tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Joulu on jo ohi, mutta maukasta herkkupalaa tarjotaan edelleen kupittaalla Mestiksen kärjen iskiessä yhteen. Sport on viime aikojen loistavilla otteillaan repinyt kaulaa runkosarjassa toisena olevaan TuToon, jolla tavallaan on pieni pakkovoiton paikka, mikäli Sporttia ei haluta päästää omille teilleen. On hiukan aikaista puhua vielä runkosarjan voitosta, mutta helposti ajatukset karkaavat sinnepäin, jos Sport pelin voittaa. Myös julkisuudessa velloneet puheet Sportin varmasta noususta tuovat lisämaustetta kohtaamiseen ja lienee molemmilta valmentajilta taas kuullaan asiasta kommentteja.

Sportin kannattajaryhmä Red Army suunnittelee myös invaasiota kupittaalle, mitä ei liene turussa koettu pitkiin aikoihin. Ainakin pari bussilastillista taustatukea taitaa olla tulossa, joten tunnelman voi kuvitella nousevan korkealle. Tauko on varmasti tehnyt myös terää kummallekin joukkueelle ja rivit ovat paremmassa kunnossa ja taisteluun ollaan saatu valmistautua. TuTolta taitaa ainakin Pulliainen ja Rutanen palata kokoonpanoon. Sport on ollut viime aikoina vahva ja on 8 ottelun voittoputkessa. Kivimäki on tällä hetkellä sarjan vaarallisin maalitykki ja hätyyttelee tänä vuonna todennäköisesti sarjan ennätyslukemia, jos pysyy kunnossa. Ennakkomynti peliin on myös vetänyt aika hyvin ja voi olla, että täysi tupa nähdään lauantaina. Veikataan vielä että TuTo kaventaa Sportin eroa 4-2 voitolla.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
TuTolta taitaa ainakin Pulliainen ja Rutanen palata kokoonpanoon.
Eikö Rutasen laina ollut vain joulutaukoon, vai onko tähän sorvattu jatkoa?

Perinteinen kinkunsulatusmatsi siis edessä, joka sattumalta on myös kahden kärkijoukkueen kohtaaminen. Tutolla ollut puolitoista viikkoa taukoa ja Sportilla vain viikon verran. En tiedä onko Tuto jo kerinnyt miten paljon treenaamaan, mutta Sport ainakin on käynyt viimeksi jäällä maanantaina ja ilmeisesti huomenna on vain nopea aamujää, jonka jälkeen bussiin. Ei siis muita odotuksia kuin kinkunsulatusta tähän peliin, mutta voittoa tietenkin aina lähdetään hakemaan. Pistejohtoakin mukavasti, joten nyt on varaa välillä hävitäkin. Tulosveikkausta en lähde edes tekemään, toivotaan puhdasta peliä kaikilta osapuolilta.
 
Yo Buddy. Still alive?
Suosikkijoukkue
TuTo
Eikö Rutasen laina ollut vain joulutaukoon, vai onko tähän sorvattu jatkoa?
Joulukuun loppuun taisi olla, joten kattaisi vielä viikonlopun ottelut. Ottelun tasaisuus lienee kiinni siitä kuinka monta pelaajaa TUTO saa sairaslistalta mukaan peliin. Ennen joulua nähdyllä kokoonpanolla mahdollisuudet ovat vähäiset, mutta vaikka Jortikka ja Pulliainen kehiin niin ties mitä tapahtuu.

Kupittaan hallilla lienee huomenna porukkaa oikein mukavasti. Lauantai-ilta, kärkipeli, mitä enempää voisi toivoa. No, kolmea pistettä tietenkin.
 
TuTon kannattaminen ei ole harrastus, se on elämäntapa.

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
MrMacmanaman sanoi:
Eikö Rutasen laina ollut vain joulutaukoon, vai onko tähän sorvattu jatkoa?
JA:n jutusta Ikan kommentti:

− Koski ja Rutanen jatkavat meillä 95 prosentin varmuudella loppukauden. Ollaan heidän emäseurojen (toim. huom. Lukko ja Blues) kanssa puhuttu, että tämä on heille oikea etappi tällä hetkellä.
Eli hyvin todennäköisesti ainakin Koski ja Rutanen jatkavat kauden loppuun TuTossa. Pakiston lainoista ei liene näin hyvää varmuutta ja mm. Patrik Parkkonen taisi tänään pelata Ässien riveissä TPS:ää vastaan. Samassa JA:n jutussa oli myös maininta, että TuTo hakee vielä rightin pakkia. Hiukan tässä on itsekkin asiaa tullut pyöriteltyä, ilman mitään parempaa tietoa. TPS:n puolella on huhuttu/ihmetelty järkälemäisen Sean Curryn (196cm, 104kg) mahdollista turkuun tuloa, tiedä sitten olisiko TuTosta kyse?

Marco Tuokon comeback myös lähestyy ja lienee tulossa vuoden vaihteen tienoilla. Puuttuvia palasia siis kovasti yritetään sovittaa palapelin viimeisiin kohtiin ja saada joukkue täyteen iskuun kauden ratkaisu vaiheeseen. Tänään taitaa kuitenkin jo yksi tärkeä hetki olla käsillä, jos mielitään vielä takaa-ajo asemat runkosarjan voitosta säilyttää. Mielenkiintoiseksi kauden loppu varmasti menee, ellei kabinetti pelleily onnistu riistämään suurinta jännitystä, voiton riemua, sekä tappion tuskaa.
 
Viimeksi muokattu:

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tänään kohdataan taas ja itse joudun seuraamaan tämän ottlun taas netin välityksellä piruvie.

Rutanen jatkaa koko luppukauden meillä, joten plussa siitä. Ottelussa nähdään kait puolustuksessa lainapelaaja Miika Franssila. Ei sano minulle vielä mitään, mutta optio loppukaudesta näemmä on, niin onko tämä se puhuttu pakki?

Hiukan pelottaa että repaleisena edelleen tähän otteluun mennään. Jos näin on, niin pistekkin riittää.
 
Sini-puna-valkoinen Savo
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Sportilta Kujanpää tekee paluun kaukaloon, mutta Uki Uitto saattaa olla poissa, koska sai tällin jalkaansa SaPKoa vastaa, blokatessaan kiekkoa.

Saas nähä, miten kinkut on sulateltu, vai sulatellaanko niitä edelleen. Vaasasta tulossa isompi kööri Turkkuseen tänään.

Mitähän tästä sanoisi? Ehkä Ika tuo ne kukat ja kakut nyt, tai sitten Rässy vetää vastapanoksena kunnon kakat Marli-Arenan toilettiin ja jättää kostoksi vetämättä.

Itse pelistä tullee yhtä tiukka, mitä edellisistäkin. Veikataan Sportin voittoputken jatkumista. Veikkaisin kotijoukkueelle tollasta 2-4 maalia ja vierasjoukkueelle 3-5 maalia. Luomala jatkanee hyvää kuntoaan ja kihaissee kaapin tai pari. Kevään varma merkki, kun Luti alkaa heräillä.
 
"En edes muista, koska olen saanut edellis kerran Kankaanperältä poikittaista mailaa. Nyt voi kirjoittaa muistiin, että 5. Elokuuta sitä taas sain". - Lennu Petrell Pitsiturnauksessa, 2016 -

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kokoonpanot näkyivät jo mestiksen sivuilta, mutta en oikein saa niitä kopsattua tällä tabletilla tänne.

Meriläinen maalissa ja toivotaan, että pysyy siinä koko ottelun. Kakkosena 17 vuotias Karri Hiukka.

Muutoin ihan kohtalainen kokoonpano. Keinäen ja Pulliainen sieltä edelleen puuttuu.
Mutta ei tuolla kuitenkaan häviämään mennä. Joten kaikki on mahdollista.
Kukat, kakut ja kakat voidaan unohtaa jo. Nyt pelataan kiekkoa taas.

Rohkea tulosveikkaus 4-1. Tässä enemmän toivoa kuin uskoa.

Sport saa tuon yhden maalin ihan kannattajiensa ansiosta.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

Oadie

Jäsen
Voe helvettiläinen, että puuttuu noita avainpelaajia edelleen. Keinänen, Pulliainen, Ruikka, Jortikka, M. Lehtonen, T.Virtanen. Eipä tuonut joulutauko paljon helpotusta. Sitten puolustukseen on hommattu HPK-junnu aivan arpana. Rutasen jatko kuitenkin lämmittää. Nyt kun joukkueen ykköstykit Pulliainen/Keinänen ovat sivussa voisivat VVV ja Virtasen Ana ottaa sen roolin mitä heiltä on odotettu. Toki herrat ovat parantaneet viime aikoina, mutta tänään voisi ottaa vielä sen yhden askeleen.

Sportin nippu näyttää juuri niin kovalta kuin olla voi tässä sarjassa. Jotenkin pitäisi tuo Kivimäki pystyä pitämään poissa paikoilta. Taitaa tuolla pakistolla olla helpommin sanottu kuin tehty. Veikataan realistina 2-5 ja sydämmellä 3-2. Yleisöä toivottavasti yli pari tonttua.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tässä TUTO:n kokoonpano ihmeteltäväksi:
Hyökkääjät:

1. Anrei Hakulinen - Ville-Vesa Vainiola - Antti Virtanen

2. Aleksi Rutanen - Anton Kokkonen - Antti Pusa

3. Juha-Matti Rautajoki - Eetu Koski - Niko Palonen

4. Henri Ruotsalainen - Mikael Salmivirta - Atte SillanpääPuolustajat:

1. Tony Vidgren - Nico Manelius

2. Miika Franssila - Olli-Pekka Heinimäki

3. Roni Viirlas - Oskari HämäläinenMaalivahdit:

Kimmo Meriläinen (AM)

Karri Hiukka

Eli taistelulla mennään taas tuulimyllyä vastaan. Voitosta taistellaan aina.
 
Sini-puna-valkoinen Savo
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Sportin nippu näyttää juuri niin kovalta kuin olla voi tässä sarjassa. Jotenkin pitäisi tuo Kivimäki pystyä pitämään poissa paikoilta.
Liiga-Sport. ;)

Sopii hyvin, että tuhlaatte voimavarat Sampan poispelaamiseen. Jää Kokkalalle ja Hattuselle enemmän tilaa tehdä tuhojaan.

Itse ihmettelen, miksi Piispanen on Raidin ketjussa ja Laaksonen puolestaan Kujanpään ketjussa. Laaksonen voisi olla hyvin aloittajana ja taas Kujanpään ketjun tuhovoiman tuntee jokainen. Kemiat natsaa tolla kolmikolla mainiosti yhteen. No, saahan noita muokata kesken pelinkin.

Hyvältä näyttää tosiaan ketjut. Vielä Niso mukaan ja hyökkäys on kyllä tähän sarjaan ylivoimainen jo nyt.

Olisin toivonut Aurenille pelivuoroa. On sen verran jäätävästi pelannut A-junnuissa. Suorastaan liekeissä.
 
"En edes muista, koska olen saanut edellis kerran Kankaanperältä poikittaista mailaa. Nyt voi kirjoittaa muistiin, että 5. Elokuuta sitä taas sain". - Lennu Petrell Pitsiturnauksessa, 2016 -

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Liverpool FC
Sport tänään - Sport idag:

67 Joonas Kuusela (30 Jean Auren)

38 Robert Nyholm - 74 Kai Lehtinen - 18 Markus Piispanen
5 Eetu Heikkinen - 20 Simon Nässlin

87 Jarkko Hattunen - 36 Lassi Kokkala - 28 Samuli Kivimäki
41 Mikael Aaltonen - 81 Ari Gröndahl

71 Marko Luomala - 17 Michal Kristof - 11 Jussi Tapio
76 Kristian Tuohilampi - 34 Joni Haverinen

91 Mika Halava - 15 Mika Kujanpää - 12 Jere Laaksonen

Eli Uitto on sivussa ja Simon Nässlin tilalla. Toinen Nässlin väistyy nelosesta kun Kujanpää palaa kehiin.
 
"Sport tekee maalin ajassa... kun toista erää on pelaamatta viisitoista nollakymmentäkuusi"
"Sport voitti tärkeän aloituksen maalialueella"

The Joonas

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sportin kokoonpano selvästi parempi, mutta näistä tauon jälkeisistä peleistä ei ikinä tiedä. Edellisten kohtaamisten perusteella voittoon riittää kuitenkin helppojen maalien ja turhien jäähyjen pois jättäminen. Toivotaan, että turkulaisten ilta pilataan samanlaisella aloituksella mitä viimeksi Jukureita vastaan pelatessa.
 
Yo Buddy. Still alive?

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
On vähän huolestuttavaa, kun TuTolla näitä pitkäaikaispotilaita riittää. Iso nippu pelaajia on jatkuvasti poissa, ja pelaajat eivät ole mitään möttösiä ja makkosia vaan joukkueen parhaita pelaajia. Ei Keinäsen ja Pulliaisen tasoisia pelimiehiä puissa kasva, ja vaikka junnut, tulokkaat ja pikalainat ovat parhaansa tehneet, niin Sportin tasoisia joukkueita vastaan se ei aina vain riitä.

TuTo antaa nyt kovasti tasoitusta muille seuroille, on antanut koko joulukuun. TuTon sarjajohtokin hupeni ja katosi pitkälti sen takia, että koko ajan on sairastuvalla tungosta. Täysikuntoisena TuTolla olisi ollut mahdollisuus taistella tosissaan runkosarjan voitosta, jatkuvasti vajaamiehisenä keväästä voi tulla tuskaista selviytymistaistelua kun takaa tullaan HCK:n ja Jukurien johdolla.

Tämän päivän otteluun lähden siis realistis-pessimistisestä näkökulmasta. Jos voitto tai pisteitä tulee, niin se on hieno juttu ja urheilun suola jne jne, mutta niin paljon tasoitusta TuTo tänäänkin antaa, että odotan Sportin vievän ottelun selvästi. TuTo saa maalin pari, Sport saa viisi tai kuusi maalia.

Jotain tarttis tehrä, eli hankkia vahvistuksia jostain. Tänään niitä ei ole saatavissa, mutta toivottavasti jotain löytyisi. Ja Marco Tuokkokin saisi mielellään jo debyyttinsä tehdä TuTon nutussa.
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
Näistä tauon jälkeisistä peleistä ei tosiaan oikein tiedä. Edellisen maajoukkue, vai minkä lie, tauon aikanahan Sportin peli sekosi joksikin aikaa. Nyt jos vielä ei olla oltu kuin kerran jäällä maanantain jälkeen (sopii kysyä miksi), niin näinköhän on oikein valmistautuminen parhaassa mahdollisessa kunnossa tähän otteluun?!

Kristof vielä keskellä. Saataisiinko kaveri jo laitaan, kun N.Aaltonen kuntoutuu sairastuvalta..

Niin sielähän on pelikin jo käynissä ja 1-0 näyttäisi olevan TuTo:lle. Jäähyjä meillä jo neljä kappaletta! Dumareskandal vai jätkät vielä joulutunnelmissa, bussijaloilla ja kinkut painaa mahassa..

EDIT: Jäähyjä näköjään satelee toisessakin erässä oikein urakalla. Ettei nyt vain dumarit ottaisi liikaa roolia? Radiosta kuultuna Kuusela hörppäsi siniviivavedon 3-1:een. Sen jälkeen Sportilla muutama loistotontti kavennukseen, mutta TuTo iskee vastaiskusta 4-1:een ja peli alkaa olemaan jo taputeltu.

Paikalla olijat taitavat saada rahoilleen vastinetta, sillä niin pinnassa taitavat tunteet olla ja Kupittaalla sattuu ja tapahtuu. Ja tällä hetkellä näyttäisi päättyvän myös kotijoukkueen voittoon.

Sport saa kyllä loppukaudesta vastaansa joka kerta erittäin kovalla latauksella tulevan vastustajan. Näin oli jo "Mestiksen IFK:lla" aiemminkin, mutta nämä liiga-höpinät ovat tuoneet siihen vielä oman extransa päälle.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Tilastotappio mestis-jengille. No, tää oli hyvä kinkunsulattelupeli ja huomenna täys drive päällä.
Tais olla lämpöä kentällä, mites katsomossa?

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan Ikan suloisenkatkeria heittoja pressissä.

Ettepäin.........
 
"En edes muista, koska olen saanut edellis kerran Kankaanperältä poikittaista mailaa. Nyt voi kirjoittaa muistiin, että 5. Elokuuta sitä taas sain". - Lennu Petrell Pitsiturnauksessa, 2016 -

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tilastotappio mestis-jengille. No, tää oli hyvä kinkunsulattelupeli ja huomenna täys drive päällä.
Jep, lyhyen tauon johdosta tämä viikonloppu "uhrattiin", jotta saadaan jätkille vähän enemmän lepoa ja ollaan kunnossa tammikuussa, kun otteluruuhka puskee päälle. Tulos oli varsin odotettu, eikä pelistä oikein muuta voinut odottaakaan, kun on joulupöydästä suoraan hypätty kentälle. Huomiselta voitto olisi hyvä torjuntavoitto, mutta eipä tappiokaan juuri harmittaisi. Harmi vaan, että huomisen jälkeen menee 2,5 viikkoa ilman kotipeliä.
 
Yo Buddy. Still alive?

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Tilastotappio mestis-jengille. No, tää oli hyvä kinkunsulattelupeli ja huomenna täys drive päällä.
Tai mitäs jos olikin niin, että TUTO oli ihan aidosti hyvä tänään, sen lisäksi että oli helvetin hyvin latautunut?

Kovasti on näemmä illan aikana tullut Vaasan suunnalta sellaisia kommentteja, että tämä nyt vaan oli huonolla asenteella väännetty kinkunsulattelupeli, jossa ei edes tosissaan yritetty. Mutta hei, ehkei se Sport sitten kuitenkaan ole niin ylivoimainen tässä(kään) sarjassa, että tuosta vain kävelee kaikkien yli jos vaan sattuu nappaamaan. Toki onhan Spora kiistatta Mestiksen paras joukkue, mutta mutta...

Se on kyllä selvää, että Sportilla on loppukauden ajan siinä mielessä epäkiitollinen asema, että se saa olla juuri se joukkue, jonka kaikki haluaa nimenomaan voittaa.

Tais olla lämpöä kentällä, mites katsomossa?
Kauden ennätysyleisöstä huolimatta ihmeellisen vaisua, taisi olla iso osa tullut vain ihmettelemään millainen se paljon puhuttu Liiga-Sport on. Vaasalaisten kulmaus piti kiitettävästi meteliä ajoittain, mutta pelin kulku sai siihenkin kannattamiseen selkeitä suvantovaiheita.

Sen verran tuosta yleisömäärästä, että hiukan ihmettelen minne se 400-500 katsojaa muka olisi mahtunut. Kovasti näytti täydeltä, ja vain 2500+ kuulutettiin.

TUTO oli tänään liikkeellä loistavalla asenteella ja onnistui laajalla rintamalla. Jos joitain pelaajia pitää esiin nostaa, niin veskari Meriläinen pelasi virheettömästi, kenttäpelaajista taas Rööki-Ana oli pitkästä aikaa ihan tosissaan oma vanha itsensä. Niin ja se uusi, aivan puskista kokoonpanoon tunkenut Franssila, oli yllättävänkin hyvä.

Sport jäi heti alussa telineisiin, eikä niistä missään vaiheessa kunnolla irronnut. Numeroista 36 jäi mieleen vaarallisimpana, 28 taas oli yllättävänkin vaisu. Maalissa 67 oli mielestäni muuten oikeinkin hyvä, mutta pari maalia näytti ihan otettavilta.

Hieno matsi, näin turkulaisittain ajateltuna. Tässä kun on viime aikoina lueskellut parin vaasalaisen ylimielisiä brassailuja (sinä et suinkaan kuulu ko. ryhmään, arvon palstaveli Pati) täällä Jatkoajassa, niin on oikein mukavaa todeta, että Liiga-Sport oli tänään kuin vastaantulija!
 
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Tilastotappio mestis-jengille. No, tää oli hyvä kinkunsulattelupeli ja huomenna täys drive päällä.
Tais olla lämpöä kentällä, mites katsomossa?

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan Ikan suloisenkatkeria heittoja pressissä.
Kabinetissa Sport voi olla suurin voittaja, mutta kaukalossa on vielä tekemistä ainakin TuToa vastaan. Niitä tilastotappioita on TuToa vastaan kertynyt tämän kauden runkosarjassa Sportille viisi kertaa kuudesta ottelusta, joten tilastot ovat sikäli ihan hyvällä mallilla.

Mainio Mestis-ottelu, jossa oli tunnelmaa, ryminää ja vauhtia. Yksi parhaista TuTon tämän kauden kotiotteluista, kelpo voitto liigajoukkueesta hieman siipirikkoisenakin. Samalla Marli-areenalla oli kauden ennätysyleisö huolimatta ääripaskasta säästä. Vähän paremmalla kelillä olisi voinut olla tupa jo lähes täynnä.

Sportin kannattajilta hyvä ja äänekäs esitys, ryhdikkäästi jaksoi puna-armeija kannustaa suurimman osan pelistä. Mitään ylilyöntejä ja katsomokärhämää en ainakaan minä huomannut, minusta päähuomio oli joukkueiden kannattamisessa kuten kuuluukin. Hyvä näin.

Olin täysin väärässä otteluennusteessani, hyvä sekin. Sekä vanhat konkarit kuten Antti Virtanen että vähän tuntemattomammat soturit kuten hyökkääjästä pakiksi taannoin siirtynyt O-P Heinimäki olivat hyvällä ja tehokkaalla pelipäällä. Lämpöä ottelussa tosiaan oli kaksi erää, ja tätä hämmensi vielä tuomarikaksikon random-puhaltelu. Erityisesti Vuohtoniemen pilli soi milloin mistäkin ja aluksi liiankin herkästi.

Kolmas erä oli sitten jo enemmän pelailua, Sportin selkäranka tuntui suoristuneen toisen erän jälkeen ja TuTokin tyytyi lähinnä purkamaan kiekkoa. Nokkapokkatilanteitakaan ei enää ollut kuin pari, ei sitä enää kumpikaan viitsinyt kun ottelun master/slave-asetelma oli jo selvillä.
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Sen verran tuosta yleisömäärästä, että hiukan ihmettelen minne se 400-500 katsojaa muka olisi mahtunut. Kovasti näytti täydeltä, ja vain 2500+ kuulutettiin.
Tuota minäkin ihmettelin. Olisin veikannut lähes täyttä tupaa eli ainakin 2800+ henkeä, yleisömäärä oli kuitenkin sitten "vain" vähän alle 2600. Ei tuolla montaa paikkaa voinut vapaana olla, varsinkin kun oletettavasti täpötäysien oluttupapäätyjen ihmisillekin pitäisi istumapaikka olla varattuna.

Citymarketin päädyn lippukassastakin olivat kuulemma aikuisten liput jo loppuneet varttia ennen pelin alkua, erikoislippuja oli tiettävästi jäljellä. Onneksi vielä TuTo-kortilla pääsi sisälle, kävi jo sekin mielessä, etten mahdu halliin ollenkaan.
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kabinetissa Sport voi olla suurin voittaja, mutta kaukalossa on vielä tekemistä ainakin TuToa vastaan.
Eiköhän ne nykyajan voittajat ratkaista kabineteissa pelien ollessa toissijaisia. Itse ainakin olen huomannut, että tappiot menevät nykyään "ihan sama" -osastolle, mutta voitoista sentään jaksaa vielä olla iloinen. Saa nähdä kiinnostaako Mestispelit helmikuun jälkeen enää ollenkaan.
 
Yo Buddy. Still alive?

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Liverpool FC
Tai mitäs jos olikin niin, että TUTO oli ihan aidosti hyvä tänään, sen lisäksi että oli helvetin hyvin latautunut?

*muuta lässytystä*

Sport jäi heti alussa telineisiin, eikä niistä missään vaiheessa kunnolla irronnut.
Ristiriitaa samassa viestissä?

Joo, Sport oli todellakin flegmaattinen tänään. Toivottovasti herätään todellisuuteen viimeistään huomenna.
 
"Sport tekee maalin ajassa... kun toista erää on pelaamatta viisitoista nollakymmentäkuusi"
"Sport voitti tärkeän aloituksen maalialueella"

The Joonas
Suosikkijoukkue
Tuto
Tuota minäkin ihmettelin. Olisin veikannut lähes täyttä tupaa eli ainakin 2800+ henkeä, yleisömäärä oli kuitenkin sitten "vain" vähän alle 2600. Ei tuolla montaa paikkaa voinut vapaana olla, varsinkin kun oletettavasti täpötäysien oluttupapäätyjen ihmisillekin pitäisi istumapaikka olla varattuna.
Ylärivin yläpuolella oleva tasannekkin oli paikoin täynnä rivissä seisovia katsojia niin sikälimikäli tuli minullekkin yllätyksenä yleisömäärä. Hiukan myös panikoisin ulkopuolella CM puoleisessa jonossa, että pääseekö enää sisään.

Hieno voitto ja hienot kaksi erää. Kolmas oli Sporan täysin ja TUTO tuntuikin tyytyvän rikkomaan peliä. Tehottomia oli Sporan hyökkääjät kun eivät saaneet kavennusta kolmannessakaan aikaiseksi. Meriläinen ja Virtanen olivat hyviä tänään. Ironriveristä ei voi olla pitämättä vaikka mies ottaa aina kiintiöjäähyjä, viihdyttävää katsella miehen taklauspeliä. VVV taas oli kontallaan jälleen pienestäkin kontaktista, ei vaan saa mies konetta käyntiin. HPK laina oli yllättävän hyvä myös ja hieno onnistuminen Heinimäeltä.

Kokonaisuudessaan melko kiimainen ottelu ja voiton myötä täydellistä lauantai illan viihdettä, kiitos TUTO!
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Ristiriitaa samassa viestissä?
Ehkä niin. Olisi pitänyt kirjoittaa, että TUTO yllätti Sporan housut kintuissa ja sai hyvällä liikkeellä vieraat jumiutumaan telineisiin. Sillä niinhän se usein on, että toinen kun pelaa tarpeeksi hyvin, niin toinen näyttää huonolta.

Joo, Sport oli todellakin flegmaattinen tänään. Toivottovasti herätään todellisuuteen viimeistään huomenna.
Ei edelleenkään yhtään siimaa voittaneelle joukkueelle?

Sport pelasi huikean pätkän tuossa ennen joulua. Sen seurauksena on näemmä niin, että joidenkin mielissä loppukaudesta ei sitten varsinaisesti Sporaa parempia joukkueita olekaan, edes yksittäisissä peleissä. On vain pelejä joissa Sport todistaa ylivertaisuutensa, sekä sitten matseja, joissa vaasalaisten asenne on ollut huono. Paremmalle ei hävitä.

Mutta heh, oli sitten Lehkonen lahjoittanut sen Naantalin Aurinkoisen kakun Räpsälle. Ja vieläpä kylkeen putelin viiniä, sekä toisen RA:lle. Pointsit Ikalle, taas kerran :)
 
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Ylärivin yläpuolella oleva tasannekkin oli paikoin täynnä rivissä seisovia katsojia niin sikälimikäli tuli minullekkin yllätyksenä yleisömäärä.
Nämä ilmoitetut yleisömäärät ovat kyllä usein melkoisia mysteerejä. Ja kun menee ilmoitus näin päin, niin ei oikein millään voi ymmärtää. Tänään oli tyhjät paikat helposti ja nopeasti laskettavissa, eikä niitä tosiaan montaa sataa ollut, 100-150 ehkä maksimissaan. Ja kun tosiaan oli porukkaa vielä seisomassakin, sekä päätybaareissa ruuhkaa kuin Tepsin maalilla, niin ei voi kuin ihmetellä mihin olisivat tunkeneet sen "puuttuvat" 400-500.
 
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport ja Jalasjärven Jalas
No no, kylläpä se TuTon junnu-monkey keulii nyt kovasti.
Sporan karvaperse-paappiksen kaasari on hoonattu ja kiihtyy hitaasti, kohti kevättä ;)

Eipä mitään, onnea TuTolle illan kliimaksivoitosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy