La 27.10.2007 Tappara - JYP

  • 9 663
  • 58

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
Tusinaukot? Kiitos illan piristys nauruista *hymiö* Pihlmanni vetäisi kuonoonsa jokaista tappara pelaaja, jos sellainen tilanne tulisi.. Hän myös on taidossa,laukausksessa ja luistelussa sellaista tasoa että ei semmoista pelimiestä taida tapparasta löytyä, varsinkaan semmoista pakettia.

Ei ehkä tusinaukko mutta menee kyllä ihan hyvin liigan duunariosastoon joka väläyttelee silloin tällöin.

Annetaan Jyväshyvän nauttia hyvin alkaneesta kaudesta. Konkurssista keskikastiin, kyllä sieltä aina yksi tai kaksi hyvä kautta tulee. 10 vuoden akselilla =)
 

Jarzki

Jäsen
No joo, näitä pelejä jälleen. JYP pelasi hyvin sellaiset 20min, ensimmäisen ja toisen erän ensimmäiset puoliskot, muuten annettiin liikaa tilaa Tapparalle myllyttää. Toki osansa myös kotijoukkueen hyvällä esityksellä.

Mutta voi perkele Tom Tom. Ensinnäkin, JYP pelasi toisessa erässä 5-4 yv:tä ja Pihlman oli hyökkäysalueen päädyssä, niin eikös siihen Tapparan joku äijä tule ja huitaisee Pilen mailan pillun päreiksi, mutta eipä tuosta jäähyä tietenkään tullut. Mutta eniten taklauksista jäi vituttamaan se, kun Dwight Helmistä ajettiin keskialueella laitataklauksella selästä. Taklaaja tottakai selvisi ilman jäähyä, koska Dwaipe ei jäänyt jäähän itkemään tilanteesta. Eikä mene kauaa, kun Pile tekee samanlaisen taklauksen niin siellä sitä sitten jäässä maataan ja vaaditaan hirttotuomiota Pihlmanille. Niin ja tulihan sieltä sitten Koskela poikkarin kanssa rellestämään. Pusuja Tampereelle! Muutenkin jäi mieleen aika ajoin tuo Tapparan pelaajien itkeminen tilanteista, Aalto etenkin. Mutta ei tuo siltikään sitä tosiasiaa poista, että Tappara kuitenkin oli tänään hyvä.

Pisteet Dufvalle kun ärähti Laaksoselle siinä kolmannessa erässä. Olin jo varma, että kohta tulee rangaistus Dufvalle, mutta olisiko mahdollista, että Tom Tom jo tajusi, että ihan aiheestahan tuo valittaa. Viittaan siis tuohon Piiroisen naaman aukeamiseen.

JYPin faneja tosiaan oli mukavasti matkassa ja ääntäkin lähti ihan kiitettävästi. Kiitokset siitä! Lisätään nyt vielä se, että ilman rumpujakin tuolla porukalla olisi ääntä lähtenyt hyvin. Sitä ehdinkin jo pelin aikana manata, että parikin rumpua riittäisi, niin pääsisi huudot ja taputukset paremmin esiin. Nimittäin kyllä tuo rummun pauke kuulosti omiin korviinikin turhan kovalta, tosin muutaman metrin päässä seisoinkin.

EDIT: Ja niin, Pihlman on tusinaukko! :)
 
Viimeksi muokattu:

Iiro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liperin Taimi
JYPin faneja tosiaan oli mukavasti matkassa ja ääntäkin lähti ihan kiitettävästi. Kiitokset siitä!

Minä kiitän myös oikein sydämeni pohjasta D-päädyn joukkiota. Seuraavalla kerrallla, kun JyP HT tulee Tampereelle, niin anon valmiiksi Tapparalta kausikorttipaikkani vaihtoa ilmaiseksi toiselle puolelle hallia.

On hienoa, että kannustetaan ja pidetään Hippoksen tavoista kiinni, mutta älkää herran tähden pilatko enää muiden ihmisten kuuloa sillä saatanallisella rumpujen hakkaamisella! Valitettavasti en omista desibelimittaria, mutta tänään se olisi ollut tarpeen.

Tähän ei tarvitse vastata, että pitäisikö Hakametsässä olla kuin kirkossa, kuten tavallista. Ei tarvitse. Vierasjoukkueen kannattajilla on oikeus ja suorastaan velvollisuus kannattaa intohimoisesti omiaan, mutta jos yleisötilaisuus sisätiloissa vaatii kuppisuojaimet, eikä kyse ole tästä nykypäivän pirunsarvimusiikista, niin silloin on työsuojeluviranomaisilla tms. pikaisen vierailun paikka jäähallille. Pidän kuuloni säilymistä monin verroin tärkeämpänä asiana kuin vaikka tapparalaista menestystä SM-liigassa.
 

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Minä kiitän myös oikein sydämeni pohjasta D-päädyn joukkiota. Seuraavalla kerrallla, kun JyP HT tulee Tampereelle, niin anon valmiiksi Tapparalta kausikorttipaikkani vaihtoa ilmaiseksi toiselle puolelle hallia.
Ilmeisesti olisit saanut vaihtaa paikkaa tässä ottelussa. Juuri ennen ottelun alkua toinen turvallisuuspäälliköistä (tai jokin vastaava) kävi sanomassa luonamme (JYP-fanit) olleelle järjestyksenvalvojalle, että jos tilaa on, saavat rumpujen lähellä olevat vaihtaa paikkaa. En tiedä, oliko samaa kerrottu muille lähellä olleille järjestyksenvalvojille.
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Valitettavasti en omista desibelimittaria, mutta tänään se olisi ollut tarpeen.

Heh, miten mulle tuli tästä mieleen tuo Mäntymaan haastattelu Suur-Jyväskylä-lehdessä, missä mies mainitsi että kyllähän tämä nykyinen kotihalli ja yleisö ovat täysin eri kastissa. Tampereella kuulemma kannustusta kuului ainoastaan kun kotijoukkue johtaa 4-0. Tänäänhän sellaista tilannetta ei ollut joten ilmeisesti desibelien olisi todellakin pitänyt pysyä alhaalla!

Itse pelistä sen verran että Tapparan kaksi perättäistä yv-maalia ratkaisi tänään, ei JYP päässyt radion mukaan kirimään.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En ole tottunut näin puupäisiin kommentteihin Jyväskylästä, mutta kai se pieni menestys ja lisääntyneen rahankäytön uutuudenviehätys saa monen jalat irti maasta.

Mielestäni illan ansioituneimman kommentin heitti nimimerkkki edekingi otteluseurantaketjussa vastineeksi tilanneraportille Pihlmanin Ojaseen kohdistuneesta laitataklauksesta:"Soitin kaverille hakametsään. Pihlmanilta loistava ja puhdas taklaus joka kohdistui Benoitiin. Kun pienet myllyt olivat tilanteen jälkeen kuihtuneet tuli Timo "Ämmä" Koskela lyömään Pihlmania poikittaisella mailalla niskaan Pihlmanin ollessa kahden linjatuomarin syleilyssä. Tätä samaa sanoi myös Radio Jyväskylän selostaja Anssi Ritari. Kummallista vaiko ei? :)"

Joo, ei Tampereelta löydy yhtään vastaavan tasoista pelaajaa kuin 15 pisteen Pihlman...

Ihan ystävyydellä suosittelen kierrosrajoittimien hankintaa, osalla käy kone jo punaisella.
 

nyybi

Jäsen
Heh, miten mulle tuli tästä mieleen tuo Mäntymaan haastattelu Suur-Jyväskylä-lehdessä, missä mies mainitsi että kyllähän tämä nykyinen kotihalli ja yleisö ovat täysin eri kastissa. Tampereella kuulemma kannustusta kuului ainoastaan kun kotijoukkue johtaa 4-0.


Ehkä Havun Tappara-kausilla C3:n kannustus kuului kentälle muttei penkin päähän.

Eipä silti, että Tampereen tunnelma mikään megalomaaninen koskaan olisi. Ja hienoa, että Mäntymaalle löytyi ruutu muualta ja minuutteja on tarjolla. Ei se kiekollinen peli eilenkään vielä kovin kummoiselta vaikuttanut, mutta Ojasen lapaan tullutta nappipassia lukuunottamatta ihan ok peli mieheltä, joka on monta kautta peräkkäin pelannut hajavaihtoja joskus ja jouluna.
 

Ch4InS4w

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #49 Tuomas Pihlman
Ei ehkä tusinaukko mutta menee kyllä ihan hyvin liigan duunariosastoon joka väläyttelee silloin tällöin.
8+7=15.. 6 maalia viimeisimmässä seitsemässä ottelussa. Aika hyvin pelaajalta, joka "väläyttelee silloin tällöin".

Mitkäs Pihlmannin meriitit näissä hommissa ovat?
Lyhyestä kortista löytyy vaikkapa muuan Mel Angelstad. Harvemmin niitä tappeluita on meriiteillä voitettu..

Joo, ei Tampereelta löydy yhtään vastaavan tasoista pelaajaa kuin 15 pisteen Pihlman...
Löytyykö Tapparasta vastaavan tasoista powerforwardia kuin Pihlman? Eipä taida.. ei lähellekään.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Muistui muistin syövereistä nuo rummut, ne ovat varmaankin listalla kolmantena, kun määrittelen ärsyttävimmät asiat katsomossa. Edelle menee vain ne pienet älyttömät pillit mitä esim. R.Madrdin matseissa puhalletaan, joista lähtee helvetillinen ääni ja pahimpana säkkipilli. Sen vieressä kun jäpitti ~2h, niin ei enää koskaan. Nämä tosin siinä mielessä kaukana rumpuja edellä, että rummut muualla kuin sisätiloissa eivät ole kovinkaan ärsyttävät(ellei ihan vieressä ole).
 

edekingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK, Werder Bremen
Mielestäni illan ansioituneimman kommentin heitti nimimerkkki edekingi otteluseurantaketjussa vastineeksi tilanneraportille Pihlmanin Ojaseen kohdistuneesta laitataklauksesta

No kerrohan mikä tuossa nyt mielesi sai noin pahoittumaan? Mitään muuta väärää siinä raportissa ei ollut kuin taklauksen kohde. Vain hetkeä tätä Pihlmanin taklausta ennen joku Tapparan pelaaja taklasi Helmistä selästä aivan samalla lailla sillä erotuksella että Helminen ei jäänyt jäähän makaamaan ja kalastamaan jäähyä. Tuo raportti oli vain minun kuulemani perusteella väsätty sepustus vastineeksi sinun hyvin oranssit lasit päässä kirjoittamallesi tarinalle. Tuohan nyt osoittaa ainoastaan sen miten erilailla ihmiset näkevät pelin kun on tunteita mukana puoleen tai toiseen.

Peliähän tässä ketjussa ei ole sitten ensimmäisen sivun lopun kommentoitu ollenkaan niin veikkaan etten itsekään radion perusteella viitsi raportteja kirjoitella. Tappara oli hyvä ja ansaitsi pisteet. Jyp oli suurimman osan pelistä huono ja Tuokkola epävarma. Onnittelut kuitenkin tapparafaneille, jotka näkevät jokaikisen Jyp-fanin kirjoittaman kommentin jonkinsortin leijumisena tai puusilmäisyytenä. Hyvät naurut tässä on saanut.
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Jyp oli suurimman osan pelistä huono ja Tuokkola epävarma.

Ja sitten puhut tuommoista kuitenkin radion perusteella, eli suomeksi sanottuna puhut vähän ristiin.

Tuokkola saa täysin puhtaat paperit pelistä, yhdestäkään Tapparan maalista ei voi Pekkaa syyttää. Toivottavasti saa jatkaa KalPaa vastaan maalissa ja hakea sitä ensimmäistä vapauttavaa voittoa.
Vaikka Dufva sanoikin toista, JYP pelasi minusta ihan kohtuullisen ensimmäisen erän (Tappara oli todella vahva siinä) ja hyvän toisen erän. Kolmas erä ratkesi niin nopeasti, että se oli sitten höntsäilyä ja Laaksosen tuomioiden ihmettelyä viimeiset 15 minuuttia.
 

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
Lyhyestä kortista löytyy vaikkapa muuan Mel Angelstad. Harvemmin niitä tappeluita on meriiteillä voitettu..

Tuo Pihlmanin fightcard on kuin sääski paskassa. Keskikastin pelaaja jos katsotaan pisteet ja +/- tilasto.

Ja käyppä katsomassa tuo Mel Anglestadin "mylly", keskustellaan sitten lisää.
 
Viimeksi muokattu:

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vain hetkeä tätä Pihlmanin taklausta ennen joku Tapparan pelaaja taklasi Helmistä selästä aivan samalla lailla sillä erotuksella että Helminen ei jäänyt jäähän makaamaan ja kalastamaan jäähyä.

Venäläiselle olisi kuulunut tilanteesta kakkonen. Tuo oli yksi niistä viheltämättä jääneistä laita- tai selkääntaklauksista.

Mielestäni Ojanen kyllä nousi ihan normaalilla tahdilla jäästä sen jälkeen, kun oli lyönyt päänsä kaukalon raunaan. En huomannut kalastelua, mutta ehkä radiosta näki paremmin.

Sitten muutama sana kannustuksesta. JYPiläisten rummut pitävät mukavasti ääntä. Huutoa en kuullut montaa kertaa tai sitten vain omat rummut ja C3:n huudot peittivät sen alleen. Mutta joka tapauksessa kiitokset JYPin faniporukalle. Hallissa todellakin riitti meteliä. Tulin peliin hieman myöhässä ja rumpujen jyske kuului hallin ulkopuolelle, joten ymmärrän, että lähellä istuneiden korvat olivat kovilla.
 

McCracken

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koiraporin Marsut
Heh, miten mulle tuli tästä mieleen tuo Mäntymaan haastattelu Suur-Jyväskylä-lehdessä, missä mies mainitsi että kyllähän tämä nykyinen kotihalli ja yleisö ovat täysin eri kastissa.

Mitä luulet, haukkuisiko Havu JYPin fasiliteetit julkisesti paikallislehdissä, vaikka oikeasti ehkä ajattelisikin niin? Jääkiekkoilijat eivät ehkä aina ole ruudinkeksijöitä, mutta sen verran älyä on kuitenkin, että omaan jalkaan ampumista ei harrasteta.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Mainio ottelu Tapparalta eilen. Kovaa liikettä, hyvää kiekon liikuttelua ja vahvaa hyökkäyspeliä. Tappara tuntuu vain parantavan koko ajan ja kyllähän tuo peli on toimiessaan erittäin hienoa katsella. Tampereella papatetaan nyt koko ajan Ilveksestä ja Marko Anttilasta ym. mutta kirvesrinnat ovat kyllä vähintään yhtä liekeissä tällä hetkellä. Tiistaina luvassa todellinen supermatsi, olisikohan Hakametsä jo täynnä ?

Ottelu on kokonaisuudessaan paremmalla puoliskolla tämän kauden Hakametsän peleistä ja JYP vaikutti myös ihan hyvältä nipulta. Varsinkin Immonen oli omassa kastissaan vaikkei nyt saanutkaan riittävästi apuja Pihlmanilta ja Piiroiselta. Virtanen taisi olla loukkaantunut kun ei miestä näkynyt. Mäntymaa on kasvanut henkisesti n. 2 metriä Jyväskylässä, ja oli täysin eri äijä kuin se huonosti liikkuva surkeita kiekollisia ratkaisuja tehnyt säheltäjä. Laukaus on edelleen Havulla todella vaisu mutta muuten asiallista peliä. Muuten JYP oli aika harmaan oloinen ja kiitos siitä kuuluu Tapparalle. Tuokkolan valintaa en ymmärrä, ei pystynyt pelaamaan voittavalla tasolla.

Tapparasta tuntuivat taas onnistuvan kaikki. Tillu ja Janne olivat tulessa ja varsinkin Ojanen voitti käytännössä kaikki kaksinkamppailunsa. Lehterät olivat energisiä ja Jorin peliä ei voi kuin hämmästellä. Miten kertakaikkiaan pelaaja voi olla noin kylmäpäinen kiekon kanssa ? Aina löytyy syöttöpaikka, vaikka tilanne näyttäisi jo toivottomalta. Puolustuksessa Salmela oli jäätävä ja kruunasi illan viemällä JYPin äijän pahasti kassalle Tapparan kolmannessa maalissa. Puikot, puikot. Aalto oli hyvä, Benoit oli hyvä, Grönvall lopun alivoimassa jäätävä ja nuori Malkamäki suorastaan erinomainen. Eli lyhyesti voisi sanoa että onnistunutta peliä. Lehto oli ajoittain epävarma mutta muuten hyvä peli.

Laaksosen linja oli aika mielenkiintoinen noiden selkäänajojen kanssa. Hän ei tainnut ensimmäistäkään ottaa pois, vaikkei tosin mitään kovin vaarallisia tilanteita nähty. Mutta jos Helmisen tilanteesta haluaa mussuttaa, niin sanon vaan että esim. Saviano ja Salmela kärsivät ihan samalla lailla vääryyttä. Pihlmanin taklaus oli kakkosen arvoinen, ei muuta. Ihmettelen vaan että mikä perkeleen tarve kaikilla on Ojasen kimppuun käydä ? Ärsyttää ettei liigassa ole mitään kunnioitusta kanssapelaajia kohtaan, vaan kaikilla pitäisi olla joku helvetin gooni jotta ämpärin kanssa saman äo:n omaavat pelaajat osaisivat keskittyä olennaiseen. Mutta en siis Pihlmania sen enempää halua moittia, kiekossa saa taklata ja joskus se sattuu. That's it. Hyvä pelaaja Tuomas on ja yksilönä erottuu kyllä selkeästi massasta.

Käytävillä ykköspuheenaihe oli rumpuryhmä joka tuntui raastavan melkein kaikkien hermoja. Hyvän kuuloista menoa oli vaikkei kaverin puhetta kuullutkaan kunnolla. Ja C3 yltyi oikein laulamaan ! Ottelun jälkeen saatiin sitten taas se kiintiö-jyppiläinen joka otti asiakseen tulla hyppimään nenille ja kertomaan että Janne Ojanen pelaa Tapparassa. Mistä helvetistä nämä ihmiset saavat kiksinsä ? Siis ei helvetti sentään, jääkiekon takia...
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Käytävillä ykköspuheenaihe oli rumpuryhmä joka tuntui raastavan melkein kaikkien hermoja. Hyvän kuuloista menoa oli vaikkei kaverin puhetta kuullutkaan kunnolla. Ja C3 yltyi oikein laulamaan ! Ottelun jälkeen saatiin sitten taas se kiintiö-jyppiläinen joka otti asiakseen tulla hyppimään nenille ja kertomaan että Janne Ojanen pelaa Tapparassa. Mistä helvetistä nämä ihmiset saavat kiksinsä ? Siis ei helvetti sentään, jääkiekon takia...

Pelistä en kommentoi mitään koska en sitä nähnyt. Mutta tästä rummuttamisesta sen verran että kun Hippoksella olen matseja katsonut niin eipä siellä vierasjoukkueen kannattajia juuri tällä kaudella ollut. Ja jos on niin ei niiden meuhkaamista aleta moittimaan, päinvastoin on hyvä vaan että meteliä löytyy molempien joukkueiden puolesta. Herätkää siellä Tampereella ja alkakaa sulattamaan se tosiseikka että myös vierasjoukkueen kannattajat saavat/osaavat pitää ääntä.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Mitä luulet, haukkuisiko Havu JYPin fasiliteetit julkisesti paikallislehdissä, vaikka oikeasti ehkä ajattelisikin niin? Jääkiekkoilijat eivät ehkä aina ole ruudinkeksijöitä, mutta sen verran älyä on kuitenkin, että omaan jalkaan ampumista ei harrasteta.

Näinpä, kuinka usein on nähty pelaajan toteavan "kyllä täällä on ihan paskat fanit, toista se oli viime seurassa". Sama koskee kaupunkia, seuraa, jne. Vaikkea siis oikeasti ajattelisi mitä.
 

Ch4InS4w

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #49 Tuomas Pihlman
Tuo Pihlmanin fightcard on kuin sääski paskassa. Keskikastin pelaaja jos katsotaan pisteet ja +/- tilasto.
Joku kysyi Pihlmanin vaatimattomia meriittejä nyrkinheilutuksen saralta, joten kerroin ne. Tosiasiahan nyt on, että Pile pyyhkisi halutessaan jäätä jokaisella Tapparan pelaajalla.
Haluaisin muuten lisätietoja keskikastin pelaajasta. Onko Tappara täynnä keskikastin pelaajia?

Ja käyppä katsomassa tuo Mel Anglestadin "mylly", keskustellaan sitten lisää.
Pihlman sai turpaansa. Onko suurikin häpeä hävitä Angelstadin tasoiselle tappelijalle?
 

Kyylä

Jäsen
Pahintahan oli se, että edes tuosta taklauksesta ei ollut tulossa jäähyä ennen kuin Koskela (!) ryhtyi poliisitoimiin. Sitten saatiin Pihlmankin boksiin salomonin tuomiolla. Toisessa erässä Laaksoselta meni sen lisäksi 3-4 Jypin selkääntaklausta ja yksi Tapparan vastaava läpi sormien. Vanhana kovan pelin ystävänä Tomppa on tainnut omakätisesti alkaa kouluttaa pelaajia, että oltaisiin valmiina myös selkäpuolelta tuleviin törmäyksiin.

Juuri näin. Laaksosen linja oli, että laita- ja selkään taklaukset ovat ihan sopivia. Jos kaveri kaatuu, ihan mistä tahansa syystä, niin vastustajalle jäähy. Sikäli voi sanoa Laaksosen eduksi, että tämä linja piti läpi ottelun.

Muistijälkiä jää luonnollisesti vain käsittämättömistä tuomioista Tapparan näkökulmasta, mutta naristaan nyt kuitenkin, kun tilanteet aitiopaikalta näin: Kiilholman saama kampitusjäähy oli JYP pelaajan kompastuminen maalin edustalla, Grönvallin mailasta kiinni pitäminen oli kyllä sitä, tosin JYPpi oli pitänyt häntä kahvassa edelliset 10 sekuntia, Aallon viime minuutilla saama kampitus oli sellainen, ettei hän edes koskenut kaveriin. Listaan voisi lisätä myös nuo lukuisat selkään ja laitaan taklaukset puolin ja toisin, mutta nehän olivatkin linjan mukaisia.

Salomonin tuomio ei edelleenkään sitten ole 2 min sulle ja 2 min tälle. Salomonin tuomio on vertauskuva oikeudenmukaisesta tuomion jakamisesta, ei nahkapäätöksistä, joita lauantai-iltana näimme.

Pelistä sen verran, että Tappara pelaajien luistimet oli varmaan teroittamatta ja pojat blokkasivat toisiaan ihan urakalla. Paras oli melkein Piispan blokki, josta JYPpi tekikin sitten toisen maalinsa. Grönvall on aivan kädetön mies, vaikka komeasti hoitikin 6-3 tilannetta lopussa. Ekaan maaliin hänet tosin merkittiin syöttäjäksi, vaikka mies oli pari kertaa vaihdon aikana hukannut kiekon. Rumpuryhmä toi meinikiä halliin ja peitti mukavasti JYPin kannattajien huutelun kentälle.
 

PL10

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
. Konkurssista keskikastiin, kyllä sieltä aina yksi tai kaksi hyvä kautta tulee. 10 vuoden akselilla =)

Konkurssista? Tämä on kyllä minulta mennyt aivan ohi, joten mielelläni kuulisin lisätietoja JYPin tekemästä konkurssista?

Kyllähän tuo Mäntymaa ihan asiaa puheli. Eilenkin Tapparan "fanikatsomosta" kuului jotain ääntelehtimistä ensimmäisen kerran tilanteessa 5-2. Myös oranssit peruukit olivat tainneet unohtua kotiin.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eilenkin Tapparan "fanikatsomosta" kuului jotain ääntelehtimistä ensimmäisen kerran tilanteessa 5-2.

JYPiläisten rummutus alkoi hiipua tuossa vaiheessa. Uskoisin näillä asioilla olevan vahva yhteys. Eihän sellaisen metelin keskeltä voikaan kuulla mitään muuta.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Tuokkola saa täysin puhtaat paperit pelistä, yhdestäkään Tapparan maalista ei voi Pekkaa syyttää.

Radiosta kuultuna siniviiva veto ilman maskia pitäs jokaisen maalivahdin suomi-sarjaa myöten torjua. Vai puhuiko Anssi paskaa.

Tuokkola vaan ei yksinkertaisesti ole voittava maalivahti, joka tekee kunnon game savereita kun niitä tarvitaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös