La 26.11.2022 Kärpät - HIFK

  • 1 031
  • 7

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Uusi päivä, uudet kujeet. Sinänsä hienoista asemista lähdetään illan peliin, koska varmasti kumpikaan ei ole tyytyväinen eiliseen Nordiksen esitykseen. Veikkaan kyllä tasaista peliä myös tänään. Raksila taitaa olla tänään sold-out joten tunnelmaa luulisi olevan.
 

PronssiRanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & KOOVEE
Kirjoitin eiliseen ketjuun, että hieman kärjistäen nämä tupla-pelit määrittelevät Kärppien ja IFK:n suunnan. Voisiko tässä käydä sillain hauskasti, että pisteet menee viikonlopulta jakoon 3-3.
Suurennuslasin alle tämä peli tänään kun Ilves ei pelaa.
 
Viimeksi muokattu:

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Voisiko tässä käydä sillain hauskasta, että pisteet menee viikonlopulta jakoon 3-3.
Mollempia valmentaa kokeneet kehäketut ja molemmilla on paljon menestyneitä pelaajia mukana.
Molemmat joukkueet pelaavat näissä keskinäisissä väännöissä jo kuin pudotuspelejä.
Nämä ovat tasaisia jännitysnäytelmiä jotka ratkennee maalin parin erolla, kuten eilen...
 

PronssiRanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & KOOVEE
Kirjoitin eiliseen ketjuun, että hieman kärjistäen nämä tupla-pelit määrittelevät Kärppien ja IFK:n suunnan. Voisiko tässä käydä sillain hauskasta, että pisteet menee viikonlopulta jakoon 3-3.
Suurennuslasin alle tämä peli tänään kun Ilves ei pelaa.
No niinhän siinä sitten kävi.
 

zone55

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Katsoin ensimmäiset 10min tämän kauden Liigaa. Oliko tänään pilli taskussa vai onko aina näin? Monta jäähyä jäi viheltämättä omasta mielestäni. Huipennuksena Marko Anttilaan kohdistunut kiekottoman miehen estäminen aloituksen jälkeen ja sitä seurannut maali, joka ratkaisi pelin. Ei voi käsitää, jos tämä on Liigan normaali. Kuitenkin taitotaso on aika vaatimatonta muihin huippusarjoihin verrattuna. Eikö olisi parempi viheltää rikkeet pois ja avata sille vähäiselle taidolle mahdollisuuksia. NHL pelissä olisi tullut vikalla kympillä 5-6 jäähyä. Mutta toisaalta, nyt sen rikkeen salliminen toi maalin. Väärin vai ei?
 

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Oliko tänään pilli taskussa vai onko aina näin? ..................... Eikö olisi parempi viheltää rikkeet pois ja avata sille vähäiselle taidolle mahdollisuuksia. NHL pelissä olisi tullut vikalla kympillä 5-6 jäähyä. Mutta toisaalta, nyt sen rikkeen salliminen toi maalin. Väärin vai ei?
Tästä puhuttiin eilen (Ilves-Pelicans)... Pitäisi uskaltaa viheltää pois rikkeet, vaikka hävinneen joukkueen valmentaja ei tykkäisikään aina, vaikka olisi kyseessä kolmannen erän loppu tai jatkoerä..
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Oliko tänään pilli taskussa vai onko aina näin? Monta jäähyä jäi viheltämättä omasta mielestäni.
Tänään oli tavallista pahempi. Ja sanon tämän siitäkin huolimatta, että Kärpät tuosta paskalinjasta ja ihan järjettömän mailahäirinnän sallimisesta tänään hyötyi kuten puolustuskannalla oleva joukkue yleensä Liigassa tuppaa siitä hyötymään. Toki Kärpät ei kertaakaan päässyt yrittämään ylivoimalla mutta niin paljon sai taas kiekottomia estää ja mailalla häiritä, että varmasti kokonaisuutena Kärpät hyötyi linjasta loppujenlopuksi. Jos Kärpät olisi ollut paremmalla jalalla ja HIFK askeleen jäljessä niin tuolla tasapäistävällä linjalla HIFK olisi päässyt hyötymään. Suurimmassa osassa peleistä tahtoo olla, että varsinkin puolustusalueella vain korkeat mailat, kiekot katsomoon ja ehkä ruumiit vihelletään.

Olisi hauska joskus nähdä miten peli muuttuisi jos NHL-linja otettaisiin käyttöön vaikka kokonaiseksi kaudeksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös