La 4.1.2020 Otteluseuranta (8. kisapäivä)

  • 96 043
  • 1 404

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllä siinä Saarelakin sai jonkun aivopierun. Annuselle tuli kuitenkin melko erikoinen virhe ja ilmeisesti hän ei odottanut, että joku tulee vielä kiekkoa kaivamaan. Vihellykseen asti pelataan.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Toivottavasti Kanada vaan pelaa kerrankin näissäkin tilanteissa täysillä loppuun asti. Saa kunnolla kärsiä!

Mutta tuskin pelaa kun heti huomenna finaali.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Kanada pelaa jääkiekkoa ja Suomi vetää höntsä lätkää. Tuossa 4-0 3 jätkän läpi syöttö viivaan ja kun kiekko pyörii maalin edessä niin kukaan näistä kolmesta ei vieläkään tiedä mitä tapahtu.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Puolustusalueen puolustuspelaaminen oli vielä heikompaa kuin runkosarjassa. Aivan hiihtelyä. Eikä maalivahtipelaaminen onnistunut sekään. Kun tuli kehuttua valmennus USA-ottelun jälkeen, nyt voidaan palata perusanalyysiin. Helmisestä ei näihin hommiin vaan ole. Lasken edelleen Helmiselle pääosan USA-ottelun onnistumisesta, vaikka sellaistakin väitetään, että Helmisellä ei ollut mitään tekemistä tiiviin viisikkopelin osalta silloin. Se tuskin pitää paikkansa.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kauheaa katottavaa ku jokainen kanukin veto pelottaa. Pitäis Raipe vaihtaa maalivahtia, vaikka ihan vähäksi aikaa?
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kaskinen ensi vuodeksi ruoriin?
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Suurin ero tulee siinä että kanukit tietää mitä pitää tehdä, suomalaiset joutuu miettii kokoajan. Valmistautuminen päin persettä, tullaa vähä kattoo ku kaveri taasen tuli pelaamaan itseään finaaliin. Annunen käytännössä tärisee niin että hampaat tippuu ja pelaajat keiloina kentällä, niin kuin Makkeli toisessa vai kolmannessa maalissa.

No kyllä se siitä.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Tässä on vahvat 2010 Vancouver-vibat.

Ensin tiukka unelmapeli Tsekkiä vastaan puolivälierässä, sitten rökäletappio Yhdysvaltoja vastaan ja peli ohi ensimmäisen erän alussa, ja lopuksi pronssi tiukan pelin jälkeen Slovakiasta. Huomenna sama Ruotsia vastaan?
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Hienoa, kaksi klassikkoa huomenna. Varmaan tänään kävi vain niin, että lataus saadaan vasta huomiseen peliin. Raipen jengi on sellaista, joka kuulee vitsin perjantaina ja nauraa sille sunnuntaina.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Missä tämä tieto oli että Annusella olisi uudet hanskat? Big if true

Järjetöntä vaihtaa hanskoja ennen elämänsä tärkeimpiä matseja.

Hanskat uusi CCM Axis jotka toimitettiin kisoihin. Patjat Kärppäsetistä. Ennen treenipelejä veteli jäitä joissa patjat myös uutta sarjaa
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No kaiken maailman hävetkää ja kävelkää kotiin huutelut, nyt on aika pirun lapsellisia.
Ai. No voi hitsi isän ja äiskän pikku puppelit ja kullannuput. Hävisitte nyt tämän kuolemanpelin 100-0 , mutta ei se mitään. Haluatteko lennot ykkösluokassa ja jalkahieronnan? Näitähän sattuu jokaiselle aina. Ei näistä kannata vastuuta kantaa.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vaikeaa on Suomella kun peli ei kulje ja pitää vielä varoa ettei saa jäähyä pukkaamisesta vastustajan mailaan. Kaveri on muutenkin ylikylän joukkue tällä hetkellä ja Suomi joutuu varomaan mitä ihmeempiä asioita
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös