La 28.3.2009 KalPa - JYP (2. välierä)

  • 25 668
  • 127

Naughty_S

Jäsen
Ylimaallinen hehkutus
Vastustajan haukkuminen
Itkeminen ja viisastelu

Kieltämättä viestisi pisti hieman naurattamaan, kun olet itse "syyllistynyt" kaikkeen mainitsemaasi n. 10 viimeisen viestisi aikana. Muutenkin olet vähän tulkinnasta riippuen joko viikon-pari tai puoli vuotta myöhässä tämän "JYP-fanit keulii" -viestisi kanssa. Löydän jokaisen joukkueen kannattajilta sata samanlaista viestiä, voin aloittaa sinusta.

JYP-fanin vastaava kommentti: HAHAHAA buuatkaan vaan meidän Jarkolle, niin Jarkko tulee ja kusee yhdessä Virtasen kanssa kaikkien KalPa-pakkien päälle (viittaus aiempaan JYP-fanin kirjoitukseen tässä ketjussa) ja ex-stara Lapanen ei edes mahdu meidän neloskenttään. Mikä tätä mediaa vaivaa kun kukana ei tykkää ja nää Jarkkoa ja haukkuu vaan Ristoa!!! ... Niinpä.

Tässä kohtaa pitää kyllä nostaa olematonta hattua asioiden tahallisen väärinymmärtämisen viemisestä aivan uudelle tasolle.

Itse peli näytti vähän hämmentävältä. Hämmentävältä siksi, että vaikka KalPa sai kiekollista peliään auki paljon ensimmäistä ottelua paremmin, ei JYP ollut samalla tavalla nesteessä/pulassa KalPan kanssa kuin ajattelin. KalPankaan hallitessa ei tullut sellaista tunnetta, että JYPillä olisi suurempaa hätää.
Toivottavasti joukkue ei ryhtynyt ajattelemaan samalla tavalla. Jos ajattelevat, se hätä kyllä tulee vielä. Kapanen, Sahlstedt ja kumppanit parantavat ihan varmasti.
Kiva, että kerrankin ollaan tilanteessa, jossa kaikkien JYP-ketjujen peli tuntuu samaan aikaan toimivan vähintään kohtuullisesti. Aiempaa selvästi rauhallisemmalle Wallinheimolle :peukku:.

edit: TV:stä seurattuna tunnelma oli kohdallaan. Vaikka en muuten löydä suurta eroa täyden Niiralan montun ja täyden Synergia-areenan tunnelman välillä, voisi jyväskyläläisyleisö ottaa oppia joukkueensa kannustamisesta myös tappioasemassa.
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Juha Alastalo on viime vuosina ollut se sylkykuppi ja huonoin puolustaja. Olen Jujea itsekin runsaasti haukkunut vuosien aikana, mutta kyllähän se on pakko myöntää että tänään Juje oli todella hyvä. Yksi parhaista peleistä Jujelta mitä on pariin vuoteen nähty. Playoff-pelaaja selkeästi, vaadin Jujelle jatkosopimusta!

Samat sanat. Itsekin miestä aiemmin morkannut, mutta eilen pelasi hyvin, eikä mikään maali häneen vikaansa ollut.

Kuitenkin jatkosopimukselle ei, koska ei taidot korvaa täysin pientä kokoa. Ennemmin joku hieman puukätisempi ja isompi pakki tilalle.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kun Virta tänään kaipaili onnenkantoimisia Kalpallekin muistaakseni Keskisuomalaisessa, niin hän unohti, että olihan eilinen Kalpan maali käytännössä sellainen. Kiekko katosi toviksi kaikkien näkökentästä ja siitä pääsi käytännössä tyhjiin Kalpa kiekon siirtämään. Muut maalipaikat olivat harvassa kuopiolaisille, niin hyvin JYP puolustaa - vaikka pelaakin harkitusti hyvin erilailla kotona ja vieraissa. Synergialla varmasti taas laidat ryskyvät ja karvaus lähtee jo vastustajan päädystä voimakkaammin liikkeelle.

Ihmettelin itsekin samaa Virran kommenteista. Kalpan ainoa maalihan oli nimenomaan pomppu jos mikä kiekon katoamisineen ja yhtäkkiä tyhjän maalin eteen ilmaantumisineen. Ei sillä, tuuri pitää ansaita ja Kapanen vahvalla maalineduspelaamisellaan ansaitsi sen tuurin tuossa tilanteessa.

Ihan sama juttu Pesosen pompussa. Ennen tuota tilannetta JYPillä oli ollut jo useita oikeasti tehtyjä huippupaikkoja, jotka Järvinen taidolla ja osin tuurilla oli selvittänyt. Kyllä se vaan niin menee, että kun joukkue (tässä tapauksessa JYP) tekee useita 1000 taalan paikkoja erässään, niin väkisinkin sinne jokunen pomppii joko noista paikoista tai sitten niistä vaarattomimmista. TPS Salak ja Vahalahti etunenässä kieltämättä onnistui horjuttamaan tässä kohtaa luonnon lakeja varsin etevästi, mutta siitä ei enää onneksi tarvitse murehtia.

Ihan mutulla heittäisin, että nykyajan organisoidussa viisikkopelaamisessa lähes kaikki tasakentällisin syntyvät maalit johtuvat enemmän tai vähemmän jonkinlaisesta "pompusta", jollaiseksi voidaan mielestäni laskea myös Ströbän ja sen toisen pakin kaksois-lutz eilen JYPin 2-0 maalissa.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
korjausta ja selvennystä...

Kieltämättä viestisi pisti hieman naurattamaan, kun olet itse "syyllistynyt" kaikkeen mainitsemaasi n. 10 viimeisen viestisi aikana. Muutenkin olet vähän tulkinnasta riippuen joko viikon-pari tai puoli vuotta myöhässä tämän "JYP-fanit keulii" -viestisi kanssa. Löydän jokaisen joukkueen kannattajilta sata samanlaista viestiä, voin aloittaa sinusta.

Kehotuksestasi kävin läpi koko lyhyen viestihistoriani ja myönnän, että olen aliarvoinut tai "haukkunut" vastustajaa seuraavilla kommenteilla, mutta itse näkisin nämä ennemminkin huonona huumorina. Lisäksi vaikuttaa että molemmat pilkat osuu vielä omaan nilkkaan:

"Tuo aiemmin mainuttu toriläppä pudotti ja allekirjoitan täysin, että ei muuta kuin kaikki pandatkin vaan tänne sitten juhlimaan kuin Veljmiespatsas saa uittaa Poikaa ja Turmion kätilöt lyö tahtia."

"Säätiedotuksen mukaan pelin ajaksi on luvattu tuulta n. 3 m/s eli ei voi todellaakaan mistään hurrikaanista puhua... ja jos ihan tarkkoja ollaan, niin tämäkin puhuri tulee pohjoisesta ;)"

Muuta "haukkumista" en ainakaan itse allekirjoita, ylimielisestä hehkutuksesta en löytänyt esimerkkjä ja mitä itkemiseen tulee, niin se kohdistuu lähinnä juuri JYP-fanien käyttäytymiseen ... ei peliin tai pelaajiin.

Tässä kohtaa pitää kyllä nostaa olematonta hattua asioiden tahallisen väärinymmärtämisen viemisestä aivan uudelle tasolle.

Kieltämättä kärjistin kommenttia, mutta tässä nyt vielä vähän pohjaa noille kusisille ja provosoiville jutuille, josta esimerkkini oli muodostettu:

VIP. Tälle oli pakko varata oma kappale. Kuinka käsittämättömän huikeassa kunnossa ketju onkaan! Varsinkin Virtasen peli on uskomatonta katsottavaa, kaverihan näin kuvaannollisesti kusee kalikkapakkien päälle jokaisessa vaihdossaan. Immoseltakin perushyvä peli, joka vain parani vihellyskonsertin alettua. Toivottavasti kuopiossa osataan olla nyt ylpeitä. Seuraavassa kuopion pelissä sitten Immosen koskiessa kiekkoon jokainen kalakukkokannattaja kumartaa kentälle kahdesti ja huokaa syvään kiittäen samalla siitä, että heille on suotu etuoikeus nähdä Jarkko "Sulttaani" Immosen suorituksia SM-Liigan pudotuspeleissä.

Samaa olen itsekin ihmetellyt. Kuvastaa aika hyvin median tämänhetkistä katkeraa suhtautumista JYPiin se, että tässä on melkein joka pelin jälkeen jossakin kohtaa osattu ihmetellä Immosen maalittomuutta ja tehottomuutta. Jumalauta Immonen tekee matsista toiseen ihan mitä haluaa ja on tehnyt niin selvää jälkeä pikkuisen kovemmilla meriiteillä varustetusta Kapasesta, että olisiko aika heittää painetta siihen suuntaan välillä? Kapanen nykytasollaan ei mahtuisi JYPin sentterihierarkiassa kuin nipin napin jaetulle nelossijalle Hakkaraisen kanssa. Se on NHL-starballe aika vähän se...

Pahoittelen sitä että kun puhun JYP-faneista niin yleistän liikaa, koska tämä pahin soopa tulee ilmeisesti vain tiettyjen kirjoittajien toimesta. Ja syy miksi avaudun tästä asiasta VASTA nyt puoli vuotta muitten fanien jälkeen on se, että olen lukenut kirjoituksianne vasta tätä välieräsarjaa koskien ja kuten kuvasta näkyy, niin olette saaneet sympatiat saman tien :).

Pahoittelut myös että menee ohi ketjun aiheen, mutta halusin korjata ja selventää omaa näkökantaani. PISTE
 

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
edit: TV:stä seurattuna tunnelma oli kohdallaan. Vaikka en muuten löydä suurta eroa täyden Niiralan montun ja täyden Synergia-areenan tunnelman välillä, voisi jyväskyläläisyleisö ottaa oppia joukkueensa kannustamisesta myös tappioasemassa.
Paikan päältä katsottuna ei tuo yleiskuvaltaan eronnut juurikaan Synergian yleisöstä. Fanikatsomo jaksoi pitää hienosti ääntä, mutta istumakatsomo heräsi vain yv-pyöritysten aikana ja valotaulun niin käskiessä. Spontaania kannustusta Turun tapaan en huomannut. Lisäksi ainakin toisen sivun yleisöstä lähes puolet häipyi kolmannen erän puolenvälin jälkeen johonkin runkosarjaotteluiden tavoin.
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Hienoa kiekkoviihdettä oli eilen tarjolla. Harmillisesti KalPa ei vaan löytänyt avaimia jypin nujertamiseksi.

Miksi homma ei toimi??

- Jypin viisikkopuolustus toimii KalPan hitaissa lähdöissä lähes täydellisesti. Oman punaisen alla on 5 ukkoa parkissa ja jotka liikkuvat nopeasti kiekon mukaan. Viisikon etäisyydet ovat todella pienet. Joten yhdelläkään syötöllä tätä ei vielä välttämättä pureta -> ainut ratkaisu laittaa kiekko ränniin, kiekko siirtyy monesti Jypin haltuun tai puretaan varmasti keskialueelle jos tulee hätä. Edes euroopan nopein hyökkääjä sami kapanen ei pääse tästä läpi -> turhautuneisuus. Pelicans vei aivan samalla taktiikalla kuopiosta 2 kertaa 3 pistettä runkosarjassa. Ns. aran träpin träppi.

- Immoset tekevät 1-2 birdietä per peli tuossa kunnossaan. Muut 3 ketjua voivat puolustella kaikessa rauhassa kun tietävät että jossain välissä ykkönen tekee voittomaalin.

- KalPan YV ei ole ollut koko kaudella hyvää, tasaviisikoin pelit on yleensä ratkaistu.

- Pikkuvirheistä jyp on rankaissut kovalla kädellä(ströbän ja kukkosen kaksois-slutz, tätä ennen hartikaisen moka hyökkäyspäässä ja pesosen hyökkäys 1vs3 ja lämy joka muutti suuntaa ströbän mailasta)

Mukavoo kuitennii on!
Kotiyleisö oli todella hyvin mukana vaikka peli näytti jo selvältä suht aikasessa vaiheessa. Hienoa oli myös kannustuskilpailut jyp ja kalpafanien kesken monttupubin kummallakin erätauolla. Se loi hyvän todella hyvin tunnelmaa.

Toisessa erässä RD ei ollut tyytyväinen jonkun pelaajan toimintaan, huuti naama punaisena samalla kun joku huoltaja taputti hyvä hyvä taputusta olalle :)
Onko tietoo montako leegoa viitaselta lähti, oli nimittäin aika kova veto minkä yritti ottaa hampaitten väliin haltuun.
Wallinheimolle ei tullut varmaan edes hiki, siksi ei viitsinyt tehdä mitään yleisön hauskuuttamiseksi.

Jujen peli näytti tosiaan hyvältä verrattuna aikaisempiin. Virta palkitsi lisääntyneellä peliajalla. Keneltäköhän pakilta se oli pois? Kaksoisslutz miehiltä veikkaisin.

propsit myös sillä RD kloonille joka oli ajanut munkkikaljun,laittanut mustasankaiset silmälasit päähän ja puvun päälle :)
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
tämä viesti meni jostain v***n syystä aiemmin väärään ketjuun, eli:

Villinä veikkauksena: menisikö sarja tämän päivän ottelun tapaan? Kolme ensimmäistä voittoa JYPille, KalPa kaventaa kotonaan 3-1:en ja viimeinen niitti isketään kotona 4-1. Kahden matsin perusteella tuo KalPan kavennus tuntuu hieman hypoteettiselta, mutta kaikeahan voi tapahtua. Kunhan Tuppurainen ja Pesonen löytävät toisensa, niin JYPillä alkaa olemaan niin monta syömähammasta, että se KalPan 3-1 kavennus jää vain unelmaksi. Taas keulii... :)
 

kilhar

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sehän siinä usein onkin että oman huonon huumorin ymmärtää mutta Risto Dufvan vastaavaa ei.

Eipä toteutunut olettamukseni että Kalpa nostaa intensiteettiä roimasti. Parempi esitys toki mutta silti ei sanan sijaa pelissä.

Tunnelma oli puolin ja toisin loistava, ikinähän se ei välity televisiosta. Henki oli hyvä myös katsomon ulkopuolella eikä mitään ongelmia ilmennyt. Kiitos siitä jokaiselle paikallaolijalle. Jos pelin jälkeen vähän tanssittiin ja laulettiin niin ei se ole provosointia, niin tekevät myös vieraskannattajat Jyväskylässä PO-voiton jälkeen.

HerraHermanni meni vanhaan miinaan ja muuttui kerrasta ylimieliseksi paskiaiseksi jolla keulii mopo eikä sympatiaa tule Turusta tai Helsingistä. Tai sitten huomasi ettei kysymyksessä ole norsunluutornissa istuvien välinpitämättömien idioottien sisäänpäinlämpiävä etuoikeutettu kerho.

Se ei ole ylimaallista hehkutusta jos iloitaan juniorin onnistumisesta, se on vain normaalia värilasi-kannatusta. Se on ylimaallista hehkutusta kun jäällä on ainoastaan sympaattinen ja sankarillinen TPS jolle tappiotkin suurta ja mahtavaa Jyppiä vastaan lasketaan moraalisiksi voitoiksi ja Salakin kehuminen on sekin v-mäisyyttä kaikkia kohtaan. Lisätään sinne studioon vielä muutama turkulainen niin voivat pelata pelitkin uudestaan keskenään.

Ja Immonen muuten pelaa lihapiirakkapalkalla koska sattuu pitämään paikkakunnasta ja eritoten valmentajasta. Venäjältä tai Sveitsistä lopsahtaisi välittömästi viisi kertaa enemmän palkkaa.

Kuopiota kohtaan se sympatia loppuu kaikilta siinä vaiheessa jos paikkakunnan kaksi varakkainta kiekkoilijaa palaavat kotiin n. 50000000 taalaa tilillä per pipo ja osallistuvat talkoisiin.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP-faneista:

Paikanpäällä olleet tietävät, että tunnelma oli hyvä ja JOPA suuren ja mahtavan Turkkusen tasoa.

Ei Tuonne vastakkaiseen päätyyn mitenkään ihmeellisesti kuuluneet nuo taputukset ja KalPa huudot. Kuuluivat toki, mutta aika pettymys tuo sinunkin hehkuttama tunnelma oli. Uskon että HPK- sarjassa oli hyvä tunnelma. Osittain kyllä huudettiin päällekkäin, mutta sen verran eri rytmissä menivät että kyllä siinä välissä ehti kuulla. Tuskin Jyväskyläläisten meluntuotto yritys kovin paljoa kuului, kun ei paikanpäällä ollut kuin muutama rumpu :)
Ei tunnelma ollut ollenkaan huono, mutta joidenkin puheista sai hieman toisenlaisen kuvan.


Riipaisevin kokemus oli "erätaukojumppa", huoh. Ei nyt koko ajan tarvii olla jotain "kivaa" järjestettynä. Tämä lähinnä tuon tyttösen kauhean äänen takia sekä liiallisen hassuttelun vuoksi.
 
Viimeksi muokattu:

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Wallinheimolle ei tullut varmaan edes hiki, siksi ei viitsinyt tehdä mitään yleisön hauskuuttamiseksi.

Ainakin yhdessä välissä tv:hen välittyi kuva, että mies tanssisi musiikin tahtiin.

Kieltämättä kärjistin kommenttia, mutta tässä nyt vielä vähän pohjaa noille kusisille ja provosoiville jutuille, josta esimerkkini oli muodostettu:

Onko se provoa tai kusipäisyyttä, että totetaa Vänttisen, Immosen ja Hytösen pelaavan tällä hetkellä paremmalla tasolla kuin SKapasen? Olisi omalla tavallaan jännä tilanne, että sarja olisi KalPalle 2-0 ja Jarkolla oli yksi syöttöpiste, mistä näkisi minkälaisen paskan kaveri saisi omilta ja vierailta niskaan.
 

Anzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,
Ei auttanut kuudeskaan kenttäpelaaja KalPaa tällä kertaa. Yleisö kannusti hienosti omiaan, aivan sama tuleeko se mediakuution tai ylimääräisen juontajan kautta, kunhan kannustaa! Jyväskylässä paikallinen kylähullu juoksi pitkin hallia ja sai aikaiseksi vain faniporukan älämölön päädyssä sekä järkkärien paheksuvia katseita=) Mutta se siitä.

Itse pelistä sen verran, että KalPan ja Jypin suurin ero on tällä hetkellä mielestäni erikoistilanne pelaaminen sekä maalinedustan "siivous". Siinä missä esim.Kiiskinen ja Hämäläinen syöttelevät yv-pelissä maalin takana keskenään, toimittaa VIP-ketju kiekkoa viivaan ja sieltä lähtee LAUKAUS samantien! Ei siis kulmissa pörräämistä ilman minkäänlaista päämäärää vaan SUORAVIIVAISUUTTA. Pesosen kuti oli hyvä esimerkki pleijarimaalista, laukaus pakin jaloista ja onnettaren avustuksella kiekko pömpeliin. Vastaavassa tilanteessa KalPa olisi todennäköisesti hakenut vielä yhtä jättösyöttöä tai lähtenyt kulmaan pyörimään. Laukaukset viivasta puuttuvat lähes kokonaan ja silloin kun laukaus lähtee, on sen laatu surkea. JyP puolustus on pelannut erinomaisesti, eikä päästä KalPaa maalintekosektorille. KalPan puolustus taas huutaa Jallu Jalasvaaraa maalinedustaa siivoamaan, mm.Alastalo, Kukkonen ja Seppänen jää sillä osastolla jatkuvasti toiseksi.

Sarjan jatkon kannalta maanantain peli on äärimmäisen tärkeä, Jypin voittaessa sarja on käytännössä taputeltu, ja jos KalPa onnistuu voittamaan, nähdään keskiviikkona varsin mielenkiintoinen vääntö Niiralassa..
 

Uunomäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, JYP, Real Madrid
JYP-faneista:

Kirjoittelin jo aiemmin, että näistä Jatkoajan teksteissä heijastuu syy siihen miksi teitä inhotaan jo nyt vaikka ette ole vielä koskaan mitään voittaneetkaan. Syyt ovat ylimielisyys ja kellastuneet tekstit. Ohessa pari esimerkkiä, jotta aukeaa teillekin.

Ylimaallinen hehkutus



"Hieno oli veto." ... kuka tahansa muu peliä seurannut näki kuinka veto otti KalPapakista kimmokkeen ja Järvinen kauhoi fortunankaaren repun perille. Ennemminkin tuuriosuma kuin hieno veto. Vastaavaa hehkutusta kuultiin ensimmäisen pelin Virtasen osumasta ... upea maali blaa blaa blaa, kun KalPan oma pakki potkii kiekon maaliin. Hyvä jengi Teillä on mut jotain rajaa tohon ylimääräiseen hehkutukseen.

Vastustajan haukkuminen



Siis mitä v....a tämä kersa oikein tulee mitään sanomaan minkään kotikatsomon kautta. Tule paikan päälle katsomaan peliä, niin sulla on varaa jotain sanoakin. Paikanpäällä olleet tietävät, että tunnelma oli hyvä ja JOPA suuren ja mahtavan Turkkusen tasoa. Ja se että halli jaksaa tällaisten tulosten jälkeen kannustaa omiaan loppuun asti on minusta sellaista hienoa fanikulttuuria, jota monesta suomalaisesta kaupungista puuttuu. Ja ei se KalPan joukkue mitään pyllistellyt täydelle hallille. Kyllä siellä joka jätkä varmasti yrittää parhaansa, mut vastustaja on parempi, niin minkäs voit.

Itkeminen ja viisastelu

Sarjan tähän mennessä paras pelaaja Jarkko Immonen on tehnyt allekirjoittaneeseen suuren vaikutuksen taistelutahdollaan ja nimeenomaan siinä että voittaa huikean määrän kaksinkamppailuita. On ehdottomasti ollut tässä sarjassa kolleegansa Kapasta parempi.

JYP-fanin vastaava kommentti: HAHAHAA buuatkaan vaan meidän Jarkolle, niin Jarkko tulee ja kusee yhdessä Virtasen kanssa kaikkien KalPa-pakkien päälle (viittaus aiempaan JYP-fanin kirjoitukseen tässä ketjussa) ja ex-stara Lapanen ei edes mahdu meidän neloskenttään. Mikä tätä mediaa vaivaa kun kukana ei tykkää ja nää Jarkkoa ja haukkuu vaan Ristoa!!! ... Niinpä.

Ei siellä mitään Jarkolle buuattu ja kuten aimmin jo sanottiin, niin jos joku siihen lähti mukaan, niin ei se paljon sen kummempaa ollut kuin SEULA-huudot järvistä kohtaan. Jarkko on hieno pelaaja ja toivottavasti sama taistelutahto näkyisi myös leijonapaidassa.

JYPistä:

Jonkun aiempaan viittaukseen Saksan jalkapallomaajoukkueesta on helppo yhtyä. Kone jauhaa vakuttavaan tahtiin ja tulosta syntyy. KalPa voi kontrolloida kiekkoa, mutta kyllä JYP kontrolloi peliä ja täydellisesti. KalPalla ei ole ollut mitään asiaa JYPin maalille, joten maalivahteja ei ole vielä edes testattu. Pelityyli vaikuttaa sille, ettei kuluta edes hirveästi energiaa, joten tällä pelillä poika kohti synergiaa.

KalPasta:

Pojat on antaneet kaikkensa, mutta se ei vain tahdo riittää. JYPin puolustussumppua on hankala murtaa ja kun kiekko on pomppinutkin koko sarjan ajan ennakkosuosikille, niin henkisestikin tilanne on äärimmäisen haastava. Pekka Virran tuntien joukkue tulee kuitenkin taistelemaan viimeiseen vihellykseen saakka ja niin täytyy meidän fanienkin.

Eilisestä pelistä:

Kaikki on jo sanottu, mutta kaverin lohdutuksen sanoin "on meillä sauna, kossu ja Litti ... oi Suomi on niin ihanaa!" ... ja tätä värssyä ei laulanut läski leidi, joten taistelu jatkuu!!! :)


Katkeraako? Ehei.. :D
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Uskomatonta. Tapasin fiksun JYP-fanin hallilla, joka ei ollut heti aukomassa päätään ylimieliseen sävyyn. Peukku sulle. JYP vie sarjan näköjään puhtaasti.
Samilla on bensa loppumassa koneesta. Ei ihme.
 

Kersakovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, AFC(NFL)
Kirjoittelin jo aiemmin, että näistä Jatkoajan teksteissä heijastuu syy siihen miksi teitä inhotaan jo nyt vaikka ette ole vielä koskaan mitään voittaneetkaan. Syyt ovat ylimielisyys ja kellastuneet tekstit. Ohessa pari esimerkkiä, jotta aukeaa teillekin.

-clip-

Siis mitä v....a tämä kersa oikein tulee mitään sanomaan minkään kotikatsomon kautta. Tule paikan päälle katsomaan peliä, niin sulla on varaa jotain sanoakin. Paikanpäällä olleet tietävät, että tunnelma oli hyvä ja JOPA suuren ja mahtavan Turkkusen tasoa. Ja se että halli jaksaa tällaisten tulosten jälkeen kannustaa omiaan loppuun asti on minusta sellaista hienoa fanikulttuuria, jota monesta suomalaisesta kaupungista puuttuu. Ja ei se KalPan joukkue mitään pyllistellyt täydelle hallille. Kyllä siellä joka jätkä varmasti yrittää parhaansa, mut vastustaja on parempi, niin minkäs voit.

Hupsista keikkaa, nythän se läikkyi yli! Ei nyt mennä sentään henkilökohtaisuuksiin. No, pakko myöntää, että kenties hieman liian provosoiva viesti tuli illalla kirjoitettua, lähinnä tarkoitin sitä vastaukseksi Resistorin kirjoitukseen, jossa ei osoitettu kritiikin häivääkään omaa joukkuetta ja sen esitystä kohtaan. Tuosta loppuun asti kannattamisesta: lähetyksestä kuului selvästi, että siellä käytiin toden teolla kannustamaan vasta, kun ottelusta oli jäljellä viisitoista sekuntia ja tätä siis lähinnä ihmettelin. Ilman mitään vittuiluja ja hassutteluja kysynkin, että mitä se siinä vaiheessa auttaa? Eikös sen hirmuisen mökän olisi voinut aloittaa vaikka 3. erän puolivälissä? Komealta toki kuullosti, ehdottomasti siitä pisteet. Tuskin olisin koko kannustusasiaan puuttunutkaan, jos seuraava viesti ei olisi tullut mieleen peliä katsellessa:

Omien muistikuvien mukaan Niiralassa ei taputeta kuin taukomusiikin tahdissa ja sille asialle olen jaksanut naureskella jokaisella vierailukerralla. Ehkä nyt tilanne on toinen kun pelataan playoffeja.

Ja kyllähän siellä innokkaasti taukomusiikin tahdissa taputeltiin hymyssä suin! Taidan olla jotenkin idiootti, kun jaksoi naurattaa niinkin makeasti. Huumorin tuottaminenkin on näköjään vielä liian vaikea laji, pitää kokeilla sitten ensi kaudella uudelleen. Toivottavasti tämä nyt ei aiheuta mahdotonta herneiden vetämistä nenään, koska arvostan sekä KalPaa joukkueena että sen uskollisia kannattajia todella paljon. Siinä toisessa viestini osassa, jonka otit ansiokkaasti esille, ei omasta mielestäni ole mitään ihmeellistä. Olisinhan voinut tietenkin käyttää toisenlaisia sanavalintoja kuin "pakkien päälle kuseminen", mutta varmaankin se tärkein, eli sanoma, meni perille. Vai oletko todellakin sitä mieltä, että kentällä ollessaan Virtanen ei olisi tehnyt KalPan pakkien kanssa käytännössä mitä haluaa?

edit: Koko viesti on siis tarkoitettu vastaukseksi Kauniit Kalikat -nimimerkille.
 
Viimeksi muokattu:

Stealth

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Uskomatonta. Tapasin fiksun JYP-fanin hallilla, joka ei ollut heti aukomassa päätään ylimieliseen sävyyn. Peukku sulle.

Onneks olkoon. Monesti se on myös omasta käytöksestä kiinni millaisia faneja siellä hallilla tapaa. Itse ainakin monella vieraspelireissulla tulee monesti juteltua paikallisten fanien kanssa aivan asiallisesti olut tuopin äärellä. Se on mielestäni jopa ihan mukavaa. Toki kun reissuun lähtee 200 henkilöä, mahtuu joukkoon sekä täysiä idiootteja että hyviä tyyppejä.

Ja itse pelistä. Tunnelma oli mielestäni loistava jo ihan television välitykselläkin, ja ainahan se on parempi paikan päällä. Pinnat siitä savoon ja toki myös Jyväskylän fanimatkalaisille. Järvinenkään ei ihan täysin onnistunut KalPan maalin suulla, joten on mielenkiintoista nähdä kuka on tolppien välissä huomenna kuopiolaisilla. Toki JYPinkin pelaava veskari on pieni mysteeri. Täältä tähän.
 

Handyy

Jäsen
JYP-faneista:

Ylimaallinen hehkutus
Vastustajan haukkuminen
Itkeminen ja viisastelu
Eikö sinun pitäisi samalla siis vihata esimerkiksi TPS-faneja, jotka hehkuttivat, haukkuivat vastustajaa ja sen yleisöä sekä vielä päiviä sarjan päättymisen jälkeen itkivät? Missä on se ero, miksi nuo asiat kohdistuvat pelkästään JYPin faneihin? Korostan kuitenkin, että vastustajan fanien haukkuminen minunkin mielestäni on ihan helvetin typerää.

Se kyllä täytyy todeta kaikki JYPin playoff-pelit paikan päällä nähneenä, ettei Kuopion tunnelmaa voi samassa lauseessa verrata Turun vastaavaan. Ero on kuin yöllä ja päivällä. Sama koskee Jyväskylän tunnelmaa. Mutta meijjän ja teijjän puolustukseksi on kuitenkin tietty sanottava, että niin Kuopiossa kuin Jyväskylässäkin on ollut läpi kauden kestävää hyvää tunnelmaa. TPS voi playoffeissa sitten muutaman ottelun verran keulia isolla hallillaan.

Oli hieno kiekkoilta kuitenkin ja erätauoilla pääsi hienosti juttuun KalPan kannattajien kanssa. Kiitos jokaiselle jonka kanssa juttelin. Olipa pubin puolella välillä hauskaa kannustuslaulukilpailua molempien osapuolien toimesta :) Juuri näin pitääkin olla!
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Hyvä peli JYPiltä ja aika suvereeni esitys, vaikka KalPa kiekkoa enemmän pitikin. Maalipaikat JYP vei aika selkeästi, vaikka niistä selvimmistä tilanteista jäi maalit tekemättä (Jääskeläinen, Mäntymaa...) Sinuhelta hyvä ja varma peli 6 pelin tauon jälkeen.

KalPan peli pyöri hirveästi kulmissa, josta niitä maaleja ei tehdä. Ainoa maalikin tuli lähinnä koko JYP-kentän ja Wallinheimon täydellisestä nukahduksesta.
Parempi pelihän tämä oli kuin edellinen KalPalta, mutta vielä pitää rutkasti parantaa, jos meinaa JYPin tässä sarjassa haastaa. Tiedä, sitten meneekö joukkue hieman kipsiin JYPin avausmaalien johdosta.

Maanantaina taas laidat paukkuu, kun tullaan pienempään kaukaloon, jossa JYP pääsee paremmin iholle. Helppoa tuosta pelistä tuskin tulee, sillä peli on KalPalle ns. pakkovoitto. 3-0 tilanteesta harva joukkue nousee.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Tuosta loppuun asti kannattamisesta: lähetyksestä kuului selvästi, että siellä käytiin toden teolla kannustamaan vasta, kun ottelusta oli jäljellä viisitoista sekuntia ja tätä siis lähinnä ihmettelin. Ilman mitään vittuiluja ja hassutteluja kysynkin, että mitä se siinä vaiheessa auttaa? Eikös sen hirmuisen mökän olisi voinut aloittaa vaikka 3. erän puolivälissä

Eiköhän siellä tasaisesti kannustettu koko peli, mutta loppuun haluttiin luoda joukkueelle vielä uskoa tulevaan ja silti kiittää taistelusta, vaikka se ei eilen hyvää vastustajaa vastaan riittänytkään. Minusta oli hienoa, että suuri osa hallista lähti siihen mukaan, vaikka yleensä nämä ovat olleet vain verkoston heiniä. Oli toki niitäkin, jotka lähtivät jo ennen pelin loppua pois, mutta itseäni tuo loppuhuuto lämmitti ja toivottavasti se loi jätkiin uskoa maanantaita varten. Pari taistelua jo hävitty, mutta sota jatkuu.

Eikö sinun pitäisi samalla siis vihata esimerkiksi TPS-faneja, jotka hehkuttivat, haukkuivat vastustajaa ja sen yleisöä sekä vielä päiviä sarjan päättymisen jälkeen itkivät? Missä on se ero, miksi nuo asiat kohdistuvat pelkästään JYPin faneihin?

Valitettavasti en ole lukenut läpi JYP-TPS sarjan viestejä, joten en täysin tiedä minkälaista lokaa siellä on heitelty, mutta jos vastaavanlaista tekstiä olisi tullut, niin varmasti samat fiilikset hunajapupujakin kohtaan olisi.

Ei Tuonne vastakkaiseen päätyyn mitenkään ihmeellisesti kuuluneet nuo taputukset ja KalPa huudot. Kuuluivat toki, mutta aika pettymys tuo sinunkin hehkuttama tunnelma oli.

Riipaisevin kokemus oli "erätaukojumppa", huoh. Ei nyt koko ajan tarvii olla jotain "kivaa" järjestettynä. Tämä lähinnä tuon tyttösen kauhean äänen takia sekä liiallisen hassuttelun vuoksi.

Olihan se tunnelma pettymys, kun JYP Pesosen ja Virtasen johdolla pilasi bileet heti alkuunsa :). Allekirjoitan "erätaukojumpan" täysin ja kyllä kansankiihottaja Ripattikin voisi jättää sen mikin taskuun alkuvihellyksen jälkeen.

Katkeraako? Ehei.. :D

Kuten jo aiemmin totesin, niin angsteja löytyy, mutta hyvä että niitä voi jonnekin purkaa.

ps. Sinkun lopputanssit maistuivat taas niin äärimmäisen katkerille näin KalPafanin suussa, että ei voi kuin ihailla äijää.
 
Viimeksi muokattu:

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Ihmettelin itsekin samaa Virran kommenteista. Kalpan ainoa maalihan oli nimenomaan pomppu jos mikä kiekon katoamisineen ja yhtäkkiä tyhjän maalin eteen ilmaantumisineen. Ei sillä, tuuri pitää ansaita ja Kapanen vahvalla maalineduspelaamisellaan ansaitsi sen tuurin tuossa tilanteessa.
Niin no JYP:n kaksi ensimmäistä maalia olivat myös kunnon tuuri pomppuja toinen Strömbergin kautta suuntaa muuttaen ja toinen Ströban&Kukkosen törmäilyn+Kukkosen mailan kautta, joten tuuri pomput JYP:lle 0-2 eilen.
Mäkiahon maali oli ihan tavallinen maaliedusta ruuhka ei mikään tuuri pomppu.
Selkeä tason nosto KalPalta ja ilman noita kahta munkki maalia peli olisi ollut täysin erilainen.
Nyt paineet ovatkin sitten täysin Jyväskylässä ja KalPalla ei ole mitään hävittävää terävöittämistä maalipaikoissa niin kyllä se alkaa upota pikkuhiljaa.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Niin no JYP:n kaksi ensimmäistä maalia olivat myös kunnon tuuri pomppuja toinen Strömbergin kautta suuntaa muuttaen ja toinen Ströban&Kukkosen törmäilyn+Kukkosen mailan kautta, joten tuuri pomput JYP:lle 0-2 eilen.
Pesosen omien kommenttien mukaan ei muuttanut suuntaa kenenkään mailasta vaan oli puhtaasti Järvisen hörppy. En tiedä sitten oliko tuossa psyykkausta mukana vai mitä...

Toisessa maalissa pakit kyllä törmäilivät keskenään, mutta KalPan pelaajiin tai heidän mailoihinsa kiekko ei osunut ainakaan videon mukaan.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Pesosen omien kommenttien mukaan ei muuttanut suuntaa kenenkään mailasta vaan oli puhtaasti Järvisen hörppy. En tiedä sitten oliko tuossa psyykkausta mukana vai mitä...

Toisessa maalissa pakit kyllä törmäilivät keskenään, mutta KalPan pelaajiin tai heidän mailoihinsa kiekko ei osunut ainakaan videon mukaan.
Sekä katsomoon, että kuvasta kyllä näky selvästi osuma Strömbergiin.
Toisessa viimeinen syöttö kimposi Kukkosen mailasta Virtaselle asti.
 

Naughty_S

Jäsen
Toisessa viimeinen syöttö kimposi Kukkosen mailasta Virtaselle asti.

Ei kimmonnut, vaan ylitti Kukkosen mailan.
Ensimmäinen maali menee tosiaan komeasti tuurin piikkiin, mutta jotenkin toisen maalin kutsuminen "munkki maaliksi" tuntuu hassulta kun varsinainen syy maaliin oli KalPa-puolustajan/puolustajien kämmi eikä tuuri.
 

Mr. B

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, SJ, Pelimiehen epäonnistuneet ikkunat
Tulipa käytyä ottelussa, kuten tällä kaudella jo n. 40 kertaa aikaisemminkin. Kyllähän se vaan niin on, että JYP ansaitsee finaalipaikkansa ja sinne menee, ei sille mahda mitään.

Mutta silti, jo tällä hetkellä KalPa (miksei myöskin JYP, vaikka sen povattiinkin olevan kärkikahinoissa), kuopiolainen jääkiekkoilu ja sm-liiga ovat voittajia vaikkei ensimmäistäkään mitalia ole jaettu. KalPaa tuskin tarvitsee perustella, kuopiolainen jääkiekkoilu kukoistaa taas (joo, tunnelma ei eilen ollut yhtä hyvää luokkaa kuin HPK-kotipeleissä) ja kansa on hyvin mukana ja suurella sydämellä. KalPa on jälleen positiivinen puheenaihe, eikä pelkkä ivallisen naurun ja häpeän kohde. Sm-liiga on voittaja sen tasaisuuden sekä uusien, piristävien naamojen näkeminen mitalitaisteluissa. Kausi on Kuopiossa ollut menestys siis jo tähän mennessä. Hienoa että savolaisyleisö on ymmärtänyt tämän, eikä tule niitä perinteisiä kriittisten kommentteja vaan eilenkin oltiin kuitenkin loppuun asti omien takana.

Pelistä sen verran, että alkaa selvästi jo pojilla painaa. Kuten joku sanoi, olisi joukkueen pitänyt painua puolivälierien ratkettua suoraan koppiin eikä mitään kultajuhlien tyyppisiä (hieman liioiteltuna) juhlia olisi pitänyt tuulettaa jo siinä vaiheessa. Kyllä, JYP on ollut hyvä molemmissa peleissä ja varmasti on jatkossakin, mutta voidaan täydellä syyllä sanoa ettei KalPa enää ole kyennyt parhaimpaansa. Tämä ei tosiaankaan ole mikään provoiluyritys mihinkään suuntaan, mutta näin mielestäni on. Silti JYP olisi tästä parista se parempi Joukkue, vaikka kilpipaidat esittäisivät ''sitä omaa peliänsä''.

Kiitokset myös sieltä keskisuomesta mualiman nappaan suunnanneille faneille. Itse en ole myöskään lukenut mitään aiempia selkkauksia, mutta tunnustusta täytyy antaa. Hienoa aikaa on varmasti eletty myös siellä lakutehtaan vieressä kuin myös täällä Hanna Partasen kalakukkoleipomon äärellä.

Kaikille niille, jotka jaksoivat jaaritteluani tänne asti lukea, tämän viestin tarkoituksena ei ole herättää mielipahaa kummassakaan leirissä vaan päinvastoin arvostaa näitä hienoja hetkiä, joita olemme saaneet kokea viimeksi niin kauan aikaa sitten.

Ystävällisin terveisin,
Herra B
 

Kersakovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, AFC(NFL)
Sekä katsomoon, että kuvasta kyllä näky selvästi osuma Strömbergiin.
Toisessa viimeinen syöttö kimposi Kukkosen mailasta Virtaselle asti.

Ehkä pitäisi jo jättää tarttumatta MUTTA täällähän yritetään vähätellä Immosen mestarillista lättyä, josta toinen maali syntyi. Immonenhan tuossa siis heittää takatolpalle täydellisen lätyn, josta Virtanen nostaa varmaakin varmemmin kiekon maaliin. Sinällään varmaan turhamaista tarttua tämmöiseen, iljettää vain lukea, kuinka hienoa suoritusta vähätellään. Edellisessä viestissäsi lisäksi kerroit, että nyt ne paineet vasta ovatkin JYPillä huomenna ja KalPa voi lähteä pelaamaan paineettomasti. Mitäs viddua? KalPalla on viimeinen mahdollinen paikka ottaa voitto, ja se pitäisi vielä tehdä vaikeassa vieraskaukalossa. Muuten sarja voidaan viheltää poikki jo huomisen pelin jälkeen. Aika vaikeaa tästä asetelmasta on saada JYPille kovempia paineita! Tosin ehkä tämä lausahduksesi osaltaan selittää savolaisuuden kierouden käsitettä. Laitankin sen kyseistä ilmiötä käsittelevään muistikirjaani. Vai meninköhän sittenkin kantahämäläisiltä kopioituun ansaan?

EDIT:
Mutta silti, jo tällä hetkellä KalPa (miksei myöskin JYP, vaikka sen povattiinkin olevan kärkikahinoissa), kuopiolainen jääkiekkoilu ja sm-liiga ovat voittajia vaikkei ensimmäistäkään mitalia ole jaettu. KalPaa tuskin tarvitsee perustella, kuopiolainen jääkiekkoilu kukoistaa taas (joo, tunnelma ei eilen ollut yhtä hyvää luokkaa kuin HPK-kotipeleissä) ja kansa on hyvin mukana ja suurella sydämellä. KalPa on jälleen positiivinen puheenaihe, eikä pelkkä ivallisen naurun ja häpeän kohde. Sm-liiga on voittaja sen tasaisuuden sekä uusien, piristävien naamojen näkeminen mitalitaisteluissa. Kausi on Kuopiossa ollut menestys siis jo tähän mennessä. Hienoa että savolaisyleisö on ymmärtänyt tämän, eikä tule niitä perinteisiä kriittisten kommentteja vaan eilenkin oltiin kuitenkin loppuun asti omien takana.

Hitto, tässä on kyllä paras pätkä koko JYP-KalPa -ottelusarjaa koskevista kirjoituksista. Kyllähän tänne itsekin tulee kaikenlaista paskaa välillä suollettua, joskus vakavemmin ja joskus huumorimielessä. Tämä kappale sisältää kuitenkin kaiken sen, mitä tästä kaudesta ja tästä ottelusarjasta ensisijaisesti kannattaa muistaa. Mutta pientä vääntöä pitää silti olla puolin ja toisin, ettei keskustelu pääse kuolemaan. Kiitos Mr. B!
 
Viimeksi muokattu:

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kun tässä nyt on eilisen ottelun tunnelmasta puhuttu, niin sanotaan aluksi siitä muutama sananen.

En tiedä minkälaista hurjaa kannatusta siellä Hippoksella oikein harrastetaan, mutta ottaen huomioon eilisen pelin tappiollisen ensimmäisen erän, hiljentävän 3. maalin omaan verkkoon ja lopullisen niitin 4-1, hallissa oli hyvä tunnelma. Maalien jälkeen totta kai aina kuului huokailua, mutta omia kannustettiin edelleen. Ainoastaan se puoli katsomosta, joka on vaihtoaitoioiden takana, tuntui hiljentyvän aina hyvin nopeasti. Toisen erän alussa taputettiin hurjasti, sitten 3. maali hiljensi jälleen hetkellisesti hallin. Tuntui vähän siltä, että koko loppu peli istuttaisiin hiljaa. Sitten KalPa iski maalin ja kaikki tuulettivat seisaaltaan. Hienointa oli kuitenkin se, että lopussa ihmiset taputtivat taas, haluttiin antaa joukkueelle se viesti, että alkaa nyt ihmeessä luovuttako, ei mekään. Niiralan Montussa ei aikaisemmilla kausilla, eikä tälläkään kaudella runkosarjassa, ole perinteisesti kannustettu jos KalPa on ollut tappiolla tai muuten vaan ahdingossa. Savolaiset nyt vaan ovat sellaisia, että mielellään aina hypätään mukaan vain niihin hyviin hetkiin. Siksi minusta on ollut hienoa nähdä, että ääntä löytyy vaikka peli olisi jo käytännössä hävitty. Yleisön tuesta voitto ei eilen kiinni jäänyt. Ne jotka arvostelevat Montun tunnelmaa eilisessä pelissä olisi hyvä miettiä miten yleisö olisi oman joukkueen kotihallissa käyttäytynyt vastaavanlaisessa tilanteessa. Ja vielä lisäksi, telkkarista ei kuulu läheskään koko hallin meteli.

Olen vähän eri mieltä siitä, että KalPa olisi pelannut jotenkin erityisen huonosti. Sen nyt vaan on kylmä fakta, että siellä jäällä on aina kaksi joukkuetta, ja jos toinen joukkue pystyy pelaamaan kuten JYP, eli ottamaan KalPalta tilan ja ajan pois, tulos on tämännäköinen. KalPa pelasi paremmin kuin torstaina. Hyvä vain ei aina riitä, jos vastassa on jotain parempaa, joka osaa viisaasti ja kärsivällisesti käyttää omat tilaisuutensa. Onnittelut JYPpiläisille, teidän Dufvanne on onnistunut siinä missä Rautakorpi ei onnistunut. Olen kuitenkin ylpeä KalPasta. Missään vaiheessa ei näkynyt pelaajien otteessa, että he olisivat luovuttaneet. Enkä usko että he ovatkaan. Mitä tulee siihen, että välieräpaikkaa olisi juhlittu vähän pitemmän kaavan mukaan, en yhtään ihmettele. Pojat ovat ansainneet juhlansa. Ei näissä peleissä ole mitään hävettävää. Jos käy niin (periaate kieltää sanomasta kun) että JYP on se, joka tästä jatkaa voidaan vain todeta, että JYP oli parempi. Ja se siitä.

Kapanen oli torstain pelissä viimeisiä vihaisi minuuttejaan lukuunottamatta vain varjo, mutta eilen miehen panos oli jälleen hyvä. Ei yksi mies kuitenkaan ihmeitä tee. Sami taklasi, taisteli, pyörähteli- teki kaikkea mihin pystyi. Otteissa näkyi etenkin viimeisessä erässä taas se tuttu vimma, jolla mies alkusyksystä ihastutti. En minä ainakaan osaa yhdeltä mieheltä enää enempää vaatia.

Täällä on jo mainittu, että Alastalo on pelannut hyvin. Allekirjoitan ja lisään, että Timonen on jatkanut peliään ilman hazardeja. Sen sijaan Varakas ja Sahlstedt, etenkin viimeksi mainittu, olivat eilen melko virhealttiita. Vähän vaikuttaisi siltä, että Sahlstedtin kunto loppuu kesken. Kaksi ensimmäistä HPK-peliä olivat hyviä, sen jälkeen vain hyvin vähän positiivisia muistoja. Killerin paukut taisivat tällä kertaa loppua hyvään runkosarjaan (ja suurempaan peliaikaan mitä aikaisemmilla kausilla). Oikea ratkaisu Virralta siirtää kolmannen kentän sentteriksi. Muista pelaajista mieleen jäi vielä Mäkkäri, hyviä taklauksia pelin loppuun asti. Niin ja tietysti se maali.

By the way, jos JYP olisi tehnyt samanlaisen maalin, se olisi ollut vain hyvää maalineduspelaamista, eikä onnea, niin kuin nyt tuntui joidenkin mielestä olevan. Ja kun onnesta aletaan puhumaan, niin kyllähän nuo JYPin kaksi ensimmäistä maalia melkein naurattavat. Ensimmäisessä laukaus muutti suuntaa Röllistä. Näytti tosin siltä, että Järä olisi vielä voinut sen torjua, en osaa sanoa. Mutta toinen maali. Ei hyvää iltaa. Kuinka monen joukkueen pakit törmäilevät oman maalin edessä krittisellä hetkellä? Joo, sitähän minäkin, ei kovin monen. Että kyllähän ne onnekkaat pomput taisi kuitenkin mennä JYPille 2-0, ihan niin kuin joku totesikin. Onni on toki ansaittava, mutta olen jo useamman kauden ajan miettinyt, että milloin joukkue sitten sen ansaitsee. Silloin, kun pelaa jo muutenkin hyvin, vai silloin kun tekee helkkaristi töitä. KalPan kohdalla kumpikaan ei tunnu pitävän paikkaansa...;)

Kaikesta huolimatta, ei sitä uskalla vielä heittää kirvestä kaivoon. Olen tällä kaudella jo monta kertaa vannonut, etten enää ikinä epäile, niin että en kehtaa nytkään epäillä. Vitutus ensimmäisen tappion jälkeen oli suuri, tämän toisen osasi jo käsitellä paremmin ja asettaa sen oikeisiin mittasuhteisiin. Huomenna jälleen telkkarin ääreen ja keskiviikkona Monttuun. KalPa voi vielä yllättää, siihen mä takerrun. Jos niin ei käy, toivotaan, että viimeinen peli pelataan Kuopiossa. Silloin olisi mahdollisuus antaa KalPalle vielä suosionosoitukset ennen pronssipeliä. Mutta sinne on vielä pitkä matka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös