Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kyllä tässä matsissa tarvitaan suomalainen versio siitä "miracle on ice". Vastassa kun on kisojen kovin joukkue ja tod.näk valitettavasti myös erotuomarit. Lisäksi itsellä on aina näistä iltapäiväpeleistä sellainen fiilis että niisä Suomi tuppaa häviämään.

Kai se Leijonien sauma on sitten tossa Jalosen sosiaalisessa peluutuksessa, eli jokainen kenttä saa saman verran vastuuta. Kuitenkin sen ansiosta tämösessä rankassa turnauksessa fyysinen kuorma on jaukautunut tasaisesti ja lisäksi joukkuehenki on tapissa. Tsempaamalla kuin hullu voi pärjätä kovempaa vastusta vastaan ja lätkä on edelleen joukkuepeli.

Leijonien etu on myös siinä että paineet matsiin on ihan eri luokkaa Venäjän pukukopissa. Leijonilta kukaan ei odottanut juuri mitään ja pojat on sankareita jo nyt. Venäjälle ei kelpaa mikään muu kuin mestaruus ja se olisi suuri häpeä jos ne nyt tolle "liiga-Leijonille" hävisi. Se korostunut kansallistunne joka saa noi kaikki NHL-tähdet tulemaan kisoihin on tässäa asiassa kaksi teräinen miekka eli tuo samalla myös mukavat paineet mukanaan. Jos peli ei lähde venäläisten toivomalla tavalla ja siellä saadaan tietyt pelaajat kuumaksi niin silloin veli venälisellä alkaa ensiksi se mussutus siellä vaihtoaitiossa ja muutamat pelaajat ottavat jumalmoodin kikkavarastosta jonka seurauksena rupevat sooloilemaan ja vetämään vaihtoja pitkäksi. Tietenkin asiaa auttas jos venäläiset lähtis matsiin hieman ylimielisesti ja aliarvioisivat Leijonat.

Varsinaisella peliajalla ois kyllä voitto napsittava kun 3 vs 3 pelissä tulee varmasti noutaja. Itsellä on sellainen omituinen fiilis että Savinainen ja Kaski on säästelly Anttilan tapaan niitä maalejaan johonkin tärkeään paikkaan joten ehkä ne tulee sitten tässä matsissa? Ja Lankinen ehdottomasti maaliin. Yksikään maali Ruotsia vastaan ei mennyt hänen piikkiin. Kaksi maskivetoa joissa kuti oli vielä mallia helvetin hyvä, yksi maali muutti suuntaa puolustajasta ja se Ruotsin YV-maalissa ei ollut mitään saumaa. Jos joku noista maaleista Lankista syyttää niin ei kyllä tiedä maalivahtipelistä yhtään mitään. Jos Olkinuora näissä kisoissa pelaa niin sitten se on (mahdollinen) pronssipeli.

En muista millon viimeksi Leijonat ois lähtenyt otteluun näin suurena altavastaajana. Täytyy varmaan palata jonnekin 80-luvun lopulle jolloin en itse vielä lätkää hirveesti seurannut. Taidossa mitattuna Suomella ei ole saumaa, mutta mentaalipuolella on. Ei tässä voi toivoa muuta kuin että nähdään taas hengen voitto materiasta.
 
Requiescat in pace. Kiekko-Espoo 1984 - 2016 Espoo Blues

Buster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Brian O'Neill
Saa nähdä kestääkö linjat, kun sieltä on melkoinen suurhyökkäys tulossa vastaan. En panisi pahakseni, jos tulisi viimeinkin muilta mailta sitä apua, joka Ruotsia vastaan jäi saamatta. Toisaalta tuolla nykyisellä ylivoiman tasolla menisi lähinnä vain hyvä viisikkopeli sekaisin ja Barabanov potkulautailisi alivoimalla maalin.

Venäjällä Gusev-Kucherov kaksikosta jompi kumpi on ollut mukana varmaan n. 80% Venäjän maaleista, ei ainakaan kauas jäädä tuosta jos jäädään. Helppo olisi tavallisesti sanoa, ettei tarvitse kuin tuo yksi vitja pelata pois, koska ei muista kolmesta kentästä löydy selvästikään ratkaisuvoimaa. Ovechkiniakin oli Yhdysvaltoja vastaan jo hieman enemmän alkanut kiinnostaa puolustaminenkin, eikä se ollut enää täyttä selkä suorana seisoskelua, jossa suurin tärkeys oli itselle hyvän vauhdin polkeminen potentiaalista vastahyökkäystä varten. Aika pelottavan hyvä henki ja sitoutuminen sielläkin on päällä ja Kucherov päässyt eroon NHL:n pudotuspelien ahdistuksesta, mitä vielä EHT:llakin oirehti.

Mutta hiljalleen tässä on pakko alkaa uskoa, että Suomi pystyy myös Venäjää vastaan hallitsemaan kiekkoa ja vyöryttämään pitkiä hyökkäyksiä. Mutta vaikka Ruotsillakin oli paljon yksilötaitoa, niin Venäjä on tehnyt ilmeisesti selvästi eniten maaleja suorista hyökkäyksistä tässä turnauksessa. Hemmetin hieno peli on odotettavissa ja toivottavasti myös osoittautuu odotuksen arvoiseksi trilleriksi, eikä nähdä mitään repeämistä.... ainakaan itänaapurin eduksi.

Armottomasti harmittaa, kun joutuu olemaan töissä, jossa on melko varmasti jälleen aika hiljaista tämän ottelun vuoksi. Joten nakertaa entistä enemmän olla siellä turhan panttina. Vapaudun kahleista kuitenkin jo seitsemän jälkeen, jolloin pääsee tallennukselta jälkijunassa katsomaan ottelua, kun muut alkavat seuraamaan jo toista välierää. Kun nyt ei vain kukaan missään ohimennen saattaisi korviini ottelusta minkäänlaista tietoa. Kerta se olisi ensimmäinenkin.
 
Puheet katoavat, kirjoitukset säilyvät

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Ei Venäjän kaataminen mikään "miracle on ice" ole. Sanoisin että suomella on sellanen 50% todennäköisyys voittoon. Hyvällä prosentillahan suomi on Venäjää vastaan pelannut muutenkin yleensä ratkaisupeleissä. Sanoisin myös että Venäjä ei tule mestaruutta voittamaan vaikka menisikin finaaleihin, ainakaan mikäli vastaan tulisi Team Canada. Hermoilla ei ole tapana kestää tuossa leirissä.
 
"Kneel Before Zod!" - Johnny Superbman

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Armottomasti harmittaa, kun joutuu olemaan töissä, jossa on melko varmasti jälleen aika hiljaista tämän ottelun vuoksi. Joten nakertaa entistä enemmän olla siellä turhan panttina. Vapaudun kahleista kuitenkin jo seitsemän jälkeen, jolloin pääsee tallennukselta jälkijunassa katsomaan ottelua, kun muut alkavat seuraamaan jo toista välierää. Kun nyt ei vain kukaan missään ohimennen saattaisi korviini ottelusta minkäänlaista tietoa. Kerta se olisi ensimmäinenkin.
Meikäläisellä sama juttu, mutta pääsen töistä kasilta. Tallenteen kanssa mennään myös. Menen vetämään nuorisoiltaa ja siellä varmasti teineillä on kännykät käytössä tän pelin suhteen. Pitää vaan heti tehdä selväksi, että setä ei halua kuulla pelistä yhtään mitään. Täysin tuhoontuomittu suunnitelma jo nyt.
 
Kaikki on sallittu sodassa ja rakkaudessa. Paitsi sodassa rakkaus ja rakkaudessa sota. -Juice Leskinen

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Miten näin niinkuin lähtökohtaisesti, onko Suomi vielä suurempi altavastaaja Venäjää vastaan kuin mitä oli Ruotsia vastaan?

Seuraavassa pelissä auttaisi kyllä, että Suomen maalivahti saisi muutakin kuin silmänsä kiinni, koska vastustajalla on hyvä (ja uransa huipulla oleva) maalivahti vs. vanha kunkku ja kaikki tuuri (ts. yksi pomppumaali) käytettiin Ruotsia vastaan. Ei lankista voi kaikista maaleista syyttää, mutta oli silti kiistatta Suomen huonoin pelaaja tuossa.

Auttaisi myös, jos tuomaritoiminta ei olisi niin räikeän NHL-koreaa kuin Ruotsia vastaan, mutta sitä lienee turha toivoa.

Mietin Kakkoa edellisessä pelissä: oli aika näkymätön, mutta toisaalta Mannisella ja Pesosella oli vastaavasti enemmän tilaa ja aikaa - ehkä juuri siksi, että vastustaja pimensi Kakkoa. Kiekottoman estämistähän tehtiin ihan suunnaton määrä.

Kaskelle voisi pitää ylimääräiset harjoitukset ekan blokkaajan ohittamisesta, mutta noin muuten Suomi käytti hienosti koko hyökkäysaluetta ja pakkeja hyväksi. Yksi lepopäivä tulee tarpeeseen.
 
"Pitäisi tehdä elämällä muutakin kuin seurata lätkää.
Mutta tiedä sitten olisiko se elämää ensinkään?"
- Minä, elokuussa 2020.

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Meikäläisellä sama juttu, mutta pääsen töistä kasilta. Tallenteen kanssa mennään myös. Menen vetämään nuorisoiltaa ja siellä varmasti teineillä on kännykät käytössä tän pelin suhteen. Pitää vaan heti tehdä selväksi, että setä ei halua kuulla pelistä yhtään mitään. Täysin tuhoontuomittu suunnitelma jo nyt.
Viritä teinien kanssa kisastudio ja katsokaa porukalla?
 
Hakali!

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lauantai-iltapäivä, mm-välierä, Venäjä vastassa, ihmiset innoissaan, kisastudiot liekeissä, osa ehkä jo tekemässä välikuolemaa.

Oon kasvanut ulos kiihkeimmästä mm-kevätkiimasta, mutta tän oivalsin muutama vuosi sitten: Suomen otteet ja voitot viimeisen viikon lopulla tekee ihmisia iloisiksi ja kasaa yhteen. Ei se koskaan väärin ole. Tästä näkökulmasta se 7, eli nykyään 8 peli on merkittävä sen suhteen, miten Suomi makaa kisojen viimeisenä lauantaina. Ei toki kaikki, ymmärrän hyvin jossei lätkä/mm-lätkä sytytä, tai tullut ulos korvista jo moneen kertaan, mutta oletettavammin 3 miljoonaa lähenteleviä lukuja kansalaisia se koskettaa. Ja kuume lähtee nousuun jo perjantain aikana. Kihelmöivä odotuksen tunnelma.

Jalonen totes, että Venäjä on Ruotsia parempi ja vaatii uudet lääkkeet. Näin varmasti on ja niitä siellä päässä nyt sekoitellaan.

Venäjän PAPP, merkkauspeli, kamppailuvoima/halukkuus on valovuoden nyt nähtyä Ruotsia paremmat. Suomi tuskin saa kierrätettyä kiekkoa päätypelistä viivalle, vapaavetopaikka, maskia noin helposti.

Ylipäänsä kaikki tekeminen vaikeutuu ja haaste kasvaa vs Ruotsi. Tietyllä lailla tuntuu tekemättömältä paikalta - mutta niin kai tän joukkueen kohdalla aiemminkin. Ei se Venäjäkään voi paljoa lipsua joukkuepelistä tai alkaa sooloilemaan, varastamaan kun Suomi iskee kurkkuun kiinni, eikä hevillä hellitä.

Kauhea kapina tästäkin tulee. Venäjän ylikävely/täys pelillinen dominanssi pieni pelko. Toisaalta, Suomi maltin, sitoutuneisuuden, näytönhalun kautta kykenee saamaan flown päälle, ja yhtäkkiä illasta tuleekin pitkä.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Ruotsia vastaan saatiin flow-mentaliteetti päälle toisessa erässä. Tuolloin näytti että joka jätkä liitää kentällä. Nyt tulee vastaan Joukkue, joka on vaan helvetin paljon kovempi kuin Ruotsi ja samaan peruutteluun ei alistu. Tuohon flow-tilaan on päästävä heti alusta lähtien ja eritoten Lankisen. Lankinen vapisi kuin haavanlehti läpi Ruotsi-pelin, ylipelasi jatkuvaan. Jos sama tekeminen jatkuu, niin Venäjä tulittaa ukon vaihtoon jo ensimmäisessä erässä.

Suomella on mahdolliuus jos maalilla on jumalmoodilla sätkyilevä Lankinen.

Seuraa tätä: Pääseekö Suomi pelaamaan ylivoimaa?
 

Pluton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lukko
Ennen kisoja oli haaveissa juuri nämä joukkueet vastakkain välierissä. Venäjän häviö olisi kyllä jättiyllätys mutta pelko perseessä että jos Suomi tekee avausmaalin peli sekoaa ja homma menee puskemiseksi. Vaikkakin Venäjä pelaa parasta joukkuepeliään sitten punakoneen.
Venäjä finaaliin 5-1.
 
Ilman hauskaakin voi olla viinaa!

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Brent Burns
Hieman kyllä jo pelottaa, sen verran vakuuttava Venäjä on näissä kisoissa ollut. Suurin mestarisuosikki.
Paras lähtöasetelma Leijonille. Vähän kuin Venäjän kotikisoissa 2007.

Ennen kisoja oli haaveissa juuri nämä joukkueet vastakkain välierissä. Venäjän häviö olisi kyllä jättiyllätys mutta pelko perseessä että jos Suomi tekee avausmaalin peli sekoaa ja homma menee puskemiseksi. Vaikkakin Venäjä pelaa parasta joukkuepeliään sitten punakoneen.
Venäjä finaaliin 5-1.
Mielestäni tärkeintä olisi lähteä peliin kuten Calgaryssa '88 eli yritetään pitää tilanne mahdollisimman pitkään tasoissa. Veli venäläinen kyllä turhautuu ennen pitkää.
 
"My name is TJ Markiewicz, I'm a real person."

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Ei kai tässä muuta kuin se, että tarvitsee vain yhden voiton. Paras seitsemästä sarja olisi täyttä murhaa ja menisi 4-0 tai 4-1.

Venäjän pelejä en ole katsonut paitsi eilen puolet. Heti alkuun mietin olihan hieno hyökkäys ja kukahan tuo siis oli. Selässä luki joku Ovetskini. Eipä siitäkään maalia tullut siinä kohtaa.

Eihän Ruotsikaan enää huomenna häviäisi, jos pelattaisiin, mutta ei pelata, kun meni jo.

Peli tosiaan alkaa tuntia aikaisemmin mihin on ehtinyt tottua. Hyvä se on jo heti huomata. Toivottavasti humalaiset paikallaolijatkin tajuaa saman.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose
Suosikkijoukkue
Ässät, Hurricanes
Nyt muuten täytyy valmennuksen ottaa välipäivän sulkeisiin teemaksi, että ketjujen täytyy sopia miten 2vs1 3vs1 3vs2 hyökkäyksiä päätetään. Noita mahdollisuuksia tulee aika sata varmasti muutamia tässä matsissa ja niistä pitäisi pystyä naulaamaan. Kuten @aceman81 tuossa toteaa, Venäjän PAPPi on timantin kova ja agressiivinen, niin olis tärkeetä, että meillä olis jotain suorahyökkäyspeliäkin.
 

Hexa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olisikohan Jalosessa niin paljon pelimiehen vikaa, että laittaisi Olkinuoran maaliin. Se on nimittäin edellytys Venäjän kaatamiseksi. Ellei sitten Lankinen kuitenkin onnistu kaivamaan jostain huippumoodin esiin.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Olisikohan Jalosessa niin paljon pelimiehen vikaa, että laittaisi Olkinuoran maaliin. Se on nimittäin edellytys Venäjän kaatamiseksi. Ellei sitten Lankinen kuitenkin onnistu kaivamaan jostain huippumoodin esiin.
Jos Suomi voittaa maailmanmestaruuden, niin silloinkin varmaan joku on sitä mieltä, että se olisi pitänyt voittaa Olkinuoran ollessa maalilla. Eiköhän tässä nyt mennä Lankisen kanssa loppuun asti, turhaa kikkailla enää näiden kanssa.
 
Pöö

Hexa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos Suomi voittaa maailmanmestaruuden, niin silloinkin varmaan joku on sitä mieltä, että se olisi pitänyt voittaa Olkinuoran ollessa maalilla. Eiköhän tässä nyt mennä Lankisen kanssa loppuun asti, turhaa kikkailla enää näiden kanssa.
Tai jos Jalonen kaikesta huolimatta laittaakin Olkinuoran huomenna maaliin ja Suomi häviää. Sitten sanotaan, että mitäs minä sanoin, olisihan se pitänyt arvata, Lankisella tai Vehviläisellä olisi voitettu.
 

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Jotenkin on sellainen kutina eilisestä pelistä, että Lankinen ylipelasi alussa, mutta muuten Ruotsin maaleissa oli hillitön maski ja sen takaa ei kiekkoa olisi nähnyt edes Tretjak. En osaa tehdä juurikaan eroja maalivahtien välillä, joten luotan Jalosen arvostelukykyyn melkoisesti.

Venäjä on ollut varma suorittaja läpi kisojen ja tehnyt peleissä tarvittavan. Pari peliä, jotka olen nähnyt ovat olleet kyllä punakonemaista kiekkotaituruutta vailla vertaa. Maalivahtipeli toimii ja Gusev & Co on kyllä kovia. Puolustuksesta en osaa sanoa, mutta ei noita päästettyjä maaleja paljon ole.

Kaikkia näitä edellä mainittuja vastaan Suomella on laittaa ilmiömäinen joukkuepeli, josta eilinen peli on hyvä esimerkki. Se mihin Suomella ei vastinetta ole laittaa on (mahdollinen) tuomarifarssi, jollaista maajoukkue on saanut kokea muutaman kerran. Tulee tässä mieleen ainakin U20 loppuottelu 2014 ja sitten tuo alla oleva 2014 MM-kisojen finaali, joka saa oksennuksen kurkkuun vieläkin allekirjoittaneella. Erityisesti vituttaa vieläkin Malkinin enmuistatehneenimitään -ilme kun veti Haulaa poikkarilla naamaan.

MM 2014 Finaalin Tuomarivirheet

Toinen asia on sitten Venäläisten Suomea vastaan harrastamat tappotaklaukset (Esim Shipachov - Jormakka 2014). Larkinin sikailu meni jo tuomareilta ohi pelin aikana ja todella toivon, että lauantain koitos ratkeaa johonkin muuhun kuin näihin viimeksi mainittuihin asioihin.
 
Viimeksi muokattu:
Koetelkaa kaikkea - pitäkää paras
-J.V. Snellman-

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
En näe Suomella oikein mitään mahdollisuuksia. Ainut tsäänssi on venäläisten erittäin pahassa ohipelissä. Eikä nyt tarkoitus ole negailla, vaan olla ainoastaan realistinen. Venäjällä on niin naurettavan paljon taitoa kaikissa kentällisissä, että nyt yksinkertaisesti ei vaan enää riitä upeasti pelanneella Suomen joukkueella, Jos eilen oli vastassa NHL-joukkue, niin nyt on NHL:n All Stars joukkue.
 
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Meiken

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onko tosiaan niin, että Venäjällä on itkuilja kapteenina? Varsinainen esimerkki joukkueelleen. Eikö tuon tason joukkueesta muka löydy parempia vaihtoehtoja? Saadaan ilja taas hermostumaan, niin ei Suomella ole mitään hätää. Muu Venäjän joukkue seuraa "kapteeninsa" esimerkkiä.
 

Carlos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En näe Suomella oikein mitään mahdollisuuksia. Ainut tsäänssi on venäläisten erittäin pahassa ohipelissä. Eikä nyt tarkoitus ole negailla, vaan olla ainoastaan realistinen. Venäjällä on niin naurettavan paljon taitoa kaikissa kentällisissä, että nyt yksinkertaisesti ei vaan enää riitä upeasti pelanneella Suomen joukkueella, Jos eilen oli vastassa NHL-joukkue, niin nyt on NHL:n All Stars joukkue.
Ovimies ei ole kapteenina, Ilja-lelut-patterinvälissä-Bad-Koo sen sijaan on. Tarkoittaen että taitoa russkisoldaateilta löytyy, suomalainen sanoo että itisuta ja vetää niiden mummoa (ylä) kuivana kakkoseen. Tää on meidän peli. USA:n voittivat tsägämaaleilla, ja Suomi voitti melkein USA:n. Kakko tekee ilmaveivin (en tiedä meneekö maaliin tosin), ja Todellinen Yllättäjä, joka siirtyy Kärppiin, niittaa loppulukemat tyhjiin jatkoajalla ilman maalivahtia tasavajaalla sipaisten. Mertarannan äänenpaino lisääntyy tässä vaiheessa hieman.

Dear Mr. Putin, Mr. Fasel, sorry but this is our tournament.

SUOMI! -klap-klap-klap.

Torille varattu Hornettien ylilento. Hifk:n pakastimesta myydään kevään -99 nakkeja, jotka kasvavat jo sieniä, joita voi polttaa kyytipojaksi.

 
Come on and get that feeling called pride.

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
En näe Suomella oikein mitään mahdollisuuksia. Ainut tsäänssi on venäläisten erittäin pahassa ohipelissä. Eikä nyt tarkoitus ole negailla, vaan olla ainoastaan realistinen. Venäjällä on niin naurettavan paljon taitoa kaikissa kentällisissä, että nyt yksinkertaisesti ei vaan enää riitä upeasti pelanneella Suomen joukkueella, Jos eilen oli vastassa NHL-joukkue, niin nyt on NHL:n All Stars joukkue.
Ei NHL All Stars joukkueeseen kuulu 10:ntä KHL-pelaajaa. Ei sillä, kovia nekin on.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikka Venäjä tietenkin suosikki onkin, niin enemmän uskon Suomen mahdollisuuksiin tässä, mitä uskoin Ruotsi-pelin mahdollisuuksiin. Venäjä on paperilla aivan saatanan kova, siitä ei ole mitään epäselvyyttä. Sortuvat silti helposti perisyntiinsä slobokiekkoon, eli yksinyrittämiseen, liian pikkunättiin kikkailuun ja muutenkin turhan monimutkaiseen peliin. Siihen moodiin kun Leijonat saisi vastustajansa ajettua, niin mahdollisuudet finaalipaikkaan olisivat ihan hyvät. Suomella ei käytännössä paineita ole, kun taas Venäjällä niitä on ns. ihan vitusti. Yksinkertaista kiekkoa, jokainen jätkä keskittyy hoitamaan oman ruutunsa ja on tarvittaessa valmis vaikka syömään sen kiekon, niin hyvä tästä tulee. Venäjä on nippu naurettavan kovia yksilöitä, mutta Suomi hallitsee ehkä kuitenkin joukkueena pelaamisen paremmin.

Itse vaihtaisin kassaria ja laittaisin Olkinuoran luukulle. Ei niistä eilisistä maaleista varmaan yhtäkään voi laittaa Lankisen piikkiin, mutta esityksensä oli silti mielestäni kokonaisuutena epävarma ja jotenkin hermostunut. On siellä huomenna maalilla sitten kumpi tahansa, niin voitto tästä pelistä vaatii rauhallisen ja varman pelin. Laittakaa sitten vaikka Vehviläinen luukulle, kunhan pelaava maalivahti on sellaisessa "vuoden 2006 Kipper" -tilassa. Ei ole kohtuuton pyyntö hei!
 
"People who knew hockey and Finland spoke about Urpo Ylönen the way Jedis would talk about Yoda or Obi-Wan Kenobi"

Raksilan mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Muutoin ei mitään väliä miten käy, kunhan Hakanpää ajelee kurkunleikkaajan kertaalleen kovalla ja ennenkaikkea puhtaalla niitillä täysin levyiksi. Sen jälkeen voin kuolla onnellisena miehenä.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München, Calgary Flames
Onko tosiaan niin, että Venäjällä on itkuilja kapteenina? Varsinainen esimerkki joukkueelleen. Eikö tuon tason joukkueesta muka löydy parempia vaihtoehtoja? Saadaan ilja taas hermostumaan, niin ei Suomella ole mitään hätää. Muu Venäjän joukkue seuraa "kapteeninsa" esimerkkiä.
Kumma juttu, kun mikään kahdeksasta edellisestä vastustajasta oo tajunnu tätä master planiä. Vai olisko nyt sittenkin niin, ettei tuo ole ihan noin yksinkertaista? No, jos asiat eivät jostain syystä menekään, kuten suunnittelit, niin aina voit vedota tuomaripeliin, tai johonkin muuhun (keksittyyn) selitykseen. Vastustajan paremmuuttahan se ei voi olla...
 
"Kilpailu ajaa eteenpäin. Kun lähdetään voittamaan mitä tahansa turnausta tai peliä, ollaan oikeissa lähtökohdissa. Jos lähdetään vääristä lähtökohdista, niin opetellaan ihan hyvää kisaturismia." - Ville Peltonen
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy