Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

La 25.2.2017 Jokerit - TsSKA Moskova (GAME 3)

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Kartsa, 25.02.2017 klo 15.33.

 1. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  Lainaus:
  Koska nautimme tunteiden vuoristoradasta. Nykyään finaalitunteena on toki seinään mäjähtäminen.
   
 2. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kuin toisinto viime pelistä. Omiin jäi liian pitkään pyörimään ja siitä sitten hyvää yötä.

  Toi Jessen alivoima käänsi hallinnan vieraille kuten alivoiman jälkeen usein käy.

  Kaikesta huolimatta puhtaat paperit Jokereille.
   
 3. faro Jäsen

  Tulee ihan muutaman kauden takainen JYP-sarja mieleen...
   
 4. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Ei voi mitään, parempi jengi voitti jälleen.
   
 5. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Ihan OK peli Jokereilta, vaan ei riittävä. Omilla vahvuuksilla pelattiin liian vähän, lisäksi ottelun alku (noin 23 min) olivat tälle tasolle heikkoja. Menee valmennuksen piikkin, ellei ole muuta taustalla. Ikävä myös seurata, että puolikuntoisten on pelattava - kuten Jormakan - ja se maksaa maaleja, kun ei pysty ottamaan kaiketi taklausta vastaan, vaan mieluummin kiekko naapurin lapaan. CSKA on hyvä joukkue, ja sillä on taito nostaa osaaminen esille kun sitä tarvitaan. Kaksi kertaa jatkoilla, ja molemmat jotain 100-0 CSKA:lle.
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Jos ei oo klesoja ja kentällä, niin on puhtaat paperit kaukana. Tai muuta taustalla. Niin HMV.

  Ekaks Jaloselle kenkää! Tänään olis sopiva aika.
   
 7. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Ihan hyvää peliä, varsinkin toisen erän alusta eteenpäin. Muutamia henkilökohtaisia virheitä, jotka helpottivat vastustajaa. Eli lähinnä siis Rissasen huono peli vastustajan kolmannessa maalissa sekä Zapolskin perusvirhe toisessa maalissa, jossa maila ei ollut kunnolla jäässä.

  Gymer ei kyllä kuulu kokoonpanoon näissä peleissä. Pelaa hajaminuutteja ja ne minuutit mitkä pelaa on lähinnä katollaan. Varmasti on tulevaisuuden pelaaja mutta tällä hetkellä lähinnä sotkee nelosen peliä. Ennemmin Hishon nelosen laitaan, kun kuitenkin pelikunnossa on.

  Alivoima toimi jälleen riittävän hyvin mutta ylivoimalla pitäisi pystyä olemaan vaarallisempi ja ratkomaan näitä pelejä.

  Vastustaja aiheutti kovalla karvauksella hetkittäin ongelmia puolustajille mutta toisaalta myös Jokerit pystyi hetkittäin paineistamaan vastustajaa ja se esti zska:n hyökkäykseenlähtöjä tehokkaasti.

  Kliseisesti pienillä marginaaleilla mennään mutta mielestäni peli oli ihan voitettavissa.

  EDIT: siis Zapolla huolimaton peli siinä ekassa maalissa, jossa Niemi hävisi aloituksen 100-0.
   
  Viimeksi muokattu: 25.02.2017 klo 21.50
 8. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Ei se taida olla. Mielestäni näin jonkun kuvan, jossa oli kyllä treeneissä mukana, mutta ns. no contact treenipaidassa.. Ei hänen aivotärähdyshistoriallaan toivuta viikossa-parissa pelikuntoon päöosumasta.

  Mikähän Kuldalla. Oli merkattu kokoonpanoon, mutta peliaikaa reilu minuutti vain.. ei ainakaan esityksistä voi johtua. Liekö jotain isompaa vaivaa hänelläkin taustalla. Huilannut paljon pelejä tällä kaudella, vaikka syksyllä oli jengin paras pakki ja senkin jälkeen top4 kamaa koko ajan.
   
 9. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Lainaus:
  Kuldalla meni mielestäni polvi heti ensimmäisen erän alkupuolella. Taklaustilanne oman pään kulmassa ja jalka vääntyi. Poistui ontuen vaihtoon ja jalkaa siellä hoidettiin eikä sen jälkeen enää pelannut. Veikkaisin, että tää kevät oli siinä.

  Osa runkosarjan aikaisista poissaoloista on kyllä vaikuttanut hieman koirankoppitouhuilta, kun on ainakin ehjän näköisenä katsomossa istunut.
   
 10. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  No siltähän se on näyttänyt, mutta syytä on kyllä todella vaikea keksiä. Alkusyksystä jengin ykköspakki heittämällä, senkin jälkeen selkeästi top 4 kamaa. Joku huonompikin ilta tietysti mahtuu mukaan, mutta ei mitään likimainkaan samanlaisia farssipelejä kun muista eniten pelanneista vaikka Jaakolalla ja Jensenillä pahimmillaan.

  Ehkä kansalaisuus on Jaloselle ongelma ja hän on siksi ollut se pelaaja, jonka kustannuksella Jaakolat, Rissaset ja Jalvannit saivat säheltää siellä. Mitään muuta syytä ei pysty keksimään ellei taustalla jotain pitkäaikaisempaa vammaa, joka pakottanut vähän extrahuileihin välillä ja olihan toi jossain vaiheessa ihan loukkaantuneiden listallakin.
   
 11. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Nevöfoget!