La 3.1.2015 JYP - Sport

  • 3 796
  • 18

VaaRPsto

Jäsen
Joukkueet kohtaavat tänään kolmannen kerran. Ensimmäisellä kerralla JYP otti kotonaan 4-2 voiton ja Sportilla jäi näin kolme pistettä saamatta. Toisella kerralla ottelu ratkesi Vaasassa vasta rankkareilla ja silloin Sport otti kaksi pistettä. Lukemat Sportille 4-3.

Tänään varmasti mielenkiintoinen peli tulossa. JYP on sarjataulukossa neljäntenä ja Sport majailee edelleen jumbona. Lisäksi Sportin kokoonpanossa melko suuria muutoksia. Esimerkiksi Fleury ja Kokkala siirretty kakkoseen ja Hostikka vartioi maalilla.

Sport tänään:

Leskinen-Immonen-Bertrand
Hattunen-Kokkala-Fleury
Lammassaari-Rekonen-Körkkö
Tallberg-Kangasniemi-Kiviranta

Gröndahl-Generous
Manninen-Brennan
Pukka
Henritius

Hostikka (Toivonen)

Jossain luki myös, että Väkelä on palannut Heinolasta ja pelannee jo tänään. Häntä ei ainakaan toistaiseksi oltu vielä Liigan kokoonpanoihin merkitty.

JYP tänään:

Hubacek-Perrin-Pihlman
Nenonen-Lahti-Boyce
Hännikäinen-Löfman-Tuppurainen
Poukkula-Kanninen-Salmio

Luoma-Pulli
Kalteva-Kauppinen
Hietanen-Salonen
Kemiläinen

Tarkki (Rajaniemi)
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Siis Hosti maalilla? No nyt olisi sitten näytön paikka.
Missäs se Väkelä nyt sitten luuraa?

Kangasniemi voi olla ihan hyvä tohon Jollen ja Tallun ketjuun. Voittaa aloituksiakin.
Jotain piti tehdä ja nyt on tehty rikkomalla Patonkiketju. Voi olla ihan hyväkin jaksaa munia eri koreihin.

Lähetään haastaan, vaikka JYP lienee edelleen kovin kotijoukkue sarjassa? Lantit laitoin tänään Sportin yllätysvoitolle.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Eilinen JYP:in jäähyily ja löysä maaliedus pelaaminen ei saa tänään toistua, JYP on pudottanut Auvisen eilisestä kokoonpanosta, ja nostanut Kemiläisen tilalle. Lisäksi horror kaksikko Hietanen-Kauppinen on onneksi erotettu niin että Kauppinen on Kaltevan parina ja Hietanen Salosen.

Hyökkäyspäässä ei ole muutoksia, Tuppuraisen gorillan tippumista odotan tässä pelissä, sekä oman maalineduspelaamisen tason nostoa, (ei se kyllä eilisestä paljon vaadi)

Veikkauksen kertoimet 1= 1,28, X= 5,60, 2= 7,8, Laitetaan veikkauksena 5-1
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Pieniä muutoksia JYPillä, Salmio odotetusti Julius Nättisen tilalle kun odotettavissa lienee jälleen vähän taistelevampaa kiekkoa kuin eilen KalPa-pelissä. Sillo ei nuoresta klopista ole hyötyä, etenkään tuossa roolissa.

Mukava huomata myös että Veltsu on noteerannut pakkipari Kauppinen - Hietasen ongelmat omassa päässä eilen ja laittanut Kaltevan Kauppisen pariksi. Jos se maalinedusta ei tänään olisi niin kiva paikka kun eilen KalPalaisille.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Korjaus/lisäys VaaRPston kirjaamiin, Sportin ketjuihin. Väkelä pelaa tänään Pukan pakkiparina. Heti pisteille?
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
No nyt on ketjuja myllerretty oikein kunnolla ja jotain pitikin tehdä, kun maaleja ei saada tehtyä. Hostikka maalissa aika odotetusti, koska pitäähän hänellekin välillä pelejä saada ja nyt on muutenkin kova rupeama. Odotuksia pelin osalta ei ole, joten aika avoimin mielin voi katsoa mitä tämä ilta tuo tullakseen.
 

MENTALSPORT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jatkoajan matsi ennakko otsikoitu "Vaasan sport hakee jyväskylästä pientä ihmettä" oltaisiin voitu kyll suoraan laittaa että "Vaasan sport hakee jyväskylästä SUURTA ihmettä".

Mielenkiintoista nähdä mitö ketjulotto osuu sportin kohdalla ja toimiiko mikään ketju. Melkein isompi mahdollisuus saada illalla 7 oikeen lotosta kuin se että sportilla tänään kaikki natsaisi. No mutta omia kannustetaan ja annan pienet sotilaalliset aina ku syöttö napsuu lapaan tai veto menee maalille. Jos maali saadaan aikaseksi niin lupaan ottaa hörpyn sandelssia!
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
En keksinyt yhtään järkevää faktaa, joka puoltaisi Sportin vierasvoittoa, joten laitetaan nyt perusteluiksi vaikkapa seuraavat "järjettömät" asiat: a) Red Army ei valitettavasti saanut tarpeeksi osallistujia matkaan, joten juuri nyt voitto voisi tulla kuten tuli Espoossa, Raumalla, Tampereella ja Turussa myös ilman RA:ta. b) Vastakkain ovat kovin kotijoukkue ja viiden ottelun tappioputkessa oleva vierailija. Jospa tuo putki katkeaisi nyt…c) Hostikka pelaa superpelin, Sport puolustaa nöyrästi ja tekee kaksi vastaiskumaalia ja d) Jypin asennevamma kostautuu.
Näin ollen tulokseksi saadaan Veikkaukselta hieno 7,8-kerroin ja tulosvedossa 1-2...
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mikään muu kuin 3p ei kelpaa tästä ottelusta JYPille, se on ihan selvää. Odotan onnistumisia laajalta rintamalta ja toivon ehjää puolustuspeliä eilisen koomailun jälkeen.. Sen verran höntsäilyä Kalpa ottelu oli, että JYPillä ei ainakaan pitäisi olla mitään asennevammaa tähän kotipeliin, jos valmennus osaa yhtään tehtävänsä ja siellä on herätelty joukkuetta toden teolla. Tuppurainen tekee tänään vihdoin myös maalin parin syöttöpisteen lisäksi, pisteet jää Jyväskylään 5-2.
 

EMS78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt on tarjolla Sportille helpot pisteet. JYP on esittäny joulun jälkeen todella haluttomia otteita eli hurlumlei-puolustusta ja typerää jäähyilyä. Ilmeisesti ollaan järkeilty, että kun syyskaudella päästiin paskalla pelillä runkosarjan kärkisijoille, niin kevätkaudella pelataan sysipaskalla pelillä mestaruuteen. Jos ei KalPa ja HIFK sytytä JYPiä, niin ei sitä tee Sportkaan. Sport voi huoletta ottaa jäähyjäkin, kun JYPin ylivoima on ollu joulun jälkeen yhtä hyvää kuin pikkuleijonien. Jos vaan Sport osuu ite ylivoimalla, niin pisteet matkaa Vaasaan.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Mikä fiilis! Aaah, mä Kiitän jätkiä. Monta hyvää asiaa.
- Hostille iso voitto ja roppakaupalla itseluottamusta
- Kiviranta ja Leskinen jatkaa isojen askelien ottamista
- paluu voittojen tielle
- pelsu ei päässyt repimään eroa enempää
- GeneMatti on isäntä

Jotain negaakin
- Lammassaaren ja Körkön loukkaantumiset
- Fleuryn aivopierut jatkuu
- Jyväskyläläinen katsomokulttuuri -> kuuluttajan pitää muistuttaa kannustamisesta. Ei näin!!

Iso voitto todella siipirikkoiselta Sportilta, joka kulminoitui siihen, että JYPin mikki hiiret eivät uskaltaneet enää marssia Sportin maalille, kun isännät Generous, Brennan ja Pukka muistuttivat mustelmin.

Upea voitto! Tästä on erittäin hyvä jatkaa! Nyt saa keulia ainakintän illan.

E: unohtui mainita Väkelän suoraselkäinen ja hieno sisääntulo. Hyvää peliä ja jäähyistä eka tuli kovin heppoisesti ja toka olisi kuulunut Hostikalle, jonka mailaan vastustajan pelaaja kaatui.

Voiko Liigan tilastointi oikeasti pitää paikkaansa? Tallbergille 26min peliaikaa? Ei kait nyt sentään?!?

Kangasniemelle jälleen hyvä aloitus%. Alkaa oleen ykkösaloittaja, silti Rekosta peluutetaan kovissa paikoissa aloituksissa. Tänäänkin lopussa hävisi JYPin pelatessa kaikki kolme aloitusta ja Kangasniemi samaan aikaa. Jäällä. Miksi Rekonen alottaa noita?
 
Viimeksi muokattu:

EMS78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt on tarjolla Sportille helpot pisteet. JYP on esittäny joulun jälkeen todella haluttomia otteita eli hurlumlei-puolustusta ja typerää jäähyilyä... Sport voi huoletta ottaa jäähyjäkin, kun JYPin ylivoima on ollu joulun jälkeen yhtä hyvää kuin pikkuleijonien. Jos vaan Sport osuu ite ylivoimalla, niin pisteet matkaa Vaasaan.

Ennakkotekstistä kohilleen osu:
- Sportille pisteet
- JYPin onneton puolustuspelaaminen
- JYPin typerät jäähyt
- JYP ei tee yv-maalia
- Sport voittaa jos tekee yv:llä maalin (voittomaali oli yv-maali) :D

Ois varmaan kannattanu tehdä pitkävetolappu...Ai niin, niinhän mä teinkin, mutta hiton HIFK!!!

Onnittelut Vaasaan pisteistä. Tuolla pelillä, mitä JYP pelaa, ei kukaan ansaitse voittoa. JYP VMP!!!
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei näköjään koskaan kannata odottaa Sportilta mitään, niin silloin tulee pisteitä. Erittäin hieno voitto ja aiheutettiin vielä JYPille ensimmäinen 0 pisteen kotiottelu tällä kaudella.

Plussaa tänään kamppailupelaamisesta ja taistelusta joka osa-alueella sekä nuorten pelaajien vahvoista esityksistä jälleen kerran. Kiviranta nousemassa suureen rooliin jo tällä kaudella ja myös Leskinen näytti piristyneen, kun sai lisää vastuuta. Hostikan ensimmäinen voitto pariin vuoteen on varmaankin se kaikista isoin juttu. Joko nyt olisi kirous selätetty?
 

J.K.Rowling

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Hockey Spoooooooooort!

Ensimmäisen vitosen jälkeen Fleuryn sekoillessa ei juurikaan luottoa meinannut enää löytyä. Onneksi JYPin velttokulliylivoima on hirveää katseltavaa ja Kiviranta päätti näyttää parastansa. Sportilta myös erittäin vahvaa kaksintaistelua joista parhaimpia näyttöjä antoi Generous. Illan kruunaa Bertrandin aina vaan jatkuva JYPin nöyryytys ja kolme pistettä. Tästä on jälleen hyvä jatkaa!
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnittelut Vaasaan. Ei ansaittu tänään pisteen pistettä nähdyllä luokattomalla esityksellä. Veikkaan, että tarvitsette näitäkin pisteitä meitä enemmän.

Isossa kuvassa eniten lämmittää 49min ilman ylivoimamaalia, yksi vitonen siihen putkeen.. Unfuckingbelievable.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Täähän olin kuin junnujen peli eilen. YV:tä tarjotaan, mutta, kun ei osata niin eihän siitä mitään tule.
 

_Wildchild_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
JYPin tämänhetkisellä YV-pelaamisella ja puolustuspelillä voitto jää vain märäksi uneksi. Sportin puolustuspelaaminen ja asenne oli tänään huomattavasti paremmalla tasolla kuin JYPin. Tämäniltainen oli taas hyvä osoitus siitä että näitä pelejä ei pelata paperilla...tosin silti olisi voinut odottaa että JYPiltä olisi löytynyt vähän enemmän ballseja laittaa kampoihin. Tuomareilta ei kovin hurrattava suoritus, sillä Sportilta jäi aika monta kahvaamista ja kiinnipitämistä viheltämättä, mutta ei tämä peli missään tapauksessa tuomarilinjaan ratkennut vaan JYPin paskaan suorittamiseen.
 

-Junnu-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Altavastaajat
JYP oli hajuton, mauton ja väritön. Ylivoima oli aivan kamalaa katsottavaa! Sport tosissaan halusi voittaa ja sen se piru vie teki. Missä oli JYPin taistelu halu? Sitä ei ollut kuin korkeintaan ottelun päätösminuutilla kun haettiin tasoitusta ilman maalivahtia. Kuritonta, halutonta ja munatonta! Onnittelut Vaasaan voitosta. Sen te ansaitsitte.
 

Spiff

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Tuukka Rask
Allun salamamaali vaikuttikin liian hyvältä...

Naurahdin ääneen noita Jypin yv-tilastoja, sopisi ihan hyvin se Honka nyt kiskomaan lisää polkkareihin :D

Sportille sitten menetettiin pojot. No mielummin tietysti kun vaikka ifklle tai kalpalle, eikun mites ne pelit meni?

Onnea Vaasaan, naama näkkärille! Pudottakaa Lämsä jumboks!

Teksti-TVn ja Jatkoajan perusteella säästellään positiiviset kommentit helmikuulle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös