La 3.10.2020 TPS - Lukko

  • 3 897
  • 25

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
TPS tänään:

#21 Austin Ortega - #61 Juhani Jasu - #62 Josh Kestner
#51 Markus Nurmi - #46 Juuso Pärssinen - #48 Lauri Pajuniemi
#90 Timur Ibragimov - #34 Ruslan Ishakov - #78 Evan Weinger
#77 Topias Haapanen - #13 Petteri Wirtanen - #26 Lauri Korpikoski

# 5 Eemil Viro - #33 Oliver Bohm
#55 Alen Bibic - # 4 Aleksi Anttalainen
# 7 Johan Ivarsson - # 6 Ruben Rafkin
#19 Valtteri Pulli

#30 Ukko-Pekka Luukkonen
(# 1 Andrei Karejev)

Eilisestä kokoonpanosta pois jäävät päähän kolattu Henrik Larsson sekä ihan pirteitä otteita esittänyt Eetu Liukas. Vastaavasti laatikkoon hyppäävät puolustukseen Valtteri Pulli sekä hyökkäykseen Evan Weinger. Ukko-Pekka Luukkonen aloittaa tolppien välissä.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kova testi tulossa Palloseuralle tänään. Lugu ehdoton ennakkosuosikki ottelussa ja mielenkiintoista seurata miten mustavalkoiset pystyvät pyristelemään kalastajakylän poikien vanavedessä.
Luukkosen on muurattava maali umpeen tänään, muuten voi tulla rumatkin lukemat taululle raumlaisten hyväksi.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mihinkään murskajaisiin en jaksa uskoa, vaikka Lukko lähes ylivoimaisena ennakkosuosikkina lähteekin otteluun. Suuntaan taikka toiseen odotan maalin peliä, joskin ottelutapahtumia Lukko tulee ainakin ennakkoon hallitsemaan hieman enemmän.

Pelkällä paperilla TPS näyttää luisteluvoimaiselta joukkueelta, joka ei keskialuetta tule sumputtamaan, vaan vahvuudet ja odotukset ovat iloisessa hyökkäyspelissä. Harjoituspelistä jäi mieleen Kestner, jolla jalka liikkui ja kauniilla yksilösuorituksella kiekon laittoikin yläläskiin.

Joukkueiden suurin ero onkin vaihtuvuudessa. Siinä missä Lukolla on käynnissä Virran 4. kausi ja peli erinomaisessa mintissä jo nyt, osaksi viime kauden perua, niin Palloseuralla on vedetty puoli joukkuetta uusiksi ja valmentajana vähintääkin kyseenalainen kysymysmerkki, Raipe Helminen.

Eiköhän ihan viihdyttävä kiekkoilta ole tulossa ja ainakin ennakkoon odotan maali-iloittelua. Siispä pitkävetovihjeeksi over 5.5 (1.98 Unibet) ja rohkeimmille over 6.5. (3.1 Unibet), jos uhkapelejä harrastaa.
 

Takakarvaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Mestis Hockey
Tästä ei ole kyllä paljoa odotettavissa. Ukko-Pekka ei ole Andrei tasonen kassari. Puolustuskin näyttää haavoittuvalta. Eilisestä pelistä olin budjetoinut pisteitä, mutta tästä en. Onnea Lukolle voitosta.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eilinen sujui Lukolta niin hyvin että ei tästä muuta voi odottaa kuin voittoa. Tepsin pelistä en muuta tiedä kuin lopputuloksen, mutta se taannoinen harjoituspeli missä joukkue Lukon voitti, 5-2 muistaakseni, oli mielestäni aika hyvä esitys heiltä.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Lukko aloittaa taas jäähyilemisen. 4.46 ajassa Anrei Hakulinen 2min
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Kiko laittaa alivoimalla läpiajon päätteeksi kiekon Ukin taakse. 0-1
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Allu ottaa mallia Kikosta, yksin läpi ja 0-2, eikä pidä unohtaa Ukia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Roku

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tää Audette heitteilee pihapeli lätyillä kavereita läpiajoon :D
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Paremmin TPS pysyy Lukon kyydissä kuin Tappara eilen.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
20 minuuttia Turussa pelattu tilanne 0-2 Lukolle. Lukolla 1x2min, torjunnat Luukkonen 8, Lehtinen 5. Erän loppu oli lievästi TPSn pyöritystä, kun koittivat pukukoppimaalia tehdä. Lukon onneksi jäi yrityksen asteelle.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Pospiisiilin suoritus oli kyllä komia. Noita lissää kiitos! Hyvin alkanut jantterin kausi.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Ensimmäinen TPS jäähy on tosiasia. Kapteeni Korpikoski kampittaa Heinolan ja siitä 2 min.

edit. ei montaa sekuntia mennyt, kun Luukkonen taas siirtää maalia ja tällä kertaa siitä tulee 2 min. Lukolle 5 vs.3 yyveetä.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
TPS kaventaa ajassa 27.40 1-2 Maalintekijänä Kesner tjsp. Ja heti perään tilanteeksi 2-2 Pärssinen.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nyt oli Tepsin vuoro tulla samanlaisella tehohetkellä tasoihin mikä Lukolla oli avauserässä. Aivan auki on vielä tämä peli, sanoisin että seuraavan maalin tekijä on aika vahvoilla.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Tältäkö se tuntuu? Ompa jännä tunne hävitä. No tukkaan tuli ja kaikki kunnia TPSlle. Lukolla on samat ongelmat, kun viimekaudella, omalla alueella annetaan harhasyöttöjö ihan niin vit.... kauheesti. Onnea TPS.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kestner jatkoi samaa minkä siinä syksyn harjoituspelissä aloitti eli 2+0 tänään ja Tepsille voitto maalein 4-2. Ratkaisu oli siinä että Lukko ei pystynyt 2-0-johtoasemassa saamaansa kahden miehen ylivoimaa hyödyntämään toisessa erässä, vähän jäähyjen päättymisen jälkeen peli olikin yhtäkkiä 2-2.

Puolustus on haavoittuva mutta sehän on tiedetty koko ajan ja eiköhän tuohon joku lääke keksitä.
 

Mutanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika lailla samanlainen ottelu, kun mitä oli joukkueiden välinen viimeinen harjoitusottelukin. Isännät pääsääntöisesti pelin päällä ja Kestner kentän kunkku.

Peli alkoi TPS:n suvenreenilla hallinnalla johon Lukko löysi aavistuksen kyseenalaisen vastauksen. Huvittavan näköinen kierosilmä heitti selvääkin selvemmän polvitakaluksen palloseuran tähtipelaajaan ja oli parin minuutin päästä jo syöttämässä 0-2 maalia. Tämmöisestä takluksesta ei tietenkään pitäisi pelin hajota tuolla tavalla, mutta onneksi homa saatiin taas kasaan ja peli klaarattua.

Onko muuten liigaan tullut jotain linja muutoksia tälle kaudelle polvitaklausten suhteen? Kyllähän tuolla tavalla tarkoituksella tähtipelaajan vedetystä polvitakalaustelomisesta on ennen suihkuun lähdetty. Ei sillä, että oltaisiin enemmän yli voimaa kaivattu. Päin vastoin, hyvä näin.

Pikkasen erikoiselta alkaa tuntua tämä vieraiden "mestari ehdokas" läppä. Sielä viilettää pelaajia tyyliin Liedes ja Tammela, jotka eivät missään nimessä mahtuisi meidän pelaavaan kokonpanoon. Kun vielä meidän ulkkarit vaikuttaa silmin nähden paremmilta, veskari kaksikko ylivoimaiselta, eikä valmennuksessakaan taida liiemmin eroja olla, voi vaan ihmetellä miten lukko pystyi tapparan noin selkeästi voittamaan.

Sentterit ja puolustajathan tässä ovat arveluttaneet. Eilen Pärssinen Iskhakov ja Jasu olivat ainakin kaikki parempia kuin tämä liigan "kovin vahvistus". Puolustajista varsinkin Rafkin ja kovalla asenteella pelannut Anttalainen jäivät mieleen alistamalla isompiakokoisia vihulaisiaan fyysisesti.

Nyt vaan Lajusen myötä yv kuntoon ja puolustuspeli vähän tiiviimmäksi, niin voi olla vaikea kovempienkaan joukkueiden täältä pisteitä hakea.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ratkaisu oli siinä että Lukko ei pystynyt 2-0-johtoasemassa saamaansa kahden miehen ylivoimaa hyödyntämään toisessa erässä, vähän jäähyjen päättymisen jälkeen peli olikin yhtäkkiä 2-2.
Sikäli totta, että kolmen tai varsinkaan neljän maalin takaa Tepsi tuskin olisi enää noussut, mutta toisaalta ei peli tuohon Lukon hukattuun ylivoimaan vielä läheskään ratkennut. Ei Lukko nyt niin huono joukkue ole, että olisi kolmen maalin johdon tarvinnut Tepsiä vastaan pelin puoliväliin mennessä voiton klaaratakseen. Lukolla oli kosolti mahdollisuuksia voittaa peli vielä tuon jälkeenkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös