La 3.3.2007 Tappara - Blues

  • 38 603
  • 239
Tila
Viestiketju on suljettu.

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Hyvä matsi ja Janne Ojanen. Ne jotka olivat tänään matsissa voivat olla tyytyväisiä nähtyään todella upean ja historiallisen tapahtuman.

Blues oli vahva tänään. Tappara hieman vahvempi. Hieno huomata kuinka Tapparan puolustuspeli tiivistyy ja tiivistyy. Tänään koko joukkueelta järkevä ja ehjä esitys. Suhosen jäähy tuli nähdäkseni taas seurauksesta ei itse teosta. Pyymäki taisi olla kääntymässä kiekon kanssa hieman kumarassa kun Suhonen taklasi. Pää osui laidan reunukseen mielestäni. Törkeämpi temppu oli Lostedtin kyynärpäätaklaus Venuun, joka meni tuomareilta täysin ohi ja jälkeenpäin siitä arvottiin kakkonen.

Loppukahinat olivat mitä olivat. Iskuja taidettiin vaihtaa nolla. Sekä Lostedtilta ja Rajamäeltä todella surkeat, ilmeisesti valmennusjohdolta tulleet "noutoyritykset". Playoff-asetelmiahan tuossa haettiin. Molemmat Espoon miehet eivät vaan malttaneet odottaa ja heittää hanskoja jäähän ja antaa vastustajallekin aikaa. Päähän vaan yhtäkkiä kiinni ja painiksi. Varsinkin Lostedtin maine kovana poikana murenee kerta kerran jälkeen. Sikäli tilanteessa ei mitään ihmeellistä ja hyvä että pientä säpinää saatiin.

Molemmat joukkueet ovat mielestäni hyvin valmiina lähtemään kevään kovimpiin koitoksiin.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hieno peli kaikin puolin. Blues oli varmasti yksi fyysisimmistä vierailijoista tällä kaudella. Blues taklasi hanakasti ja pari poikkeusta lukuunottamatta puhtaasti.

Suhonen tuuppasi Pyymäkeä päähän, otsa jysähti pleksiin ja naama auki. Pyymäki ei jäänyt makoilemaan, vaan oli pystyssä, kun Levonen näytti suihkukomennusta. Ikävä vahinkotilanne.

Lostedtin kyynärpäätaklaus sen sijaan oli paljon pahempi, mutta siitä tuli vain kakkonen. Valitettavasti nämä menevät seurausten eikä tekojen mukaan.

Lopun väännöt olivat vaisuja. Rajamäki sai heti alussa vedettyä paidan Clarken pään yli ja siinä asetelmassa väännettiinkin iskuitta pitkä tovi, kunnes tuomarit tulivat väliin. Ihan mukava loppuhärdelli joka tapauksessa.

Levonen oli tänään hyvä. Taklata sai reippaasti ja molemmat joukkueet käyttivät tilanteen hyväkseen.

Tapparan peli näyttää surkeaa ylivoimaa lukuunottamatta hyvältä. Puolustus on todella tiivis ja Nikkilä seisoo maalilla viimeisenä lukkona.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Tappelusta sen verran, että näkemäni perusteella (en ihan alusta asti nähnyt, kun seurasin kahden muun jannun vääntöä laidassa) yhtään iskua ei annettu tai otettu. Rajamäki ilmeisesti vahvuutensa ansiosta oli tuossa väännössä hivenen niskan päällä, joten voitto hänelle jos se jollekin pitäisi antaa. Tuntuu silti hieman hölmöltä hakea voittaja väännöstä jossa ei lyöty kertaakaan.

Suhosen taklaus ei ollut ruma, mutta Pyymäen (?) pää osui ikävästi pleksiin. Loukkaantumisen johdosta iso rangaistus pakollinen, mutta itse olisin tyytynyt PR:ään. Pisteet Pyymäelle kun nousi melkein välittömästi.

Pelinä ei hirveän viihdyttävä, muuta kuin kolmannen erän loppuhässäkät. Ojasen (onnittelut Jannelle muuten) ennätyksen odottaminen ja sen saavuttamisesta johtunut tunnelmannousu kuitenkin tekivät tästä ihan viihdyttävän kiekkoelämyksen.

Voi tulla ihan hyvä playoff-sarja näiden välille.

EDIT: Lisätään vielä sen verran, että Kontiola on kyllä parastaan esittäessään Liigan suvereenein pelaaja mitä tulee kiekonkäsittelyyn. Mahtava pelaaja, vääränvärinen paita vain.
 

axe

Jäsen
Kertausta jo, mutta sehän on jonkun äiti.

Suhosen taklaus ei tosiaankaan ollut taklauksena OR:n arvoinen, tuli taas klassisesti seurauksesta. Mun mielestä koko taklaus ei edes osunut päähän, vaan Pyymäen nuppi heilahti taklauksesta laitaa vasten. 2+10 päätaklauksesta Levonen oli siitä antamasta, mutta sitten huomasi Pyymäen polkiessa vaihtoaitiota kohti, että vertahan siitä tulee ja laittoi Suhosen pihalle. Pyymäkeä ainakaan on mistään filmaamisesta ihan yhtä turha syyttää kuin Suhosta rumasta taklauksesta. Ja Japankin kädet taisi olla aika sidotut. Syy kohdistuu siis taas vaan tyhmiin sääntöihin ja siihen kirottuun ottelurangaistukseen, jota ei edes tarvittaisi.

Ja edelleen toistaen jo aiempia, niin Lostedtin kyynärpäätaklaus Venäläistä päähän toisessa erässä oli sitten sellainen, josta olisi ehdottomasti kuulunut pistää mies pihalle, jos taklattu olisi loukkaantunut. Nyt meinasi päästä vielä kokonaan ohi silmien, mutta linjuri näki ja vasikoi katkolla kakkosen edestä.

Loppu oli sitten Bluesilta aika surullinen yritys ottaa sitä jotain henkistä yliotetta. Sekin yritys tosin epäonnistui aika pahasti vaikka goonit saivatkin pari nollavääntöä aloitetuksi. Tappara puolusti tappeluissa yhtä hyvin kuin jääkiekossakin, eikä espoolaisista ollut iskijöiksi. Nauran sellaisille, jotka noista väännöistä jotain voittajia yrittävät löytää. Ainoa voittaja tilanteessa oli Tappara, joka näytti ettei tuo homma kaadu edes epäjääkiekkoilijoiden hömppähommiin.

Nikkilä otti kympin nostettuaan yhden Blues-mailan laidan yli.

Ja loppuun sitten Kahva-Kalto ajeli vielä molarin, ja maailman törkein kiekkoilija yritti vielä telottaa kaikkea vastustajan väristä, mutta eihän se onnistunut muuta kuin nostamaan omat luistimensa kohti kattoa lentäessään selälleen. Siinä on kyllä sellainen kaveri, että kun joku joskus niihin paljaisiin käsivarsiin vetää sen ihanan viikatteen ja saa jonkun luun poikki, niin mää käyn vielä sylkäisemässä päälle.

Peli sinänsä oli aika hyvä ja vauhdikas, jos Kake olisi malttanut pysytellä loppuun asti jääkiekon parissa. Tappelut kuuluu kiekkoon, nää typeryydet ei.

Onneksi on Ojanen.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Hmm, outoa että kukaan ei ole nähnyt yhtään iskua. Kaukana C3:ssako sitä on istuttu? Mielestäni kuitenkin yhdet laapaisut sekä Clarkelta (paita pään päällä randomilla johonkin) sekä toiselta osapuolelta nähtiin. Tämä B2-katsomosta, eli varsin läheltä. Ei kuitenkaan mitään vakavempaa, pelkkää kiinnipitämistähän se oli joka parilta.

EDIT:

Voi v*ttu axe, sää oot taas nähny kaiken ihan oikein ja täydellisesti sieltä kauempaakin.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Oli siinä muutama isku alussa, mutta sen jälkeen pelkkää painia Rajamäen ja Clarken kesken, ei noista mitään voittajia saa. Viime sekunneille vielä vähän vääntöä, mutta suurin seuraus oli Heiskasen luistimet kohti kattoa, oikein maukas kamppi Venulta takaapäin!

Nikkilältä hyvä veto myös viskata Grunnin maila laidan yli, oli mukavasti tunnetta lopussa, jolla haettiin asetelmia playoffseihin.
 

kepardi

Jäsen
0 omiin ja Bluesin syömähampaat pidettiin pimennossa, siinä avaimet voittoon. Oli Bluesillakin hetkensä koko pelin kestäneen vauhdikkaan luistelunsa ansiosta, mutta Tappara pelasi maltilla ja puolusti hyvin.

Bluesin tehokentän lisäksi loppujoukkue näyttikin olevan melkoista rotta-osastoa. Tarkoituksenhakuista sikailuahan pelin loppu sitten olikin, mutta eipä Blues tuollakaan toiminnalla mitään kummempaa näyttänyt aikaan saavan. Tappara piti tässäkin hyvin malttinsa, ikävä loppu vaan pelille kun näin selvästi yritetään vastustajajoukkuetta vahingoittaa. Saa nähdä mitä selityksiä Heikkilä tällä kertaa keksii, mitenkään tuollaiset temput eivät kuitenkaan ole puolusteltavissa.

Moneen kertaan jo kerrottu että yhtään selkeää tappelua ei pelissä nähty. Rajamäen ja Clarken vääntö oli lähimpänä sellaista mutta eipä siinäkään juuri iskuja vaihdettu. Clarken paidan sai Rajamäki vedettyä pään yli, mutta ei sen jälkeen edes miestä selälleen.

Ihan viihdyttävä peli kaiken kaikkiaan mutta parempaa viihdettä tuokin olisi ollut jos Blues olisi pelannut rehdisti kovaa eikä tuollaista rottakiekkoa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kenji kirjoitti:
0 omiin ja Bluesin syömähampaat pidettiin pimennossa, siinä avaimet voittoon. Oli Bluesillakin hetkensä koko pelin kestäneen vauhdikkaan luistelunsa ansiosta, mutta Tappara pelasi maltilla ja puolusti hyvin.

Edelliset pelit 0-0-1-1-2-0 päästettyä maalia. Keskiarvo = 0,67
Edelliset pelit 2-4-2-1-1-2 tehtyä maalia. Keskiarvo = 2,0

Kyllä se peli perkeleesti tiivistynyt on, oma pää pitää sekä alivoimalla, että tasakentällisin. Oma peli ei ylivoimalla kulje, mutta muuten ei ole valittamista. Kun se yv alkaa kulkea taas alkukauden malliin, niin voi herranjestas, että alkaa sen jälkeen olla vastustajalla vaikeeta.
 
Viimeksi muokattu:

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Ihan mukava fyysisiä elementtejä sisältänyt kamppailupeli, joka huipentui kotivoiton lisäksi Ojasen juhlintaan.

Suhosen taklaus ei näyttänyt kovin pahalta, eikä siihen suuresti myöskään yleisöstä reagoitu. Levonen näki tilanteen läheltä ja vihelsi kuitenkin seurausten mukaan ottelurangaistuksen. Lostedin taklaus tapahtui myös aivan Levosen silmien edessä, mutta jäähy vihellettiin vasta myöhemmin linjurien avustuksella. Enemmän tuossa tilanteessa oli vahingoittamisen makua kuin Suhosen taklauksessa.

Lopun Bluesin kukkoilut olivat sitten asia erikseen. Kontiolaa ajettiin selkään vihellyksen jälkeen hyökkäyspäässä herrasmies Mandervillen toimesta. Hetkeä myöhemmin Bluesin pelaajan suorittama apinahyppy tapparalaisen selkään johti lopulta Clarken ja Rajamäen iskujenvaihtoon. Aika surkea suoritus tältä "Raju-Erkiltä" Tapparan kuuluisaa kovanyrkki-Clarkea vastaan, koska yhtään kunnon iskua ei vaihdettu puolin tai toisin. Jos tuolla haettiin jotain yliotetta pudotuspeleihin, niin pahoin epäonnistuttiin.

Kokonaisuudessaan Tappara piti melko totaalisesti espoolaiset poissa hyviltä maalipaikoilta. Puolustuspeli toimii nyt hyvin ja Nikkilän on mukava torjua vetojen tullessa melko helpoista paikoista. Toisaalta Tapparankin maalipaikat olivat varsinkin kolmannessa erässä kortilla. Jos nämä kaksi joukkuetta harrastavat mahdollisissa pudotuspelikohtaamisissa vastaavaa puolustussotaa, on Tapparalla kaikki eväät nollata Blues melko tylysti ainakin tämän päivän näytöksen perusteella....
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Teksti-tv:

Eniten tunteita kuumensi puolitoista
minuuttia ennen loppua alkanut nyrkki-
tappelu, joka sai Tapparan valmentajan
Rauno Uraman lämpenemään. Urama syytti
Bluesin luotsia Kari Heikkilää
ajojahdista heidän pelaajiaan vastaan.

- On se kumma, että satakiloiset miehet
kaatuvat kuin keilat, murahti Heikkilä.
- Kirvesrinnoista löytyy näyttelijöitä.


Helvetit mitä uutisointia. Ensinnäkin siellä ei ollut mitään tappeluita ja sitten vielä Kake keksii loistavat huumorikommentit perään. Mahtava pleijarisarja on tulossa. Toivottavasti Kaken keskittyminen tulee olemaan Hannu Kapasen tasolla.

Rauno Urama.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Kovaa tekstiä Uramalta matsin jälkeen. Ilmeisesti jäällä ja vaihtoaitiossa on tapahtunut enemmän mitä katsomoon näkyi. Heikkilän puheet Tapparan jätkien filmauksista on kyllä silkkaa paskaa. Pyymäki ei todellakaan filmannut. Venu sai Lostedtin kyynärpään suoraan avojäällä päähänsä kaatui, nousi ja jatkoi peliä. Manderville ajoi vihellyksen jälkeen täydellä vauhdilla Konnaa selkään. Tuossa ne tilanteet joissa me "filmattiin".

Toivon hartaasti että Laine ja Tuukka ovat pelikuntoisia. Onneksi jätkät saa nyt hyvän tauon ennen pudotuspelejä. Kuopioon voisi mun puolesta lähettää vaikka b-junnut.
 

mukava valkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuukka Mäntylä
Rafael kirjoitti:
Kovaa tekstiä Uramalta matsin jälkeen. Ilmeisesti jäällä ja vaihtoaitiossa on tapahtunut enemmän mitä katsomoon näkyi. Heikkilän puheet Tapparan jätkien filmauksista on kyllä silkkaa paskaa. Pyymäki ei todellakaan filmannut. Venu sai Lostedtin kyynärpään suoraan avojäällä päähänsä kaatui, nousi ja jatkoi peliä. Manderville ajoi vihellyksen jälkeen täydellä vauhdilla Konnaa selkään. Tuossa ne tilanteet joissa me "filmattiin".

Niin, kyllähän Kakella hiukan on värikynää mukana jos Pyymäki, Venäläinen ja Kontiola on niitä satakilosia äijiä, joita herra tarkoittaa. Näytti Kari-sedällä eväät loppuvan, kun piti yrittää tommosia Sheddenmaisia noutoja tehdä. Taitaa loppujen lopuksi omaan nilkkaan kolahtaa...
 
Viimeksi muokattu:

Andy #12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Haukat
Henkka kirjoitti:
Teksti-tv:


- On se kumma, että satakiloiset miehet
kaatuvat kuin keilat, murahti Heikkilä.
- Kirvesrinnoista löytyy näyttelijöitä.

.

Kontiola jäi makaamaan jäähän, kuin loukkantuneena Mandervillen puustin jälkeen, jonka jäähyn aikana Tappara sai toisen ja ratkaisevan maalinsa. Tämän jälkeen Kake laittoi Lostedtin, Eskelisen ja Rajamäen yrittämään "tasoitusta", ja ihan hyvin onnistui D2-katsomosta, eli pleksin takaa nähtynä.

Mites siinä laulussa sanotaan?

-Sitä saa mitä tilaa

Muuten ottelu oli tasainen, eikä kummallakaan ollut juuri paikkoja maalintekoon. Tapparan YV, vaikka surkeata se oli, niin vei mehut ensimmäisessä erässä Mandervilleltä ja Viitaluomalta täysin. Tämä käytännösä tarkoitti sitä, että kahden ensimmäisen hyökkäyskentän peli oli melko väsynyttä. Uusivirta oli tänään Bluesilta oikeastaan paras, tosin missassi kolme hyvää maalipaikkaa.

Pitkä pleijarisarja tulossa jos ei tiistaina sössitä taas.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Haa Urama yrittää saada pitkiä pelikieltoja Bluesin pelaajille itkemällä tuomaritarkkailijalle....säälittävää. Väitän, että Tappara sopisi Bluesille play-off vastustajaksi kuin nyrkki silmään. Blues ei ollut huono tänään, vaan hiukan niskan päällä tasaviisikoin. Tuosta jäähyt pois ja terävyyttä ylivoimaan, niin Tappara lähtee lomille. Tämän taitaa Uramakin tietää :)

Ojaselle propsit, kunnioitettava saavutus.
 
Viimeksi muokattu:

axe

Jäsen
DanC kirjoitti:
Jos tyyppi ei ole vaihtoaitiossa hereillä, niin on turha syyttää siitä muita.

Tässäpä tämä yksi idiotismin huipentuma, joita Jatkoajan keskustelu on tuonut kiekkomaailmaan. Että oikein pitäisi ylivoimaakin lähteä pelaamaan burkehenryillä sen takia, että vastustajalla sattuu olemaan pari huonosti tappelevaa goonia samaan aikaan jäällä.

Jopa ihana, kaunis ja vallaton NHL on tehnyt oikein säännöt suojelemaan lajia tälläisiltä näätämäisiltä älynväläyksiltä lähteä tappelemaan kun ensin ei olla jääkiekossa pärjätty.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Andy #12 kirjoitti:
Tämän jälkeen Kake laittoi Lostedtin, Eskelisen ja Rajamäen yrittämään "tasoitusta", ja ihan hyvin onnistui D2-katsomosta, eli pleksin takaa nähtynä.

Niin mikä onnistui? Surkea nyhjäys Patulta ja Raju-Erkiltä. Varsinkin Lostedtilta olisin odottanut ihan kunnon hanskojen pudotusta. Rajamäen amatöörimäinen "tappelun aloitus" ei nyt mikään yllätys ollut. Eskelinen hakemassa tanssikaveria? Huhhuh. Edelleen olen sitä mieltä, että vitosketjun laituri oli oikealla tiellä tätä ladya hakiessaan.

Edit. Niin ja mitä Tappara tilasi? Yritti pelata loppuun asti jääkiekkoa nähdäkseni.
 
Niin no, no niin no. Blyys ei ole tainnut kahteen peliin tehdä Tapparaa vastaan maalin maalia. Edes rankkareilla.

Tais Hauis-Kakella mennä pasmat sekaisin, kun ei tästä(kään) pelistä tullut sitä paljon kohuttua yliotetta, ja sitten pitää vaan koittaa teloa niin monta kuin mahdollista. Jes, kovia äijiä.
 

Andy #12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Haukat
Rafael kirjoitti:
Niin mikä onnistui? Surkea nyhjäys Patulta ja Raju-Erkiltä. Varsinkin Lostedtilta olisin odottanut ihan kunnon hanskojen pudotusta. Rajamäen amatöörimäinen "tappelun aloitus" ei nyt mikään yllätys ollut. Eskelinen hakemassa tanssikaveria? Huhhuh. Edelleen olen sitä mieltä, että vitosketjun laituri oli oikealla tiellä tätä ladya hakiessaan.

Edit. Niin ja mitä Tappara tilasi? Yritti pelata loppuun asti jääkiekkoa nähdäkseni.


Filmaamalla ja jatkuvalla mussuttamisella. Kontiolaa ei taklattu niin, että olisi tarvinnut esittä kuollutta niin kauan, että Manderville pantiin pihalle ja sitten nousta ylös kuin mitään ei olisi tapahtunut. Sellainen meinaa sylettää rauhallisempaakin kaveria.
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
axe kirjoitti:
Tässäpä tämä yksi idiotismin huipentuma, joita Jatkoajan keskustelu on tuonut kiekkomaailmaan. Että oikein pitäisi ylivoimaakin lähteä pelaamaan burkehenryillä sen takia, että vastustajalla sattuu olemaan pari huonosti tappelevaa goonia samaan aikaan jäällä.

Axe, relaa vähän. Pelissähän nähtiin, ettei ylivoimaa lähdetty pelaamaan joillain burkehenryillä. Se, että NHL:ssä on nykyään säännöt tällaisten tilanteiden varalle, ei tarkoita sitä, ettei näitä keinoja olisi siellä ennen käytetty. Eikö Tappara johtanut peliä 2-0 tuossa tilanteessa? Joten edelleen väitän, ettei siellä oltu ihan hereillä ajatellen mahdollista tulevaa playoff-sarjaa. Varsinkin kun huomattiin, etteivät Kariya ja Kohn pelanneet pelin loppuvaiheissa.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Andy #12 kirjoitti:
Filmaamalla ja jatkuvalla mussuttamisella. Kontiolaa ei taklattu niin, että olisi tarvinnut esittä kuollutta niin kauan, että Manderville pantiin pihalle ja sitten nousta ylös kuin mitään ei olisi tapahtunut. Sellainen meinaa sylettää rauhallisempaakin kaveria.

Höpö höpö. Manderville ajoi aika kovaa tilanteen jälkeen Konnan selkään ja Konna oli jäässä ehkä kolme sekuntia. Kuka tässä nyt on mussuttanut? Tänään ei filmaajia ollut kummassakaan jengissä. Jos Espoolaiset näkee noissa tilanteissa filmejä, niin voihan Caloun sentään.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Nyt pääsee kommentoimaan. Oli ihan hienoa olla näkemässä Ojasen syöttöenkkaa, vaikka en Tapparan kannattaja olekaan. Ja ihan mukava varmaan, että sai sen ennätyksen tehtyä kotipelissä.

Suhosen OR oli aivan käsittämätön tuomio. Loukkaantuminen tuli joko naaman osumisesta sivupleksiin tai sitten pelaajan omasta visiiristä. Valitettavasti se viitonen vei varmaankin paljon voimia Blues-pelaajilta.

Loppuhetkien nahinoilla haettiin lähinnä henkistä yliotetta. Clarken ja Rajamäen homma meni painiksi, mutta Eki sai tosiaankin vedettyä Clarken paidan pään yli. Tuomiot siitä tilanteesta menivät aika lailla oikein.
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
DanC kirjoitti:
Joten edelleen väitän, ettei siellä oltu ihan hereillä ajatellen mahdollista tulevaa playoff-sarjaa.

Hehehe, jaa Bluesko sai nyt yliotteen sillä, että se turhautui ja hyökkäsi gooniensa voimin Clarken ja Kiilholman päälle pelin lopussa? Sillä että Tappara on vienyt joukkueiden kolme viimeisintä kohtaamista, ei ole sen rinnalla minkään valtakunnan merkitystä. V-koodi -ajattelua parhaimmillaan!

Hienoa on, että puolustus ja maalivahtipeli tuntuvat toimivan, mikä antaa hyvän pohjan pudotuspelejä ajatellen. Hyökkäyspeliin vain vielä terävyyttä, niin Blues kyllä kaatuu nopeasti. Katsotaan taas säälipleijaritauon jälkeen.

Ottelun mieleenpainuvin asia oli kuitenkin kaikesta huolimatta Jannen siirtyminen Hagmanin rinnalta ohi.
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
PTS kirjoitti:
Hehehe, jaa Bluesko sai nyt yliotteen sillä, että se turhautui ja hyökkäsi gooniensa voimin Clarken ja Kiilholman päälle pelin lopussa? Sillä että Tappara on vienyt joukkueiden kolme viimeisintä kohtaamista, ei ole sen rinnalla minkään valtakunnan merkitystä. V-koodi -ajattelua parhaimmillaan!

Jos viitsit edes lukea niitä tekstejä mitä lainaat, niin voisit huomata, että puhuin _ainoastaan_ Tapparan ja erityisesti Uraman hereillä olemisesta ja omien pelaajien suojelusta loppupelin aikana. Se, että saavutettiinko tuolla toiminnalla yliotetta, ei liity millään tavalla kirjoittamaani tekstiin. V-koodit voit työntää vaikka vittuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös