La 25.5.2024 Otteluseuranta (14. kisapäivä)

  • 40 684
  • 1 185

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Näin ne mielipiteet muuttuu ketjujen välillä... “Otteluseuranta vs Venäjä hyökkää Ukrainaan”
 

MegaForce

Jäsen
On se jääkiekon itsensä kannalta hienoa, että muutkin kuin Kanada menestyy. Mutta on kyllä Kanada ylivoimainen joukkue muihin verrattuna. Todella hienoa lätkää.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Maistuu. Tšekin viimeisestä mestaruudesta 14 vuotta, ja Sveitsi ei ole mestaruutta voittanutkaan. Myös ensimmäinen kerta, kun maat kohtaavat finaalissa.

Mielestäni pilkut ovat turnausmuotoisessa kilpailussa ihan hyvä tapa ratkaista voittaja, jos jatkoajalla ei ratkaisua synny. Finaalissa toki kuuluu pelata loppuun asti, mutta ei nyt herranjumala 3 vs. 3. Muuttaisin nykysysteemiä pudotuspelivaiheessa ennen finaalia siten, että pelattaisiin 20 min jatkoaika tasaviisikoin, ja tarvittaessa pilkut tämän jälkeen. Finaalissa tasaviisikoin ratkaisuun asti.
 

voimatonttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suuret kaukalot
En uskonut, että Sveitsi pärjäisi tuossa päästä päähän lätkässä Kanadaa vastaan. Olin väärässä. Toki se vaati Kanadalta erittäin munattoman esityksen.
 

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
Hah... Käkikellot??? Koskaan olleet poteroissa, rahaa laittaneet pankkiin. Mitään väliä mistä...
Kannattaa odotella aamulla punaista kynää nimimerkin kohdallesi. Halusin vain ilmoittaa ja joskus se korkki kannattaa laittaa kiinni.
 

MegaForce

Jäsen
Sveitsiltä uskomaton taistelu kyllä. Jos Suomi olisi tuossa tilalla ollut vastaavanlaisesti selviytymässä, niin huudettaisiin kilpaa kuinka tylsää kiekkoa pelattiin ja väärin voitettu.
Mielestäni ei. Sveitsi on ollut pirteä pitkin turnausta ja ottanut kovia päänahkoja. Kanada pelasi täysin ylivoimaista lätkää, ja olisi noin 4 kertaa 5:stä voittanut tuolla pelillä.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Miksei kuuluis ratkaista arvokisamatsin pudotuspeliä jatkoajan jälkeen pilkuilla? Älä ny Harjula viitti.

Tuo 3vs3 taasen on täys vitsi. Takas 4vs4 peliin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jyyd
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös