La 29.9.2012 TPS-HIFK

  • 15 228
  • 45

Fremont

Jäsen
- Hifk ei olisi ansainnut pistettäkään

- Willsie, kapteeni, paras pelaaja tepsissä sitten Nurmisen

- Kai sitä voi jonkun muunkin pelin viedä käydä katsastamassa
 

Lasipolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Hifk ja Leijonat
Jahas laitetaas pari kommenttia pelistä. Ensinnäkin TPS:n Wilsie on ihan huikea kaveri. Ratkaisee näitä pelejä tai pitää tepsin mukana hyvillä suorituksillaan. Selvästi joukkueen tärkein pelaaja. Ymmärtäisin jos tämä kaveri vetäisi sen Locken palkan. Locke taas ei ihmeitä esittänyt. Hukkui aikalailla massaan. Vittasmäki yllätti minut. Vittasmäeltä fyysistä peliä omassa päädyssä ja oli muutenkin tepsin parhaita pakkeja tänään. Russeli väläytteli ja tulee olemaan iso apu tepsille.

IFK pelasi ihan ok pelin. Granlund, Somervuori ja Eriksson pitivät TPS pakit kiireisinä. Selvästi suurimmat onnistujat IFK:lta tänään. Bergenheim oli vähän ruosteessa mutta pelasi ihan ok pelin. Tepsin ekan maalin voi laittaa vähän Seanin piikkiin. Seanilla oli aikaa purkaa kiekko mutta viivytteli ja menetti kiekon josta syntyi maaliin johtava tilanne. Saisi suoraviivaistaa peliään. Seanilla oli muutama hyvä maalipaikka, mutta yritti vielä riplata viimeisen pelaajan kahville kun olisi voinut laukoa. Loppua kohden fyysisempää peliä ja pari kivaa pommia nähtiin. Ortio oli ihan ok mutta voittavan maalivahdin pitäisi pystyä ottamaan pari gamesaveria, joita Ortiolta ei nähty.

O`Sullivanista tuli aika kallis popparin syöjä. Flegmaattisin surffailia mitä olen ikinä nähnyt Sm-liigassa.Surffaili ympäri kenttää ei pitänyt omaa paikkaansa. Menetti kiekkoja omalla alueella. Ei tullut omiin vaan jäi kärkkymään melkein vastustajan siniselle saakka. Vaihtoon tullessaan aina naama "norsunvitulla". Toivottavasti tästä kaverista ei muodostu mitään syöpäläistä IFK koppiin.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika tasainen peli, olisi voinut ratketa kummalle vaan. Tps:n viimeistely on kyllä aika nihkeää. Sen verran monta avopaikkaa tuhrivat. Josko se nyt sitten aukeaisi kun Anttilakin teki hienon byyrin ja samoin Koskiranta. Oli se kyllä jo aikakin Markon saada kiekko reppuun. On meinaan vedellyt niitä kuteja jo muutaman. Ehkä tässä vielä jotain toivon kipinää on kun katselee esim. Willsien, Birnerin ja Ristolaisen tekemistä ja nyt 0+0 miesten onnistumisia. Kun saadaan vielä Vaha kehiin puhumattakaan mahdollisista Mikosta ja Laurista, voi jotain alkaa tapahtua.
HIFK oli aika vaisu, vaikka saivatkin näennäistä painetta minuuttitolkulla välillä TPS:n päätyyn.
 

BigJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli se kyllä jo aikakin Markon saada kiekko reppuun. On meinaan vedellyt niitä kuteja jo muutaman.

Sanoiko Virta pressissä, että Anttilan käsi taisi olla sen verran kipeä ettei saanut vedettyä yli?

Muutama hyvä taklaus ja hemmetin komea tuuletus, kohdistettu sinne minne se kuuluu.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
- Willsie, kapteeni, paras pelaaja tepsissä sitten Nurmisen

Melko vahvasti sanottu. Olihan Kaitsu toki hyvä pelimies, mutta mitenkään Kaidea väheksymättä, niin hänen jälkeensä Palloseurassa on pelannut myös Lee Sweattin kaltaisia pelimiehiä, joka oli Suikkasen lisäksi yksi suuri tekijä parin vuoden takaisessa mestaruudessa.
 

julle-jr

Jäsen
Ihan mukava ottelu, välillä oli vauhtia enemmän kuin järkeä mutta ei se nyt aina niin vakavaa tässä vaiheessa kautta ole. Vähän tarpeettomasti IFK menetti pisteet mutta ei tämä nyt ottelutapahtumiin nähden mikään oikeusmurha ole. Tappio tietysti kirvelee ja harmittaa.

TPS:llä pari hyvää vahvistusta. IFK:n vahvistuksista Sullivan oli kuin arka pupu, joka oli heitetty kentälle täysin vastoin tahtoaan. Pari kertaa taisi koskea kiekkoon kun se vahingossa pomppi lapaan. Niissä tilanteissa hän näytti säikähtävän pahasti ja odotti vain, että joku muu tulisi hakemaan häneltä kiekon, oma tai vastustaja, ei niin väliä. Bergenheim oli ihan pirteä, murtautui pari kertaa näyttävästi tekopaikkaan. Lisäksi antoi pari hyvää niittiäkin.

Hallissa taisi olla teemana jonkinlainen koko perheen tapahtuma, ihan jees. Panda-maskotti jakoi lakupötköjä ja itsekin sain yhden. IFK-fanit yrittivät ilmeisesti kilpailla jokerifanien kanssa liigan paskimpien ja urpoimpien fanien tittelistä. Ottelun alussa pidetyn hiljaisen hetken aikana hihittelyä jne. ja sitten matsin aikana mölinää mallia "jos sä vihaat vittu Turkuu, taputa". Miksei vain voi kannattaa omia? Harmitti ja hävetti niin pirusti.
 
Viimeksi muokattu:

Lasipolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Hifk ja Leijonat
IFK-fanit yrittivät ilmeisesti kilpailla jokerifanien kanssa liigan paskimpien ja urpoimpien fanien tittelistä. Ottelun alussa pidetyn hiljaisen hetken aikana hihittelyä jne. ja sitten matsin aikana mölinää mallia "jos sä vihaat vittu Turkuu, taputa". Miksei vain voi kannattaa omia.? Harmitti ja hävetti niin pirusti.

Tähän on pakko tarttua. En vaan pysty käsittämään miten jotku urpot huutelee ja pelleilee hiljaisen hetken aikana. Vaikka se olisi kuinka vastustajan leiristä, joka on kuollut niin ei siellä silti tarvitse hauskuutella ja perseillä samaan aikaan.Jumalauta aikuiset ihmiset! PS. Vaikka se alkava kalju sieltä hatun alta pilkistäisikin jo niin hyviin tapoihin kuuluu myös sen hatun "riisuminen". Kukkahattu täti on puhunut!

Sori OT mutta laittoi vituttamaan.Pelistä kommentoisin jo aiemmin.
 

pleimeiker

Jäsen
Suosikkijoukkue
tps
IFK-fanit yrittivät ilmeisesti kilpailla jokerifanien kanssa liigan paskimpien ja urpoimpien fanien tittelistä Ottelun alussa pidetyn hiljaisen hetken aikana hihittelyä jne. ja sitten matsin aikana mölinää mallia "jos sä vihaat vittu Turkuu, taputa". Miksei vain voi kannattaa omia? Harmitti ja hävetti niin pirusti.

Joo ei voi tosiaan kuin ihmetellä tota hommaa. Sitä mukaa kun turkulaiset rupesi hiljentymään hetkeä varten, niin nämä kehäjeesukset sen kun vaan lisää löylyä. Vittu mitä spedejä!

Hiljaisella hetkellä ei ole kuitenkaan mitään tekemistä kannattamisen kanssa, siinä KUNNIOITETAAN kuollutta kaveria.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Kyllä hävetti!

Stadin Kingit ne siellä yläkerrassa alkoivat virittelemään jotain chanttia, kun usea alakerrassa ollut näytti sinne ylös, että nyt hiljaa. Meni ihan liian pitkä tovi ennenkuin tajusivat misä oli kyse. Jo puheen ollessa käynnissä, ymmärsivät sentään lopettaa, mutta hiljaisuuden aikana kuului jotain älämölöä edelleen.

Minä olen henkilökohtaisesti erittäin pahoillani tästä ja välitän pahoittelut myös koko IFK:n fanclubin puolesta!
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Itse en hirveästi välitä tuollaisista "jos vihaat tepsiä taputa" jne. tyyppisistä vastustajalle osoitetuista pilkka/haukkuma huudoista välitä, tuleehan niitä itsekkin viljeltyä etenkin futiksen puolella. Tuo hiljainen hetki oli kuitenkin kuten sanottu, vähän harmillista toimintaa Kingien osalta, vaikka huikeaa kannustusta matsin aikan loivatkin.

Matsissa oli kyllä loistava tunnelma, molempien joukkueiden fanien toimesta. Vähän pessimistisesti otteluun tuli lähdettyä kun pelit ovat menneet miten menneet, mutta loistava taisteluvoitto saatiin. Willsie on kyllä hurja kaveri, ei voi muuta sanoa. Russell myös loistava. Hienoa myös että Anttila ja Koskiranta saivat onnistumiset maalinteon muodossa.

Kaunis päivä!
 

MOHJMTS

Jäsen
Pari erää tuli katkeran Chelski-tappion jälkeen katteltua.

Aika yllättävää että lontoolaista kiinnostaa myös sm-liiga :O

ja sitten matsin aikana mölinää mallia "jos sä vihaat vittu Turkuu, taputa". Miksei vain voi kannattaa omia? Harmitti ja hävetti niin pirusti.
Mitä vittua? Vieläkö joku jaksaa näistä itkeä?
Tottakai varsinaisen suomen ylpeyden ja ruotsinkielisten piripääryssien välillä näitä huudellaan.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
. IFK-fanit yrittivät ilmeisesti kilpailla jokerifanien kanssa liigan paskimpien ja urpoimpien fanien tittelistä. Ottelun alussa pidetyn hiljaisen hetken aikana hihittelyä jne. ja sitten matsin aikana mölinää mallia "jos sä vihaat vittu Turkuu, taputa". Miksei vain voi kannattaa omia? Harmitti ja hävetti niin pirusti.

Suomen tekopyhimpien fanien tittelistä ei liene epäselvyyttä.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Suomen tekopyhimpien fanien tittelistä ei liene epäselvyyttä.

En tajua. En itsekään arvosta tuontyyppistä huutelua, eli olenko tekopyhä? Jotenkin ymmärtäisin, jos julle olisi puuttunut vastustajan fanien huutoihin omien syyllistyessä samaan.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Suomen tekopyhimpien fanien tittelistä ei liene epäselvyyttä.

Huono provo, mutta käytän sitä siitä huolimatta aasinsiltana.

HIFK-leirissä saa tällä palstalla sisäistä palautetta kun käyttäytyy kuin apina, katsomossa tai palstalla. On omakohtaisiakin kokemuksia.

Jokeri-leirissä näyttää puuttuvan kokonaan kaverit joilla olisi munaa sanoa "nyt turpa kiinni idiootti".
 
Suosikkijoukkue
Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
Suomen tekopyhimpien fanien tittelistä ei liene epäselvyyttä.

No ei todellakaan, Jokerit lisäsi taas etumatkaansa.

Enkä todellakaan osaa arvostaa sitä, että jos joku kärsii myötähäpeää omiensa esiintymisestä, niin toisen seuran kannattajan pitää siitä alkaa ilkkumaan.

Toivottavasti moderaattorit ymmärtävät antaa tästä vielä pienen lisämuistutuksen.
 
Tämä peli oli HIFK:lle juuri sitä perinteistä shittiä, mitä turussa on saatu aina todistaa. Ensi viikolla sitten uudet kujeet. Surkeaa pelaamista molemmilta suurin osa pelistä, siis kun puhutaan yleisesti pelin tasosta.

Mitä peliä sä olet katsonut? Yksi parhaimmista otteluista tällä kaudella. Kiekko liikkui, vauhtia oli ja myös jonkin verran taklauksia. Tämän lisäksi Hallissa oli hieno tunnelma, joten yleisesti ottaen pelin taso ja ottelutapahtuma oli erittäin laadukasta viihdettä.
 

julle-jr

Jäsen
Mitä vittua? Vieläkö joku jaksaa näistä itkeä?
En tiedä, en ole kuullut tai huomannut että joku olisi aiheen takia itkenyt.
Tottakai varsinaisen suomen ylpeyden ja ruotsinkielisten piripääryssien välillä näitä huudellaan.
Et vaikuta kovinkaan terävältä kaverilta naurettavine nimittelyinesi, joten en ihmettele, jos sinä huutelet mitä huutelet. Minusta vihaaminen on sen verran äärimmäinen tunnetila, että ei tulisi mieleenkään yhdistää sitä lätkämatsin katsomoon, jossa tarkoitus on kuitenkin pitää hauskaa ja saada hyviä fiiliksiä hienon lajin parissa.

Jos vihaisin jotakin ihmistä, se tarkoittaisi minulle, että tuntisin mielihyvää jos kyseinen henkilö kuolisi tai vammautuisi ja voisin jopa edesauttaa hänen kuolemaansa tai vammautumistaan. Aika paljon siis saa tapahtua, että vihaisin ketään. Sitä en ymmärrä ollenkaan, miten jotain paikkakuntaa voisi vihata. Enkä todellakaan ymmärrä, miten jotain vihahuutoja kukaan voi tuoda lätkäkatsomoon.
 

julle-jr

Jäsen
Mitä peliä sä olet katsonut? Yksi parhaimmista otteluista tällä kaudella. Kiekko liikkui, vauhtia oli ja myös jonkin verran taklauksia. Tämän lisäksi Hallissa oli hieno tunnelma, joten yleisesti ottaen pelin taso ja ottelutapahtuma oli erittäin laadukasta viihdettä.
Muuten sama, mutta olihan pelissä välillä aikamoisia hasardejakin, esimerkiksi harhasyöttöjä, maalipaikkojen tuhlailua jne. Nämä laskivat vähän pelin tasoa, mutta toki on ymmärrettävää, että alkukaudesta kaikki ei mene kohdalleen. Tunnelma oli kyllä ihan hyvä paikan päällä koettuna ja kaiken kaikkiaan kun oli pitkästä aikaa Turkuhallissa niin jäi ihan jees fiilis, mitä nyt tietenkin tappio kirveli ja kirvelee edelleen.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mitä peliä sä olet katsonut? Yksi parhaimmista otteluista tällä kaudella. Kiekko liikkui, vauhtia oli ja myös jonkin verran taklauksia. Tämän lisäksi Hallissa oli hieno tunnelma, joten yleisesti ottaen pelin taso ja ottelutapahtuma oli erittäin laadukasta viihdettä.

Ymmärrän kyllä, että TPS:ltä yksi parhaimmista otteluista, näkeehän sen jo sarjataulukostakin, ettei ole mennyt ihan putkeen. HIFK ei ollut hyvä, eikä ole sitä mies muistiin ollutkaan Turkuhallissa.

Hallissa vaikutti olevan hyvä meininki, siitä plussaa.
 
Ymmärrän kyllä, että TPS:ltä yksi parhaimmista otteluista, näkeehän sen jo sarjataulukostakin, ettei ole mennyt ihan putkeen. HIFK ei ollut hyvä, eikä ole sitä mies muistiin ollutkaan Turkuhallissa.

Hallissa vaikutti olevan hyvä meininki, siitä plussaa.

Ei, en puhunut nyt pelkästään Tepsin esityksestä vaan koko ottelusta. Sarjataulukolla ei ollut mitään tekemistä eilisen pelin tasoon.
 

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Ei, en puhunut nyt pelkästään Tepsin esityksestä vaan koko ottelusta. Sarjataulukolla ei ollut mitään tekemistä eilisen pelin tasoon.

Nyt mä en ihan ymmärrä. Oliko susta eilinen kamppailu hyvä ja tasokas? Anna mun nauraa! Surkea tasoinen matsi alusta loppuun, onneksi saatiin tuolla esityksellä edes yksi piste aina vaikeasta turkuhallista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös