La 27.10.2007 Tappara - JYP

  • 9 665
  • 58

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Kiitos axe:lle linkistä. Noniin ensimmäinen maali menee täysin Tuokkolan piikkiin niinkuin aiemmin mainitsinkin. parille maalille taasen ei mitää jakoa niin loistavasti Tappara tilanteet rakensik. Mutta missä ne gamesaverit? Nuo muut oli sitten aivan otettavissa. Tässä on juuri se hyvä ja huonon molarin ero.
 

Hakkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham
Tuokkola OK, Koskelalle kehuja!

Kiitos axe:lle linkistä. Noniin ensimmäinen maali menee täysin Tuokkolan piikkiin niinkuin aiemmin mainitsinkin.

Siitäkin huolimatta, että taas kerran Tapparan yleisömäärät putoaa (!!!?), niin rohkenen olla ekasta maalista hieman toista mieltä. Videota katsellessa huomaa JYP:in kenttäpuoliskolla olevan Tuokkolan "näkölinjalla" trafiikkia vaikka hurumycket. Toisaalta Koskela saa kuljetella vapaasti ja sitten ilmeisesti ainakin kaikkien JYP:n pelaajien yllätykseksi: laukoo! Onkohan JYP:n papereissa Koskela laitettu "Raipe-kategoriaan", "ei se koskaan lauo, aina ennenkin on syöttänyt"... Tuokkolan sijasta syyttäisin enemmän JYP:n kentallisen toimintaa. Ja toisaalta minusta ainakin Koskelalta upea henkilökohtainen suoritus!! Pitäähän joskus ajatella positiivisestikin... ;)

Ainakin ekassa erässä kiinnitin erityisesti siihen, että Tuokkola torjui paljon eteensä, hieman kuin "pohjoisamerikkalaiseen tyyliin". Eli kaikki hyvin, jos puolustajat siivosivat kiekot pois. Mutta näin kyllä tuossa ainakin siis ekassa erässä Tapparalla hyvää saumaa iskeä. Mutta eipä ne maalit siitä sitten myöhemminkään tulleet. Tuokkola ei pelannut sen huonommin kuin esim. Jarkko Immonenkaan suhteellisesti omassa roolissaan. Mielestäni "NYR-mies" jäi tällä kertaa "KalPa-jämä" Koskelan varjoon! Aika yllätys???
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Konkurssista? Tämä on kyllä minulta mennyt aivan ohi, joten mielelläni kuulisin lisätietoja JYPin tekemästä konkurssista?

Joku oli liian hätäinen, se konkurssi on tulossa vasta kolmen kauden päästä katalysaattorina tämän kauden ylimitoitetut satsaukset.
Tappara oli lauantaina kaikessa parempi eikä edes Tomppa pystynyt "traktoreita" auttamaan, vaikka Uimalakki kaikkensa yritti itkemisellään.
Sa-int-miehet Enska ja Jori pitivät JYPin puolustusta suorastaan pilkkanaan Ollista jaTillusta puhumattakaan. Jälki on juuri noin pahaa silloin kuin papat ja junnut onnistuvat saman ottelun sisällä. Mika Lehto pesi täysin Tuokkolan pojan toisessa päässä ja Rauli näytti taktisen suuruutensa Ristoon nähden. Malkamäestä tulee seuraava puolustuksen liideri Tapparassa. Yleisöä oli ihan mukavasti paikalla, mutta hieman enemmän olisin toivonut ääntä varsinkin vierasjoukkueen kannattajilta.

Kiitos Tappara!
 

Pavetsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP,Pittsburgh Penquins, Liverpool
Eikä mene kauaa, kun Pile tekee samanlaisen taklauksen niin siellä sitä sitten jäässä maataan ja vaaditaan hirttotuomiota Pihlmanille. Hyvin sanottu! On se vaan kumma kun ei osata ottaa taklausta vastaan ja sitten täällä itketään!Tuntui siltä että Tapparan pelaajat tarkoituksella kalastelivat jäähyjä, siellä oli monta Tapparan pelajaa maassa kun jossain elokuvassa.
Tappara oli parempi tässä ottelussa.

EDIT: Ja niin, Pihlman on tusinaukko! :)
 

PL10

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joku oli liian hätäinen, se konkurssi on tulossa vasta kolmen kauden päästä katalysaattorina tämän kauden ylimitoitetut satsaukset.

Onko varmaa tietoa? Vai yhtä "varmaa" tietoa kuin se, että Arsi Piispanen tekee vähintään 15 maalia? Veikkaisin jälkimmäistä.

15 maalia tai yli tykittävät seuraavat pelimannet: Steve Saviano, Janne Ojanen, Jonas Enlund, Sami Venäläinen, Teemu Nurmi, Arsi Piispanen, Timo Koskela, Anssi Salmela, Andrè Benoit sekä yksi joukkueeseen myöhemmin tuleva laituri.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Videota katsellessa huomaa JYP:in kenttäpuoliskolla olevan Tuokkolan "näkölinjalla" trafiikkia vaikka hurumycket.

Ainakin ekassa erässä kiinnitin erityisesti siihen, että Tuokkola torjui paljon eteensä, hieman kuin "pohjoisamerikkalaiseen tyyliin". Eli kaikki hyvin, jos puolustajat siivosivat kiekot pois.

Mielestäni "NYR-mies" jäi tällä kertaa "KalPa-jämä" Koskelan varjoon! Aika yllätys???

Kyllä Tuokkolalla oli siinä ihan hyvä näkökenttä sinne mista veto tuli. Itse en ole Koskelaa ikinä pitänyt minään jämä pelaajana ja Immonen on tosiaan ollu aika yössä.

Toivottavasti Jakke ei joudi minnekkään turhalle maajoukkue komennukselle vaan saa hieman lepoa ja toivottavasti tauon jälkeen pelikin kulkee.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt kun ehti nuo maalit jopa katsella niin olen samaa mieltä selostaja Ritarin kanssa siitä että 1 tai 2 maalista voidaan keskustella mitä tulee Tuokkolaan.
Pekin tekniikassa on hiomista vielä että ruvetaan puhumaan voittavasta ja ns. ykkösmaalivahdista, yleensä se 1-2 helpohkoa tuppaa lurahtamaan.

Mutta se nyt on minunkin tässä enää turha ämpyillä, turpaan tuli taas vieraissa ja Tappara oli parempi, KalPa ei ollut se mittari meille kuten ennalta tiesi, mitä tulee vieraspelaamiseen ja Pekin piti joka tapauksessa saada jossain vaiheessa peli/pelejä alle joten se siitä ja etiäpäin.
 

Hakkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham
Kyllä Tuokkolalla oli siinä ihan hyvä näkökenttä sinne mista veto tuli. Itse en ole Koskelaa ikinä pitänyt minään jämä pelaajana ja Immonen on tosiaan ollu aika yössä.

Itse olen edelleen sillä kannalla, tuollaisia "harmillisia" maaleja menee silloin tällöin kovillekin maalivahdeille. En niin kovasti Tuokkolaa syyllistäisi. Mutta jos paljon pelaa ja joka pelissä menee, niin sitten ottaisin tarkempaan analyysiin.

Tuokkolan näkökentästä on aika paha sanoa ihan tarkkaan olematta miehen itsensä paikalla. Voi olla että hetkittäin näkökenttä on ollut hyväkin, mutta miten juuri ratkaisevalla hetkellä. Koskelan ja Tuokkolan välissä on aika monta kaveria sahaamassa sinne sun tänne ja se saattaapi häiritä. Varsinkin kun sitten Koskela tekee "odottamattoman" ratkaisun. Itsekin muistan karjuneeni puolikovaa (!!), että "lauo" ollen kuitenkin aika varma siitä, ettei Koskela huomaa tilaisuutta. Mutta sieltä se tuli ja minusta ei ollut kyllä Koskelan vika, jos Tuokkola yllätettiin "housut nilkoissa". Mutta kuten sanottua, tuota tapahtuu kovemmissakin peleissä ja kovemmille maalivahdeille. Ihminen kun ei sittenkään ole "kone"! Koskelalta hyvä oivallus ja nätti veto...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös