La 3.10.2020 Otteluseuranta (Liiga)

  • 44 263
  • 786

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tuohimaa 12 ja Dostal 20 torjuntaa 2. erän jälkeen. Minusta tuntuu, että Ipa on vienyt peliä. Onko Ipan vedot sitten menneet ohi tai jäänee blokkiin? Olihan kotijoukkueella monta ylivoimaa, mutta ne meni kiekonhakuun omasta päästä.
Laukaukset voimme tietysti aina kätevästi tarkastaa SM-liigan sivujen laukaisukartasta. Noh, mikäs kumma nyt kun ei aukea...
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Ihan turhaan kävi Borgman kopauttamassa hanskaan, ihan oikein vihelletty.
Joo Borgmanille jäähy tuosta oikein, mutta Kojo ois pitäny ajaa ulos.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Laukaukset voimme tietysti aina kätevästi tarkastaa SM-liigan sivujen laukaisukartasta. Noh, mikäs kumma nyt kun ei aukea...

Joskus ensi viikolla uusi yritys. Kävin pari viikkoa sitten optikolla, joten näköäni on perusteltua epäillä. Laseja ei ole, jos värilaseja ei lasketa.
 

Hexa

Jäsen
Ihan viihdyttävää koomailua Mikkelissä. Rooballe lisää vaihtoja, se on hokannut että pakit on niin paskoja että kiekko on ite kuskattava omista asti ja hyvin kuskaakin.
Näyttäviä kuskauksia toki, mutta menee hieman liikaa yksinyrittämiseksi. Harvoin noista tehdään, ellei pääse ihan lähietäisyydelle. Rooballa on ihan hyvä laukaus, mutta ei aina niin tarkka.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Tiukka päätöserä tulee olemaan Turussa. Lukko hukkasi sekä paikan lisätä johtoaan että myöhemmin myös johtonsa.
 

OsmoK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Manchester United
Eri tyyliset pelaajat ja erilaiset vahvuudet. Jesse järjesteli puolenkymmentä laatupaikkaa omalla tekemisellä ketjukavereilleen pelkästään tässä erässä. Välillä tuntuu, että Puljujärvi on Liigan ainoa pelaaja jonka pitäisi painaa 1+1 joka erään, että esitys ei olisi pettymys. Tai toisaalta sama vaikka painaa kolme maalia joka erään niin silti on joku entinen koulukiusaaja huutelemassa pizzan syönnistä, liian pienestä kypärästä tai mistä ikinä. Nautitaan nyt sekä Puljun, että Kuokkasen esityksistä koska molempien pelaajien tulevaisuus on Liigaa suuremmissa kaukaloissa.
Ei ollut millään tavalla tarkoitus polkea Puljua, vaan lähinnä kehua Kuokkasta. Tekee nimittäin kiekon kanssa AINA järkevän ratkaisun. Puljun ratkaisuja kiekon kanssa saa aina kirota, pelisilmä uupuu. Yksittäisiä tilanteita lukuunottamatta, petasi esim Pyörälälle ensimmäisessä erässä hyvän paikan.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Poikkarilla niin kovaa päähän että maila katkeaa, no mikäs siinä, tuli siitä sentään kakkonen, onneksi taisi osua vain kypärään.

Vastapainoksi rajatapauksia makoilijoihin ja isoista ovista ulos.

Mikäs siinä sitten.

Borgman on teräsmies saatana. Maila poikki päätä vasten eikä tunnu missään.

Ei oo ihan tuomarilinja pysynyt tänään kohdillaan.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Mitähän Porin hanavedessä on? Vuodesta toiseen kaikki on Ässiä vastaan jne.
No tässä pelissä on muutama kyseenalainen jäähy ja viheltemättä jättäminen. Pelillisestihän Ässät on oikein hyvin mukana. Appelgren kaadettiin vaarallisesti päädyssä ja lensi päin laitaa, ei jäähyä. Ässät taisi saada korkeasta mailasta jäähyn, ja tilanteessa ei ollut mun silmään korkeaa mailaa saati jäähyä edes.

Kojon poikkari Borgmanin naamaan ja maila paskaksi, kakkonen. Tämä peli ei ole mennyt ns. nappiin raitapaidoilta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös