Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lauantain kiimaa luvassa. Vastustajana ehdoton KHL:n oma Carmen Electra.

Päivän isoin kysymys kuuluu, miten Jokerit asennoituu tähän peliin. Pelinä tämä on ehdottoman tärkeä, koska alla on loistava voitto parhaasta joukkueesta, ja nyt jos nähdään hengetön lammaslauma, niin tuo Moskovan voitto valuu viemäristä alas ja voidaan aloitta jälleen kriisipuheet.

Jos loukkaantumistilanne ei ole helpottanut, samoilla ketjuilla voitaisiin mennä. Päivän mielenkiintoisimmat pelaajat ovat Halme ja Mäenalanen. Halme pelasi hyvin Moskovassa. Jatkuuko nuoruuden into myös Severstalia vastaan, vai onko Marjamäki jättänyt Halmeen Suomeen. Mäenalanen sai vihdoin hanat auki ja apinan selästä CSKA:ta vastaan. Nähdäänkö vieläkin vapautuneempi Mäenalanen tänään?

Severstalia ei voi luonnehtia viime kauden tapaan täydeksi heittopussiksi. Joukkue on tasapisteissä playoff-viivalla Lokon kanssa. Siinäkin mielessä Severstalille iso peli, joten varmasti näemme kamppailevan kotijoukkueen.

Game time klo 17.00
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
80 Saku Mäenalanen – 27 Petri Kontiola – 12 Marko Anttila (A)
48 Henri Ikonen – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
19 Veli-Matti Savinainen – 93 Peter Regin (C) – 25 Henrik Haapala
6 Jesse Joensuu – 22 Mika Niemi – 9 Ahti Oksanen

44 Mikko Lehtonen – 51 Alex Grant
50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö (A)
42 Teemu Eronen – 7 Oliver Lauridsen
77 Eemeli Räsänen

98 Janis Kalnins (31 Antti Niemi)

Ei sitten Halmetta sopivampaa kaveria löydetty katsomoon? Esimerkiksi vaikka sellaista jätkää, jolle huili voisi tehdä ihan fyysisen suorittamisen takia hyvää tai jolla olisi nähtyä enemmän annettavaa?

Haapalan paluusta iso peukku. Vaikka voittavaa molaria ei vaihdeta ja Kalnins pelasi loistavan matsin, niin vähän käy Niemen rooli jopa sääliksi. Luotto on otteiden mukaista, sanoisin.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikäköhän järki Marjukalla on vetää edelleen "vajaalla" kokoonpanolla, kun on nimettynä vain 19 kenttäpelaajaa 20:n mahdollisen sijaan (Räsänen ja Halme menisivät molemmat junnustatuksella ylimääräisinä).

Ei sillä, että Halme 13:ntena hyökkääjänä peliaikaa saisi (kun Hirvonenkaan ei vastaavassa tilanteessa ole saanut), mutta ainakin olisi joku varmuuden vuoksi mukana, jos loukkaantumisia tulee.

Alkukaudesta kuitenkin vedettiin 20:lla pelaajalla, kun Hirvonen ja Räsänen olivat ylimääräisinä mukana. Taidettiin jossain pelissä vetää jopa 8:lla pakilla kaikkien ollessa terveenä.
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Severstalin mustat paidat on omaan silmääni tyylikkäät. Miksiköhän Jokereiden mustat näyttää sitten huonoilta...?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Joo, tyylikkäät on Severstalin paidat, mutta pelissä Jokerit on parempi molemmilla maalinedustoilla. Vastustajan ukot ja mailat ovat muutaman kerran hukkuneet ja jos sama jatkuu, tappio on mahdollinen. Muuten ei hätää.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Laiskaa pelaamista ja meikäläiset ei osu harvoissa hyvissä paikoissa kiekkoon edes vahingossa.

Jokerit yv, Regin saa mailan kasvoihin. 2+2 siis yv:tä, tosin kohta mennyt eka kakkonen. Ihan paskaa yv:tä mut maali.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Jesse siis maalintekijä, Lehtonen ja Haapala syötöille.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy