La 3.4.2010 HPK-HIFK (4. puolivälierä)

  • 13 992
  • 53

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Mukava lopputulos.

Alku näytti melko kamalalta ja usko voitoon meni, mutta onneksi ei pelaajilta. IFK teki suht nätin 3-1 yv-maalin ja tuli sellainen fiilis, että tämä oli tässä. Onneksi minä en kuitenkaan ollut kentällä luovuttamassa, vaan siellä(kentällä) oli miehiä, jotka uskoivat tekemiseensä.

IFK pelasi uskomattoman hienoa vieraskiekkoa ja esti suht hyvin maalipaikoille pääsyn, mutta nyt se ei onneksi riittänyt.

Vähemmän jäähyjä kuin aiemmissa peleissä ja HPK:n erikoistilannepelaaminen oli jo astetta parempaa.

Kyllä vitutti se vieressä istunut nurmijärveläinen katsomoselostaja, mutta jokainen tyylillään.

IFK on vieläkin vahvoilla tässä sarjassa, mutta kyllähän tässäkin pelissä esitetty nousu takaa ohi loi jonkinlaista uskoa HPK:nkin tekemiseen.
 
Viimeksi muokattu:

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Mukava lopputulos.

Alku näytti melko kamalalta ja usko voitoon meni, mutta onneksi ei pelaajilta. IFK teki suht nätin 3-1 yv-maalin ja tuli sellainen fiilis, että tämä oli tässä. Onneksi minä en kuitenkaan ollut kentällä luovuttamassa, vaan siellä(kentällä) oli miehiä, jotka uskoivat tekemiseensä.

Joo meinas vähän mennä fiilikset 1-3 maalin jälkeen, mutta onneks kentällä olevat tekevät hommaa ammatikseen eivätkä katsojat. Hieno nousu ja IFK aivan pihalla 3:en ja jatkoerän. Ihan kun olisi yksinkertaisesti fyysinen kunto loppunut.

Vaikka nyt on hyvä fiilis niin siltikin on vielä melkoinen vuori kiivettävänä jatkopaikan eteen. Toivottavasti maanantaina tulee hyvä matsi eikä mitään 7-0 spedeilyä. Pakko siellä on kerran voittaa.

Kyllä vitutti se vieressä istunut nurmijärveläinen katsomoselostaja, mutta jokainen tyylillään.

Eiks ne kaiken tietävät ja suurimpaan ääneen päätään aukovat IFK fanit ole kaikki näitä wannabestadiliaisia? Ainakin täällä PK-seudulla suutaan soittavat eniten alkuperältään maalaiset, jotka ovat muuttaneet tuppukylistä tänne ja ovat nyt stadilaisempia kuin stadilaiset itse. Oikeiden helsinkiläisten kanssa pystyy suurimmaksi osaksi keskustelemaan asioista järkevästi.
 

Lipton

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Perjantain 7-0 tappio näkyi ottelun alun tunnelmassa. Hifkin kannustelijat ottivat rinkulan haltuun, kun hämäläiset vetäytyivät kuoreensa ja pelkäsivät toisintoa perjantain murskalukemille.

HIFK onnistui puolitoista erää sulkemaan keskialueen niin totaalisesti, että peli oli kerholaisittain kauheeta katseltavaa. Ennen Hämäläisen alivoimamaalia näytti siltä, että Kerhon pelit on tältä kaudelta tulossa päätökseen, niin suvereeni HIFK oli. Usko omiin oli täysin nollissa, kun tilanteita ei saatu. Sikakatsomo jaksoi mielestäni yllättävänkin hyvin kannustaa mahdottomalta näyttäneessä tappiotilanteessa.

Mutta pelissä voi näköjään tapahtua mitä tahansa, se nähtiin eilen, kun stadilaisten ylivoima muuttui viivytystaisteluksi. Hallissakin rupesi yhtäkkiä viihtymään, kun yleisö alkoi uskomaan omiensa voittoon. Pelin alussa näytti siltä, ettei Kerhon pelaajistakaan uskonut voittoon kuin pari duunariosaston kaveria. Nämä kaverit sitten kantoivatkin Kerhon voittoon. Ei voi ylistää liikaa näitä sotureita, jotka syttyvät pudotuspeleissä. Louhen Jykä aloitti kauden neloketjussa ja nyt pelaa 20 minuuttia Kerhon ehkä kauden tärkeimmässä kotiottelussa ja vielä huikealla tasolla. Ja Sailio, voi perkele siitä kaverista ei voi olla pitämättä; kaveri ajaa päädyssä vastustajan iholle ja vie kiekon. Mahtavaa peliä.

Kerhon peliajatkin jakautuivat aika mukavasti ja erityisesti nelonen pelasi selvästi enemmän kuin Hifkillä. Ahtola merkkautti melkein 10 minuuttia tässä jatkoajalle venyneessä ottelussa. Se on melko vähän tälle maalipyssylle.

Kerhon ylivoima ei edelleenkään vakuuttanut. Mäenpää pidetään aika hyvin viivassa kiinni ei kunnon vetopaikoille päästä. No, näytti Mäenpäällä olevan 11 vetoa, mutta ei niistä moni tainnut Noroselle asti mennä. Ylivoimalla kuitenkin 2 maalia, joten ihan kohtuullinen tulos.

Hifk on kova joukkue, se on selvä. Mutta jo pelkästään se asia, että tässä sarjassa pelataan vähintään kuusi peliä, on aika perkeleen mahtavaa. Huomisen pelin voittoon en oikein usko, sen verran vahva Hifk on kotonaan. Tyhmät jäähyt pitää karsia täysin pois. Eilen niitä tuli ainakin kaksi Lassilan ja Viitaluoman toimesta. Granlundin pyörittämä ylivoima on hienoa katseltavaa. Kuten muutkin jo kirjoittivat, näytti hieman siltä, että Granlund olisi hyytymään päin. Kerhon kannalta tätä todella toivoisin. Ehkä taklaukset vähän vaikuttavat tähän nuoreen taituriin. Ja mahdollisesti alivoimamaalin johtanut kakkossyöttökin vähän ajatuksissa kummittelee.

Kotona kun kuudes peli voitetaan, niin hyvältä näyttää, sillä seitsemännessä pelissä voi käydä miten tahansa eikä kotiedusta hirveätä hyötyä ole.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Lauantai-iltana ravintolaan

Minäkin hypin eilen paikalle katsomaan peliä. Kyllä täytyy sanoa että ilo oli kuunnella IFK:n kannatusta. Oli melkein kuin meillä SMJK:ssa.

Mukava oli myös katsella ylhäältä päin esimerkiksi se Hämäläisen av-maali, ja kuulla se kolahdus. 0-2 tai 1-3 kohdassa tuli mainittua nim. Tilatiilelle, että Kerhon kannattaisi tahallaan hävitä jokunen aloitus, liikkuisi kiekko edes hetken kohti HIFK:n päätyä pystyyn. Se näpertely oli hirveää, kun näki kuitenkin että silloin kun Kerho malttoi läntätä sen kiekon päätyyn, joukkue pärjäsi järjestään mallikkaasti kaksinkamppailuissa ja syntyi tilanteitakin.

Kova on TukkaJukan kuntokuuri, kai se on uskottava. Sitten kun potku riitti ja vastustajalla ei, niin jopa tämä puukätinen perunakerholaisten lauma tuli rintamahyökkäyksin kuin Jalosen parhaina aikoina, oli perkele kaistaa, leveyttä, vauhtia ja vaihtoehtoja kuin nimimerkki schollilla Bemarin ratissa autobaanalla.

Jatkoajan Kerhotolppatilanne oli muuten sellainen, että olin ihan varma, että kohta soi toisessa päässä. Ei näköjään soinut.

Ratkaisumaali? Istuin eteläpäädyn vessassa paskalla. Voidaan siis sanoa että ulostin Kerhon voittomaalin? Tämä tarina on tosi.

PS. Kuka muuten oli tämä valkoisilla "villeleino"-tennareilla pitkin Turuntietä piikannut jannu? Huomasin Turuntien vierustaa kävellessäni, että tuossapa kävelee kaveri kuin Tommy Engblom, selkeästi peliin menossa (kello oli 16.47). Ihmettelin kuitenkin, kun itse kaarsin Vanhan Nallen kulmalta oikoreitille, joka vie suoraan Patriciahallia kohtia, niin jannu jatkoi Turuntietä. Ja vaikka piikkasin aika kovaa, oli jannu hallilla aiemmin!

Tunteja myöhemmin repesin, kun TawastiaBankissa aka Maturepassissa sama jannu ilmestyi villeleinotennareissaan tiskille. Joi sitä kaljaansakin vitun lujaa hörppien! Live fast.

That thereby...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös