La 26.2.2011 Lukko - KalPa

  • 7 147
  • 36

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Tänään olisi sitten KalPalla tärkeä matsi klo. 16:00 raumalla Lukkoa vastaan. Mielenkiintoinen ottelu tulossa, kun kumpikin osapuoli taistelee samoista sijoituksista. Kummallakin joukkueella on tappio alla ja kova on halu varmastikin päästä takaisin voittojen tielle. Etenkin KalPan suoritustaso on viime aikoina vakiintunut eikä mitään pelillisiä notkahduksia ole tullut. Kermanin paluun jälkeen on kulkenut todella hyvin lukuunottamatta viime ottelua hallitsevaa suomen mestaria vastaan... Aivain asia varmastikin on, miten Lukko pystyy vastaamaan KalPan liikkuvaan pelitapaan. Jäähyjen vai kurinalaisen pelaamisen muodossa? No, se nähdään sitten myöhemmin, mutta varmastikin viihtyisä ottelu on tulossa. Kokoonpanoista varmaankin tulee tietoa myöhemmin iltapäivältä. Ottelu tulee suoraan televisiosta URHO-tv:ltä.
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Etenkin KalPan suoritustaso on viime aikoina vakiintunut eikä mitään pelillisiä notkahduksia ole tullut. Kermanin paluun jälkeen on kulkenut todella hyvin lukuunottamatta viime ottelua hallitsevaa suomen mestaria vastaan...

Kokoonpanoista varmaankin tulee tietoa myöhemmin iltapäivältä.

Pelillisesti KalPa oli TPS-ottelussakin hyvin mukana,ongelmat olivat lähinnä mentaalipuolella. Jotenkin vaikutti, että joukkue lähti pelaamaan "helppoa" ottelua ja tulos oli sitten se mikä oli. Se mitä illan otteluun kaipaa KalPalta on laukaukset. TPS-ottelun kahden miehen ylivoima oli varsinkin surullista katsottavaa kun laukauksia tuli kokonaista yksi.
Eli suoraviivaisuutta kiitos.

Kokoonpanoja ennakoi Savon Sanomat ja sen mukaan Laurila palaa kaukaloon ja Ölveckyn ja Laakkosen pelaaminen ratkeaa aamujäiden jälkeen.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Pelillisesti KalPa oli TPS-ottelussakin hyvin mukana,ongelmat olivat lähinnä mentaalipuolella.

En mä sitä tarkoittanut, että se ottelu olisi ollut pelillinen notkahdus, vaan KalPalla on muuten mennyt hyvin laskematta sitä ottelua. Etenkin syksyllä oli vielä näitä pelikirja-ongelmia, mutta nyt niitä ei ole enää. Vähän se TPS-ottelu meni kulmissa pyörimiseksi eikä päästy sieltä maalipaikoille. Nyt tietenkin olisi hyvä ne hyökkäykset päättää maaleihin...
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Lauri Tukonen on palaamassa kentille. Mutta Nolan Pratt ei. Tukosen tulon myötä Nurmi siirtyy kakkoseen Mäkkärin ja Morrin kanssa. Janne Keränen luistelee nelosen laidalla. Maalissa Noronen jatkaa.

Lukon nelonen on pelannut kohtuu hyvin viime aikoina, mutta nyt sinne tulee ainakin nopeutta ja luisteluvoimaa lisää.

Asetelmat illan peliin tiedetään, mutta tiukkaa on muillakin, jotka pinnistelevät kuuden sakkiin. Lukon voitto tänään olisi iso helpotus, tappio tietänee sitä, että haaveet neljännestä paikasta runkosarjassa voidaan haudata. Mutta riippuu tosin, miten muissa peleissä käy.

Hienoa. Ainahan me ollaan toivottu tasaista runkosarjaa, jotta mielenkiinto säilyy loppuun asti. Jännittävää kiekkoiltapäivää.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko tänään:

Petruzalek-Lindgren-Tukonen
Aalto-Honkaheimo

Nurmi-McLean-Morrison
Tikkanen-Pettinen

Aaltonen-Kauvosaari-Kivimäki
Rantanen-Kuukka

Tuomainen-Jasu-Keränen

Maalissa Noronen, varalla Raanta

Tukonen tekee siis paluun, Nurmi ottaa Keräsen paikan ja Keränen puolestaan Palolan paikan. Mielenkiintoisia fiilauksia on Rale tehnyt. Toivottavasti Tukonen nyt sitten kestää.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mielenkiintoinen matsi myös sikäli että joukkueet voivat hyvinkin kohdata myös puolivälierissä. Ratkeaako tässä sitten kotietu noihin vääntöihin? Ölveckyä kyllä erityisesti tarvittaisiin rosteriin ja tietty myös Laakkosta, toivon mukaan molemmat mukana pelissä. Hyvässä vireessähän KalPa on ollut vaikka tuo tappio tulikin, joten voittoa tai ainakin hyvää vääntöä odotellaan.

KalPalla 9 viime ottelusta kaksi tappiota: Pelicansia ja TPS:ää vastaan...
 

Graves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mielenkiintoiset ketjut Lukolla, hienoa varsinkin Tukosen paluu. Maaleja sopii odottaa kahdelta ekalta ketjulta.. Ja jos ei tuo nelosketju saa hommattua vastustajille jäähyjä, niin on kumma.

Vaikka Keräsen paikka ei ole nelosessa, niin kyllä näyttää hyvin mielenkiintoiselta jarruketjulta. Kaksi kovavauhtista laituria älykkäästi pelaavan kahden suunnan sentterin rinnalla. Toivottavasti toimii.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
KalPa tänään:

Kerman - Miettinen - Kiiskinen
Lehtivuori - Masuhr

Pesonen - Laakso - Pakarinen
Lannon - Laurila

Salo - Riekkinen - Salminen
Kukkonen - Hirvonen

Jokinen - Rissanen - Hyvärinen

Ahonen
Ahlqvist

Elikkäs Laakkonen ja "Ovechkin" poissa kokoonpanosta... Kukkonenkin pääsee taas pelaamaan.
 

ZzyzxRoad

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, St. Louis Blues, Liverpool.
Elikkäs Laakkonen ja "Ovechkin" poissa kokoonpanosta... Kukkonenkin pääsee taas pelaamaan.

Varmaankin Hirvosta tarkoitat. Enivei.. Hemmetin vaikeasti ennakoitavissa oleva matsi kyseessä. Aiemmat kohtaamiset joukkueiden välillä olleet hämmästyttävän suuri maalisia, mutta nyt en suostu uskomaan että tämä jatkuisi. Molemmissa veskoissa kohtalaisen hyvässä vireessä olevat kassarit ja runkosarjan loppusuoraa juostessa aletaan siirtyä jo ns. playoff moodiin, joka tarkoittanee puolustuksen tilkitsemistä mahdollisimman tarkkaan. Joukkue joka ottaa pelistä 3 pistettä (jos ottaa kumpikaan) löytää itsensä sarjataulukon sijalta 4, joka oikeuttaa kotietuun kevään ratkaisu peleissä. Panosta riittää ja toivottavasti se näkyy pelissä positiivisena elementtinä, eikä nähdä turhaa hermoilua ja räpeltämistä. Alkas jo.
 

Susilogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Philadelphia Flyers, sympatiat Kärpille.
Onnittelut Lukolle kolmesta pongosta! Ei edes kiinnosta katsoa koko matsia kun joku Riekkinen 3.senana. Olvi ja Laku siis loukkaantuneet.

Pelistä tulossa sellainen että Lukko käyttää maalipaikkansa - KalPa pörrää kulmissa ja ei saa mitään aikaan.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Panosta riittää iltapäivän peliin kyllä reilusti. Toivotaan, että HIFK pelistä ollaan opittu se, että kärkijoukkueet menevät lujaa ja rankaisevat armotta paikoista. KalPan liukas pelityyli on erittäin paha kenelle tahansa, mutta onneksi Lukolla hyvän päivän tulle kulkee myös. Kun vastassa on noin hyvin peliä tekevä porukka, niin uskon matsista tulevan erittäin viihdyttävä.

Ensimmäisessä erässä pitää kotijoukkueen olla hereillä ja hyvän liikkeen lisäksi pelata fyysisesti. Adam "maailman mukavin heppu" Masuhr ja Lehtivuori on pidettävä kiireisenä omassa päässä. Ihan helvetin tiukkoja niittejä ja painetta sinne, niin pelin teko vaikeutuu kummasti. Olisipa vielä joku Pullolan tyylinen pelaaja Lukossa...

Eräs asia tässä vituttaa. Noin kymmenkunta vierasta on tulossa kolmen jälkeen kylään ja yksikään niistä ei ymmärrä jääkiekosta yhtään mitään. Peli alkaa neljältä ja näytetään TV:stä. Kyllä menee niin hukkaan tuo lähetys minun osaltani. Siinä sitä pipari suussa istutaan kaffepöydässä ja keskustellaan jostain perkeleen pesäpallosta! Mitäs sitä oikein keksisi?
 

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tänään paluun Raumalle tekee Adam Masuhr, kaukaloiden herrasmies, joka ei tekisi pahaa edes kärpäsellekään.
Sellainen kutina on että Masuhr maksaa tänään ainakin jossain määrin hintaa edellisestä vierailustaan. Onko se sitten erityispommit Masuhriin, vai jotain muuta, sen näemme pian.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jännä nähdä oliko Lukon torstainen Helsingin tappio pelkkä työtapaturma hyvin menneiden pelien jälkeen? Sama koskee tietysti KalPaa jolla oli alla kuusi tai seitsemän peräkkäistä voittoa ennen torstain Turun peliä. Jompikumpi ottaa siis tänään toisen kerran peräkkäin päähänsä.

Tärkeä peli kaikin puolin. Lauri Tukosen paluu on kiva asia, kunpa Pratt olisi pystynyt tekemään myös saman. Saas nähdä pitääkö tänäänkin kutinsa se että avausmaalin tekijä voittaa myös pelin?
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Tänään paluun Raumalle tekee Adam Masuhr, tuo pelaaja joka ainoana jääkiekon historiassa on aiheuttanut toisen pelaajan loukkaantumisen. Toivottavasti raumalaiset tappavat tuon vittumaisen ruotsalaisen.

Pelistä tullee tiukka ja molemmat esittävät varovaista peliä, joten jatkoille mennään ja voittaja on se parempi.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Toivottavasti raumalaiset tappavat tuon vittumaisen ruotsalaisen.
We can only hope.

Noniin, se olisi sitten aika palata pienen työtapaturman jälkeen takaisin raiteille. Toivottavasti Tukonen pelaa heti ekasta pelistä lähtien mallikkaasti, Laten onnistuminen olisi pleijareitakin ajatellen erittäin tärkeää. Toinen todella mielenkiintoinen juttu on tuo äärimmäisen kova nelonen, Keräsen siirron jälkeen vauhtia ei ainakaan pitäisi puuttua.
 

alanurkka.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllähän tuo kokoonpano heikkenee iha yllin kyllin kun sieltä puuttuu Ölvi, Laku, Kauppine ja Junnila. Silti aina voidaan taistella, eikä nyt ihan surkein mahdollinen kokoonpano ole kentällä - vaikka normaalia aika lailla heikompi. Tärkeä ottelu, johon pitää lähteä taistelemaan. Puolustus- ja maalivahtipeli kun pysyy skarppina ja joku, vaikka Kerman, iskisi tarvittavat maalit niin jotain voisi odottaakin. Silti, hyvä peli täytyy pelata, jotta pisteitä saataisi kotiinviemisiksi. Sillä Lukko tulee varmasti kovalla sykkeellä peliin, sillä jokatoinenvoitto-rytmillä joukkue on pelannut ja sillähän on tappio alla - eli voitto olisi nyt luvassa. Toivottavasti KalPa kuitenkin pystyy taistelemaan pisteitä tästä elintärkeästä ottelusta. Toivotaan hyvää ja viihdyttävää matsia!
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
alanurkka kirjoitti:
Sillä Lukko tulee varmasti kovalla sykkeellä peliin, sillä jokatoinenvoitto-rytmillä joukkue on pelannut ja sillähän on tappio alla - eli voitto olisi nyt luvassa.

Ei nyt ihan noin, enää. 9 viimeistä ottelua suorat tappiot vain TPS ja IFK otteluista. Ennen IFK ottelua 3 ottelun voittoputki ja pisteitäkin 9 viimeisestä 19. Kettupaitaisten luistelu on ollut viime viikot irtonaista ja kevyenoloista. Pointtisi ymmärsin, sillä Lukon kausi on ollut yhtä vuoristorataa. Kotiedusta kuitenkin vielä taistellaan kuten tekin. Tänään luotan kotivoittoon kuin vuoreen.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Masuhrin taklauksesta on kulunut iäisyys ja silti siitä vaaditaan vielä kostoa... No, kiinnostuksensa kullakin.

Tappio TPS:lle ei yllättänyt minua, mutta se tarkoittaa, ettei tänään voi hävitä. Nelossija on ehdoton vaatimus runkosarjasta. Lukkoa vastaan ollaan tällä ja viime kaudella yleensä joko oltu erittäin pahoissa vaikeuksissa ja saatu turpaan niin että tuntuu tai voitettu useammalla maalilla. Viime kaudella ainoa voitto Lukosta taisi tulla jatkoajalla Laakson Tapsan lämärillä. Uskon että historia toistaa tänään itseään ja näemme paljon maaleja, mutta uskon myös, että KalPan näyttää taas meille uskollisille faneille, miksi se on hyvä joukkue.

Laakkosen ja Olvin poissaolot antavat taas muutamalle muulle pelaajalle mahdollisuuden näyttää. Riekkisen ja Rissasen johtamille ketjuille toivoisi onnistumisia myös maalien muodossa, tekevät kuitenkin jatkuvasti oikeita asioita joukkueen eteen. Ketjut näyttävät muutenkin yllättävän hyviltä. Jotenkin havahduin äsken, että hei, meillähän on aika kova joukkue vaikka pelaajia puuttuu. Pakarinen on taas pyörähtänyt Peksin lotossa nelosesta kakkoseen. Sopii minulle.

Kohtahan tässä peli alkaa. Toivottavasti edessä on hyvä kiekkoilta ja oikea joukkue voittaa.
 

alanurkka.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllä alkoi peli niin mahtavan hyvin, mutta toisessa erässä palattiin maanpinnalle. Tappioputkeen jouduttiin, ja tiistaina JYP vastassa; paljon, TOOOSI, paljon parannettavaa jää siihen peliin. Avauserästä ensimmäiset 5 minuuttia hyvää peliä, myös 10-20min oli hyvää KalPan peliä. Toisesa erässä Lukko karkasi ja KalPa jäi jalkoihin. Ihan harmittaa tuollainen päätös. Ja lopulta 5-2 turpaan. Ja kyllä ihan oikea tänään voitti, onnea Raumalle!

Plussia pelissä:
+ KalPalta hyvä peliin tuleminen. KalPan pari nopeaa maalia näytti hyvälle, mutta sitten...
+ Petruzalek. Pelotti aina kun mies tuli kentälle. Eikä tehot valehtele 2+0.
+ Tuomarit. Ihan hyvää työskentelyä tänään, en valita.

Miinukset:
- Ahonen. Haparointia otteissa ja voi ottaa pari maalia nimiinsä. Parannettavaa jäi, mutta aina ei voi pelata unelmapeliä. Eikä joukkueen peli toisessa ja kolmannessa erässä yhtään auttanut Ahosta.
- Pakarinen. Surkeaa, välillä hyvää liikettä ja ihan jees, mutta todella turhia ja tyhmiä jäähyjä.
- Lehtivuori. Miinustilastot ei valehtele: -4 todella surkeaa.
- Masuhr. KalPan surkein tänään. Ei minkäänlaista ideaa?

Mahdollisuuksia oli, mutta ne sössittiin ihan itse. Kyllä pitää vielä skarpata, jotta säilytään top6-sakissa. Avauserän kova vauhti väsytti ja sitten ei jaksettu enää. Lähdetään tiistaina taistelemaan!
 
Viimeksi muokattu:

-backley-

Jäsen
Suosikkijoukkue
L U K K O
Ennakointeja en viitsi edes lukea kun siellä jotain vanhoja kait päristellään. Taisto on tauonnut ja huomio raumalaiset: parempi voitti.

Eka erä oli parasta peliä mitä keneltäkään olen vuoden vaihteen jälkeen nähnyt. Ja tämä siis kuopiolaisilta. Ehkä hiukan helposti kaks maalia mutta silti jäätävää peliä Kalpalta. Onneks Kauvo teki kavennuksen edes hieman hillitsemään kuopilaishulinoita.

Toisesta erästä alkaen Kalpa unohti ekan erän pelimerkit johonkin Äijänsuon uumeniin. Sen jälkeen Lukko vei peliä toisen erän loppu vitosta lukuunottamatta.

Helkkarin hieno homma ettei tuohon vastustajan alkuun kaatunut homma vaan peli tuotiin tasoihin ja marssittiin ansaittuun voittoon. Samansorttista oli Helsingissäkin ilmassa mutta ehkä se Mäkisen hukattu läpiajo ratkaisi silloin tosissaan pirun paljon. Nyt ei mikään estänyt Lukon menoa.

+++ Kolmosen peli. Aaltonen ja Kivimäki hakeneet paikkaansa rosterista kauan. Jokohan nyt löytyisi se paikka ja alkais peli sujua? Hyvää painetta Kalpan päätyyn tänään.

++ Petruzalekin tehot ja peliaika. Luulis nyt saakeli sen sopimuksen syntyvän.

+ Yleisömäärä.

Ja pieni hajatelma tulevalle: sama uusiks samassa paikassa 18.3.?

Kiitos Lukko!
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Se on helvetin hyvä jossitella näin jälkeenpäin, mutta olisiko tänään ollut vaikka Ahlqvistin vuoro kokeilla seisoa tolppien välissä? Kakkos A.A. kuitenkin Ruotsin reissulla osoitti ihan pelimiehen merkkejä, ja KalPa nutussa pelannut ties milloin!! Ahonen on hyvä, mutta ei todellakaan mikään "teemulassila", joka jaksaa illasta toiseen esittää huippuotteita. Ahosella oli havaittavissa lieviä väsymyksen merkkejä. Tullaan oikeasti olemaan kusessa, jos Ahlqvist joutuu hyppäämään jossain tärkeässä paikassa kehiin, kun miehellä ei ole pelejä varmaan ainakaan kuukauteen.

KalPa tuli lennokkaasti ja hyvällä jalalla peliin, joka ilmeisesti kilahti nuppiin. Toki parempi voitti tänään. Ei voi mitn...
 

alanurkka.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Se on helvetin hyvä jossitella näin jälkeenpäin, mutta olisiko tänään ollut vaikka Ahlqvistin vuoro kokeilla seisoa tolppien välissä? Kakkos A.A. kuitenkin Ruotsin reissulla osoitti ihan pelimiehen merkkejä, ja KalPa nutussa pelannut ties milloin!! Ahonen on hyvä, mutta ei todellakaan mikään "teemulassila", joka jaksaa illasta toiseen esittää huippuotteita. Ahosella oli havaittavissa lieviä väsymyksen merkkejä. Tullaan oikeasti olemaan kusessa, jos Ahlqvist joutuu hyppäämään jossain tärkeässä paikassa kehiin, kun miehellä ei ole pelejä varmaan ainakaan kuukauteen.

Samaa mieltä, mutta aina voi jossitella. JYPiä vastaan voisi kokeilla jo Aakea maalissa. Ahonen on viime peleissä ollut hyvä ja joskus jopa erinomainen, mutta tänään ja ehkä jo TPS-pelissä näkyi pientä väsymystä.(?) Ahoseen on kuitenkin luotettava, eikä tänään häneen kaaduttu. Silti AA2:sta voisi taas pistää joskus tolppien väliin.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
+ Tuomarit. Ihan hyvää työskentelyä tänään, en valita.

Miinukset:
- Ahonen. Haparointia otteissa ja voi ottaa pari maalia nimiinsä. Parannettavaa jäi, mutta aina ei voi pelata unelmapeliä. Eikä joukkueen peli toisessa ja kolmannessa erässä yhtään auttanut Ahosta.
- Pakarinen. Surkeaa, välillä hyvää liikettä ja ihan jees, mutta todella turhia ja tyhmiä jäähyjä.
- Masuhr. KalPan surkein tänään. Ei minkäänlaista ideaa?

Mahdollisuuksia oli, mutta ne sössittiin ihan itse. Kyllä pitää vielä skarpata, jotta säilytään top6-sakissa. Avauserän kova vauhti väsytti ja sitten ei jaksettu enää. Lähdetään tiistaina taistelemaan!

Tuomareista en ole ihan samaa mieltä. Pääosin vihelsivät ihan hyvin ja KalPa otti idioottimaisia jäähyjä, mutta kyllä se pilli meni sitten kolmannessa erässä vähän taskuun.

Ahosen piikkiin neljästä ensimmäisestä meni ainoastaan se kolmas. Muista maaleista saa ottaa vastuuta ainakin Masuhr, Laurila, Lehtivuori, Laakso...

Pakariseen olen pettynyt. Kakkosketjun paikasta ei kiitetä höntyilemällä päättömästi. Masuhr paransi otteitaan pelin edetessä, mutta huonoin oli kyllä tänään Lehtivuori. Jäi jatkuvasti jalkoihin omassa päässä.

Ensimmäisessä erässä kaikki toimi kuin unelma. Unelmilla on tapana romahtaa ja niin kävi tässäkin pelissä. Tämä on nyt toinen peräkkäinen tappio ja toivottavasti myös tämän tappioputken viimeinen. Muuten tässä käy taas perinteiset.

Täytyy vielä lisätä, että Lukkoakaan en haluaisi pudotuspeleissä kohdata. Ottelut ovat toki viihdyttäviä, mutta niiden tempo kääntyy aina jossain vaiheessa KalPaa vastaan. Niihin pudotuspeleihinkin olisi sitäpaitsi ensin päästävä...

Tästä pelistä ei auta muuta kuin ottaa opiksi ja miettiä, mikä toisella erätauolla oikein meni vikaan. Hyvä puoli pelissä oli se, että ensimmäisen erän kaltaisesta esityksestä monet muut joukkueet voivat vain unelmoida. Tuollaista kun saataisiin se kuusikymmentä minuuttia niin sillä kaatuisi vaikka... vaikka sitten se JYP.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Kevättä odotellessa.. nyt näyttää siltä että vaikka oltais pari maalia takeissakin niin voiton himo senkun kasvaa, kuten tänään ja torstain hifki pelissä..
Ekan viisminuuttisen jälkeen en enää ihmetellyt miksi kalpalla oli se 7 vai 8 ottelun voittoputki, mutta puolet pienemmällä työmäärällä 3-4 maalipaikkaa saatiin mekin ekassa erässä ja onneks edes se yks saatiin.
Toisessa erässä taas lukko näytti mihin parhaimmillaan pystyy. Lukuisia maalipaikkoja ja punakonemaista pyöritystä.
Mäkki ja Mo tuhlasivat tänään molemmat useita maalipaikkoja, ei nyt ihan tuhannen taalan mutta sadan taalan ainakin. 4-2 ja 5-2 maalit olikin sitte vähän lahjoja kalpan puolustukselta mutta onneksi ne käytettiin kovalla prosentilla(paitsi maalintekijä jumalan armosta Rantanen)
5-2 tilanteessa jäin vähän kusi sukassa odottamaan Masuhrin vastausta Petruzalekiin mutta se onneksi jäi tänään näkemättä...
Ja Perttu senkun nakuttaa pisteitä, joko tänään se Peltonen ymmärtäisi antaa periksi kun tuulimyllyjä vastaan on mahdoton voittaa!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös