La 4.10.2014 Otteluseurantaketju Liiga

  • 81 168
  • 438

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sportin suurin ongelma on Valtonen! Ulos tämä jätkä niin ehkä tuohon pelaamiseen saataisiin jotakin järkeä ainakin uskon tähän vahvasti.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät-Kärpät erätauolle 0-1 lukemissa.

Ässiät pitivät kiekkoa mielestäni aika paljon, mutta eivät päässyt juurikaan kunnon vetopaikoille.Kärpät taas pystyy pelaamaan vaarallisemmille paikoille, vaikka kiekko ei olisi paljoa hallussa.

Selostajan ja kommentaattorin mielestä Kärpät puolustaa paremmin maalin edustaa tällä hetkellä. Varmasti näinkin, mutta minä näen isomman eron hyökkääjien yksilötaidossa. Tästä johtuen Kärpät on "yllättäen" hyökkäysalueella vaarallisempi.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Parasta kuitenkin liigakierroksella tänään, kun Janne Niinimaa puhuu Sportin heikosta oman pään pelistä. Hyviä vinkkejä tulee kyllä, miten sitä parantaa. Näinköhän kuullut joskus viisaammilta...
No Janne Niinimaa on kyllä asiantuntija, mitä tulee heikkoon oman pään peliin. Kukaan ei ole koskaan pelannut yhtä heikosti.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät saa olla tyytyväinen tuomarilinjaan. Useampi koukku jäi ekassa erässä viheltämättä.

Se on tämän kauden tuomarilinja. En muista kovin montaa koukkaamisjäähyä nähneeni, enkä oikein jaksa uskoa että kahvaaminen noin vain olisi vähentynytkään. Tällä kaudella vihelletään vain huitomiset ja kampitukset, muut rikkeet sitten jos huvittaa.
Ja rastin saa seinään piirtää, jos tuomarilinja Kärppiä suosii.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Tepsi tuli hyvin peliin ja eka kymppi oli kotijoukkueen hallintaa, osittain Tapparan jäähyjen ansiosta. Sitten alettiin itse jäähyilee ja yhtäkkii oltiin taas ajottain hirveessä paniikissa omissa. Avauspelaaminen on kaikki kaikessa Tepsille. Kun se ei toimi, niin kuin erän puolenvälin jälkeen, hajoaa tepsin peli täysin.

Aivan järkyttäviä syöttäjä alkoi tulemaan omalla alueella. Puolustusalueen työskenyely aiheuttaa väjän jännitystä silloin tällöin.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Tässä heräsi kysymys että pitäisikö Kisapuistossa varautua siihen että jokin palaa tänään siellä? Viimeisessä kahdessa Saipan ottelussa on palanut auto ja valaisin..
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aivan turhaan HIFK päästi Kalpan peliin mukaan. Etenkin Taipalukselta heikkoa pelaamista ja hölmöjä jäähyjä muutenkin. Okei, Luttisen jäähy oli vitsi mutta muuten selkeitä rikkeitä puolin ja toisin. Kalpa ei kärsi yhtään jäähyilystä koska HIFK:n yv on mitä on.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Onnittelut Helsingin IFK:n faneille Veikkausliigapaikasta! Voititte juuri Ykkösen. Sori OT.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Mikä hemmetin fetissi kameramiehellä on zoomailla Porissa?!
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No niin, alkohan se pilli soimaan Porissakin...
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Odotin jo sleese cuttingia (vai mikälie onkaan) tuosta Puljujärven tilanteesta, mutta ei tullutkaan.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Puljujärvi antaa kovuutta :D

Ei muuten koskaan murjota tämä Jesse. Aina veikeä hymy päällä +++
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
EDIT: noin kokonaisuudessaan Kärpät puolusti maalinedustan Ässiä paremmin ja oli muutenkin huolellisempi.
Oli kai siinä jotain taktista osaamistakin Kärpillä. Hyvin annettiin painetta hyökkääjän toimesta ja Kärppäpakit pääsi tekemään muutaman hyvän katon. Ässät ei päässeet samalla tapaa Kärppien iholle kun Kärpät lähti hyökkäyksiin.
 

John Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Oho..vain 2 jäähyä putkeen, no lisää vaan niin saa Ässätkin kuparisen rikki 5-3:sta yllinkyllin. Veikkaan jäähyä mailannostosta Kärpille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös