. Valitettavasti kumpiakaan ei SM-liigassa nykyään näe hirveästi.

Edellisessä HIFK-Jokerit matsissa tunnelma oli kuin hautajaisissa ja jos tämä peli ei loppuunmyydyssä Nordiksessa herätä sen enempää tunnetta halliin niin voidaan perustellusti sanoa että jossain on menty pahasti metsään.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Daespoo kirjoitti:
Tunnelman puuttuminen ei ole mikään TPS:n erikoisoikeus, eiköhän se ole ongelma kaikissa SM-liigan halleissa muutamin poikkeuksin

Ehdottomasti. Turussa tilanne on vaan se, että halli alkaa paitsi vaieta myös tyhjetä. Nytkin mentiin jo käytännössä samoilla spekseillä kun TuTolla oli SM-liigavuosinaan. Ts. paikalla oli nettona 3-4000 ihmistä mikä joskus tuntui naurettavan pieneltä määrältä jääkiekkomatsissa.

Se mitä yleisömääräksi kuulutetaan on oma juttunsa. Muistetaan esim. että katsomopaikkoja Viljasiilossa on 8800 tmv, loput on aitioita, rafloja ja seisomapaikkoja. Katsomopaikoista oli lauantaina käytössä noin kolmannes eikä baareissa tai aitioissa ollut varsinaisesti ruuhkaa kuulemma.
 

fani#x

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Daespoo kirjoitti:
Jossain Hämeenlinnassa tunnelmaa saadaan jo pelkästään sillä että se läski urpo huutelee vittusaatanaa ja muut urpot vieressä lähtee mukaan mutta sekin johtuu lähinnä hallin koosta ja rakenteesta.
.
Täydellinen repeäminen! Kiitos siitä Daespoo.

Muutenkin kaveri kirjoittaa asiaa siitä, että kyllä tuo paska tunnelma valitettavan yleinen ongelma on monessa liigahallissa.

Ja lauantain pelistä vielä: heikko peli tosiaan, mutta tärkeät pisteet joten mitä sitä nyt itkemään enempää. Siinä se.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös