La 29.9.2018 TPS - Pelicans

  • 2 669
  • 15

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
TPS tänään

Kakko - Filppula - Budish
Piskula - Heikkinen

Björkstrand - Wirtanen - Pajuniemi
Kaskinen - Lukka

Väyrynen - Kuru - Nurmi
Forsström - Ekesthål-Jonsson

Siiki - Virtanen - Nevasaari
Isiguzo

Haukeland (Tirronen)

Taas on liikehdintää TPS rosterissa.

Toivottavasti Gatoradeen saadaan tänään yleisöä ja sarjajohtaja hoitaa homman tyylillä kotiin.
Pelicans varmasti kannattajineen yrittää laittaa kapuloita rattaisiin. Hieno kiekkoilta tulossa taas!
 
Viimeksi muokattu:

AAPEEli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tulee varmaan aika tasainen taisto. Mielenkiinnolla myös seuraan Pelicanssin Severi Lahtista. On muuten taitava nuori kaveri ja jos kehitys jatkuu niin hänestä tulee myös huikea pelaaja.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Tulee varmaan aika tasainen taisto. Mielenkiinnolla myös seuraan Pelicanssin Severi Lahtista. On muuten taitava nuori kaveri ja jos kehitys jatkuu niin hänestä tulee myös huikea pelaaja.

Sama täällä ja Kaapolla on aika osua taas. Hauki hyvässä vireessä ja kotona yyvee toimii. 3-0.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Harmi ettei Skarek ole tänään Pelicans -maalilla. Jo preseasonilta saakka erittäin vakuuttavaa tekemistä noin nuorelta kaverilta. Harvemmin 18-vuotiaana molarit ovat lähelläkään parhaintaan, mutta tämä mies tuntuu olevan ihan varteenotettava kandidaatti jopa Upin nimeä kantavaan palkintoon. Tai ehkä toisaalta hyvä että on luukulla.

Mielenkiintoinen jengi on Pelicansilla muutenkin, ja varsinkin nuorten Lahtisen ja Ylösen esityksiä on mielenkiintoista seurata. Tepsiltä ykköselle jäi parannettavaa eiliseltä, mutta alemmat ketjut pelasivat hyvin.

Pidemmittä jorinoitta matsin pariin.
 

HaZekki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans,Suomi
Koti joukkueen muutaman poissaolon takia, sekä Saarisen mukaantulon jälkeen muonavahvuuteen vieraat pääsevät haastamaan Tepsin hyökkäyksen tosissaan, Paperilla ollaan tasoissa, mielestäni.

Tänään pääsee myös ekaa kertaa seuraamaan tämän Kaapo Kakon otteita kentällä. Että mikä tämä prospecti on miehiään. Mukavasti myös tehoja syntynyt, 7 peliin 7 pistettä, Eli 1ppg vauhdissa. Seurannassa tänään.

Vieraitten Severi Lahtinen on kehittynyt kesällä roimasti ja kyllä kaveria on ollut ilo seurata. Eilinen rankkari maali on edelleen hyvin mielessä.
 

HaZekki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans,Suomi
Hyvin Pelicans varmaan yrittää rimpuilla mukana tänään. Pisteet jää kuitenkin Turkuun paremman ylivoima- ja maalivahtipelin turvin.

Uusi päivä ja uusi peli, jos tehottomuus vaivaa niin vaikeeta tulee varmasti. Jos tänään uppookin sisään kaikki.. Ilmeisesti jo 0-2 tilanne.

Olkinuora pitänee nollat tänään. :)
 

tamme

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Minkä takia Tepsi ei haastanut tuota Pelsujen kolmatta maalia. Sikamainen verrattuna Ilveksen hylättyyn maaliin ;)
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli varmaan Tepsin huonoin peli tällä kaudella?
No TPS oli hävinnyt vasta yhden pelin tätä ennen, Kärpille VL kisan jälkeen, joten ei sitä niin vaikea ole arvioida. Virheiden määrä oli suuri, huonoja syöttöjä paikallaan oleville kavereille (ja ties minne) ja yksin kuskaamista kunnes kiekko menetettiin. TPS:n laukausten laatu oli huono, n. 50 % meni seinille (en katsonut lopullisia tilastoja).
Pelicans myös pelasi hyvin, hyvällä liikkeellä ja erinomaisella viimeistelyllä ansaitsi maalinsa. Myös alivoimansa oli hyvää ja Filppulan puoli varsinkin pelattiin tarkasti ja ärhäkästi. TPS: n alivoima oli pasiivisempaa ja vetopaikkoja siunaantui enemmän Pelicansille. Maalivahtipeli meni Olkinuoralle, mutta ei Haukeland huono ollut. Olisiko ollut kolmas maali kun sijoittui huonosti jättäen vasemman puolen auki ja sinnehän se sitten meni. Muuten päästetyt maalit olivat pahoja vetoja. Onnittelut voittajille !
 
Viimeksi muokattu:

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Kyllähän Pelicans tuli Nemon sanojen mukaan nälkäisemmin peliin ja ansaitsi 3p mukaansa. Kyllähän se tuossa lopussa nähtiin 6vs4 tilanteessa, että eilen oli se päivä kun maalia ei vaan saada aikaiseksi. :D
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Miten Tepsin miehet näkevät Jonne Virtasen panoksen? Minusta oli eniten pihalla tuossa jengissä. Hukkasi kiekkoja jatkuvasti ja jalka raskas.

Kakko on kyllä kova talent eilen ei tosin onnistunut muuta kuin hankkimaan jäähyjä, mutta suojaa kyllä todella hyvin.

Olkijussi yllätti mut täysin. Pelasi maalilla ehjän pelin.
Mites Zohornasta ei enää kuulu mitään kommentteja, kun mies alkaa pääsee homnaan sisään. Eilenkin 1+2. Mites muut näki Zohon pelin?
 

juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Oli iltavuoro eilen joten en nähnyt peliä mutta ihan hyvä etten nähnyt. Tais olla niin ohipeli kun olla ja voi. Tepsille taitaa sopia vieras pelit paremmin kun kotipelit. Pelicans taitaa olla niitä vastustajia jotka ei vaan sovi syystä tai toisesta Tepsille.
 

khufu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Peliitat
Olihan tuo ennen kaikkea henkilökohtaisen suorittamisen ja kamppailupelaamisen osalta palloseuran ylivoimaisesti huonoin peli tällä kaudella. Asennevammasta valittaminen on Turussa ihan peruskauraa joka kotitappion jälkeen, ja yleensä itse tulee löydettyä syy jostakin muualta. Mutta eilen keskittymisen taso ja nälkä ei riittänyt alkuunkaan, etenkään ensimmäisen puolikkaan aikana. Positiivisena asiana on pakko nähdä se, että edes hiukan matsin edetessä pystyttiin omaa suoritustasoa korjaamaan, kun edellisinä kausina huonoista aluista on yleensä seurannut totaalinen syöksykierre pelin sisällä.

Pelicans oli sitä mitä Pelicansilta voi odottaa. Eli ennen kaikkea valmis kamppailemaan ja erittäin työteliäs vastustaja. Tähän se ratkaisukin eilen kulminoitui. Lisäksi Pelicans viimeisteli saamistaan paikoista tyylillä ja ihan hyvällä prosentilla. Tällaista porukkaa vastaan ei saa mitään ilmaiseksi, ja TPS:n eiliset otteet eivät siis riittäneet alkuunkaan.

Palloseuralta riittävää nälkää oli lähinnä Kakolla ja Isiguzolla. Tosin Filppulan ollessa aika kujalla ja Budishin sopiessa huonosti koko ketjukoostumukseen Kakkokaan ei yksin saanut oikein muuta aikaiseksi kuin muutaman jäähyn hankittua vastustajalle. Jonne oli ihan hukassa, vaikka onkin aloittanut kauden muuten selvästi edellisiä paremmin. Jotenkin Virtasenkin otteista jäi vaikutelma, että henkisesti ei oltu ihan täysin valmiita. Pelicansin maalissa Olkinuora oli hyvä, Kousa tuli esiin pakistosta ja viisikkopuolustus oli työtäliästä ja laadukasta.

Onneksi Palve on seuraavassa pelissä mukana, ja ehkä repaleista rosteria saadaan muutenkin ensi viikon aikana paikattua. Eteenpäin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös