La 30.10.2010 TPS - Ässät

  • 12 531
  • 44

Malaco

Jäsen
Kyllähän täällä on taas porukka maissa ja vierasfanit taas rotsit auki. Perussuorituksella pata mukamas varma voittaja. Sen sanon, että tänään TPS tekee ottelun avausmaalin ja niistää porilaiset oikein huolella. Luottoa löytyy, kun Ortio aloittaa. Kivenmäki 1+2. Tää on helppoa kuin rullaluistelu jäällä.

Hallilla tavataan!
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Järvinen loukkasi ilmeisesti itsensä siinä Hifk-pelin taklauksessa ja torstaina oli liikkuminen ollu täyttä tuskaa.

Myös Bäri on loukkaantunut ja ilmeisesti eilen käynyt tutkimuksissa.
Ihmeeseen uskotaan myös täällä ja matsi seurataan radiosta.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Mave on kyllä sen verran vittumainen mulkku, että saletisti tänään rokottaa Ässiä. Ja sen jälkeen lyö surffausvaihteen coolisti takaisin silmään. Mutta pisteillä pitää olla.

Avausmaali ratkaisee. Jos TPS sen vihdoinkin tänään saa, niin tulevat voittamaan matsin niukasti. Jos Ässät, niin useamman maalin voitto vieraille lienee lähellä. Mihinkään murskajaisiin en usko.

Edit. Kudroc poistunut liigan sivuilta kokoonpanosta, ja Savinainen on pistetty tilalle. Mistä kyse, vai sekoileeko liigan sivut jälleen?
 
Viimeksi muokattu:

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kyllähän täällä on taas porukka maissa ja vierasfanit taas rotsit auki. Perussuorituksella pata mukamas varma voittaja.

Hmm...minä en ainakaan ole rotsi auki, sillä ei TPS ole kotonaan kovin heikosti pelannut viime aikoina. Melko varmasti nähdään tiukka vääntö, maalin-kahden erolla jompaan kumpaan suuntaan ratkeaa. Joskus tepsukankin täytyy ottaa se kolmen pisteen voitto, mutta toivottavasti ei tänään. Heitetään nyt veikkaus, 2-3 Ässille.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämähän on ihan helppo nakki. Jälleen varma ykkönen kupongille. Ässien peli hitsaa kiinni tänään ja Palloseuran penkin taakse on nyt saatu ensimmäinen tolkkupäinen kaveri. Altsi Alatalo tuo jo olemuksellaan ryhtiä tuohon touhuun. Näin se vaan menee.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Edit. Kudroc poistunut liigan sivuilta kokoonpanosta, ja Savinainen on pistetty tilalle. Mistä kyse, vai sekoileeko liigan sivut jälleen?

Mielenkiintoista. Mahtaisko Savinainen pelatakkin ottelun pakkina vai onko merkattu vain kokoonpanoon tuohon pakin paikalle, jos olisi joku muu kyseessä niin sanoisin että merkattu vain pakin paikalle mutta hyökkää hajavaihdoissa, mutta kun kysymyksessä on Ässien juuri se pelaaja joka tätä pakin paikkaa voisi vetää helvetin hyvinki, niin luulen että pelaa Makamäen pakkiparina tänään. Ennen kauden alkua tätä ounastelin että V-M voisi pakin paikallakin tarvittaessa pelata ja nyt se ilmeisesti nähdään. V-M osaa kuitenkin todella hyvin puolustaa ainakin sentterin ja laiturin paikalla.

Mitä otteluun tulee niin onhan se aika typerää odottaa muuta kun voittoa. Katsokaa nyt kaikkia mahdollisia tilastoja niin huomataan ne olevan padan puolella. Ässät on muutenkin ollut parin viime vuoden aikana selvästi niskan päällä näiden kohtaamisissa. Nyt 10 ottelun pisteputki, ollaan sarjakakkosia, faniristeily, Ässät on sarjan paras vierasjoukkue, ainoa tappio tullut HIFK:lle joka ei ole kotonaan hävinnyt ja pelataan täysin tuuliajolla olleen TPS:n kotiluolassa. 2-6 sanon minä.

Vituttaa vietävästi kun en päässyt Turkuseen lähtee mutta ehkä ensi vuonna sitten!
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Edit. Kudroc poistunut liigan sivuilta kokoonpanosta, ja Savinainen on pistetty tilalle. Mistä kyse, vai sekoileeko liigan sivut jälleen?

Mitäs, mitäs.. voimamies Savinainenko siellä sitten nostelee äijää pois maalin edestä? Mitään ei ole ilmoitettu että Kudroc olisi loukkaantunut, ja oli tosiaan ensin kokoonpanoonkin merkitty? Loukkaantuiko aamujäällä? Tai on sitten tosiaan vain kipeä, ja jätettiin kuitenkin sivuun..
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivottavasti Tepsin pojilla on tuhkaluukku rasvattuna, sillä kyyti tulee olemaan kylmää. Vaha tehnee sen pinnan tai pari mutta muuten on taas hiljasta ja Ässät saa leikittellä Tepsin nurin. Armia takia vois mennä kattelemaan hallille.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Denver Broncos & Colorado Avalanche
Mave on kyllä sen verran vittumainen mulkku, että saletisti tänään rokottaa Ässiä. Ja sen jälkeen lyö surffausvaihteen coolisti takaisin silmään. Mutta pisteillä pitää olla.

Näin viimeyönä unen, jossa Marko ja AUK pudottivat hanskat. Kun nyrkkienvaihto sitten alkoi, niin Aki tyytyi laittamaan ainoastaan kätensä päänsä suojaksi ja antoi Kivenmäen takoa, kunnes tämä oli valmis lopettamaan. Toivottavasti tämä oli symbolinen enneuni, ja päivän ottelussa Kivenmäki takoo pisteitä, kunnes on valmis lopettamaan, Uusikartanon vaeltaessa selkä suorana "0+0=0 -4"-tehoin.

Tosiasia taitaa kuitenkin olla, että tämä on taas TPS:n osalta yksi ottelu muiden joukossa, joka on padottava jonnekin syvälle sielun sisimpään kolkkaan ja toivoa, ettei muisto enää koskaan nouse pintaan. Paljon on kesän aikana tapahtunut, kun heittopussista on tullut pussinheittäjä ja pussinheittäjästä kaikkien aikojen heittopussi. Hatunnosto Ässille. Heitelkää nyt TPS-pussia oikein kunnolla, jotta saatte hyvän lauantai-illan huuman päälle. Taidan laittaa tulosvetoon 1,2 - 7,8, jos vaikka pääsisin osingoille huumasta.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Näin se menee..

Kuten sanoin jo aiemmassa viestissäni, murskajaisia ei tule vaan tarvittavat maalit tehdään, eikä höpistä sen kummempia.. tuossa voisi olla Ässillä helposti ainakin 2-3 maalia lisää, mutta näillä mennään. Turhaan päästettiin Tepsi enää tekemään toinen maali, mutta niin tai näin..

Meidän kakkosketju on kyllä kova, Zaborsky on ollut odotetusti se lopullinen vastaus siihen että Yetmanista saadaan oikein kunnolla tehoja ulos.

Turhaa sitä kait selvää hommaa tämän enempää on näkemättä alkaa analysoida. Hauskaa risteilyä sinne lähteville, minä lähden illalla laulamaan karaokea..
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
TPS-Ässät 2-4

Ässillä 18 pelin jälkeen 40 pistettä, TPS 19 peliä ja 7 pistettä.

Siinä kaikki tärkeimmät tämän päivän unettavasta surffailusta.... ainiin Zabo on edelleen aika kova ja Yeti varmasti uusi best friend...
 

alias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Harmi kun ei pojat laittaneet enää lopussa tyhjiin, olisi tulosveto natsannut.
TPS tarvitsisi nyt jonkun todellisen perseeseen potkijan penkin taakse. Olisikohan EuroTami vapaana? Tami potkimassa Kivenmäkiä ja Aki-Pettereitä persuksiin kuola valuen...

40 pinnaa kasassa, jokohan Porissa pelataan pleijareita?
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kotiuduttiin hallilta ja tässä ranskalaisilla:

-Yeti jäätyy maalipaikoissa
-Zabo vois lopettaa kynäilyt kun ei osaa ja voisi lainata kiekkoa
-Kilppari imuroi
-Pakit ei osaa
-Tepsin puolustus rautaa
-Uusitalolla huono kunto
-Ässien karvaus huonoa
-YV ei tänään toiminut

Miten voi olla mahdollista tehdä maali ja saada samalla sekunnilla kiekko katsomoon jäähy?
 

Mal Davis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Järkyttävää paskaa taas. Mietteitä ottelusta:

- Tepsi pelasi ekan erän viim. 12 minuuttia hyvin. Satiin painetta ja maalipaikkoja. Olin jopa varma, että me tämä vielä hoidetaan
- Ilon aiheet Tepsin osalta jäi tänään. 2 viimeistä erää täyttä paskaa ilman maalipaikkoja eikä minkäänlaista pelitapaa ollut havaittavissa
- Ässistä jäi mieleen Zaborski, joka liikkui hyvällä jalalla ja Uusitalo, joka pelasi varmasti jättiminuutit
- Ässin ykkönen ihan OK, odotin tosin Armialta paljon enemmän. Kaveri vaikutti ihan perus junnulta. Odotukseni olivat tietysti kovat Urheiluruudun maalikoosteiden perusteella
- molemmat veskarit pelasivat peruspelin, maaleille ei juuri mitään voinut
- Tepsiläiset olivat perus harmaata massaa. Kukaan ei erottunut hyvässä, eikä kukaan ollut erityisen paska. Perus paska suoritus siis
- Porilaisia paikalla valtavasti, odotin kyllä paljon äänekkäämpää porukkaa
- tästä on huono jatkaa
 

Petze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Liverpool fc
Ässät teki 1 - 3 maalin ja samaan aikaan TPS:lle tuomittiin kiekko katsomoon jäähy, mitä tapahtui? Urhon kuvasta ei näkynyt mitään kiekon kiskaisua katsomoon ja selostajat olivat aivan pihalla.

Kuka teki ja mitä vai tekikö kukaan mitään?
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Palmroth tempaisi maalista tulleen kiekon katsomon puolelle. Oikea rangaistus tästä olisi varmaankin ollut 10min?

Täksi kaudeksi muutetiin sääntöjä niin, että pelin aikana tai tauolla kiskaisee kiekon ulos kentältä omalta alueelta, niin seuraa kahden minuutin jäähy.
 

John Shaft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teeee Peeee Äs ja Alexander The Great
Taas tuli tuhottua viikonlopusta kolme tuntia nollakerhon järkyttävän paskan seurantaan. Alakerran ykkösmulkku tänäänkin Nordlund. Taitaa vittu tässäkin olla joku raumalaisten juoni turkulaisten päänmenoksi.

Porilaisille kiitos hyvästä menosta ja vissiin tänäkään vuonna ei ihan jokainen halukas pääse nauttimaan taxfreen antimista. Oli vaan aika muussissa jokunen patapaita.

Seuran johdolle vaan terveiset että vitun hyvin vedätte. Kipru pyöri pubissa joutilaana niin josko senkin vielä palkkaisi penkin taakse. Ei tosin löydy valmentajakokemusta. Ainiin, sehän olikin meidän motto....
 
Viimeksi muokattu:

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kivat pisteet. On se vaan kumma miten vieraspeleissä on aina pelko perseessä loppuun asti. Nytkin 2-4 kavennuksen jälkeen vielä hieman ahdisti, vaikka eihän tuossa nyt periaatteessa ollut missään vaiheessa mitään hätää.

Nopean 0-2 johdon jälkeen TPS sai otetta ja kavennuksen jälkeen oli siellä ylärimaakin ja toisen erän alussakin ote hienoisesti TPS:llä. Parin ylivoimamaalin turvin Ässät sai kuitenkin turvallisen johtoaseman, ja loppupeli olikin enemmän tai vähemmän pelkkää pelailua. Olihan siinä vielä paikkoja lisätäkin johtoa.

Mukava fiilis hallissa, melkein kuin olisi kotimatsia ollut katsomassa.

Ensi viikolla pahoja pelejä. Ihmettelen suuresti, jos yhä jaksetaan vetää joka pelistä pisteitä.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Pitkästä aikaa pelissä ihan paikan päällä. Jotenkin jäi tunne että homma oli selvä jo ennen peliä. Minun mielestäni tepsi ei pelannut voitosta missään vaiheessa.

Mutta se mikä ei tee turkulaisille eikä edes SM-liigalle hyvää on tunnelma. Oikein pahaa teki pelin seuraaminen vieraspaikkakunnalla missä ei ole MITÄÄN tunnelmaa kotijoukkueen puolesta. Ei voi mennä niin että isohko lauma porilaisia tulee paikalle vieraspeliin ja siitä tuleekin kotipeli? WTF? Joo, hunajata soi pari kertaa kaiuttimista mutta siinä oli kaikki. Kyllä nyt vieraspeleissä jopa kaipaa sitä että kotijoukkueen fanit seisoo joukkueensa takana ja itse joutuu yrittämään vastata huutoon vieraskannattajana. Säälittävää.

Ymmärrän toki turkulaisten tuskan, mutta kyllähän kannattaminen pitäis olla kuin avioliitto, myötä ja vastoinkäymisissä. Ja jopa silloinkin kun vaimo ei ole antanut pitkään aikaan niin pitäisi jaksaa yrittää saalistaa. Nyt tuntui kuin osa turun poijiista olisi mennyt naapurin "piparille"

Armia edelleen nollilla tehoissa, mutta ei todellakaan "perusjunnu" kuten joku turkulainen laittoi. Päinvastoin, täysin erilainen. Ei häviä kontakteissa, osaa sijoittua, ei höntyile ulos tilanteista ja uskaltaa yrittää. Kertakaikkiaan hyvä poika! Ne jotka leffaan poikaa välillä laittamassa, niin meinasitteko että joku olisi parempi? huuhaa!

Zaborsky-Kuparinen-Yetman tulee pelaamaan kimpassa loppukauden. Kupru on syttynyt uudestaa ja Yetman parantanut Zabon saavuttua. Hyvin toimii.
Ässillä kaksi ykköskentää ja kaksi aivan super 3-4 kenttää. Pakisto toimii ja Eero on hyvä! Minne Huhtala edes mahtuu kun on ollut puolet kaudesta loukkaantuneena? Ei ainakaan kahteen ekaan ketjuun
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös