La 3.2.2024 Otteluseuranta (Liiga)

  • 12 345
  • 404

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kertokaa nyt joku tälle uudelle pääkameramiehelle että hänen kuvallaan mennään, niin edes yrittää pysyä kiekon mukana eikä zoomaile miten sattuu.

E. Ja heti normaali kamera is bäk
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Lukko yrittää pelata väärällä tavalla SaiPaa vastaan. Ei kuljettelua tai kulmarallia, vaan muutamat nopeat syötöt, niin SaiPan puolustus on sekaisin.
 

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Jerry tekee... 5s ja 4-3. 2p jää Jyväskylään.
 

Löppönen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,AcOulu,Frölunda,LuleåHF
oululaisten jatkuvasta ulinastahan tuo jäähy tuli. Sitten voivottelevat, että jokainen heitä kohtaan vihelletty on vääryys ja "kevyt" :D Jeesus kun jokaisesta kontaktista ulinaa, mistä nämä ovat edes siunaantuneet tuonne?
Kyllä se ulina kuuluu joka retkahduksen jälkeen Ipan vaihtoaitiosta. Huutojäähyjä kalastelevat =D Kepu on saanut maalihanat auki.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hiinä ja hiinä oliko Kemppaisella korkea maila tuossa ennen maalia. Oon muuten aina ihmetelly, miksi korkean mailan raja on eri kohdassa riippuen siitä, meneekö kiekko suoraan maaliin vai ei.
Jostain kumman syystä näitäkään ei voida tarkastaa, jos ei mene suoraan maaliin.

Nymanin, Suomen ja Ratisen jäähyt kuuluvat myös osastoon "Miksei vastaavia vihelletä toiselle osapuolelle?"
 

Bacon

Jäsen
Lukko aika väkevästi vie kolmatta erää. Saa nähdä riittääkö Hämäläisen bussi loppuun asti. Ei ainakaan Raumalle asti riittänyt aiemmin tänään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös