La 30.1.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 49 808
  • 686

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hienosti KooKoo on taas puolustanut omalla alueellaan ja karvaustakin löytyy. Ihan ok ensimmäinen erä vaikkei maaleja nähtykkään.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Noinhan se toki on, JOS uskoo Anssi "JYPpuusilmä" Ritaria.
Omiin silmiin tuossa oli KalPallakin ainakin 3 todella hyvää maalipaikkaa ( Mankinen,Sebok,Tammela). Ei tuossa KalPalla ole ollut läheskään niin kovaa hätää, kun eilisen pelin alussa. Ihan taktiikan mukaan menee... antaa JYPin ryntäillä piimät pohkeisiin ja isketään (taas) lopussa tarvittavat maalit ;)

Anssihan ei hirveästi JYPiä perinteisesti suitsuta, vaikka tähän tornariin saa usein törmätä.
Olihan KalPa pääosin aivan purjeessa tuon ensimmäisen erän ja sai silti ylihyökkäämisistä kolme hyvää maalintekopaikkaa mitkä mainitsit.
Mitään pyörityksiä ei kuitenkaan näkynyt ja jyrän alta noihin paikkoihin KalPa pääsi.

Mutta tosiaan, jos noin jatkuu ja KalPa noista vastahyökkäyksistä osuu niin vaikeaa on. Kilpeläinen on muuri nyt, saa nähdä tuleeko taas paska housuun kun tosipelit alkaa ;)
 

Ralph

Jäsen
Antti Bruun. Tää jätkä veti Liigassa jo joskus ysärin lopulla.
Oli pakko äsken tarkistaa miehen uran jäähyminuutit ja yllätyin, että löytyy vasta noin sijalta 90 eikä top-kympistä. Ehkä johtuu siitä, ettei ota isoja jäähyjä vaan pelkästään kaksiminuuttisia. Jos jostain löytyisi pelkkien kaksiminuuttisten tilastot, olisi hän varmasti korkealla.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Mitä vittua Hintz :D olipa ruma taklaus, vitosen paikka. Toivottavasti Jasse kunnossa!
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spåra ja K-Espoo
Kyllä tuo housuun paskomisen mahdollisuus on niin suuri Sportin kohdalla, että mitään ei ole vielä ratkaistu. Kyllä Tapparakin väläytteli ja maali oli heti lähellä.
Totta kyllä, mutta nyt on jotenkin fiilis että Sport ei sula tällä kertaa. Nämä ehkä kuuluisat viimeiset sanat sitten...
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Lisää yv-treeniä tehottomalle HIFKille, tosin äsken sentään saatiin luotua avopaikkoja. Toivottavasti Ikonen ei saikulle sikailun takia.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Heh Da Costa jatkaa pinna per peli tahtiaan ja mitä Rekonen vetelee mestiksessä, Pelsujen kanssa vois lähteä vaihtokaupoille jatkossakin... muutenkin Sportilta ollut vahvaa pelaamista nyt 4 peliä putkeen.

Olkaa hyvät. Ei harmita. Rekonen on "ilmainen" rotaatiopelaaja. Da Costa ei täyttänyt 5 ensimmäisen pelin jälkeen ruutuaan. Turha sellaista kaveria on katsomossa rokottaa.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Jäähy ihan selviö Forsbergille, mutta kyllä siinä Ikonen kaatui jo ennen kuin Forsberg osui, luistin näytti tökkäävän.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Riikolan sopparia vois jatkaa vielä muutamalla vuodella.
 

Ralph

Jäsen
Ikonen kaatui jo ennen tonaisya!
Näytti minustakin siltä, että kompastui juuri ennen Forsbergin saapumista, mutta helppo se on jälkikäteen sanoa videolta kun tuomarit tekee ratkaisun livenä ja ei välttämättä samasta näkökulmasta. Joten ei valittamista jäähyssä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös