La 27.9.2008 KalPa - HPK

  • 8 733
  • 26

anjupi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virran kuntokuuri
Ehdinpä tänään pienen tauon (kauden avannut KalPa-Jyp oli edellinen näkemäni matsi) jälkeen taas katsomaan miten Kuopiossa lätkää pelataan. Täytyypä sanoa olevani hyvin tyytyväinen siihen, mitä KalPa Niiralan lentokentällä tänään esitti. Peli tuntui olevan hallussa lähes koko ajan (2. erän HPK painostus aiheuttaa tuon ”lähes” – sanan). Kolmannen erän loppuunkaan ei edes saatu edellisiltä kausilta tuttua höntyilemistä. Suurempiin analyyseihin ei minun kokemuksella kannata ryhtyä, mutta KalPa näyttää tällä hetkellä olevan Joukkue isolla J:llä.

Alkukauden menestys, kolmantena sarjassa, näyttää asettavan organisaationkin jo varovaiseksi, kun seuran omassa otteluraporteissakin pyydetään kannattajia laittamaan jäitä hattuun.

www.kalpa-hockey.fi kirjoitti:
Juuri tällä hetkellä onnistumisten aallonharjalla etenevän KalPan alkukausi on ollut upea ja sitä sietääkin joukkueen ulkopuolella muutama päivä hyvällä omallatunnolla juhlistaa.
SM-liigan runkosarja on kuitenkin hyvin pitkä ja armoton, jokaiselle joukkueelle tulee kauden aikana tappioita hyvilläkin esityksillä sekä myös aina koettelevia tappioputkia.

"Savon ylpeyden" tavoite kuluvalle kaudelle on palauttaa SM-liigan pudotuspelit Kuopioon ja tavoite on erittäin kova, mutta realistinen. Savolaisten urheilun ystävien toivotaankin muistavan, että tämän hetkisestä sarjasijoituksesta huolimatta sija kymmenen olisi edelleen nuorelle joukkueelle kuin mestaruus. Takana on vasta hyvä kauden aloitus.

www.kalpa-hockey.fi otteluraportti KalPa-HPK

Ai jaa, eikö sinne kevään finaaleihin voinutkaan vielä varata lippuja??

Vielä muutama + näin lauantain kunniaksi

+ Strömberg ja pelin jäädyttäminen
+ KalPan junnut
+ (varovainen plus) Bellissimo toisen ja kolmannen erän aikana
+ Monttupubin televisiot (näki erän alun vaikkei lähtenytkään jonottamaan bisseä ennen edellisen erän loppua)
+ Yleisökeskiarvo
+ HPK:n klip-klap syöttely ennen Vihkon maalia

Kylläpä tällä hetkellä tuntuu mukavalta kannattaa KalPaa ja toivottavasti tämä noste jatkuu hyvinä suorituksina läpi kauden vaikkei tässä vaiheessa vielä mitään ollakaan saavutettu.

Edit: lisätty plussia
 
Viimeksi muokattu:

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Tuli sitten ensimmäistä kertaa käytyä Niiralan montussa. Ihan kiva halli.

Peli oli mitä oli. Ei tuolla pelillä voita ketään SM-liigassa. Kakkosketju oli ok, kolmonen myös ja nelonenkin väläytteli. Ykkönen ihan unessa, paitsi Kariya joka toi joka kerta kiekon hyökkäysalueelle. Puolustus oli sekaista, eipä siellä kukaan edes väläytellyt. Hyökkäyspäässä on tuskaista, vaarallisia tilanteita ei pystytä luomaan. Kiekkoa tuotiin alueelle, mutta sitten syötettiin suoraan Kalpalaiselle, kun haettiin jotain toivotaan toivotaan syöttöä. 1-2-2 ohjauspeli ei toiminut, Kalpa tuli leikiten ohi. Kalpakin oli yllättävän vaisu, ykkösketju oli unessa, mutta ei silti ollut mitään hätää. Toisen erän alku oli hyvää, mutta taisi olla vain suonenveto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös