La 27.10.2018 SaiPa - HPK

  • 2 114
  • 12

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Pelipäivä on juhlapäivä. Tai ainakin sen pitäisi olla, eilinen ei ollut. Onneksi tänään pääsee heti yrittämään uudestaan.

Molemmilla eiliseltä tappiot niskassa kun SaiPa kävi Mikkelissä läpsyttelemässä haalarin napit palleihin asti auki ilman minkäänlaista nöyryyttä lajia ja vastustajaa kohtaan. Jukurit korjasi pisteet helposti kun ei tarvinnut kuin sulkea keskialue ja tehdä paikoista maalit. Lehterää pelin jälkeen lainaten; "Toisen kerran urani aikana raivostuin oikein kunnolla tuolla. Niin paljon syö miestä." Toivottavasti tänään nähdään paremmalla asenteella pelaava, totutun taisteleva SaiPa. HPK hävisi kotonaan KooKoolle.

SaiPa tänään

Virtanen - Kunyk - Lehtinen
Goodwin - Morley - Nikko
Tanus - Koho - Nättinen
Luusuaniemi - Iso-mustajärvi - Maia

Maalahti - Autio
Salo - Kichton
Denisov - Torikka
Kojo

Tuohimaa

Apuja ei vieläkään sairastuvalta. Molemmat Oksaset, Löfman, Kaksonen ja Radke (muita?) kun ovat poissa kääntyy vaakakuppi valitettavan paljon vierasvoiton kannalle. Ihan liikaa tasoitusta taas kokoonpanojen muodossa, mutta minkäs teet loukeille.

---

HPK tänään

Turunen - Paajanen - Tuulola
Cornet - Leino - Innala
Lahti - Riska - Nenonen
Ruokonen - Kainulainen - Puustinen

Friman - Nikkilä
Laatikainen - Laavainen
Niemeläinen - Lindgren
Karjalainen

Karjalainen

Tasapainoinen kokoonpano. Ei taida suurempia poissaoloja olla? Vakuuttavaa jälkeä Kerho tehnyt alkukaudesta ja myös eniten tehtyjä maaleja. Jos puolustajat kierretään tänään yhtä helposti kuin eilen tulee Tuohimaalle taas hikinen iltapuhde. Karjalainen maalilla, muistaakseni mies ei ole kovin vakuuttavasti liigapelejään pelannut joten sinne vain painetta.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Tasapainoinen kokoonpano. Ei taida suurempia poissaoloja olla?

Turunen alkaa olla liekeissä taas ja tuo ykkönen on kova. Nenonen on nyt tiputettu pois kakkosketjusta ja Innala saa siinä uuden näyttöpaikan. Nenonen puolestaan saa kolmosessa kaveriksi pitkältä saikulta palaavan Lahden. Merkittäviä poissaoloja Kerholla ei ole kuin puolustaja Brejcak, joka esitti alkukaudesta nousujohteisia otteita, kunnes sai KalPa-pelissä aivotärähdyksen ja on nyt määrittämättömän pituisella saikulla.

Eilinen KooKoo-tappio päätti viiden ottelun voittoputken. Siinä pelissä oltiin alussa vähän takki auki ja tappion myötä tuli varmasti pieni jalkojen lasku maan pinnalle. Hyvän pelin toki pelasi myös KooKoo.

Kerho karvaa, riistää ja vääntää kovalla voimalla, sekä harrastaa pitkiä hyökkäyspään pyörityksiä. Tämä kaikkein parhaiten toimii aina toisessa erässä, kun oma vaihtoaitio on hyökkäysalueen vieressä ja vastustaja heittää paniikkipitkää, eikä pääse vaihtamaan. Avauserissä Kerho on puolestaan useassa ottelussa alkukaudella yllätetty ihan housut kintuissa.

Karjalainen maalilla, muistaakseni mies ei ole kovin vakuuttavasti liigapelejään pelannut joten sinne vain painetta.

Aloittaa vasta toista kertaa tällä kaudella. Sanoisin, että johtuu kuitenkin enemmän siitä, että Larmi on kovassa iskussa ja jaksaa pelata. Toki, myönnetään, että luottavaisempi olo on aina silloin, kun Larmi pelaa.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aloittaa vasta toista kertaa tällä kaudella. Sanoisin, että johtuu kuitenkin enemmän siitä, että Larmi on kovassa iskussa ja jaksaa pelata. Toki, myönnetään, että luottavaisempi olo on aina silloin, kun Larmi pelaa.

Pelasi se ainoan aloittamansa ottelun KooKoota vastaan kuitenkin aika hyvin. IFK peli oli mikä oli, tuli luukulle, kun joukkue pelasi miten sattui ja Larmi oli ammuttu seulaksi jo. Hyvä, että Anttikin saa peliaikaa, suoraan sanoen Larmillakin on ollut hieman hörppäilyä ja kaiken näköistä säätämistä peli lähiajat. Pikku lepo voi tehdä hyvää.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Hyvä, että Anttikin saa peliaikaa, suoraan sanoen Larmillakin on ollut hieman hörppäilyä ja kaiken näköistä säätämistä peli lähiajat. Pikku lepo voi tehdä hyvää.

Varmasti näinkin, enkä tosiaan usko, että tämä tulee olemaan ottelun ratkaisu. Toivotaan, että tänään onnistutaan taas olemaan heti alussa kunnolla hereillä.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ilmeisesti ei SaiPallakaan eilen lähtenyt.

No silti, äärimmäisen mielenkiintoinen peli tulossa. Lahti kehissä ja Karjalainen maalissa. Myös SaiPan peliotteet kiinnostaa kovasti ja käsittämättömän kovalla osumaprosentilla skoutattujen ulkomaanapujen lisäksi on hienoa nähdä Lehtinen kentällä. Kerhoa vastaan ei tosin tarvitse pisteitä tänään tehdä.

Kaksi "pikkuseuraa" jotka suorittaa taas kerran suhteellisen vahvasti. On tämä hienoa aikaa, alkais jo!
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Parempi voitti ja onnittelut Lappeenrantaan. Iso käsi omille kannattajille ja kivat bakkanaalit tuntui olevan.

Ekassa oli kerhon pitänyt tehdä enemmän kuin yhden. Helvetin vaikeeta vain Kerholle toi maalaaminen. SaiPa heräsi hyvin joten piste edes jotenkin tuudittaa. Tai en tiedä. Jatkoajan perseilyyn ja ainaiseen tehottomuuteen ei vain riitä ymmärrystä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kerhon av kaipaa hiukan kohentamista. Kaikki SaiPan maalit perua Kerhon jäähyistä. No ok, Kerhon viimeistelytehokkuus ei myöskään päätä huimannut, jälleen kerran.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Aika tyypillinen Kerho. Pelillisesti taas jopa hallitseva, mutta kun tuo hyökkäyspelaaminen on ihan kivaa, mutta täysin vaaratonta.

Olkoonkin, että hyökkäykseen ainakin se sentteri tarvitaan, niin kyllä tuolla pitäisi jo nyt esim. Turusen, Nenosen, Cornetin, Tuulolan myötä olla jotakin maalintekopotentiaaliakin.

Lindgrenin ja Niemeläisen jatkoaika:

Vittu LOL ROFL LMFAO :D.

Nuorille pakeille siinä nyt vähän sattui asioita.

Hallin huikea tunnelma välittyi myös tv:stä. Kerhon kannattajien meininki varmaan piiskasi kotijoukkueen kannattajiakin mukavasti. Tämmöistä lisää.
 
Viimeksi muokattu:

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Hämmentävää miten tuo Kerhon pelin aloitus pääsee yllättämään aina joka joukkueen. Jopa minä tiesin mitä on tulossa, silti ekan erän aikana pureskelin ne loputkin kynnet mitä oli jäljellä, varpaita myöten. Kova jengi on Kerholla tällä kaudella. Onneksi meillä taas kerran yksi Liigan parhaita veskareita, Tuohimaa kääntänyt tällä kaudella useita pelejä. Sitten pikkuhiljaa ekan erätauon palaverin kautta peliin mukaan ja kiinni voittoon. Hienot kaksi joukkuetta. Toivon Kerhollekin pitkää kautta tänä vuonna, ja tolla tiimillä potentiaalia siihen on.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Toiveissa oli, että tänään ollaan valmiita peliin heti alusta asti ja siinä myös onnistuttiin. Ei ole ollut tällä kaudella mikään ihan selviö, mutta hyvä näin. Voittoon asti se ei kuitenkaan riittänyt, mutta lähtökohtaisesti ollaan tyytyväisiä, että pakotettiin Saipa jatkoajalle. Tärkeitä pisteitä ja samalla yksi pois takana hengittävältä joukkueelta.
 
Viimeksi muokattu:

ruoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panelian Raikas
Voittomaalin hetkellä myös kerholle joukkuerangaistus.. Mitäs siellä on oikein sählätty?
 

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
Ensimmäisen erän jälkeen peli tasoittui SaiPan herättyä pelaamaan ja nähtiin hyvä ja tasainen kiekkomatsi. HPK oli odotetun kova ja Hämeenlinnasta oli tullut kivasti porukkaa. Oli hyvä meininki! Tsemppiä jatkoon, teil on hyvä jengi:)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös