La 3.12.2011 Kärpät-Ässät

  • 9 683
  • 29

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Aika avata tällekin kamppailulle oma ketjunsa, onhan aikaa enää muutama tunti ennenkuin kiekko putoaa jäähän. Molemmilla joukkueilla on ollut enemmän ja vähemmän ailahtelevia otteita viime aikoina, mutta Kärpät on kotijoukkue ja pääsee selkeästi paremmin levänneenä illan otteluun joten mielestäni ennakkosuosikin viitan voi asettaa oululaisille. Ässillä siis aikaa levätä tämän ja edellisen ottelun välillä huimat 20 tuntia ja vielä bussimatka Ouluun takana, joten ei kaikkein tasaisin lähtökohta. Sanoisin jopa että epäreilua, mutta näitä sattuu jokaiselle joukkueella kauden aikana. Toivotaan kuitenkin tasaista ja jännittävää kamppailua! Tulosveikkaus 3-3 ja rankkareille mennään.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ja kohta mennään taas. Jos fanille nämä pelit tulevat nopeaan tahtiin, niin voi vain kuvitella miltä pelaajasta tuntuu... SM-liigan peliohjelma on välillä aika käsittämätön. To-la tai pe-su kierrokset olisivat kaikinpuolin parempia vaihtoehtoja.

Kuitenkin Ässät pelasivat eilen ja Kärpät huilasivat. Odotan että tämän tiedostaen Kärpät tulee ekaan kymppiin todella höyryllä päälle ja Ässät on puolustuskannalla. Jos tästä selvitään ilman takaiskuja niin silloin on hyvät mahdollisuudet taistella kolmesta vieraspisteestä. Jos Kärpät latoo tähän alkuun 2-3 maalia niin sitten menee todella vaikeaksi ja homma voi olla siinä. Järvenpää on tänään(kin) paljon vartijana, helppoja maaleja EI SAA mennä. Mielellään pari kolme paraatipelastusta ja IS-tähdet kotiin pelin loputtua :)

Antoisaa kiekkoiltaa Ässä- ja Kärppäfaneille!
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ottelun kokoonpanot

Komulainen on siis Kärpiltä sivussa, tilalla kakkosketjussa Donskoin ja Salomäen kanssa Keränen. Odotan innostuneena tämän ketjun peliä, voisin kuvitella että miestä laitetaan ainakin Salomäen ja Keräsen toimesta seinälle tasaiseen tahtiin. Tässä ketjussa on onnistumisen ainekset.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Tänään on paha peli pitkän reissun jäljiltä. Toivottavasti Ässien lataus onnistuu paremmin kuin fanien (tai ainakin meikäläisen): eilinen Lukko- voitto oli sekä pelillisesti, että henkisesti niin upea ja vapauttava, että ei harmita yhtään vaikka tänään tulisi kuokkaan. Karavaani kulkee tyylikkäästi eteenpäin ja näin kun jatkuu, niin Ässien kakkospaikka on yhtä varmalla pohjalla kuin Kalpan kärkipaikka.

Yksi hauska huomio, kun on tänään kuunnellut Peliuutisten ennakon ja lukenut muita ennakointeja netistä:

Huikeaa, että ollaan siinä tilanteessa, jossa Kärpistä puhutaan ( vieläpä kotipelissään ) haastajana!?! Joka "saattaa hyvinkin onnistua yllättämään" laadukkaan Ässä- joukkueen.. Ei olisi pari vuotta sitten uskonut.

Itse pelistä povaan todella haasteellista, sillä Kärpät on hyvä joukkue ja pelannut erinomaisesti viime aikoina. Ja en millään jaksa uskoa, että eilisen hurjan latauksen jälkeen Ässät pääsisi samaan.
Ässät on kuitenkin kivikova vierasjengi, joten veikataan maalin voittoa jompaan kumpaan suuntaan.
 
Viimeksi muokattu:

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ottelun kokoonpanot

Komulainen on siis Kärpiltä sivussa, tilalla kakkosketjussa Donskoin ja Salomäen kanssa Keränen. Odotan innostuneena tämän ketjun peliä, voisin kuvitella että miestä laitetaan ainakin Salomäen ja Keräsen toimesta seinälle tasaiseen tahtiin. Tässä ketjussa on onnistumisen ainekset.

Kuten myös turmion ainekset. Lähes aina kun tulee tälläinen "Tässä kentässä on potentiaalia" tunne, kenttä floppaa ja pahasti. Näin käynyt tääläkin päässä kerran tai pari.

Eiköhän peli ratkea siihen missä kunnossa Ässien jalat on. Mikäli bussijalat ei iske, voittoon on kaikki mahdollisuudet. Jalat tukossa ja voi tulla vähän hikinen ilta. Kaksi viimeistä Kärppien peliä katsonut ja vaikka voitto tulikin tepsistä selvin numeroin, en nähnyt mitään niin vakuuttavaa etteikö Kärppä pyydykseen tänään joutuisi. YV on huomattavasti Ässiä edellä joten siinä yksi ratkaisun paikka.

Järvenpään pitäs viimeistään nyt heittää se unelma peli eikä saisi antaa yhtään löysää. Lisäksi toivoisi ainakin yhtä YV-maalia Ässien puolelta.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Ässillä siis aikaa levätä tämän ja edellisen ottelun välillä huimat 20 tuntia ja vielä bussimatka Ouluun takana, joten ei kaikkein tasaisin lähtökohta.

Kyllä se on selvä etu kotijoukkueelle, mutta monet kerrat on nähty, että ei sillä ole mitään merkitystä, jos peli ei ole selkäytimessä. Ässillä peli on ollut kuosissa koko kauden ja Kärpillä vasta viimeisissä otteluissa, eikä sekään ole varmaa kestääkö vire vieläkään kahta ottelua pitempään. No toisaalta en näe syitä miksi ei kestäisi, sillä Ässät sytyttää varmasti ja Etäkärpät antaa oman osansa. Yleensähän hyvien esitysten jälkeen on limbottu selvää altavastaajaa vastaan. Nyt sitä ongelmaa ei ole.

Keränen, joka on ollut kaudesta toiseen todellinen monitoimimies, saa paikan Salomäen ja Donskoin ketjussa. Keränen hoitaa varmasti tonttinsa. Ilkka Mikkola on myös kehut ansainnut. Hienoa peliä viime peleissä ja kertakaikkiaan hienoja oivalluksia hyökkäyspäässä.

Peli voi päättyä kumminka päin vaan. Tasuria veikkaisin, jos veikkaisin. Vierasjoukkueen voittoa en todellakaan toivo, mutta toivoisin Zaborskyn jatkavan maalien mättämistä. Aina hienoa, kun vanhat maaliennätykset paukkuvat kauden jälkeen.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Hienoa nähdä Salomäki takaisin sentterinä pitkästä aikaa. Kärpillä ollut pidempään puutetta taitavasta kakkossentteristä, joten ois vaan erinomaista jos Salomäki vois kasvaa tuohon rooliin. Oikean laidan Keränen on pelannut melko pirteästi koko kauden. Ainoastaan Donskoista tarvitsisi enää enemmän tehoja irti.

Veikkaan kaikesta huolimatta tiukkaa peliä. Arvaus 3-2 Kärpille.
 

Boozer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vierasjoukkueen voittoa en todellakaan toivo, mutta toivoisin Zaborskyn jatkavan maalien mättämistä. Aina hienoa, kun vanhat maaliennätykset paukkuvat kauden jälkeen.

Sama. Zaborskyn peliä on kyllä hienoa katsella. Aivan loistava pelimies (ja varmasti kova panomies), mutta toivottavasti tänään saadaan pidettyä äijä kurissa.

Ässät on kieltämättä kova nippu, mutta pitkästä aikaa on ihan luottavainen olo Kärppien suhteen. Peli on ollut hyvässä kuosissa tauon jälkeen, sitä Ilves-matsia lukuun ottamatta. Ässillä vielä tosiaan oli peli eilen, joten toivotaan että jossain vaiheessa alkaa luistin painaa nopeiden Kärppäläisten käsittelyssä.

Olisin toivonut Saarenheimoa kakkosen keskelle, jotta Salomäki olisi saanut jatkaa laiturina ja jotta oltaisiin annettu Pekille vielä uusi mahdollisuus ylemmissä ketjuissa. Mutta Keränen on aikaisempien peliensä perusteella kyllä tuon paikkansa myös ansainnut, joten ei voi valittaa tuostakaan ratkaisusta.

Ja Etäkärpille tosiaan tervetuloa! Aina tuovat hyvää menoa matseihin.
 

sonnychiba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Odotetaan kuitenkin hyvää peliä vaikka joukkue varmasti on väsynyt. Toivotaan, että eilisen pelin hyvät otteet jatkuisivat vielä tänään. Lukon voittaminen oli varmasti henkisesti iso asia varsinkin kun muutama peli ennen sitä oli mennyt heikosti.
-kakkosketju edelleen kovassa vireessä
-Armia alkaa heräillä
-puolustus vaikuttaa olevan kunnossa vaikka loukkaantumiset ovat harventaneet pakistoa
-Järvenpään otteissa havaittavissa ailahtelevuutta
-Rendulicilta odotetaan lisää näyttöjä
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Otteluohjelma on käsittääkseni Porilaisten nörttien käsialaa. Ihan oikeasti. Joku, jolla on tietoa, kertokoon lisää.

Eilinen voitto oli vapauttava, ei haittaa vaikka tänään tulisi takkiin. Pitkä matkustus näkyy otteissa aivan varmasti.

Hyvää kiekkoiltaa kaikille.
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaukokiikarin lopputili
Pitkästä aikaa matka käy Raksilan lehtereille. Tulossa hieno kiekkoilta, Etäkärpät lauteilla, laadukas vastustaja ja lauantai. Toivottavasti kärppälauma tuo oman panoksensa.

Symppaan Ässiä vahvasti, ja toivonkin Padan nostelevan nakkikattilaa keväällä jos (kun) Kärpistä ei siihen vielä tällä kaudella ole.

Tänään Kärppien ykköseltä pitää tulla punakone-meiningin lisäksi myös tehoja jos Ässille meinataan pärjätä. Piku ja Iivana, saatte te itsekin ratkaista, kaikkia paikkoja ei tarvi sorvata Haatajalle.

Hadella kolmen ottelun maaliputki pitkän kuivan kauden jälkeen ja paikkoja näissä kolmessa pelissä on ollut latoa vaikka kymmenen uunia. Otapa Junnu Zabosta mallia ja tänään verkot levälleen.

Hostikan on aika palata tasolleen, parin pelin pomputtelut riittää.
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hienoa nähdä Salomäki takaisin sentterinä pitkästä aikaa. Kärpillä ollut pidempään puutetta taitavasta kakkossentteristä, joten ois vaan erinomaista jos Salomäki vois kasvaa tuohon rooliin. Oikean laidan Keränen on pelannut melko pirteästi koko kauden. Ainoastaan Donskoista tarvitsisi enää enemmän tehoja irti.

Veikkaan kaikesta huolimatta tiukkaa peliä. Arvaus 3-2 Kärpille.

Mielenkiintoista mutta samalla vähän epäilyttää Salomäen pelipaikka keskellä. Muistaakseni ne pelit missä Salomäki on pelannut sentterinä ei ole ollut kovinkaan tasapainoista menoa. Mulle kävisi Salomäen peluuttaminen laidassa vaikka koko kauden ja sentteripaikan ehtii ottaa vielä kun on oppinut merkkaamisen ja pelinlukemisen kunnolla myöhemmin. Eli tämän ja Humlin laituriksi peluuttamisen myötä uuden kakkos-senan ostaminen olisi paikallaan.

Saapa nähdä peluuttaako Ara nelosta Ässien Zapon poppoota vastaan. Ara kertoi miten on muodostanut kentät niin, että kolmella on tulosvastuu ja nelonen voittaa aluetta ja riistää kiekkoa. Siinä kentässä on Peki ja Alikoski on kyllä tunnollisia omissa ja kentässä voisi olla päällystakkikentän ainekset.

Katsoin sivusilmällä eilistä Ässien matsia ja verkko heilui kyllä maalipaikoista kovalla prosentilla.

Sarjataulukon puolesta 3 pojoa maistuisi. Noustaisiin tasoihin Narrien kanssa.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Oululaiset saavat todistaa toisena SM-Liigan historiassa Kroaattipelaajaa liigajäillä.

Jos kaverin otteet jatkuu hyvinä tai jopa paranee, ottaa pian Yetmanin paikan. Todennäköisesti kuitenkin jää liigapelit melko vähiin vielä tällä kaudella.

Toivottavasti onnistuu, pelasi perjantaina ihan ok pelin.
 

Hespeler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät sympatiat HIFK
Jos kaverin otteet jatkuu hyvinä tai jopa paranee, ottaa pian Yetmanin paikan. Todennäköisesti kuitenkin jää liigapelit melko vähiin vielä tällä kaudella.

Toivottavasti onnistuu, pelasi perjantaina ihan ok pelin.

Borna on tärkeä (ellei tärkein) jätkä junnuille, mutta tosiaan, miinuksista huolimatta, eilinen oli hyvä esitys liigadebyytiksi.

Tänään pisteillä? Katsellaan.
 

Aina Pata

Jäsen
Borna on tärkeä (ellei tärkein) jätkä junnuille, mutta tosiaan, miinuksista huolimatta, eilinen oli hyvä esitys liigadebyytiksi.
No jaa, enpä osaa hirveesti eilistä arvostaa, paljon pitää töitä tehdä. Parempi silti kuin Atte Valli aikanaan.

Tänään 10min 3-0 ja Tolvasen liigadebyytti.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Hieno vierasvoitto Padalle jälleen kerran! Viimeistely toimi kiitettävästi ja Järvenpää hoiti pienistä pompotuksista huolimatta maalivahdin tonttinsa mallikkaasti. Zabolle kauden 23. maali, uhkaajia maalipörssissä ei paljoa näy. Dixon jatkoi myös vahvoja otteitaan ja Ässistä ei muutenkaan epäonnistujia löytynyt.

Kokonaisuudessa hyvä peli ja kun otetaan vielä huomioon, että vajaa vuorokausi sitten kaadettiin Lukko niin suoritus on aika mahtava.
 

TommiH

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vire ja lämpimät 1. ja 2. kenttä jaksoivat kantaa Oulun illassa. Kärpät lähti pelaamaan lauantai-illan kotiotteluun "oikein", mutta Ässiä vastaan selvästi liian avoimesti tehden ottelusta kuitenkin viihdyttävän. Ottelu oli tasaisempi mitä numerot antaa odottaa, mutta Kärpille ei oikein pomppinutkaan. Jalkoja ja yritystä kyllä oli, että sikäli lupaa ihan hyvää heillekin.
Toivottavasti pelaajat saavat palkinnon Oulun yössä ja siitä sitten palautumaan keskiviikon kotipeliin kun ajomatka kuitenkin ottaa sen 6 tuntia. Keskiviikkona sitten tiedossa TPS sumpputesti.

-Zabo-Dixon on vaan hurja kaksikko. Taas huikea yksilösuoritus Zabon CV:n.
-Rendulicilla on hyvä laukaus.
-AUK alkaa löytämään omaa hyvää tasoaan?
-Hukattiin 2-1 tilanteita. Olisi pitänyt pystyä lyömään peli poikki jo 3. erän alussa.
-Viuhkola on kyllä dominoiva pelaaja terveenä ollessaan. Paljon vartija pleijareissa.
-Humlilta aika maksimaalinen filmaus. Olipa vielä lähellä, että kohtalon iva ei toteutunut kun mies oli painaa pahan loukkaantumisen jälkeen YV:llä häkin. Hidastuksesta näki kuinka naurettava tilanne oli. Eihän tuossa voi sattua oikeasti(?).
-Aravirralta hauska hv-päätös laittaa molke takaisin n. 2min ennen loppua kun momentumia ei löytynyt. En tiedä oliko näpäytys omille vai vieraan tehojen vähentäminen kun siellä olis varmaan 90% helähtänyt jossain vaiheessa.
 
Viimeksi muokattu:

Boozer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sama. Zaborskyn peliä on kyllä hienoa katsella. Aivan loistava pelimies (ja varmasti kova panomies), mutta toivottavasti tänään saadaan pidettyä äijä kurissa.

Eipä pysynyt kurissa :(

Mistähän tuosta pelistä nyt sanoisi. Mielestäni molemmat joukkueet pelasivat hyvin ja peli oli ihan viihdyttävä. Kärpät vei kiekollista peliä ja huomattavasti enemmän pelattiin Ässien kenttäpäädyssä kuin Kärppien. Ässät kuitenkin puolusti tiiviisti ja silloin kun Ässät hyökkäsi, niin se pystyi usein myös luomaan hyviä tekopaikkoja. Ässien maalilla Järvenpää pelasi hyvin ja pesi kyllä Hostikan tänään selvästi.

Kärpät ei siis pelannut kokonaisuutena ollenkaan huonosti, mutta muutama paha virhe tuli, josta Ässät pääsi rokottamaan. Varsinkin kolmas maali oli melkoinen lahja Ohtamaalta. Kärppien pelissä jäi noita virheitä enemmän vituttamaan kuitenkin maalipaikkojen tuhlailu. Usein kun oltiin jo hyvässä maalipaikassa, niin alettiin vielä neppailemaan ja syöttelemään tai pidettiin kiekkoa niin kauan, että ajauduttiin liian pieneen kulmaan. Ei hyvä! Silloin kun ollaan paikoilla, niin Zabosta mallia, eli ranteet lukkoon ja kiekko verkkoon. Ei tarvi aina hakea jotain mahtavaa syöttöä takatolpalle.

Ässistä tuli mieleen vähän Kari Jalosen ajan Kärpät. Eli vastustaja saattoi pitää kiekkoa ja hallita peliä, mutta silloin kun itse hyökättiin, niin hyökättiin vaarallisesti. Ässät pelaa maalin edessä tiukasti ja joukkue selvästi luottaa maalivahtiinsa. Fiksua peliä.

Muuta mainitsemisen arvoista voisi olla ainakin se, että Kärpät vei hirvittävän määrän aloituksia. Varsinkin Viuhkola tuntui voittavan jokaisen aloituksen. Humlilta nolo filmi kolmannessa erässä, ei noita kiitos. Ja Snopek pelaa todella omituisesti usein laidan lähellä. Näyttää siltä, että pelkää liikaa taklauksia. Ja Keräselle sattui valitettava loukkaantuminen heti avauserässä.

Eipä tule nyt oikein muuta mieleen. Turpiin tuli, mutta hei, eteenpäin on menty.
 
Viimeksi muokattu:

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Onnittelut Ässille voitosta!

Hyvää lätkäähän molemmat joukkueet pelasivat, mutta tärkein ero oli maalipaikoissa. Kun Kärppien pelaajat halusivat antaa viimeisen syötön, Ässäpelaajat laukoivat paikoista. Liikaa ei voi olla hehkuttamatta Zaborskya, jolle ainoa haastaja liigan parhaan pelaajan tittelistä löytyy HIFK:n paidasta. Ihan huikealla itseluottamuksella pelaa ja aiheuttaa koko ajan paniikkia karvatessaan kiekkoa. Väläytteli myös huimaa nopeutta maalissaan.

Keräsen loukkaantuminen oli kyllä ikävä tikki Kärpille. Lehtosen veto olisi voinut vaikka mennä maaliin asti, mutta napsahtikin Kertziä (hallilta katsottuna) johonkin kaulan seudulle. Kakkosketjua jouduttiin siis taas sekoittamaan, mutta kyllähän Saarenheimo ihan hyvin paikkasi tehden komean maalinkin. Vielä toisessa erässä Kärppien liike oli erittäin hyvää, mutta Ässien todella kova vimeistelyprosentti lamaannutti pelin kolmanteen erään, ja Ässät sai lopulta helposti puolustettua johdon.

Ei voi mitään. Länsirannikon viikolta ainakin kuusi pistettä oli täysin otettavissa, mutta Lukko-peli hävittiin huonoon tuuriin ja viimeistelyyn ja sitten Ässät ryösti erinomaisella pelillä pisteet Oulusta. Kolmeen pisteeseen en ole tyytyväinen, mutta peli näytti kuitenkin ihan hyvältä.

Ai niin, ja Viuhkola pelaa parasta peliään moneen, moneen vuoteen. Viimeksi näin hyvin on Piku liikkunut vuonna 2007, kun edellisen kerran pelasi MM-kisoissa. Toisessa erässä tuntui, että Pikulle tuli liian paljon tilaa, kun yleensä on tottunut syöttämään vain vaikeasta paikasta :)
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
On meillä huikea joukkue kasassa. Vaikka kärpät kiekkoa enemmän hallitsikin, hyökkäykset pääosin ohjattiin kulmiin, myöhään lähteneet laukaukset blokattiin, maalin edusta siivottiin ja Juha hoiti loput - ja hyvin hoitikin. Karvattiin aktiivisesti, käännettiin nopeasti ja omat hyökkäykset päätettiin laukauksiin.

Zabo, Dixon ja Savinainen. Mitä noista nyt voisi enää sanoa, mitä ei ole jo sanottu. Mykistävää tehokkuutta ja täydellistä roolitusta. Nyt naatitaan, kun on sen aika.

Kärpät oli oikeastaan aika hyvä. Lisää suoraviivaisuutta niin olisi ollut tiukempi peli.
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaukokiikarin lopputili
Kärppien tehottomuus alkaa toden teolla vituttamaan. Naapuri takoo kiekot sisään paikoista, meillä syötellään tai laitetaan veskarin patjoihin maalin edestä. Kärppien pelissä toimii oikeastaan melkein kaikki muu paitsi maalinteko. Tänään tosin palattiin alkukauden umpipaskaan ylivoimaan.

Ara voisi kertoa jätkille että maalit tehdään maalin edestä, kiekkoa sinne ja äijää perään. Ja laukoakin saa. Käsittämätöntä että Härkäkin sortui tänään näpertelyyn.
 

JenniEmilia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, kanadalainen jääkiekko
Aravirralta hauska hv-päätös laittaa molke takaisin n. 2min ennen loppua kun momentumia ei löytynyt. En tiedä oliko näpäytys omille vai vieraan tehojen vähentäminen kun siellä olis varmaan 90% helähtänyt jossain vaiheessa.

Menikö tämä nyt aivan kaikkien sääntöjen mukaan? Ainakin joskus männävuosina oli niin, ettei maalivahti saanut tulla takaisin kuin pelin poikkiollessa. Nythän Hostikka hiippaili takaisin maalille kesken kaiken lentovaihtona kuudenteen kenttäpelaajaan.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
..Varsinkin Viuhkola tuntui voittavan jokaisen aloituksen. Humlilta nolo filmi kolmannessa erässä, ei noita kiitos..

Kyllähän ne aloitukset menivät tilastojenkin mukaan melkein 100-0 Kärpille. Ässät ei kyllä tuossa tilastossa normaalistikaan loista.

Huml:n filmi oli naurettava, mutta miksi tuomarit nostavat kättä pystyyn tällaisissa? Savinainen oli selkä päin ja miltei paikallaan, Huml luisteli itse päin ja jalat hieman sekosivat. Tilanne tapahtui keskellä kenttää kaikkien nähdessä. Naurettavaa tuomarointia.

Ässät jaksaa kyllä yllättää, liike oli melko hyvää lähtökohdat huomioiden. Terävyys itse pelissä oli puolestaan huippuluokkaa. Tulipa loistava päätös jossain vaiheessa vaikealta tuntuneelle viikolle!
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaukokiikarin lopputili
Huml:n filmi oli naurettava, mutta miksi tuomarit nostavat kättä pystyyn tällaisissa? Savinainen oli selkä päin ja miltei paikallaan, Huml luisteli itse päin ja jalat hieman sekosivat. Tilanne tapahtui keskellä kenttää kaikkien nähdessä. Naurettavaa tuomarointia.

Tilanne oli lähes identtinen parin viikon takaiseen Komulaisen taklaukseen jossa Hahl loukkasi hieman itseään. Narrifanit vaativat pelikieltoja sun muuta paskaa.

Varmaan sattui, mutta filmihän se.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös