Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

La 25.5.2019 Venäjä - Suomi (välierä)

Viestiketju osiossa 'MM-kisat 2019, Bratislava ja Košice' , aloittajana hiitti, 24.05.2019 klo 00.00.

 1. tombz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
  Kiitos Suomi!
   
 2. veskula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Die Nationalmannschaft
  Lainaus:
  Veikkaan että muut kykenivät peittämään käsien tärinän. Ei vaan, haluan myös tietää kuka hän oli.
   
 3. Katajanokan spanieli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Olkinuora Kärppiin, eiku...

  Olihan työmiesten lauantai. Siinä punavuorelainen vihersoijalatte värisi ja eurotransujen itseään takapuoleen naiminen häiriintyi. Aivan uskomaton duunarien juhlapäivä on tämä 25.5.2019. Ei voi kuin hattua nostaa. Työmiesten kuninkaiksi nostan: Lammikko, Tyrväinen, Savinainen, Sallinen.

  Nämä näkymättömät raskaan työn raatajat mahdollistivat voiton ylivoimaisesta vastustajasta. Aivan kuin jokainen joukkuelajeja pelannut tietää, niin joskus kaikki vain natsaa. Ryhmä on parempi kuin yksilöidensä summa ja kaikki saavuttavat flow-tilan. Tunteen, että istuu kaikkien jumalien vieressa. Suomen jengille suuri kiitos nähdyistä otteista. Huomenna jumalat taistelevat.
   
  arvee ja tant gredulin tykkäävät tästä.
 4. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Näinhän se meni. Lankinen sai erinomaista tukea ja luottoa koko muulta joukkueelta, mikä osaltaan mahdollisti hänen loistopelinsä.
   
  Hexa ja HOOLIGAN_ tykkäävät tästä.
 5. iSing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo 1969–1975, Pre-pride TPS
  Lainaus:
  Absöluut.

  Pikana tulee mieleen verrokkina vain 1970 kisojen Jorma Valtonen. Suomen avausottelussa vastaan luisteli *köhh* Neuvostoliitto, jolle matsin piti olla kaakunpala. »Valtsu» oli kuitenkin kuin muuri, torjui lähes kaiken ja lopulta neukku voitti hikisesti vain 2–1 (0–0, 0–0, 2–1). Torjuntoja Valtoselle kertyi 27 ja ottelun parhaan pelaajan pysti.

  Että elettiinpä ennenkin. Mutta liekö nollapelejä, montakaan?
   
 6. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Ja missä on Kari Takko.
   
 7. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Kauanko aikaa lopusta Lankinen muuten pelasi ilman mailaa. Nyt vasta näin videon joka tätä näytti. Olipa kyllä melkoinen uroteko selvitä tuosta lopusta.
   
  Individual, Merovingi & tant gredulin tykkäävät tästä.
 8. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Loistava jääkiekko-ottelu. Molemmat joukkueet pelasivat hyvin. Kyllähän Venäjäkin tosiasiassa pelasi turnauksen parhaan 60-minuuttisen ja pelasivat hyvin. Suomi ei päässyt maalintekopaikoille ja Venäjä pystyi pitämään Suomen laitojen vierellä. Venäjä pelasi siis tosi hyvän ottelun. Mutta Suomi pelasi vielä paremman ja ansaitsi voiton.

  Olen nähnyt monia venäläisjoukkueita, mutta kyllä nyt kaukalossa oli yksi tyylikkäimmistä joukkueista.

  Tulee hieno finaalipäivä. Tykkään siitä, että suomalaiset eivät ole vielä lainkaan kylläisiä, vaikka on ensikertalaisia ja pelaajia, jotka eivät ole usein maajoukkueessa päässeet pelaamaan. Eivät vain tyydy hyvään vaan haluavat lisää.
   
  Karpat46, Pavlikovsky & Ippenator tykkäävät tästä.
 9. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  No Petri Vehanen tuossa samaisessa jäähallissa kuin Lankinen nyt, välierä Venäjää vastaan ja nollapeli missä 30 torjuntaa.
   
  iSing, Ippenator & Lert tykkäävät tästä.
 10. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  holynordic ja Lert tykkäävät tästä.
 11. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hieno peli ja parempi voitti jälleen. Huomenna tulee kultaa!

  Venäjälle kredittiä siitä, että pelasivat hyvin ottaen huomioon, ettei joukkueesta löytynyt ainuttakaan Liiga-pelaajaa.
   
  Mastokaupunki, teppana, Mediakuutio ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 12. Logan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shannon Szabados
  WildThing tykkää tästä.
 13. WildThing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
  Jaahas, sinne meni taas venäläisten arvostus syvemmälle kohti viemäriä. Onnea vaan sinne itänaapuriin. Olisiko aika miehistyä?
   
 14. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  En olisi ikinä voinut uskoa, että Leijonat voi tällä miehistöllä tulla pelaamaan näin upeasti.

  Mutta meillä on ehdottomasti kisojen paras valmennus, joka on saanut kaiken mahdollisen irti pelaajista.

  Jalonen on kokenut kettu ja tekee viime kädessä oikeat päätökset. Manner tuo varmaan omalla persoonallaan rentoutta ja Pennanen on tuonut noita pitkiä hyökkäyksiä Leijonien pelaamiseen. Loistava trio, joka luonut uskomattoman joukkuehengen.

  Tämä voitto taas kerran voi inspiroida meitä suomalaisia siitä, että sillä kuuluisalla sisulla mennään pitkälle. Joskus vuosikymmeniä sitten kun ylivoimainen vihollinen syöksyi valloitamaan pientä ja piskuista Suomea, koettiin jotain samantapaista. Autetaan toista ja tehdään yhdessä!
   
 15. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Lainaus:
  Suomihan luisteli ja hyökkäsi enemmän kuin Venäjä ja pelasi joukkuepeliä nimeltä jääkiekko. Venäjä yritti kävelyvauhdilla rakentaa maalipaikkoja hyökkäyspäässä ja sen tähdet puskivat yksin Suomen seinään. Kyllä silloin kuuluukin hävitä.
   
 16. Kloppe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Sain zoomailtua ja kyseinen pelaaja oli #94 Alexander Barabanov...
   
  Ex, holynordic & Carlos tykkäävät tästä.
 17. Logan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shannon Szabados
  Lainaus:
  Niin pelasi mm. tänään. Mutta on tässä vuosia ollu et peli on ollu kauheeta katottavaa vaikka tulos oiski ollu hyvä.

  Pitää muistaa että änärissä hallit täyttyy ku pelissä tapahtuu. Siksi on kivaa että maju pelaa näin raikkaasti ja niinkin voi pärjätä.

  Sanotaa näin että jos Liiga kiekkoa pitäs myydä ulkomaille siis katsojakokemuksena ni en usko että kauppa kävis.
   
 18. EmeraldSapphire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Pittsburgh Penguins, Carolina Hurricanes
  Hexa tykkää tästä.
 19. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Eka kehut Suomen peliä, joka on siis täysin Manner-Pennasen hokia ja myöhemmin haukut Liiga kiekon vaikka tosiaan tuolla samalla kiekolla oltiin finaalissa. Toki Liigasta parannettavaa löytyy, ensimmäinen muutos tulisi tuomaristoon ja linjaan joka rankaisi sumputtavia roikkujengejä ja palkitsisi aktiivisesti pelaavia jengejä.

  Mitä tulee Venäjän itkuihin niin ei yllätä, on noi itkut ennenkin itketty. Jopa hiukan yllätti ettei siellä alettu sikailemaan, joten siitä posia. Mutta perus poru, meikä kylpee kyllä noissa kyyneleissä antaumuksella.
   
  holynordic tykkää tästä.
 20. Logan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shannon Szabados
  Lainaus:
  En kyllä ymmärrä. Tuo draivi ei oo sitä mitä Liigassa on nähty. Ehkä se on pelaajat sitte.

  Liiga pelit on aika puuduttavia jos ei mitää tunnetta oo kenellekkää ja vaikka ois ni silti. Sen takia Suomi yllätti positiivisesti koko turneen toki höpömaat erikseen.

  Valmentajat koittaa voittaa mutta turha valittaa ku hallit ei oo täynnä.
   
 21. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Myönnän nauttivani, kuinka tämä lopputulos satuttaa venäläisiä. Siellä ei oltu varauduttu tappioon yhtään, vaan selvästi odotettiin, että Suomi vierittää punaisen maton eteen, jota pitkin Venäjä marssii finaaliin. Huippu-urheilussa kaikki pitää ansaita, mutta venäläisten mielestä heillä pitäisi olla joku korkeampien voimien suoma oikeus voittaa kultaa.
   
  Hexa tykkää tästä.
 22. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Niinhän siinä sitten kävi, että Suomi tuli valmiina peliin, kun taas rybyt jäivät ihan telineisiin. Ensimmäistä erää Suomi vei miten päin vain, siinä kaverille erätauolla kirosinkin, että laittaisivat nyt paikoista sisään, koska veli-Venäläinen kyllä tulee ne paikkansa vielä saamaan ja niistä satavarmasti rankaisemaan, mutta eipä sitten rankaissut!

  Siihen slobokiekkoon palatakseni, niin eipä Suomen nähdäkseni juurikaan tarvinnut Venäjää siihen suuntaan ajaa, kun se moodi oli vastustajalla päällä ekasta vaihdosta alkaen. Jonkinmoisena kevytversiona tosin, ei siellä suuremmin näkynyt kiukuttelua (vaikka näytti joukkueen kesken aika kiivaita keskusteluja välillä olevankin) tai pikkusikaa, mutta aivan liikaa yksinyrittämistä, riplailua, liian monimutkaista peliä ja tärkeimpänä kaikista: ainakin alkupuoliskolla peliä ihan liian pitkiä syöttöjä, jotka aika useasti jäivät yritykseksi. Mielestäni Ovechkin oli Venäjän paras pelaaja, mutta hänkin jäi pari kertaa kiinni tuosta riplailusta, olkoonkin että se Oliwer Kasken kouluunvienti oli suorituksena upea.

  Lankiselta aivan järjetön tasonnosto, entiseen verrattuna suorastaan jäätävän rauhallista ja varmaa toimintaa, sieltä ei paljon riparikiekkoja tullut. Liimasi läpi pelin sellaisia vetoja, joista siinä Ruotsi-pelissä tuli niitä kakkoskiekkoja. Tai tulihan niitä tässäkin, mutta eipä näkynyt punaisia niillä irtokiekoilla, Suomi sai rauhassa siivota. Minä olin ennen tätä peliä laittamassa Olkinuoraa maaliin, mutta onneksi en ole leijonakoutsi. Nyt Lankinen oli se ohittamaton muuri, jollaisena hänet HIFK:n luukulta muistan. Ei ollut ollenkaan se sama kaveri Ruotsi-pelissä maalilla, mutta tässä oli ja hienoa niin. Toivottavasti sama meno jatkuu tänään Kanadaa vastaan.
   
  Viimeksi muokattu: 26.05.2019 klo 06.00
  Hexa ja iSing tykkäävät tästä.
 23. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Onkohan Venäläisten mielestä koskaan oikein hävittyjä pelejä olemassa? Eipä tolta paskavaltiota voi mitään muuta odottaa, kuin katkeraa tilintekoa.

  Sen sijaan Ruotsin media kehuu Suomen maasta taivaisiin otsikko toisensa perään. Rehellisesti ei välttämättä voisi kyllä odottaa samaa Suomalaiselta medialta, mikäli nyt Tre Kronor olisi Leijonien asemassa.
   
  1stApril tykkää tästä.
 24. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Tämä osui kyllä nappiin. Lankiselta aivan huima peli.
   
  HOOLIGAN_ ja Hexa tykkäävät tästä.
 25. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Sopisi kyllä kasin tyyliin. Mutta ei vissiin ollut hän.