La 29.3.2014 JYP-SaiPa, 6. puolivälierä

  • 22 339
  • 88

cimoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jokipo, Canucks
Kyllähän pelottaa. Vaakakuppi kääntyy mielestäni jo hieman lappeen suuntaan. Aika iso liuta porukkaa lasaretissa. Noh. Katsitaan miten käy. Parempi kuitenkin varmasti voittaa.

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Kyllä on kovaa ennakkospekulointimediapeliä. Suattaapi JYPin maalilla pelata Dennis Saikkonen ja SaiPalla Myllys. JYPin viimeistelyn tuntien se on ihan sama kuka siellä maalilla on, max. 2 maalia menee. Ja SaiPa saa ainakin sen yhden helpon maalin.

Vielä tietoa tuomareista?
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Neljä peliä kuuteen päivään on kuitenkin aika tiukka tahti, parempi saada levännyt Jussi maanantaina tolppien väliin.

Paitsi, että manantaina ei Lappeenrannassa pelata!!

Nyt perhana vähän rotia tohon touhuun. Jyp on täysin voitettavissa oleva joukkue.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Markkasella meni kuulemma maila rikki eilen siinä riehuessaan kuumana Näkyvän maalin jälkeen. SaiPalla ei ole varaa ostaa hänelle uutta mailaa, eikä hän suostu pelaamaan Bernardin mailalla. Siksi Bernard siis maalissa tänään.
 

hubadubaduu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen-musta-valkoinen
Tosiaan Rajaniemi maalissa, Saikkonen luukulla. Vaaditaan Samilta hyvää peliä maalilla. Tällöin Game seven on mahdollinen.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Onpahan mielenkiintoista että molempien maalivahdit vaihtuu! Ei puutu käänteitä tästä sarjasta :)
 

el pebe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Meinaatko ihan aidon oikeasti, että kerrottaisiin täällä mikä on Andyn heikko kohta vaikkapa. Niistä kannattaa just puhua. Voi perse mitä juttuja. Veikkaanpa, että Tirkkonen yrittää herättää joukkuetta tällä siirrolla. Nyt ei voi luottaa, että Jussi hoitaa, vaan kaikki terästää pelaamistaan.

Heh. Niin, vastustajahan käyttää varmasti lähteenään Jatkoajan keskustelupalstaa.

Ja Tirkkonen terästää pelaajiaan laittamalla maalille veskarin, josta olettaa pelaajien ajattelevan, että ei toi saa mitään kiinni?

Miun aivot nyrjähti.

Voitto kotiin! Saipppaaaa!
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
SaiPa:n väki: mistä voi kuunnella jotain paikallista nettiradiota? Radio JKL:n nettiradiossa on edelleen vika. "Vika johtuu Digitan yhteysongelmista."

Edit: tuolta ilmeisesti: SaiPa-selostukset - nettiradio

Edit2: no jotain iskelmää sieltä tulee... plääh
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Iskelmän Kaakkois-Suomen sivuilta löytyy linkki selostukseen. Varoitan kuitenkin etukäteen, että Eero Taurua joutuu suodattamaan aika lailla jopa SaiPafanikin. Ensimmäinen kuuntelukerta on kuitenkin unohtumaton.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos JYP! Nyt annettiin SaiPalle opetus oikein isän kädestä. Käytännössä jatkettiin siitä, mihin jäätiin viime matsin kolmannessa erässä. Toivottavasti sama tahti jatkuu myös maanantaina.
 

chubster

Jäsen
Rumasti sanottuna kävi kuten ajattelin, saipa ilman markkasta ei ole mitään. Markkanen vaan on mvp ja vitun hyvä, se ei ole keneltäkään pois.
Game 7 tiedossa, enemmän kuin mitä virtasen jypiltä odotin. Noh, elämä on ylläreitä. Ot, silti veltsulle kenkää vaikka tulis mestaruus ja ei en odota moista.

Huikea game 7 edessä. Parempi menee jatkoon. Niin se menee. Ei selittelyitä. Jospa markkanen ei pelaisi....


Edit. Battle ankalle edelleen annan propsit. Vaikkka kaveri vetää välillä, pitkin kautta, kuin pahin jokeri-steegil nii. Löyty munat otteluketjus HETI ! Pakko arvostaa, tunteella kaikki vetää. Harvalta löytyy selkää.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
JYPille unelma-alku matsiin. 3 maalia ja tuoreella Bernardilla 0 torjuntaa. 3-1 kavennuksesta huolimatta ei hätää ollut vaikka SaiPa oli pelillisesti parempi ekassa erässä. Pari YV-maalia ja homma oli taputeltu.

Rajaniemi todella varma, yhden ottelun perusteella jopa Tarkkia varmempi: liimasi kiekot, pelasi aktiivisesti. Bernard taas ei ottanut koppia (esim 2-0 maali) ja pomputteli. Täts it.

Edit: Jesse Mankinen, aivan liekeissä. SaiPan ylivoimaisesti paras pelaaja. Jatkuvasti vaarallinen ja pelottaa aina kun Ritari mainitsee kyseisen nimen.
 
Tämä ilta oli SaiPalta todellinen mahalasku. En halua enempää tätä iltaa miettiä. Toivottavasti Markkanen pelaa maanantaina. Markkasen kanssa game seven on todellinen 50-50 peli. Paljon on pelissä. Onneksi Petteri Ahomaa Blues-Lukko -tauolla äsken jinxasi tämän sarjan meille...
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Edellä kaikki sanottu. Jypille Tarkki ei ole lähellekään mitä Markkanen Saipalle. Mutta meneekö puolikuntoinen Jussi Andyn ohi,ehkäpä. Ihan auki on.
 

Barney

Jäsen
Toivotaan. Koska jos Jussi on maalilla, SaiPa pesee traktorit mennen tullen. Pakko oli olla tyytyväinen joukkueen peli-ilmeeseen ja vielä vieraskentällä. Numerothan eivät kerro mitään.
Turha käydä yksin syyttämään Bernardia tämän iltaisesta tappiosta. Andy ei nyt ihan tikissä tänään ollut, mutta kyllähän tappion syyt olivat jossain ihan muualla kuin tolppien välissä. Okei, Jussi olisi ehkä ottanut pari noista JYPin maaleista, mutta mitä sitten? SaiPan puolustuspeli oli järkyttävää paskaa tänään, ja siihen on tultava muutos maanantaihin mennessä. Hyökkäyspeli oli aika-ajoin ihan raikasta, mutta kolme kertaa taisi kiekko napsahtaa tolppaan.

Pakiston pelaaminen oli tänään kyllä surkeaa. Cutta tippui kesken pelin, Savilahdella alkoi jalka jo selvästi painamaan, Glenn oli yhtä huono kuin on ollut koko sarjan ajan, Spang ja Backman alkoivat myös tekemään pieniä virheitä, mutta onneksi sentään Taipalus piti tasonsa korkealla. Pakistoon hakisin jotain hienosäätöä ja herättelyä ennen seuraavaa peliä. Riikola ja/tai Pukka kehiin, koska tuskin ainakaan Cutta on pelikunnossa maanantaina.

Maanantaina ihan eri asentella jäälle Markkasen johdolla. Koho pelaa vaikka saatana yhdellä jalalla. MENNÄÄN PÄÄTYYN ASTI, KOKO LIIGA SEKASIN!
 

hubadubaduu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen-musta-valkoinen
Numerothan eivät kerro mitään.

No ainakin sen se kertoo, että maalintekopelissä JYP oli SaiPaa valovuoden edellä. Ei pelillisesti niin paljon, mitä lukemat antaa ymmärtää.

Hubacek näytti Kortelaiselle närhen vehkeet. Jäätävä se toinen kuti!

Rajaniemi todellakin oli mies paikallaan. Mailapeli oli epävarmaa ja pari vaarallista tilannetta sen kautta oli syntyäkin. Torjunnat sen sijaan oli todella hyviä ja varmoja!

Kyllä saa sarja arvoisensa päätöksen. Toivottavasti JYP vielä kerran hiljentää täyden Kisapuiston ja raivaa tiensä välieriin! Varmasti molemmat joukkueet laittaa kaiken mahdollisen maanantaina peliin. Let's go JYPPI!
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ensiluokkaista meisinkiä ja saatiinhan se game-fucking-seven. Tämä sarja sen todellakin ansaitsee ja nyt isot pojat leikkivät isoista asioista.

Ottelu itsessään oli tuollainen darrapäivän nyyttien tyhjennys. Eilen pelaajat kreisibailasivat helvetisti ja tänään puhallettiin krapulalätyn äärellä. Ratkaisevan koitoksen kannalta tuo molempien porukoiden tyhjäkäynnille laittaminen oli ymmärrettävää kun ottelu oli ohi jo 30min kohdalla.

JYP oli ensimmäistä kertaa aikoihin pirun jäätävä maalipaikkojen hyödyntämisissä. Ei tarvittu tuhatta yritystä ja tästä tietenkin käy kiittäminen Bernardia. Perrinkin heräsi lopulta Hubacekin kanssa. Tämä kaksikko on toki myös enemmän kuin tehopisteet, mutta tärkeitä onnistumisia silti.

Rajaniemi on viihteellinen ja hyvä maalivahti. Ensin mainittu liittyy lähinnä tiettyihin sydän kurkkuun -tilanteisiin. Välillä ihme luumuilua, mutta hetiperään laadukkaita liimauksia. Aktiivisuus myös hyvää luokkaa. Pieksi virkaveljensä kuin isä lapsensa.

Sitten turhamaisia huomioita. JYPin pitäisi tuo Taipaluksen viivapelaaminen osata lukea jo pois. Hän arvaamaton, taitava ja rohkea, mutta ei nyt jumalauta aina voida ajaa samaan valekutiharhautukseen. Tuota hän toistaa oikeastaan parilla tietyllä variaatiolla. Jossain vaiheessa(ensi pelissä) noista voidaan maksaa jo oikeata hintaa. Myös tuo liukas-Mankinen pitää huomioida ja häneen pitää käydä paljon ahnaammin kiinni. Se ei riitä että ollaan näennäisesti iholla ja pelätään jäähyjä.

Nyt ollaan kuitenkin henkimaailman hommissa. Kumpikaan ei ole sattumalta voittanut kolmea peliä putkeen tässä sarjassa. Enää on jäljellä tämän sarjan pääteasema ja kaikki eivät tule selviämään hengissä. Ahdistuksen ja ejakuloinnin käryn voi aistia jo kaukaa.
 

CeeVee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Leijonat
Pitkästä aikaa näin etäfanina pääsin paikanpäälle katsomaan peliä. Ja mikä peli olikin! Varsinkin ekat kaksi erää olivat erittäin viihdyttävää kiekkoa. Se olis sitten game sevenin paikka... Huhhuh
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
JYPin hyökkäyksessä on valtavasti potentiaalia toteutumatta. nostetaan esiin vaikka:
  • Tuppurainen - saisiko jo maalin kun(jos) Markkanen ei oikeasti pelaa tänään
  • Hubacek - avopaikoista ohi, mutta joskus sitten veivaa pari maalia kerralla kuitiksi
  • Perrin - Erkillä se apina kiipeää harteille turhan helposti. Taas odotetllaan sitä, että "monkey is dead on the ice".

SaiPasta Mankinen on ollut todella kovasssa iskussa. Joko taas tekee soolomaalin.

Maaleista puheen ollen, se kumpi ensin tekee 2 maalia on todella vahvoilla. Vanha viisaus.

Liigan sivuilta ei selviä ketkä ovat oikeudenjakajia tänään. Ei sillä, että tuomarit olisivat osaltaa ratkoneet edellisiä pelejä... mutta silti kiinnostaa ketä häviäjät haukkuu tänään pelin jälkeen. Toivon, että peli ei ratkea YV:llä.

Kaikki peliiin nyt, tsemppiä JYP!

Check, check, check, checkcheckcheck.

Mahtava peli, mahtava tulos. Kiitos JYP!

Maanantaina ratkeaa lopullisesti.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Toivotaan. Koska jos Jussi on maalilla, SaiPa pesee traktorit mennen tullen. Pakko oli olla tyytyväinen joukkueen peli-ilmeeseen ja vielä vieraskentällä. Numerothan eivät kerro mitään.

Hehe, hyvä, sieltä se tulee, kun opettelee vähän playoff-keskusteluja varten. Tää on aaaaivan eri maailma.

Mutta joo. Huhhuh. Kuten jo otteluseurantaketjussa totesin, SaiPa = Markkanen. JYP on pelannut yllättävän hyviä pelejä SaiPaa vastaan, etenkin kun lappeenrantalaisilla on todella hyvä joukkue kasassa tällä kaudella, erottava tekijä näissä tasaisissa peleissä on ollut Jussi Markkanen. JYP on hallinnut aiempia pelejä viisvitosella, mutta ei ole saanut maaleja aikaan. Erotus aiempiin JYPien kausiin on se, että Virtanen on penkin takana ja karmeita yksilövirheitä on tullut, joista SaiPa on rokottanut todella ankaralla kädellä.

Hieno ottelusarja käynnissä siis, ja vaikka JYP häviäisikin maanantain kamppailun, tämä tuntuu jopa paremmalta kuin säälipronssi. Aikuuuuuusten oikeasti. En olisi uskonut tämän kauden JYPistä, mutta nyt pitää sanoa: vittu nää jätkät oikeasti pelaa sille logolle. Virtasesta huolimatta. Sille kenkää saman tien. Joo, ja vaikka tulisi mestaruus. Ainoa oikea ratkaisu.

GAME SEVEN. LAPPEENRANTA, OLETTEKO VALMIINA?!?!
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
spacemanilta jäätävät ennusteet. Itsekin osuin Perrinin osalta, Tuppurainen ei tainnut maalata kuitenkaan (kuka niitä enää muistaa).

Kyllähän tämä henkimaailman juttuja taas on, ei näitä pelejä enää fläppitauluilla voiteta. Voittamisen kulttuuri kehittyy vain voittamalla. Toivon SaiPan kuitenkin harjoittelevan tätä ihan muita joukkueita vastaan ja ensi kaudella.

Täytyy sanoa ilman pienintäkään vittuilua, että mahtaa tilanne ottaa Lappeenrannassa todella koville. Tästä inhimilliset sympatiat teille ja varsinkin kun vääntö täällä on pysynyt hyvähenkisenä ja asiallisena. Ei edelleenkään valtava petttymys, jos seiskapeli sössitään, sen verran upeita kokemuksia on tämä sarja tarjonnut.

Jupa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös