La 26.3.2011 Jokerit - HIFK, 6. puolivälieräottelu

  • 44 573
  • 169

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Tänään on sitten Jokereilla tosi hyvä mahdollisuus mennä Välieriin, mutta naapuri tulee varmasti tekemään kaikkensa ettei pelit loppuisi. Jullit pelaa jotenkin paremmin Areenalla kun niitten omassa hallissa. Joten tänään pitää pelata ehjä peli. Kaiken täytyy toimia. Kuten veskari ja puolustus pelin. Ossi voisi heittää tänään yhden maalin jullien verkkoon, niin kyllä naapurin kannattajia söis tämä tilanne.

Jokereiden täytyy keskittyä vaan omaan tekemiseen, eikä miettiä sitä että voitolla mennään jatkoon, koska sit tulee ongelmia. Nyt täytyy pelata paras peli jotta päästään jatkoon. Ja tämä katkaisu peli on se kaikkein vaikein, kun mielessä pyörii vaikka mitä asioita jatkoon menon suhteen.

Toivotaan hyvää matsia, jossa kumpikaan ei ota taka askelia.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Jokerit, kun keskittyy omaan tekemättömyyteensä, kuten tähän saakka, niin vie voiton illan pelistä. Tässähän on vastakkain taidokkasti peliä estävä Jokerit ja vähän kehnommin peliä tekevä HIFK, joka munii ajoittain sen verran, että Jokerit pääsee iskemään tarvitsemansa maalit voittoon n. 3/5 peleistä, tähän saakka.
 

scholl

Jäsen
Kankaanperä huilaa illan ottelun pelikiellon takia. MTV3.fi

Ei saakeli. Pelin aikana eilen mietin, että Rantala pitäisi noutaa. Joku paskempi pelaaja olisi voitu laittaa antamaan poikkarilla naamaan, mutta Kanki tekee jotain, mikä ei edes kohdistu Rantalaan tai voida luokitella tappeluksi niin mitä järkeä tuossa on.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Huikee sarja ollut tähänkin asti, mutta tänään on luvassa jotain uskomatonta. Mahtava taistelu paikasta auringossa. Areenan kattila tulee kiehumaan ja kansa on juhlatuulella. Kaikki jätetään taas kentälle ja katellaan illalla onko sauna lämmin jossain suunnassa Helsingissä.

Sarja on vielä kesken.

TAISTELE JOKERIT!
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Asetelmista ei sen enempää mutta kylläpä illan peli taas jänskättää. Ei tällaista fiilistä kyllä saa mistään muualta kuin HIFK-Jokerit otteluparista. Mitenhän tota illan matsia edes pystyy silmät auki seuraamaan? Luulis että näillä vuosilla jo alkais pulssi laskea, mutta ei todellakaan kun HIFK on vastassa. Millään ei malttais odottaa ottelun alkua mutta toisaalta ei haluais että koko kauheus tulee edes katsottavaksi. Hengittämättä muutaman tunnin? No lähestulkoon.

Melkoisen kiekkotuntojen sarjan joukkueet meille molemmille tarjoavat! Käytännössä joka matsi on ollut maalin peli (tyhjään maaliin ei nyt lasketa) ja ei varmaankaan tarvitse profeetta olla jos veikataan tänäänkin "tolppa sisään, tolppa ulos" -tyyppistä matsia.

Toivotaan että Erkan spelbok on viritetty äärimmilleen ja tänään saa illalla hymyillä... toivotaan...
 

Rannanjärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tulee väkisin mieleen ettei IFK viime reissulla olisi ottanut kauden ensimmäistä voittoa Ilmalasta jos Erkka olisi ollut penkin takana. Sen verta aseetonta oli eilen IFK:n peli, että kuumotus on melkoinen illan matsista ja pelottaa ettei se kauden toinen voitto tule tänäänkään. Tosin luotto omiin on kuitenkin kova, ristiriitaiset on kelat tällä hetkellä. Kuitenkin, oli Erkka penkin takana viime jaffalan reissulla tai ei, IFK:n esitys oli hieno ja se antaa kyllä uskoa.

Pulkkinen oli eilen saman tien pahan teossa kun pelaamaan pääsi. Kerälän vitja on tänään liekeissä, se on saletti. Lasak on ärsyttävän hyvä veska ja toivottavasti dumarit ei mene enää slovakin hyppyihin. Riksmaniin on luotto. Juuso on tehnyt gamesavereita tässä ottelusarjassa ja ollut koko ajan hereillä vaikka olisi ollut hiljaisiakin hetkiä. Kankaanperä on paha menetys. Todella tärkeä palanen puolustuksesta pois ja itseasiassa korvaamaton. Onneksi Vallin on kehissä, playoff-Arskalla olisi hieno tilaisuus paikata runkosarjan kämmäilyjä. Eikä Hamiltonia vieläkään kokoonpanossa, muutama ärräpää irtosi kun kokoonpanot näin. Itse olisin antanut Wärnin pelata, liekö jotain kremppaa vai rotaatiosta kyse.

Kauden käännekohta illalla, tätä on venattu, alkais jo...
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Näin SM-liiga varmistaa seitsemännen pelin tässä sarjassa.

Kyllähän siellä alustavasti oli Erkan suosikit Rönn ja Favorin, mutta Erkan eilisten kommenttien jälkeen vaihtoivat Levoseen ja Bomaniin;) Mutta hyvä homma, Jokereilla ei tänään tsäänssiä. Levonen 2+1.
 

Partanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
From China with Love

Pyynnöstä julkaisen terveiset Kiinasta. Kirjoittaja ei itse onnistunut kirjautumaan palstalle.

"Luin juuri eilisestä pelistä kaikki mahdolliset peliraportit, ei vittu hyvä etten itkenyt onnesta, ylpeydestä ja jo voitetusta stadin herruudesta :) Terveiset Pekingistä, niin sitä pitää! Vain yksi jengi stadista! Erkka sano loistavasti et minkälaista rikollisjoukkuetta vastaan tässä taistellaan. Olin pudota tuolilta naurusta. Propsit juomapulloepisodista, Erkka you're the man! Joroisten härkä, Ossi ja Janne - vielä kerran pojat! Asennetta ja onnea tän illan peliin.

Ps. Pave, Ville ja koko eteläpääty, tänään semmonen asenne ja meteli areenalle et jullit voi ruveta keskittymään tulevaan pesäpallokauteen. 110% support! -Oosna 84"
 
Viimeksi muokattu:

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tänään sarja poikki ja voidaan keskittyä välieriin. Jos Jokerit menee tästä sarjasta välieriin, pidän sitä suurena ihmeenä. Se on myös kelpo tulos Jokereille tästä kaudesta.

Yksi peli pitää vielä voittaa. Kunnon maalikarkelot päälle, karvataan syvältä jossa meitä auttaa Melart ja Vallin sekä mahdollisesti Järventie. Pulkkinen tänään 2+1 ja Lahti 3+0.

Sitten mä heräsin... Levonen-Boman vie tämän pelin 7. otteluun. Rikollisjengi laittaa kaiken pelin tänään, joten tiukka matsi tulossa. :)
 

basswood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
OK, jollain Hentusella oli surkea runkosarja mutta noin kokeneet pelaajat syttyvät usein keväällä vaikkei talvella peli olisikaan kulkenut.

Jep, ja Hentunenhan taitaa olla ainut pelaaja tässä sarjassa joka on merkkauttanut joka ottelussa pisteitä, eli melko tasaista on suorittaminen ollut!
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kanki ei ole onnistunut Lahden "takiaisena". Oikeastaan ainoa kenellä riittäisi voima+nopeus+tilanneäly siihen olisi Lennu. Toisaalta Lennu on tärkeä pala yv:tä, av:ta, hyökkäystä ja kärkikarvaajan duuneja.

Joku sanoi että Peltonen on pelannut huonosti. Ei ole tehnyt yhtä montaa maalia kuin Lahti, mutta Ville on silti pelannut hyvin. Järventien, Kousan ym lähtiessä seikkailemaan, Peltonen on lähes aina se joka varmistaa puolustuksen ensimmäisenä, vaikka hän olisi hetkeä aikaisemmin ollut hyökkääjänä vastustajan maalilla. Villen luistelumäärä on varmaankin koko otteluparin kovin. Onnistumisia ei ole paria maalia lukuunottamatta tullut, mutta tänään tulee!

Suurimpia pelkoja on maalintekotaito ja puolustuksen kardinaalimunaukset yhdistettynä jokereiden kovaan maalintekotehokkuuteen. Jokerit on ollut tässä ottelusarjassa onnekkaampi ja hyötynyt hieman enemmän tuomaroinnista, mutta salaliittoihin/karmaan/ufoihin en usko joten nämä menevät pitkässä juoksussa tasan eikä näitä voi käyttää selityksenä jos hävitään. Toivottavasti tänään kiekko pomppii HIFK:lle.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Erkan Gestapo vastaan Jalosen Al-Qaida. Siinä asetelmat illan otteluun.

Best scenario: IFK:n pelaajat löytävät itsensä vesilelujen keskeltä ja illan päätteeksi Lennu & Co. pääsevät nussimaan Suskia. Jokerit ottaa ansaitusti pari huurteista ja katseet siirretään välieriin.

Worst scenario: Rikollislauma on lahjonut tuomarikaksikon Hussein-bin Laden ja Jokerit kärsii taas suurta vääryttä. Mikael "U Can't Touch This" Granlund ja Ville "lasinilkka" Peltonen ratkaisevat pelin kolmannen erän lopussa kahden miehen ylivoimalla. Väänänen joutuu ensiksi boksiin Granlundin törmättyä mieheen ja heti seuraavassa vaihdossa Jaska joutuu boksiin, koska hän riistää kiekon Peltoselta, joka pelimiehenä heittäytyy oitis jäihin ja bin Laden passittaa Lahden boksiin. Ratkaisu siirtyy game seveniin, jossa "oma koira" puree ja Ramu heittää limpun kolmesti ohi Lasakin. Heh.

Täytyi repiä jotain tuosta Erkan "rikollislauma"-heitosta. Eilisessä pelissä jalka painoi jo varmasti molemmilla joukkueilla ja IFK:n täytyy laittaa tänään kaikki peliin. IFK:lle olisi erittäin tärkeää olla kuskin paikalla ja saada avausmaali ja sitä myötä johto mahdollisimman alussa, koska Jokereiden avainpelaajilla on ainakin eilisen perusteella selvästi freesimmät jalat alla. Mitä pitemmälle ottelu menee Jokereiden johtaessa peliä tai tasatilanteessa niin sitä paremmissa asemissa Jokerit on. Erkka nauttii tuollaisista tilanteista ja pystyy kontrolloimaan tilannetta paremmin kuin Jalonen.

Jatkoajalle mennään ja siinä playoff-sarjan paras pelaaja Janne Lahti veivaa IFK:n puolustuksen solmuun ja meidän ikioma Pulu sinetöi Jokereille voiton Jaskan esityöstä.

PS. Älkää ottako tuota Ville "lasinilkka" Peltosta niin vakavasti. MG:n sen sijaan... No, jokainen voi varmasti itsekseen miettiä, onko MG:tä saanut ottaa samalla tavalla kuin vaikkapa Lahtea tai Peltosta.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Best scenario: IFK:n pelaajat löytävät itsensä vesilelujen keskeltä ja illan päätteeksi Lennu & Co. pääsevät nussimaan Suskia. Jokerit ottaa ansaitusti pari huurteista ja katseet siirretään välieriin.

Jos sarja tänään katkeaa, niin aloittakaa nyt ihmeessä uusi perinne, ja heitelkää niitä kalsareita(pitkiä, totta kai) sinne jäälle. Se olisi tässä tapauksessa juuri sopiva lopetus Kojon kaudelle. Vaikka eiköhän tässä käy vielä niin, että HIFK vie tämaniltaisen, ja joudutte pukemaan kalsarit päällenne ottelun jälkeen.
 

Filosofem

Jäsen
Illan fiilis on se, että Jokerit taistelee voiton vaikka väkisin. Siitä lähdetään.

Eilisessä matsissa huomasi miten IFK Peltosta myöten väsyi kolmannessa erässä. Tänään energiaa taas riittää avauserään, mutta sen jälkeen punnitaan IFK:oon kunto. Samalla tietenkin punnnitaan myös Jokereiden kunto, jonka uskon olevan paremmalla mallilla kun katsoo kaikkia aiempia otteluita.

Tänään Lahti-Kerälä-Pulkkinen on entistä vaarallisempi, koska Pululla on viimein peli alla, IFK on väsyneempi ja Kankaanperä ei ole roikkumassa Lahdessa. Tämän lisäksi Eavesin ketju on noussut hyvinki vaaralliseksi kolmikoksi, joten kiinnostavaa on nähdä, miten IFK saa nämä ketjut pysäytettyä.

Erkan taktiikka on varma ja toimiva, mutta se sisältää sen riskin, että yhden maalin johto on todella helposti menetettävissä, sillä sen voi menettää vaikka vahingossa epäonnisen pompun myötä. Veikkaan, että tänään IFK:oon laittaessa kaiken mahdollisen peliin (tai no, ei KJ osaa mitata kaikkea potentiaalia jäälle), Jokerit saa enemmän maalipaikkoja kuin aiemmin ja nyt on mahdollisuus rakentaa turvallisempi johtoasema. Saa nähdä, pelaako IFK samalla tavalla kuin aiemmin vai selvästi passiivisemmin. Molemmat vaihtoehdot sopii Jokereille.

EDIT. Mistä tämä IFK = Al-Qaida juttu on lähtenyt? Mä kerron: vuosituhannen alussa kun Peltonen palasi Stadiin Jokereiden riveissä, IFK kannattajat taiteilivat todella hienoja Osama bin Peltonen -plakaatteja oikein kuvien kera.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Näin SM-liiga varmistaa seitsemännen pelin tässä sarjassa.
Ei kai tuomaripeli voi vaikuttaa? Sopiva ja tasapuolinen tuomari Jokereiden pudotuspelisarjoihin olisi tietenkin mielestäsi Jyri Rönn:

Jokerit runkosarjassa ja play-offeissa viimeisen viiden kauden aikana
2005-06 Runkosarjan 11.sija
2006–07 Runkosarjan 2.sija, Play-off 2.sija
2007–08 Runkosarjan 3.sija, Play-off 4.sija
2008–09 Runkosarjan 4.sija, Play-off 7.sija
2009–10 Runkosarjan 10.sija, Play-off 10.sija

Viisi esimerkkiä Jokerien ja Jyri Rönnin teiden kohtaamisista:
1) 2006–07 Rönnin vihellykset loppuu surullisen kuuluisaan Jokerit-HPK 1. välierään (Kaikki muistaa J.Jalosen kommentit, mitä tuli Rönnin housuun, ja moni myös viime minuuttien ja jatkoajan tapahtumatkin)

2) 2007–08 Jokereissa ollaan menestyksen syrjässä kiinni, Rönn sivuosassa:
Puolivälierät: 4-2 Jokereille
Ke 12.03 Jokerit - Pelicans 8-4 [Jyri Rönn päätuomarina]
Pe 14.03 Pelicans - Jokerit 3-1
Su 16.03 Jokerit - Pelicans 3-2 JA [Jyri Rönn päätuomarina]
Ti 18.03 Pelicans - Jokerit 4-5 [Jyri Rönn päätuomarina]
Ke 19.03 Jokerit - Pelicans 4-5 JA
Pe 21.03 Pelicans - Jokerit 4-5 JA
Välierät: 4-3 Bluesille
Ma 24.03 Blues - Jokerit 2-3 JA [Jyri Rönn päätuomarina]
Ke 26.03 Jokerit - Blues 3-4 JA
Pe 28.03 Blues - Jokerit 2-3 JA
Su 30.03 Jokerit - Blues 4-0 [Jyri Rönn päätuomarina]
Ma 31.03 Blues - Jokerit 5-1
Ke 02.04 Jokerit - Blues 1-2 JA
To 03.04 Blues - Jokerit 5-3 [Jyri Rönn päätuomarina]

3) Tämä kevät:
Pe 18.03 HIFK - Jokerit 0-1 [Jyri Rönn päätuomarina]
La 19.03 Jokerit - HIFK 4-2
Ma 21.03 HIFK - Jokerit 2-1
Ke 23.03 Jokerit - HIFK 2-3 JA [Jyri Rönn päätuomarina]
Pe 25.03 HIFK - Jokerit 1-3 [Jyri Rönn päätuomarina]

4) Kaudesta 2005-2006 lähtien muilla kausilla onkin ollut menestyksen suhteen hiljaisempaa tosipeleissä Jokereilla.

5) Usein sanotaan, että maalivahti antoi joukkueelleen mahdollisuuden voittaa. Tällä kaudella Rönn vihelsi myös sopivasti ensimmäisen talviklassikon ja tuntuu hyvin osuvan Jokereille merkityksellisiin peleihin runkosarjassakin.

Ihmettelin samojen tilastojen pohjalta Erkan perimmäistä syytä itkeä jatkuvasti tuomareista? Jari Levosen olen mieltänyt usein HIFK:lle sopivaksi viheltelijäksi ja hänen vihellyskertansa on saatu vähenemään tässä sarjassa, Levosen tapa on muutenkin usein viheltää vain kuolleet ja HIFK:lle kai sopii paremmin nyt, kun rosteri on poissaoloista johtuen työmiesvoittoinen. Tänään siis Jokerit ei saa yhtä oikeudenmukaista kohtelua kuin Rönnin viheltämissä peleissä?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
PokerJoker kirjoitti:
ja illan päätteeksi Lennu & Co. pääsevät nussimaan Suskia.

Pakko myöntää, että tälle putosin. Vaikka muuten ei juurikaan naurata, niin tää vähän piristi, kiitos siis siitä.

Jaahas, kohta mennään. Toivottavasti ei viimeistä kertaa. Vittu, taistele IFK!!!
 

kekkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leijonat, Vapaa Ukraina
Yhyy, Jyri Rönn, yhyy...

Lopeta jo tuo vitun valittaminen ja keskity kesälomailuun. Samaa paskaa spämmäät joka ketjuun, ketään ei kiinnosta.

Toivottavasti sarja ratkeaa (tänään) puhtaalla ja reilulla pelillä. Maalivahdit ovat hyvässä vireessä, joten vähämaalinen peli taitaa olla luvassa.
 

Kurppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Hartford Whalers
Eilisessä matsissa huomasi miten IFK Peltosta myöten väsyi kolmannessa erässä. Tänään energiaa taas riittää avauserään, mutta sen jälkeen punnitaan IFK:oon kunto.

Vastaavasti kahdessa edellisessä pelissä jokerit oli aivan puhki matsien lopussa, mikä omalta osaltaan oli vaikuttamassa vikan minuutin maalien syntymiseen. IFK on pelannut laajemmalla kierrolla, neljä kenttää tasaisemmin.

Väsyn taakse ei kukaan voi piiloutua, se on ihan sama kaikille.
 

jiimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK
Lopeta jo tuo vitun valittaminen ja keskity kesälomailuun. Samaa paskaa spämmäät joka ketjuun, ketään ei kiinnosta.

Pakko laittaa uudestaan ja uudestaan eri ketjuihin, kun kukaan ei tunnu tarttuvan vaivalla koottuun "tilastoon". Sama Rönn-Jokerit-itku on copy-pastettu ainakin kahteen ketjuun tänään ja ainakin yhteen ketjuun jokunen kuukausi sitten. Luultavasti ajassa taaksepäin mentäessä (lähemmäksi Leinon keskisormi -episodia) löytyy lisääkin viestejä samasta aiheesta..
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pakko laittaa uudestaan ja uudestaan eri ketjuihin, kun kukaan ei tunnu tarttuvan vaivalla koottuun "tilastoon". Sama Rönn-Jokerit-itku on copy-pastettu ainakin kahteen ketjuun tänään ja ainakin yhteen ketjuun jokunen kuukausi sitten. Luultavasti ajassa taaksepäin mentäessä (lähemmäksi Leinon keskisormi -episodia) löytyy lisääkin viestejä samasta aiheesta..
Juuri näin, käytin samaa tilastoa argumenttina "Erkan uusi tuleminen" -ketjussa, koska Westerlund on koko ajan valittanut tuomareista ja halusin erilaisen näkökulman asiaan. Nyt täällä nimimerkki Gags väitti päivän tuomarikaksikon merkitsevän varmaa voittoa HIFK:lle, joten ihmettelin kritiikin lähdettä, koska mielestäni siihen ei ole tarvetta tietyistä syistä joita yritin viestilläni avata. Tänään siis Levonen-Boman tuomitsee, saas nähdä, taidanpa vaivautua TV:n ääreen ja kiinnittää huomiota tuomaripeliin erityisesti. Jos sarja ei katkea, on mielenkiintoista nähdä, kuka tuomitsee gamesevenin.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Erittäin hyvä kysymys. Mielestäni jopa niin hyvä, että kannattaisi avata vaikka ihan oma ketju ko. tuomarista. HPK-osiossa saisi varmaan ansaitsemansa vastakai'un.
Vastasin jo siihen, miksi asiasta kirjoitin, osittain tuossa edellisessä viestissäni. Olet itse sitä mieltä todellakin, että päivän tuomarikaksikko ratkaisee ottelun lopputuloksen HIFK:n hyväksi?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kaikki muistaa J.Jalosen kommentit, mitä tuli Rönnin housuun, ja moni myös viime minuuttien ja jatkoajan tapahtumatkin

OT: Vaikea sanoa miten tähän otteluun liittyy, mutta tuossa ottelussa Jokerit pelasi selvästi enemmän alivoimaa kuin HPK ja HPK:lla siten useita paikkoja ratkaista ottelu ylivoimalla. Se että HPK sai yllättäen myös jäähyjä, oli Lintumäen mafiaa silloin edustaneelle JJaloselle liikaa. Sillä että HPK on aina pudonnut Jokereille ei tietenkään ole HPK:n tappioiden kanssa mitään tekemistä. Väärin tuomaroitu, selvä se. /OT

Mutta asiaan. Itse en valitettavasti usko että tänään Jokerit voittaa. Eilen uskoin kuten kirjoitin ja pidin sitä lähes yhtä varmana kuin HIFK:n voittoa kahdesa aiemmassa pelissä. Tuttujen NHL-tilastojen mukaan Jokerit olisi keskimäärin 58 prosentin suosikki, mutta tässä ottelussa ollaan aivan tasabuukissa. Sarjan katkaiseminen ei ole koskaan helppoa ja sitä se ei ole tänäänkään. Varsinkaan kun vastassa on Peltosen johtama HIFK, jonka jotenkin pelkään pystyvän kaivamaan yhden ottelun ajaksi sen voiman jolla Jokerien voitto vielä estetään. Maanantaina jatketaan, näin uskon. Ja sen ottelun kuittaa sitten Westerlundin Jokerit, jonka viisikkopuolustus toimii vielä paremmin pienessä kaukalossa kuin leveämmässä Areenassa. Tai oikeastaan Nenän hyökkäys on vielä enemmän kuutamolla kotiyleisön vaativan katseen edessä kapeassa kuin leveässä askissa Westerlundin kilpikonnan kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös