La 27.2.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 45 007
  • 593

EMS78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuttua JYPin ylivoimaa. Vaan Bluesin verkkoon on tehty JYPiä enemmän alivoimamaaleja. Vielä on muistissa se kausi kun JYP ite mätti ihan nätisti alivoimamaaleja. Se oli ihan kivaa varsinkin verrattuna tähän tämän kauden meininkiin.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hyvää vieraspelaamista KooKoolta Tampereella, tosin parempaakin ylivoimapeliä on nähty KooKoolta tällä kaudella,

Karhusella Tapparan maalilla ensimmäisessä erässä 9 torjuntaa ja KooKoon Järvenpäällä ainoastaan 3 torjuntaa.

Hakametsässä mennään tauolle numeroissa 0-0.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
On Sebastian Aho kyllä upea pelaaja.

Kaveri olisi täysin dominoiva hyökkääjä Liigassa, jos lihasta olisi se 10 kiloa lisää (helppo hoitaa). Tuo koko ajan ennakoivasti raksuttava tietokone taitaa olla jopa parempi kuin Granlundilla?

On etuoikeus katsella hänen otteitaan vielä täällä Suomessa. Mielestäni Aho on paria kertaluokkaa parempi kuin paljon kohkattu Pulju (häntä piiruakaan väheksymättä).

Toivottavasti molemmilla kehitys jatkuu nähdyllä tavalla.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On kyllä taas sellasta kuritonta paskaa toi pelaaminen, ettei uskois että taistellaan vielä paikasta kuuden parhaan joukkoon.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Paha alku. Ässät painoi varsinkin ekan kympin mutta ilman tulosta. Nyt odotetaan, että HPK iskee 2.erässä vastaiskusta 0-1 ja paine kasvaa kupolissa...
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hyvää lätkää Raumalla. Just silloin, kun en pysty kunnolla matsia seuraamaan, vaan sivusilmällä kännykän Ruudulta.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Mielestäni Aho on paria kertaluokkaa parempi kuin paljon kohkattu Pulju (häntä piiruakaan väheksymättä).
Niin onkin, mutta erona toki se että Aho on kokeneempi ja sai jo viime kaudella liigassakin paljon enemmän vastuuta, ja on siksi paljon kypsempi pelaaja miesten peleihin. Puljulla potentiaali on Ahoa korkeampi, mutta tällä hetkellä Aho on edellä selkeästikin.
 

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
Todella viihdyttävä matsi Jyväskylässä. SaiPa oli alkuun melko vastaantulija, sillä niin liike kuin syötötkin olivat melko jäässä. Kuitenkin alivoimamaalin ansiosta SaiPa pääsi paremmin mukaan. Pitihän se arvata että Hämäläinen sen yhen maalin JYP:ä vastaan tänään tekee;) Joku spesiaali lahja sillä tehdä näitä maaleja nimenomaan JYP:ä vastaan:
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsin avauspelaaminen on sitten surkeaa, syötötkin menevät minne sattuu. Todella mielikuvituksetonta peliä, mikä ei tietysti ole mikään uusi havainto.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Kyllähän jyppi vähän niskan päällä oli, saipa saa olla tyytyväinen 1-1 tilanteeseen. Toi Henderson menee kyllä hukkaan 4. kentässä, mikähän ton peluutuksen idea on...
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei vain tahdo tulla Tepsin omasta pelistä yhtään mitään. Hädin tuskin saadaan kaksi syöttöä putkeen omille. Ei toki omissakaan hirveästi kolise, mutta kamalan näköistä tuo on.
 

xAnZax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taas tälläinen peli josta näkee heti, ettei toivoakaan että TPS saisi pisteitä. Yhden maalin tepsi voi jonkun onnekkaan pompun avulla saada ja pääsee näennäisesti mukaan peliin, mutta viimeisten minuuttien aikana Malmivaara purkaa maalin takaa kiekon Bloodin naamaan ja siitä kahden TPS pelaajan luistimien ja molempien tolppien kautta omaan maaliin.
 

Nic42

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Detroit Red Wings
Tepsiltä viides peli putkeen, jossa hyökkäyspelaaminen on olematonta..Surkea erä TAAS. Mikä vittu tuossa taas sakkaa.

Eilinen peli Kärppiä vastaan oli puolustuksellisesti tosi hyvää mutta hyökkäyspeli aika lailla olematonta. Tämän päivän peli jatkaa samaa kaavaa, jonka lisäksi puolustaminen halutonta.

Hyökkääminen on kyllä niin mielikuvituksetonta kuin olla voi. Paperilla oleva hyökkäysvoima kestää vertailun ihan mihin joukkueeseen tahansa, mutta suoritustaso on luokkaa säälittävä. Niin taitaa säälit tänä vuonna kutsua, eikä niistäkään kovin juhlavia ole odotettavissa.

Jotain tarttis tehdä...katsotaan mitä toinen erä tuo tullessaan. Se hienous tässä on, että aina on uusi mahdollisuus.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Raumalla Lukon yv erittäin hyvän taklauspelin tuloksena.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös