La 31.10.2009 KooKoo - SaPKo

  • 3 450
  • 21

Hertzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KouPa
Avataan nyt tällekin ketju. Ja KooKoohan pelaa tänään seuraavalla kokoonpanolla:

Liukkonen - Hokkanen - Julkunen
Kultanen - Hana

Mattila - Koponen - Veistola
Niemi - Paakkarinen

Lampinen - Miettinen - Koskelainen
Lehtonen - Honkanen

Harju - Cihangir - Lavonen

Härmä
Korhonen

Eli paluun kaukaloon tekevät Jarno Kultanen sekä Teemu Paakkarinen, uusia poissaolijoita sen sijaan: Kiren, Sierman. Mielenkiintoista myös nähdä Teemu Paakkarinen pakin tontilla. Näillä mennään.

e: unohtu neloskenttä
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
La 31.10.2009 KooKoo-SaPKo

Aika kapeilta näyttää kummankin joukkueen kokoonpano. KooKoo sai Kultasen takaisin, mutta vastaavasti Kiren ja Sierman ovat poissa (kipeinä?), joten Paakkarinen palaa kaukaloon pakkina pelaten.


KOOKOO

Liukkonen-Hokkkanen-Julkunen
Kultanen-Hana

Mattila-Koponen-Veistola
Niemi-Paakkarinen

Koskelainen-Miettinen-Lampinen
Lehtonen-Honkanen

Harju-Cihangir-S.Lavonen

Härmä (Korhonen)


SAPKO

Essen-Eskelinen-Konsti
Laine-Pinomäki

Siren-Järvinen-Suhonen
Tiihonen-Tuomaala

Eronen-Viinamäki-Hyttinen
Virkki-Alatalo

Laakkonen-Tenovaara-Piitulainen

Nielsen (Lahikainen)



Veikkaan, että tulossa on tasainen peli, vaikka voittajaksi vain yksi suosikki onkin. Sen sijaan mitään muuta en uskalla veikatakaan. Joko maalinteko on molemmille vaikeaa ja pelin voi voittaa kahdella tehdyllä, tai sitten puolustamisen kanssa on ongelmia molemmissa päissä ja tänään nähdään yli kymmenen maalia.

Jatkoajan ennakko löytyy täältä. Tässä puolestaan aiemmat kohtaamiset Kouvolasta SaPKon Mestis-ajalta:

29.11.2008 KooKoo - SaPKo 1-2 (ja)
24.09.2008 KooKoo - SaPKo 3-2
23.02.2008 KooKoo - SaPKo 1-0
17.11.2007 KooKoo - SaPKo 6-2
09.02.2007 KooKoo - SaPKo 7-1
16.11.2006 KooKoo - SaPKo 6-1
 
Viimeksi muokattu:

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kultanen ja Paakkarinen palaavat kokoonpanoon sen sijaan uutena pelaajan nyt sivussa Kiren. KooKoolla alkaa pelaajat olemaan sen verran vähissä, että vasta yhden pelin tällä kaudella pelannut Paakkarinen joutuu pelaamaan puolustajana. Kolmaspakkipari on Lehtonen-Honkanen! Sivussa puolustajista Alastalo, Kiren, Sierman ja tietysti myös Törnvall. Hyökkääjistä sivussa Vainiola, Vilen, Baker ja Huilla. Nelosketjuna taas tuo junnuketju.

1.kenttä:
Julkunen - Hokkanen - Liukkonen
Kultanen - Hana

2.kenttä:
Veistola - Koponen - Mattila
Paakkarinen - Niemi

3.kenttä:
Lampinen - Miettinen - Koskelainen
Lehtonen - Honkanen

4.kenttä:
Harju - Cihangir - Lavonen

Maalivahdit:
Härmä (Am)
Korhonen

Edit. Sorry vaan, että tuli kirjoiteltua nuo kentälliset tähän. Katsoin, että tälle pelille ei oltu vielä avattu ketjua, mutta näköjään Hertzi ja Everton olivat samaan aikaan hommissa väsäämässä ketjua tähän.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jopas oltiin samaan aikaan liikkeellä kaikki kolme.

Joku lappeenrantalainen voisi ehkä tietääkin, onko Paakkarinen pelannut koskaan aiemmin pakkina?
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hyvää luettavaa taas kokoonpanot..no tälläkin kokoonpanolla SaPKo on kaadettavissa ja voittoa täällä odotetaan rutiinisuorituksella.
 

Rankkari

Jäsen
Molemmilla hyvä ykköskenttä, joka pystyy ratkaisemaan ottelun. Liike-> vastustajan jäähyt -> yv. maalit, ja oma peräpää suht puhtaana. Siinä ratkaisun avaimet otteluun. Luulen että Kookoo saa tehdä täyden työn jotta pinnat jää Kouvolaan. Sarjataulukko ja veikkausksen kertoimet hämäävät lähtökohtia.

Jokohan juomat baareissa on ajoissa osattu laittaa kylmäksi?
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokohan juomat baareissa on ajoissa osattu laittaa kylmäksi?

Ainakin äskeinen oli kylmä. Viiden minuutin jälkeen SaPKo heittää maaliin tilanteessa 3-0 Mestiksen ikuisen kakkosveskarin Pekka Lahikaisen. Eiköhän tämä ole melko helppoa.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

minarc

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Boston Bruins
Onhan se aika erikoista lähes käsittämätöntä, että SaPKo, joka on tehnyt vähiten maaleja sarjassa (No tasoissa Lekin kanssa) miehittää pistepörssissä sijat 1, 3 ja 10.

SaPKon 2. kenttä (Sirén - Järvinen - Suhonen) saisi jo lopulta ruveta pistämään myös paikoista sisään, on kuitenkin monessa pelissä ollut se pirtein kenttä, mutta tyhjästäkin maalista saadaan ohi.

Veikkaus jälleen pihalla, kuten yleensä SaPKon peleissä. 1,25 - 6,30 - 5,65. Ei kai nyt ihan noin selkeä peli ole tulossa?
SaPKolla pari niukkaa tappiota pohjalla, joissa kuitenkin on oikein hyvin oltu pelissä mukana, myös vieraspelit on sujunut ihan kohtalaisesti tällä kaudella.

Niko Laakkonen pelaa tänään uransa ensimmäisen mestis-pelin. Oli siis pitkään sivussa verenmyrkytyksen takia.

Eiköhän tasainen vääntö ole tulossa ja ainakin itse uskon SaPKon mahdollisuuksiin täysin.
 

minarc

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Boston Bruins
Miksi Simon Nielsen ei pelannut maalissa vaikka alunperin piti? Sport pelin lopussa Nielsenin touhu näytti todella oudolta, kun ei meinannut osata vaihtoaitioon, kun oli tulossa Sport jäähy. Lisäksi heti pelin jälkeen lähti pois vaikka ei sitä varmasti tehnyt siksi, että tappio harmitti. Nyt piti kuitenkin pelata, vaan ei pelannut. Ei kai vaan ole loukkaantunut?

No se mainitsemani 2. kentän kaverit hoiti tänään ne maalit, tosin yv. mutta nekin kelpaa.
Teemu Suhonen sai nyt sen tärkeän avausmaalin, jota on kyllä hetki haettu ja avopaikkojakin missattu, jospa se siitä lähtisi.

Toivottavasti Anssi Virkille ei käynyt pahemmin. Siis vissiin luistin viilsi käden auki.

Nyt tuli kauden ensimmäinen voittolaukaus-kisan voitto, oli jo 4. yritys. Kahdesti pataan harjoituspelissä ja sarjassa Sportille.

KooKoo faneja ei varmasti 1 piste miellytä, mutta meille tämä oli tärkeä voitto.
 
Nyt vituttaa kyllä, kuin pientä poikaa Beethelemissä.

Ensin pelataan isät vs. pojat kolme erää, ja kun ei isiä kiinnostanut antaa pojille pientä oppituntia vaan päästettiin tasoihin, niin mennään lottoarvontaan ja SaPKo voittaa 6,9 miljoonaa!

Noh. Elämä on, nyt on vähän aikaa huilia, että jos saataisiin edes joku takaisin!

EDIT. Unohtui kerto vielä, että nähtiin melko vakava tilanne, kun jonkun SaPKo-pelaajan valtimo aukesi pahasti kädestä, kun siihen tuli luistimen viilto. Toivottavasti on kunnossa, mutta todennäköisesti kausi on ohi, koska huhujen mukaan haava oli pitkä ja taisi tajukin lähteä hetkeksi. Taisi olla Virkin Anssi.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivottavasti Anssi Virkille ei käynyt pahemmin. Siis vissiin luistin viilsi käden auki.

Pillit päällä lähti sairaalaan, mutta onneksi ehti vielä omilla jaloilla aition puolelle ja lääkäri oli lähellä. Suurempaa hätää ei siis varmastikaan ole, mutta pelihommiin taitaa tulla pidempi tauko. Olisikohan ollut Lahikaisen luistin, joka tuohon osui? Siinä SaPKon maalilla tilanne joka tapauksessa tapahtui.
 

Rankkari

Jäsen
Pelin taso ei ollut huikea, mutta vajaamiehinen ja avainpelaajien peliajalla "ylikuormitettu" Kookoo olisi ansainnut työvoitolla 3pistettä. Sapkokin pelasi välillä hyvin tilanteensa hyökkäyspäässä aloituspisteiden väliin, ja sai aikaan muutaman hyvän maalipaikan.

Rankkarit olivat lähes Tutopelin toistoa. Erikoisinta oli Koposen yritys, joka päättyi jo toista kertaa maalivahdin mailatorjuntaan, vaikka maali oli muutoin tyhjänä.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Siis ei hyvää iltaa. Kyllä tolla laukaisukartalla pitäisi saada enemmän kuin 2 maalia. Lisäksi aloitukset KooKoolle 63 prosenttisesti. Niemi pelasi 33:46 eli ihan koko rahalla. Paakkarinen nousi heti luottopakiksi lasareetista, 29:43, toiseksi isoimmat minuutit koko kööristä. Mikäs siinä nyt oikein kiukuttaa kun ei kelleen kelpaa maalintekijän rooli?
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ei tuosta mitään oltaisi ansaittu, paikat tuhrattiin ja 60 minuuttia meiltä pystyi antamaan vain yksi kenttä, muut olivat tasaisesti unessa välillä heräten. Alun kooman jälkeen peli oli kyllä hallinnassa, mutta se hallinta ei paljoa lämmitä. Pelin taso kokonaisuudessaan oli huono, Kolekin mielestä tosin varmaan taas viihdyttävää ja hyvää kiekkoa.

Toki myönnän, että loukkaantumiset kuluttavat porukkaa äärimmilleen. Tässä asiassa en kuitenkaan ymmärrä kahta asiaa:

1) Miksi ei ole yhteistyötä HC Kuusankosken kanssa? (Tare ei kelpaa vaan mennään mieluummin neljällä pakilla + Paakulla)
2) Miten tämä toistuu vuodesta toiseen? Kuten joku hyvin sanoi, niin kyllä ne Nistaksen kuuluisat nivuset tuntuvat Vantaalla kestävän

Hallissa oli muuten yhtä väljähtänyt tunnelma kuin Pepe Willbergin keikalla ja tälläisellä pelikirjalla ei ainakaan lisää porukkaa lehtereille houkutella. Toivottavasti saadaan ensi viikoksi porukkaa vempasta takaisin riviin ja voitaisiin vaikka vaihtaa se valmentajakin samalla.
 
Suosikkijoukkue
SaPKo...ja lappilainen suomi-sarja kiekko...
kaksi pistettä pässeille

Kaksi sanaa, Pekka Lahikainen. Tänään Kouvolassa nähtiin toista, vieras jäähyjen värittämää erää, lukuunottamatta tasainen mestisklassikkojen vääntö.

Voiton nappasi, ja arvokkaat pisteet SaPKo, joskaan missään nimessä ei kotivoittokaan olisi ollut vääryys.

Tuossa aiemmin "KKtig" jo mainitsikin, että vastakkain oli isät ja pojat.
Se on sanottuna aika totta, kun katsoo pelaajien syntymävuosia, ja paikalla olleena täytyy myös myöntää, että kotijoukkue oli kahden alemman kentän kohdalla huomattavasti "tilannekovempi".

Sen vastapainoksi SaPKolla ei tänään puolustuspäässä ollut asettaa muuta kun tuo aiemmassa viestissä mainittu, mestiksen ikuinen varamaalivahti, Pekka Lahikainen. Nuoret ja hyvin taistelleet "pikkujunnut" häiritsivät ja taistelivat isolla sydämellä, ja tänään jäätävän varma Lahikainen hoisi loput tyylikkään eleettömästi.

Toinen SaPKon voittoa puolustava argumentti löytyy ihan omasta pelillisestä taidosta ykkösketjun Konsti- Eskelinen- Essen muodossa.

Oli jotain ihmeellistä, että jopa "suuri ja mahtava" KooKoo, siis Liukkoset, anto ensimmäisessä ja viimesessä erässä tään ketjun viedä peliä niin, että välillä peli näytti pakkopeliltä. On se maine miehillä kiirinyt jo näköjään Juvaa pidemmälle.

Kolmas vierasvoittoa puoltava seikka oli kakkosen normaalia tehokkaampi ilta, molemmat maalit varsinaisella, joskin YV:llä tänään kakkoskentälle.

Toisessa erässä nähtiin myös todella läheltäpiti tilanne, kun kahdenmiehen aliviomalla pelannut vierasjoukkue puolusti omaa maalia "henkensä" kaupalla... SaPKopelaaja, en nähnyt kuka, ajoi todella reippaasti omalle maalille, ja linja leikkasi KooKoon hyökkääjään. Siitä seuruksena KooKoon miehelle täysi voltti, ja alas tullessa kaverin luistin viilsi pahan haavan SaPKopuolustaja Anssi Virkin vasempaan käteen, luultavasti lähelle rannetta. Erätauolla tilnnetta kelattiin "pubin" telkkareissa varmaan kymmeneen kertaan, ja se oli todella harmittava pelitilanteessa sattunut vahinko.

Jatkoajalla lähempänä voittoa oli, ei kahta sanaa, SaPKo. Pari läheltäpiti tilannetta, ja Suhosen hukattu (totaalisesti) läpiajo. Kotijoukkueella ei vissiin edes laukaustakaan.

Ja mentiin "pilkulle" Essen upotti kahdesti, joista jäkimmäinen ratkaisi ottelun. Jäätävimmät suoritukset teki kuitenkin ensin Lahikainen, torjuen KooKoon kakkosampujan vedon jostain ihan ihme asennosta ulosharhautettuna mailan varrella, ja illan komein maali kotijoukkueen Mikko Liukkoselle. Mies vei siinä Lahikaisen kyllä sen verran komeesti " kahville" että jopa meikäläinenkin joutui antamaan suoritukselle abloodit.

No, Kouvola on kiva paikka, piipahtaa, varsinkin kun ne on niin " anteliaita.

Kiitos Tirkkonen, se oli todella fiksua peluuttamista, ja viisas taktiikka.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Yksi mitä en kanssa ymmärrä että mitä helvettiä nää junnut otetaan istumaan penkille jos ei tuu 65 minsaan kuin se ~4minsaa peliaikaa??? Eikös nää jannut oo aiemmissa peleissä täyttäneet ruutunsa ihan hyvin, niin miksei anneta vastuuta sitten kunnolla? Ja kuten Teroz mainitsi niin olisiko jo aika olla kahvitteluyhteydessä Kuusaalle jotta saadaan tarvittaessa sitten muutama sellainen mies mitkä kelpaa sitten freakin' Kolekille paremmin kuin omat junnut tai se että pannaan hyökkääjä pakiksi. Vaaranahan tossa on että jos pelaa liian hyvin pakkina niin Kolekki heittää jatkossakin peräpään vartijaksi. Kiva kuunnella mitä setä sanoo lehdistötilaisuudessa.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Juup, kuten tässä on jo useampi muukin todennut, niin varsin nihkeää lauantai-illan "viihdettä" sai yleisö todistaa. Pelottavan kädettömältä tuo hyökkäyspää ykköskentän jälkeen vaikuttaa, kun tekijämiehistä Vilén, Vainiola ja periaatteessa Bakerkin ovat ulkona. Koskelaiselta, Veistolalta, Lampiselta ja Mattilalta ei varsinaisesti maaleja osaa vaatia, mutta kyllä mieltä lämmittäisi, jos noista paikoista edes muutaman joku näistäkin jannuista lapioisi sisään. SaPKo oli tänään heikko, mutta ihan ansaitusti pisteistä isompi siivu Savoon lähti, jos ei kotijoukkue, klassista kiekkolatteutta siteeraten, tee paikoista maaleja. KooKoo väänsi ihan kohtuullisen tehokkaasti SaPKon päädyssä, kun sinne ensin pääsi, joka ei taas tänäänkään ollut ihan helppoa koko ajan. Perinteiseen tapaan kiekkoa pelattiin luontevammin alaspäin kuin ylös ja omasta päästä lähdöt olivat vaikeita heikkolaatuisten syöttöjen takia. Lisäksi ihmetytti miksei jatkoajalla haettu agressiivisemmin ratkaisua ja paineistettu SaPKon pakkeja, kun tämä tuntui toimivan varsinaisella peliajallakin.

Junnuketju ja Honkanen pelasivat ihan pirteästi, siitä plussaa heille.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pelin taso ei ollut huikea, mutta vajaamiehinen ja avainpelaajien peliajalla "ylikuormitettu" Kookoo olisi ansainnut työvoitolla 3pistettä.

Saunassa ja saunaoluilla haudutettuna pitääpi melkein olla eri mieltä. SaPKo oli selvästi parempi ekassa erässä ja niukasti mutta ratkaisevasti parempi rankuissa. KooKoo olli ylivoimainen toisessa erässä, muttei pystynyt sitä hyödyntämään. Kolmas oli eristä tasaisin. Eli ehkä pistejako 1-2 oli sitten kuitenkin kohtalaisen oikeutettu.

Erikoisinta oli Koposen yritys, joka päättyi jo toista kertaa maalivahdin mailatorjuntaan, vaikka maali oli muutoin tyhjänä.

Olikohan Lahikainen katsonut TuTo-pelin maalikoosteen KooKoon sivuilta? Tällainen normaali jäykkäselkäinen penkkiurheilija ei kyllä voi millään ymmärtää, kuinka 1) jollain käsi/jalka/pää-koordinaatio vääntyy tuollaisiin veiveihin saati sitten sitä että 2) toiseen suuntaan heittäytyvä maalivahti pystyy vielä sekunnin murto-osissa heilauttamaan mailansa ja saa sen osumaan kiekon eteen.

Vaikken rankkariratkaisuista pidä tippaakaan, niin toisaalta tällaiset hetket saavat aina muistamaan kuinka Mestiskin on todellista huippu-urheilua myös tekniseltä tasoltaan.


Paakkarinen nousi heti luottopakiksi lasareetista, 29:43, toiseksi isoimmat minuutit koko kööristä.

Paakkariselta tosiaankin hyvä peli pakkina. Itse muistin/havahduin vasta toisessa erässä, että mieshän häärii takalinjoilla, joten ei ollut ilmeisesti sitäkään ennen mokaillut millään lailla.


1) Miksi ei ole yhteistyötä HC Kuusankosken kanssa? (Tare ei kelpaa vaan mennään mieluummin neljällä pakilla + Paakulla)

Tuosta pitää nyt kuitenkin muistaa, että ei ajatuksena ollut vetää tuolla koostumuksella. Kyllä kai siitä lähdettiin, että Kultanen pystyy pelaamaan enemmän kuin ne pari vaihtoaan.

Mutta muuten samaa mieltä. Kun lisäksi junnuissa olisi Hammar ja ehkä joku muukin kokeiltavissa oleva pakki, niin ainakin on turha valittaa sitä jos joutuu pelaamaan vajaalla pakkikalustolla.

Selityksiä sille, miksi Tarea ei ole apuna nähty voi arvuutella. Yksi mahdollinen syy on se, että Kolek katsoo että pelisysteemin sisäistäminen (halukkaat hörötelköön tässä) vaatii sitä että on pidempään mukana joukkueen treeneissä. Tämä selittäisi myös sen, miksei paikkoja täytetä junnuilla/lainoilla.

Toinen selitys olisi sitten se, että Tarkiaista ei kiinnosta. Kuten ei kiinnostanut viime kauden päätteeksikään. Ja kolmas se, että Kuusankoski ei halua päästää miestä. Näistä ykkönen on varmaan todennäköisin ja kolmonen epätodennäköisin vaihtoehto.

No, joka tapauksessa jostain tarttisi saada lisää pakkeja. Jos ei sairastuvalta, niin sitten muualta. Ilmeisesti Kiren ja Sierman ovat kuitenkin pelikunnossa jo seuraavassa pelissä.

Tuossa aiemmin "KKtig" jo mainitsikin, että vastakkain oli isät ja pojat. Se on sanottuna aika totta, kun katsoo pelaajien syntymävuosia

Parhailla mahdollisilla kokoonpanoilla asia varmasti olisikin noin, mutta nyt olet kyllä Pekka katonut numeroita vähän väärin. Jos pelkkiä syntymävuosia tiirataan, niin alakerran osaltahan SaPKolla oli jopa muutaman vuoden kokeneempi kalusto jäällä.

Ja hyökkäyspäässäkin ainoa ero on siinä, että KooKoolla oli heittää pari kokenutta kaveria alempiinkin ketjuihin (Miettinen ja Mattila). Ykkösketjuja lukuunottamatta molemmilla oli sitten yksi 84-syntynyt ja loput 86-91, vuosi sinne tai tänne.

Mutta jos tämän virheellisen mielipiteesi ansiosta saat ansaitut pisteet maistumaan vielä makoisimmalta, niin anna mennä lauantain kunniaksi.


Oli jotain ihmeellistä, että jopa "suuri ja mahtava" KooKoo, siis Liukkoset, anto ensimmäisessä ja viimesessä erässä tään ketjun viedä peliä niin, että välillä peli näytti pakkopeliltä.

Ööh, nolla tehtyä maalia ja yksi päästetty maali vs yksi tehty ja nolla päästettyä maalia? Eskelinen oli ainoa SaPKo-sentteri, joka sai kauhottua edes jotain aloituksia (kuten on kaiketi ollut koko kauden), mutta muutoin kehuttu ketju oli odotuksiani vaisumpi: tehotonta pyörittämistä turvallisella alueella, kuten ainakin Esseniltä osasi odottaakin.

illan komein maali kotijoukkueen Mikko Liukkoselle. Mies vei siinä Lahikaisen kyllä sen verran komeesti " kahville" että jopa meikäläinenkin joutui antamaan suoritukselle abloodit.

Tästä jopa samaa mieltä. Näinkö omiani, vai pyörähtikö Liukkonen täydet 180 astetta kiekon kanssa? Näppäriä olivat kyllä SaPKonkin rankkarimaalit, pitää kelailla kun tulevat nähtäville KooKoon sivuille.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Mutta jos tämän virheellisen mielipiteesi ansiosta saat ansaitut pisteet maistumaan vielä makoisimmalta, niin anna mennä lauantain kunniaksi.

Tähän voisi heittää jonkun bubismin noista "ansaituista pisteistä" (<= huom. ei kursiivia..), mutta eiköhän me kuitenkin siitä lähdetä, että kyllä KooKoolla oli tuosta pelistä kolme pistettä otettavissa ihan realistisesti noilla(kin) otteilla. Nämä ko. otteet eivät olleet mitään kovin mairittelevia tasaisesti läpi pelin, lähinnä nähtiin runsaasti yritystä Vladon kiekotteluun, joka sitten kaatui useasti heikkoihin suorituksiin (lue: pari ensimmäistä syöttöä), mutta Pässien aitaukseen päästyään KooKoo pystyi tänään runnomaan ne 5-10 potentiaalista maalipaikkaa, joilla peli olisi pitänyt pystyä kääntämään. Silmäni sokaisin sahdilla vasta hallilta poistuttuani eli pysyn vankkumattomasti tässä absoluuttisen oikeassa näkemyksessäni... ..
 

#104

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Everton kirjoitti:
Selityksiä sille, miksi Tarea ei ole apuna nähty voi arvuutella
Niin, jopa rumasti lähtisin arvuuttelemaan ettei Taren, tai jopa muiden (useiden?) mahdollisten HC Kuusankosken apujen, puuttumisen syynä ole itse Kolekin ja ko. mahdollisten apujen keskinäinen sopimattomuus? Ei niinkään pelilliset kyvyt tai joukkueeseen sovittamisen mahdottomuus.

"Kuten" cottonmouth totesi, muutamien kauteen sovitettujen avainnimien poissaolo saa ainakin minut toivomaan lisäaikaa junnuille. "Gimme gimme gimme" huutavat poijjaat. Sanon mie.
 
Suosikkijoukkue
SaPKo...ja lappilainen suomi-sarja kiekko...
Ööh, nolla tehtyä maalia ja yksi päästetty maali vs yksi tehty ja nolla päästettyä maalia? Eskelinen oli ainoa SaPKo-sentteri, joka sai kauhottua edes jotain aloituksia (kuten on kaiketi ollut koko kauden), mutta muutoin kehuttu ketju oli odotuksiani vaisumpi: tehotonta pyörittämistä turvallisella alueella, kuten ainakin Esseniltä osasi odottaakin.



Tästä jopa samaa mieltä. Näinkö omiani, vai pyörähtikö Liukkonen täydet 180 astetta kiekon kanssa? Näppäriä olivat kyllä SaPKonkin rankkarimaalit, pitää kelailla kun tulevat nähtäville KooKoon sivuille.

Tuohon alkuun vain sen verran, että se oli, varsinkin vierasjäähyjen sävyttämässä toisessa erässä henkisesti kullanarvoista nuorelle vierasjoukkueelle, että pelin painopiste kävi edes muutaman kerran vastustajan kenttäpäädyssä. Oikeesti siinä (toisessa erässä) KooKoon olisi pitänyt pystyä tuo peli "tappamaan"... mutta toisin kävi. Suurin kiitos lienee tuo henkinen hengähdystauko ja sitäkautta pieni usko vastaiskujen kautta omiinkin mahdollisuuksiin. Näin sen Tirkkonenkin oli pähkäillyt?

Ja tuo Liukkosen rankkari. Samaa näin minäkin... jalkapallotermein Lahikainen oli harhautettuna "kulmalipulle" asti, ja Liukkonen pyörähti sen 180 astetta laittaen kiekon tyhjään maaliin.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Ainakin äskeinen oli kylmä. Viiden minuutin jälkeen SaPKo heittää maaliin tilanteessa 3-0 Mestiksen ikuisen kakkosveskarin Pekka Lahikaisen. Eiköhän tämä ole melko helppoa.

Näyttihän tuo olevan. "Ikuinen kakkosveskari" Lahikainen näytti että meillä on kaksi ykkösveskaria. Mistä lie johtuu, että SaPKossa onnistutaan MELKEIN AINA maalivahtihankinnoissa?

Virkki tuskin pelaa enää tällä kaudella. Paranemisia Anssille ja takaisin laatikkoon kunhan maila pysyy kädessä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös