La 29.09.2007 Tappara - HPK

  • 5 474
  • 25

Hakkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham
Vuorossa kauden 2007-2008 toiset Tapparan Lauantai-löylyt Hakametsän jäähallissa. Vierailevana ”artistina” sarjataulukon sijalta 12 kuusine pisteineen löytyvä Hämeenlinnan maineikas ”Pronssikerho”, H P K ! Mutta kyseessä toki kevään 2006 juhlitut Suomen mestarit! Menestys siis tuoreessa muistissa...

Isäntäjoukkue Tapparalla on kaksi sarjapistettä enemmän ja sarjasijoituskin on pari pykälää korkeammalla, sijalla 10. Kyseessä on siis ottelu, jossa HPK:lla on sekä mahdollisuus katkaista neljän ottelun tappioputkensa että saman tien siirtyä jopa taulukossa ohi kirvesrintojen. Tappara taas voitolla parantelisi asemiaan kohti selkeää SM-liigan keskikastia.

Viime kausina HPK on ollut Tapparalle usein vaikea vastus. Tasaisesti on pelailtu, mutta tamperelaisittain turhan usein pisteet ovat kuitenkin loppuhetkien ratkaisuilla voittopuolisesti jääneet Hämeenlinnan ”haarniskamiehien” haltuun. HPK on viimeaikaisten tappioiden jälkeen varmasti taistelunhaluinen, eikä varmasti luovu pisteistä helpolla. Allahan on joukkueella kotitappiot sekä Kärpille että SaiPalle luvuin 1-3 ja siinä välissä toivottu Pelicansien möyhennys Lahdessa ei johtanutkaan ”pussinokkien” sulkasatoon, vaan ritarijoukolta jäi leukasuojukset pahasti lonksumaan lahtelaisten kylvettäessä HPK:n peräti luvuin 6-1. HPK on siis varmasti hereillä!

Tapparan viime pelit ovat kulkeneet kohtuullisen rohkaisevissa merkeissä: Hakametsässä kaatui sarjan kärkipäähän lukeutuva Pelicans tehokkaalla pelillä 5-2 ja sen jälkeisissä kahdessa vierasottelussa Tappara taisteli varsin ennakkoluulottomasti sekä Kärppiä että Jokereita vastaan. Kärppiä vastaan tuli niukka maalin tappio aivan viimehetken maalilla, mutta Jokereilta haettiin kaksi pistettä rangaistuslaukauksiin asti venyneessä mittelössä.

Ottelun alla Tappara tuntuisi kotonaan selvältäkin ennakkosuosikilta, mutta ”HPK-historia” ja ottelun tärkeys HPK:lle on sitä luokkaa, että ei ennalta kannata kirvesrintojen voitonlippujaan kyllä lainkaan liehutella. Lauantain kunto ja erityisesti tahtotila tulee paljolti ratkaisemaan ottelun voittajan.

Pistetilastot voi jokainen halutessaan tarkistaa, mutta ainakin itse paikalla olevana aion omistaa muutaman, ehkä useammankin silmäyksen seuraaville pelaajille. Siis, seuraan ainakin heitä:

Tappara:

Mr. ”Veska”, Nikkilä tai Lehto. Varmasti isossa roolissa ja onnistuminen tärkeää kotijoukkueen menestyksen kannalta. Tiukka kisa menossa ykkösveskan ”viitasta”. Tasainen pari!

André Benoit, hyvän maalijyvän löytänyt Tapparan kanadalaispakki. Teki jopa ratkaisevan rankkumaalin Jokerit-voitossa. Hyökkäyksessä on tehoa ja taitoa, mutta kuinka käy homma omassa päädyssä? Parannettavaa riittänee.

Sami Venäläinen, Jokerit-pelissä Venulle lähes ”pakolliset” pari maalia. Mutta oliko tuossa jotain muutakin. Ennettä maalihanojen aukeamisesta. Tappara tarvitsee maaleja hyökkääjiltäkin ja Venun pitäisi jo ”sopivan” kokemuksen omaavana olla eturivin vastuunkantajia tuolla saralla.

HPK:

Mr. ”Veska”, Chiodo tai Lassila. Haastaa omalta osaltaan Tapparan virkaveljensä. Eräs ottelun ratkaisevista taistelupareista. HPK:n maalihanat ovat olleet aika kuivat, joten molke isossa roolissa.

Harri Tikkanen, HPK:n pakeista ainoana varsin mukavasti syöttöpisteitä kerännyt pienikokoinen entinen SaiPan runkopakki. Voi olla hyvinkin elementissään ”ei niin suurten ja fyysisten” kirvesrintojen kanssa. Aktiivinen ja teknisesti näppärä. Vääntötilanteissa kuitenkin raja tulee aika pian vastaan, fyysisesti ei mitenkään ylikäymätön. Kokemusta paljon ja yv:llä tärkeä pelaaja.

Kai Nurminen, ”Kultaranne” on pakko mainita, oli joukkue mikä tahansa. Nyt siis taas HPK. Nurminen ei tunnetusti montaa paikkaa tarvitse ennen kuin reppu heilahtaa. Tälläkin kertaa varmaan potentiaalisin ”maalari” ritaripaidoista puhuttaessa. Ikää 38-v eli vuoden Janne Ojasta nuorempi. Eli eiköhän Kaitsu vielä jaksa kiusata Tapparaakin…

Ja kaiken huipuksi täytyy tapparalaisittain toivoa, ettei Toni Mäkiahoa tai Tuomisen Patua näy Hakametsässä pelivarusteissa. Siinä pari heppua, jotka taatusti jäällä aiheuttaisivat kirvesrinnoille tuntuvia lisäharmeja. Tiukkaa tulee muutenkin olemaan...
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
HPK tänään:

19 Lassila Teemu Maalivahti
35 Chiodo Andy Maalivahti AK

1. kenttä

23 Jarrett Cole Vasen puolustaja AK
55 Seikola Markus Oikea puolustaja AK
21 Nurminen Kai Vasen laitahyökkääjä AK
51 Lundberg Emil Keskushyökkääjä AK
71 Andersson Jonas Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

14 Leinonen Tommi Vasen puolustaja
6 Palomäki Mikko Oikea puolustaja
22 Väisänen Hannu Vasen laitahyökkääjä
31 Loikas Juha-Pekka Keskushyökkääjä
89 Andersson Roni Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

42 Laitinen Veli-Pekka Vasen puolustaja
5 Tikkanen Harri Oikea puolustaja
9 Salonen Pasi Vasen laitahyökkääjä
44 Uusikartano Aki Keskushyökkääjä
40 Vihko Joonas Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

7 Korkeavuori Olli Vasen puolustaja
32 Lähteenmäki Sami Hyökkääjä
29 Pellinen Ossi Vasen laitahyökkääjä
8 Hokkanen Iivo Keskushyökkääjä
10 Saarinen Ossi Oikea laitahyökkääjä

Herää kysymys, minkä takia ykköskenttää ei edelleenkään älytä muuttaa ja kokeilla jotain erilaista koostumusta?
 

Hakkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham
HPK:lla pelivaihde päällä...

Joo, kuten kaikki tietävät, HPK:lla oli eilen illalla ottelu SaiPaa vastaan. Vaikka takkiin tuli, niin HPK oli pitänyt 40 minuuttia aikamoista painetta päällä. Ja hyvin luultavaa on, että tänään HPK jatkaa siitä, mihin eilen jäi. Tapparalla ei ole syytä nukkua alussa, sillä HPK tulee otteluun varmasti "oikealla vaihteella".

Jossain vaiheessa Tappara voi kääntää tilanteen edukseen, sillä ainakin minä uskon eilisen matsin olevan myös jonkinlainen fyysinen rasite HPK:lle. Mutta pienet väsymykset jäävät taka-alalle, mikäli joukkue pääsee hurmokseen. Esim. avausmaali on tärkeä. Ja velttoilemalla ja luulottelemalla Tappara jää varmasti voitonnälkäisten ritaripaitojen jalkoihin.

Toivotaan hyvää matsia. Ne jotka eivät Hakametsään ehdi, katsovat sitten neloselta... Eiköhän tästä jonkinlainen "jälkipelikin" sitten vielä synny. ;)

PS. Kai se "Ilveksen" Pellinen nyt ainakin loistaa Tapparaa vastaan. On käsittääkseni häneltäkin jäänyt viime peleissä joitain paikkoja hyödyntämättä. Ei kyllä tarvis nytkään onnistua...
 

d2uce

Jäsen
Herää kysymys, minkä takia ykköskenttää ei edelleenkään älytä muuttaa ja kokeilla jotain erilaista koostumusta?

Eikös tuo eilen ollut ajoittain jossain muussa muodossa, vai oliko SM-Liiga Time-Out sekoittanut pääni?

***

Itse en tiedä mitä tältä ottelulta tulisi odottaa. Pasi Salonen varmaan jälleen se pirtein HPK:sta. Fyysisyyttä lisää koko porukkaan kun ei kädet riitä, Vellukin taklasi eilen kolme kertaa, toivottavasti kauden kiintiö ei mennyt siinä.

Tuo "3. -kenttä" vaikutti ainakin eilen ajoittain ihan hyvältä, vaikka Uusikartano ja Vihko tuntuivatkin olevan välillä hieman kuutamolla. Salosen ja Roni Anderssonin käyttö YV:llä oli mielestäni Alatalon ehkä tähän mennessä se ainoa hyvä teko.

Chiodo maalissa ehkä takaa sen, että pisteistä voidaan hetki taistellakin tasaväkisesti.

***

Saako Leinonen purkukiekon yli siniviivan? Jänskättää.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tappara pelaa tutulla kokoonpanolla. Vain seiskapakki vaihtuu Malkamäestä Pentikäiseen.

Nieminen - Ojanen - Koskela
Venäläinen - Piispanen - Saviano
Nurmi - Lehterä - Enlund
Lucenius - Kiilholma - Pyymäki

Halme - Angell
Grönvall - Salmela
Benoit - Aalto
Pentikäinen - Peltola(h)

Lehto (Nikkilä)

Ei näistä kotipeleistä voi odottaa muuta kuin voittoa. Kerholla on tappioputki päällä ja eilinen peli alkaa luultavasti näkyä, mitä pidemmälle ottelu etenee kuten Hakkuri arveli.

Tapparan peleissä on tällä kaudella kannattanut istua paikallaan loppuun asti. Viime minuuttien ja sekuntien osumia on nähty useassa pelissä. Pari kertaa Tappara menetti pisteitä ja kerran maali pelasti tappiolta. Muutenkin pelien viimeinen kymppi on tuntunut olevan aktiivista aikaa mitä maalintekoon tulee.

Kerhosta täytyy seurata Kaitsua ja Anderssonin veljeksiä. Vanhempaa Anderssonia taitaa edelleen vaivata jo Ilveksen ajoilta tuttu putkinäkö. No, jalat sentään toimivat kiitettävällä tavalla. Suomalaisempi Andersson lähti Lehterän tavoin hakemaan muualta vastuuta. Täytyy vertailla, kummasta on tänään enemmän hyötyä joukkueelleen.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ennen kaikkea itse odotan, että Kerhon pelissä olisi edes jonkinlainen punainen lanka. Uk:n trioa voisi myös tarkemmin pitää silmällä.

Tappioputki olisi myös hyvä saada poikki. Tänään kun otetaan vielä pataan, niin voi hyvin kuvitella kuinka vittumaista on lähteä ensi viikolla kovaa kolmikkoa Jyp, Jokerit ja Blues vastaan.
 
F

Flonaldo

Eikös tuo eilen ollut ajoittain jossain muussa muodossa, vai oliko SM-Liiga Time-Out sekoittanut pääni?
Jonaksen kympin jälkeen (ja jo aiemmin ylivoimilla) Andersson otti Anderssonin paikan ykkösessä. Samalla AUK ja Väisänen lensivät villaan.
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Tänään kun otetaan vielä pataan, niin voi hyvin kuvitella kuinka vittumaista on lähteä ensi viikolla kovaa kolmikkoa Jyp, Jokerit ja Blues vastaan.

Olen samoilla linjoilla. Tästä pelistä pitäis saada reippaasti itseluottamusta ja pelaamisen meininkiä tuleviin otteluihin. 3p olis hyvä, mut menis edes jatkoille.
 

Reno^^

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jahas, ykköskenttä on näemmä jälleen siinä muodossaan, jossa vain Alatalo näkee sen enää toimivana. Odotellaan taas josko se "palkinto" tulisi...
 

TJ MACKEY

Jäsen
Elikkäs reissu legendaariseen, ja ah niin muistorikkaaseen Hakametsään edessä. Tällä kertaa vastassa se oikeistoväritteisempi dinosaurus, Tappara. Yleisöä varmaan se kolme tuhatta, tv-näkyvyydestä johtuen. Tähän kun vielä lisätään pari päätuomaria, niin siinä on porkkanapöksyjen faniporukalla ihmettelemistä. Hakametsän fanimeininki tuomarin viheltäessä kotijoukkeeelle jäähyjä on jotain käsin kosketeltavaa. Ja samalla niin raskasta. Muuten suuret tunteet ja kannustaminen pelin aikana onnistutaan pitämään hyvin kurissa.
"Turupa kiinni, mää yritän seurata peliä!"

Niin varmaan kaukalossakin. Vastassa kaksi niin anti-fyysistä taisteluyksikköä, että fyysisen lätkän ystävää oksettaa.

No jotain hyvääkin. Lehterä/Enlund ja Salonen/R.Andersson. Kerhon jätkät vie muuten tänään voiton. Chiodo seisoo päällään, ja numerot kirjataan jatkiksen jälkeen 2-3.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Joopa joo.

Kerhon osalta peli kulki samaa kaava kuin perjantainenkin ottelu eli ensimmäisessä erässä vastustaja karkaa ja HPK herää vasta toisessa erässä.

Tämän ottelun kolmas erä olikin sitten huomattavasti parempaa Kerholta kuin mitään, mitä se SaiPaa vastaan esitti. Tapparalle annettiin kuitenkin liian suuri etumatka ja kiri ei riittänyt edes tasoitukseen asti.

HPKn pelaaminen oli hyvästä kiristä huolimatta yhtä haparointia. Jatkuvasti syntyi ihan käsittämättömiä ratkaisuita, joista iso osa sattui juuri omalla alueella. Ne hyökkäyspään roiskaisutkin kostautuivat usein - jos ei maalin muodossa niin vähintään siten, että vastustaja pääsi helposti vastaiskuihin. Kiekko heitettiin kulmaan, johon ei yksikään Kerho-pelaaja ollut menossa. Sieltä sitten Tappara pääsi avaamaan vauhtiin hyökkääjille, jotka olivatkin nopeasti Kerhon maalilla.

Merkkausvirheitä ja huonoja syöttöjä sekä muutakin haparointia keikon kanssa. Noista pitäisi ehdottomasti päästä eroon. Tällä kertaa siinä ei onnistuttu ja tulos on tuttu.
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
No ei nääs kirjattu.

Eka erä jäi näkemättä, ja hyvä niin, loppuerissä kohtuullisen yritteliästä peliä raajarikolta ritariposselta, mitä nyt jaksoin lehden lukemiselta seurata.

Toivottavasti Alatalolla on muutakin sanottavaa joukkueelle kuin mitä toimittajille ("Omiin ei saa mennä enää ja koetetaan tehdä paikoista maalit").
 

TJ MACKEY

Jäsen
Olipahan taas matsi. Eka erä täyttä kuraa. Sen jälkeen jo välttävää suorittamista.

Kuka oikeasti odotti että Lundbergistä olisi voittavan tai minkään muunkaan joukkueen ykkössentteriksi. Kiekollisesti kädetön, pehmeä ja jätkän oman pään avutkin taitaa olla fuulausta. Mutta sympaattinen kaveri, nätisti luisteleva ja ennen kaikkea joukkepelaaja. Nurmisen tuska näkyy aika kauas. J. Andersson... niin, kaikki on jo varmaan kaverista sanottu.

Pakkipari Korkeavuori-Palomäki ei kuulu liigaan.

Jarrettille peukku. Asennetta ja fyysisyyttäkin piisaa. Yritti psyykata jengiä kolmannessa erässä, ja haki kontaktia.

Aika kuvaavaa että tämän kauden Kerhon kapteenina toimii Velpe Laitinen. Karmeata katsoa pelaajan peliä. Pelokas ja varmisteleva ilme, sekä uskomaton määrä virheitä. Kapteeniainesta!

Ja mitä se junnu-tuomari mietti siinä lopussa. Anderssonille uskomattoman kevyt jäähy minuutti ennen loppua, ja pilli sen jälkeen taskuun. Näitä lisää. Muutenkin koko pelin aivan hukassa. Vihkon polvitaklausjäähy laidassa oli aika helmi.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viides tappio putkeen, niin on aika hankala hakea mitään positiivista. Olihan sitä kuitenkin, vaikka pelillisesti homma onkin solmussa. Maalipaikkoja oli sentään ihan riittävästi jopa voittoon asti.

Taas alkuun heti maali omiin ja kovin ikävä lähtö matsiin. Tässä tilanteessa se lähtö oli kohtalokas.

Jäkis on ihan tyhmislaji.
 

Ziege

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
Ja mitä se junnu-tuomari mietti siinä lopussa. Anderssonille uskomattoman kevyt jäähy minuutti ennen loppua, ja pilli sen jälkeen taskuun. Näitä lisää. Muutenkin koko pelin aivan hukassa. Vihkon polvitaklausjäähy laidassa oli aika helmi.

Kyllähän liigassa ainakin 10 vuotta on päässyt jäähylle jos huitoo kiekolliselta pelaajalta mailan poikki. Ilman luokatonta tuomaritoimintaa, ei kerho olisi tainnut päästä näinkään lähelle.

Joku kerhon pelissä kyllä tökkii tällä hetkellä. Pelaajat tuntuvat olevan usein oikeassa paikassa, mutta kiekko laitetaan jonnekkin muualle. Maalipaikoissa laukaukset viipyvät juuri sen verran että pakki saa mailan väliin.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Kyllähän liigassa ainakin 10 vuotta on päässyt jäähylle jos huitoo kiekolliselta pelaajalta mailan poikki. Ilman luokatonta tuomaritoimintaa, ei kerho olisi tainnut päästä näinkään lähelle.

Joku kerhon pelissä kyllä tökkii tällä hetkellä. Pelaajat tuntuvat olevan usein oikeassa paikassa, mutta kiekko laitetaan jonnekkin muualle. Maalipaikoissa laukaukset viipyvät juuri sen verran että pakki saa mailan väliin.

Samoilla linjoilla olen. Onneksi peli tuli "tavisten kanavalta" joten mahdollisimman moni näki että illan tutka pari ei ollut ajan tasalla. Tappara -lasien takaa nähtynä Kerhoa suosittiin todella todella paljon. Mutta onneksi Tapparan av toimi tänään hyvin ja kerhon yv puolestaan huonosti.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Samoilla linjoilla olen. Onneksi peli tuli "tavisten kanavalta" joten mahdollisimman moni näki että illan tutka pari ei ollut ajan tasalla. Tappara -lasien takaa nähtynä Kerhoa suosittiin todella todella paljon. Mutta onneksi Tapparan av toimi tänään hyvin ja kerhon yv puolestaan huonosti.

Vuohtoniemi-Kruusilla oli kyllä persoonallisia näkemyksiä myös toiseen suuntaan, jonka seurauksena mm. Joonas Vihko istui kaks plus kymppiminuuttisen. Ja eikö korkeasta mailasta tule viheltää 2+2 jos naama aukeaa? En ole varma, joku varmistakoot. Ekassa erässä oli kyllä erikoiset jäähyt Tapparalle, mutta sen jälkeen tutkapari tutkaili kyllä ihan tasaisella arvalla molempiin suuntiin. Ei se tosiaan aina ole jäähyn paikka jos fanikatsomo kohahtaa.

- ekan erän jälkeen hävetti, pelin jälkeen tuntui jo vähän paremmalta. Silti aika erikoista miten pakka voi olla niin sekaisin kuin se ekassa erässä puolustuspäässä oli

- ei Tappara kuitenkaan mitenkään erikoisesti vetänyt itsekäänhyökkäypäähän

- Kerhon kontrolloiduista hyökkäyksistä 60 minuutin aikana on turha edes aloittaa. Mahdettiinkohan kertaakaan päästä keskialueen yli ihan rakentamalla - eikä rännittämällä päätyyn?

- Seikola... nyt ihan käsittämätöntä ryntäilyä ja ulospelaamisia. Tuntuu että yrittää jatkuvasti tehdä jotain näyttävää kun pääsi harkkakaudella perstaklausten makuun. Vetäisi vaan sitä peruspakkia omassa päässä ja ei lähtisi ihan joka ukkoa pommittamaan.

- Andy oli taas Andy.

- parempi voitti
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Samoilla linjoilla olen. Onneksi peli tuli "tavisten kanavalta" joten mahdollisimman moni näki että illan tutka pari ei ollut ajan tasalla. Tappara -lasien takaa nähtynä Kerhoa suosittiin todella todella paljon. Mutta onneksi Tapparan av toimi tänään hyvin ja kerhon yv puolestaan huonosti.
No jaa. Ehkä Kerholasien takaa katsottiin jotain säälittävää 2+10 polvitaklausesta ynnä mussuttamisesta. Dumareista nyt ei tarvitse purnata kummankaan.

Tämä pelihän ei kaatunut suuntaan jos toiseen tuomareihin vaan Kerhon suvereeniin paskuuteen. Vaadin päitä vadille!
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nuoret alkavat oppimaan voittamaan. Ensimmäinen erä oli ehkä liian helppoa ja pari erää ei enää onnistuttu viihdyttämään kotiyleisöä avauserän tapaan.

Harvoin on ollut syytä kritisoida Uramaa, mutta nyt täytyy ihmetellä paria asiaa. Miksi pistää jokainen ketju sekaisin Niemisen loukkaantumisen takia? Peltola Niemisen tilalle ykköseen ja muuten olisi jatkettu samoilla ketjuilla. Peltola kun on ns. junnuksi harvinaisen älykäs pelaaja, joten paikka Ojasen ja Koskelan rinnalla olisi sopinut mainiosti. Miksei Ojanen ollut hoitamassa 5-3-alivoiman aloituksia omassa päässä? Ei voi vedota väsymykseen, koska oli aikalisät ja muut viivytykset.

Ketjujen sekoittaminen taisi olla suurin syy, miksi Kerho sai Tapparan avauspelin vaikeaksi. Täytyy nostaa hattua Lehterän ketjulle. Kesken vahvan Kerhon painostuksen rohkeasti hyökkäykseen ja pakotettiin vastustaja rikkomaan. Lehterän ja Enludin yhteispeli alkaa jo pikkuhiljaa muistuttaa harjoituspelien kiemuroita. Kiitos vaan helsinkiläisille näistä helmistä.

Kerholla oli omat paikkansa, mutta onneksi parhaat niistä taisivat osua JAnderssonille. Kaitsu olisi saattanut laittaa parhaasta vetopaikasta kiekon maaliin Tappara-pakkien antautuessa, mutta onneksi ruotsalainen oli oma itsensä. Kokonaisuutena on kyllä pakko myöntää, että onhan nykyinen Kerho ihan eri nippu kuin Jalosen alaisuudessa. Puolustuksessa aivan käsittämättömiä säntäilyjä kiekon perään ja ainoa keino saada kiekko hyökkäyspäähän oli roiskaisu päätyyn. Seikolan hehkutusta ennen kautta ihmettelin kovasti eikä tämäkään peli tuonut mitään uutta. Mikä hänessä on peruspakkia parempaa?

Tuomareista ei kai voi valittaa, kun tuli voitto. Pyymäen rike meni itseltäni täysin ohi, mutta kerholaisen kakkonen lopussa kai kuittasi sen, joten eipä näistä kummempaa. Kummasti vaan tuntuu vanhempi silmä olevan nuorempaa tarkempi jokaisen tuomariparin kohdalla.

Ja nyt muistui mieleen kuvaraporttia katsellessa tuo RAdnerssonin tilanne. Benoit lähtee jäähylle korkeasta mailasta, tuomaria käy tarkastamassa tuliko vahinkoa enemmän. Ei tullut, pelkkä kakkonen riitti. Kerho ottaa aikalisän. Aikalisän loppuvaiheessa eli vähintään minuutti rikkeen tapahtumisen jälkeen Randersson on saanut veren valumaan ja menee syljeksimään Vuohtoniemen eteen ruinaten tuplakakkosta Tapparalle. Onneksi edes Vuohtoniemi ei ole näin yksinkertainen. Kaiken huipuksi naama auki ollut Randersson olisi vielä halunnut mennä pelaamaan ylivoimaa. Tämäkään ei onneksi mennyt läpi, vaan Roni passitettiin aitioon hoitamaan kummallisella viivellä syntynyttä haavaansa. Kai se vaan on niin, että kaikkea kannattaa yrittää.
 
Viimeksi muokattu:

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
Seikolassa on paljon potentiaalia mutta se tuntuu hukkuvan jotenkin vähän huonon oloisen keskittymisen takia. Sellaista puolilöysää höntsyä on otteet välillä.
 
F

Flonaldo

Benoit lähtee jäähylle korkeasta mailasta, tuomaria käy tarkastamassa tuliko vahinkoa enemmän. Ei tullut, pelkkä kakkonen riitti. Kerho ottaa aikalisän. Aikalisän loppuvaiheessa eli vähintään minuutti rikkeen tapahtumisen jälkeen Randersson on saanut veren valumaan ja menee syljeksimään Vuohtoniemen eteen ruinaten tuplakakkosta Tapparalle. Onneksi edes Vuohtoniemi ei ole näin yksinkertainen. Kaiken huipuksi naama auki ollut Randersson olisi vielä halunnut mennä pelaamaan ylivoimaa. Tämäkään ei onneksi mennyt läpi, vaan Roni passitettiin aitioon hoitamaan kummallisella viivellä syntynyttä haavaansa. Kai se vaan on niin, että kaikkea kannattaa yrittää.
Olipahan mouhojärveläinen näkemys... Kyllä se Anderssonin nassu oli auki jo välittömästi tilanteen jälkeen ja Roni sitä tarjosi tuomarille nähtäväksi, ennen aikalisää jo useampaan otteeseen. Kyllä se jo siinä vaiheessa katsomoonkin asti näkyi, että nassu on auki. Sopii toki ihmetellä Vuohtoniemen ratkaisua vai onko case bookissa maininta siitä kuinka monta senttilitraa verta tulee vuodattaa.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Kerhon hyökkäyksiin lähteminen oli kahdella sanalla sanoen täyttä paskaa. Siinä ei todellakaan ollut mitään punaista lankaa, jota joku täällä kaipaili. Syy siihen, että numerot säilyivät noinkin tasaisina, johtui siitä, että Tappara lopetti 3-0 tilanteessa pelaamisen. Se sai näyttämään siltä, että Kerhon peli olisi muka parantunut.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Olipahan mouhojärveläinen näkemys... Kyllä se Anderssonin nassu oli auki jo välittömästi tilanteen jälkeen ja Roni sitä tarjosi tuomarille nähtäväksi, ennen aikalisää jo useampaan otteeseen. Kyllä se jo siinä vaiheessa katsomoonkin asti näkyi, että nassu on auki.
Telkkarista näkyi, että tuomari meni itsekin heti vihellettyään tarkistamaan naaman kunnon. Mutta itse tilanteesta jäi mieleeni se, että olisihan siitä voinut 2+2 antaa ilman vertakin. Eihän se mies edes yrittänyt pelata kiekkoa tai muutakaan, vaan huitaisi takaviistosta nassuun. Ei kovaa, mutta kuitenkin. Voisiko laskea tahalliseksi? Vai näinkö täysin väärin?
 

Eepi

Jäsen
Telkkarista näkyi, että tuomari meni itsekin heti vihellettyään tarkistamaan naaman kunnon. Mutta itse tilanteesta jäi mieleeni se, että olisihan siitä voinut 2+2 antaa ilman vertakin. Eihän se mies edes yrittänyt pelata kiekkoa tai muutakaan, vaan huitaisi takaviistosta nassuun. Ei kovaa, mutta kuitenkin. Voisiko laskea tahalliseksi? Vai näinkö täysin väärin?
Ainakin toisesta päädystä nähtynä Benoit yritti pelata Anderssonin mailaa, tosin aika etäältä. Siitä huolimatta pitää kyllä myöntää, että selkeämpää korkeata mailaa ei ole, eikä se 2+2 väärinkään olisi ollut, mutta koko tilannetta ei olisi syntynyt, ellei Pyymäelle olisi vihelletty mitä eriskummallisinta kakkosta ennen Anderssonin tapausta.

Ei tämä peli kumminkaan tuomareihin ratkennut. Oli muuten todella upea se Savianon maali.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös