La 25.10 Kalpa - Ahmat

  • 1 072
  • 12

JoNppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Detroit, Saipa ja Kärpät
ohoh! olipa yllättävä matsi... olin ensimmäinen Ahma peli jonka kävin kattomassa ja yllätyin suuresti! Ahmat pelasi mielestäni erittäin hyvän viimeisen erän- aivan hatun noston paikka!
Sääli vaan toi Salosen loukkaantuminen toivottavasti pääsee nopeesti takas jäälle. 4-4 lukemat varmaan yllätti?
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Miltä Järvisen meno vaikutti? Vieläkö pablolla kiekko pysyi lavassa entiseen malliin?
Järvisen olisin mieluusti nähnyt myös jukuripaidassa, mutta voipi olla ettei miestä enää kolmatta kertaa tänne oltu ottamassa.. Kiekollisena pakkina Järvinen kuuluu eittämättä sarjan parhaisiin.
 

Afan

Jäsen
Ahmat on siis viikonloppuna Itä-Suomen turneella. Lauantaina vastassa KalPa, sunnuntaina Hokki.

KalPa ja Hokki ovat niin kovia kotonaan, ettei lisäpisteitä juurikaan voinut odottaa. Kaikki mitä tulee/tuli, on tavallaan pelkkää bonusta. Tosin sitä bonustakin tarvitaan, kun eroa on sen verran ylempiin jo kertynyt.

Illan Hokki-kamppailua seuraan tiivisti kotosalla hammassärkyä potien (argh!), mutta eilinen seuranta sujui Tikkurilan jääpalatsissa tekstiviestien ja hallikuulutusten avulla.

Ensimmäisessä erässä vihloi hammasta jo eilen. Kun tieto KalPan 3-0-voittamasta avauserästä tuli, ajattelin, että jahas, se siitä. Taas viedään Ahmoja Savon sydämessä. Voi voi.

Toisella erätauolla hymyilytti jo vähän. Hammas oli ollut kiltisti, ja Ahmat tehnyt jopa kaksi maalia. Siinä vaiheessa ajattelin, että ihan ok näin. Parin tehdyn maalin myötä on Ahmojen on helpompi lähteä Hokkia vastaan.

Kun puhelimeen saapui K-Vantaa-FPS-pelin päättymisen jälkeen tieto Ahmojen tasoituksesta 4-4:ään, yllätys oli melkoinen. Nousu kolmen maalin takaa tasapeliin vieraissa Mestiksen alkukauden parasta joukkuetta vastaan on hemmetin hieno suoritus! Onnittelut koko ahmalaumalle! KalPa on organisaatiota myöten edellä varmasti kaikessa, mutta pieni ja sisukas Ahmat ei antanut periksi suuren ja mahtavan edessä.

KalPa-ottelun jälkipuintia

Erityisen ilahduttavaa on, että Aki Kemppi on ilmeisesti torjunut varsin mukavasti, kun kiekot olivat pysähtyneet 47 kertaa. Pekka Tuokkola puolestaan loisti edellisessä kamppailussa ja torjunee tänään Hokkia vastaan. Jos A-nuorissa keskinkertaisesti menestynyt Jaakko Huhti on torjunut Hokki-paidassa noinkin ehjän kauden, miksei A-nuorissa paremmin pärjännyt Tuokkolakin, kunhan saa pari onnistunutta peliä alleen... Yksi on jo.

Raportista pisti silmään, että Pasi Järvinen oli Ahmojen kapteeni. Varmasti fiksu veto, kun Raine Pulkkisen urakka on ollut aika vaikea, kun joukkueen omien suoritusten lisäksi Rainelta ovat jääneet omatkin onnistumiset kaukalossa väliin. Nyt olisi sitten Pulkkisen paikka iskeä oma maalitilinsä auki, kun ei ole kapteenin vastuuta enää hartioilla painamassa.

KalPa-ottelussa oli vihelletty kovasti rangaistuksia puolin ja toisin. Siihen ja KalPan taitavien pelaajien tehokkaaseen ylivoimaan nähden Ahmojen kolme päästettyä alivoimamaalia ei täydeltä katastrofilta kuulosta, mutta hiljalleen noita onnistumisia alivoimapelaamiseen kyllä kaivattaisiin. Prosentti huitelee edelleenkin täysin ala-arvoisesti 60 tietämillä. Josko tänään Hokkia vastaan vastustajan ylivoimapeli saataisiin jo tyrehtymään...

KalPa-Ahmat, Jatkoajan otteluraportti
Kauaa ei hyvään vauhtiin päässeen hyvinkääläisryhmän toista maalia tarvinnut odottaa, sillä reilut kaksi minuuttia edellisestä Ahmat nousi onnekkaasti jo maalin päähän. Maali syntyi Ahma-pelaajan siniviivalaukauksen kimmottua maalin edestä toisen pelaajan olkapäästä Luostarisen vartioimaan maaliin. Maali merkattiin lopulta Antti Chronsille.

Tätä kohtaa tuulettelin täällä kotosalla raporttia lukiessani. Lopultakin! Alkukaudesta Ahmat on joutunut tekemällä tekemään melkein kaikki maalinsa, eikä tuollaisia kiekko sinne-ohoh-pomppu-viuh-heh-maaleja ole nähty kuin vastustajalta.

Kyllä niitä silti omiinkin näyttää yhä uppoavan.

KalPa-Ahmat, Jatkoajan otteluraportti
Ensimmäisen kaksiminuuttisen Ahmat kesti, mutta toisen aikana Sami Salonen yllätti Ahma-pakin jalasta suuntaa muuttaneella laukauksella Kempin.
 
Viimeksi muokattu:

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Afan
Nousu kolmen maalin takaa voittoon vieraissa Mestiksen alkukauden parasta joukkuetta vastaan on hemmetin hieno suoritus!

Nousu oli upea, vaikkei siitä nyt ihan voittoa tullutkaan. Tässä sarjassa sympatiapisteet menevät kyllä Ahmoille, joten toivotaan hyvien otteiden jatkuvan Hokkia vastaan.
 

JoNppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Detroit, Saipa ja Kärpät
Viestin lähetti Afan
Aki Kemppi on ilmeisesti torjunut varsin mukavasti

Kyllä torjui vähän liiankin hyvin... Ei ole muuten mikään iso kaveri. onkohan paljoa päälle 170cm pitkä? mutta loistavasti torju. Luostarisella taas ei ollu paras päivä mielestäni ainakin ensimmäinen maali lurahti liian helposti... en tiedä olisiko kalpa voittanu jos Pasi olis ollu maalissa. No tämä on vain jälkiviisautta ja siitä ei kannata pahastua... =)
 

JoNppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Detroit, Saipa ja Kärpät
Viestin lähetti Afan
Raportista pisti silmään, että Pasi Järvinen oli Ahmojen kapteeni
Oli muuten tyytyväinen pisteeseen. omiensa sanojen mukaisesti.
"Kylläpä muuten maistu piste niin per***en hyvällä"
 

avt84

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Olen pisteeseen todella tyytyväinen, Ahmatkin ansaitsi mielestäni omansa täysin. Jos toinen joukkue olisi voittanut, ei olisi sekään ollut epäoikeutettu tulos. Olisi voittaja ollut sitten kumpi tahansa. Ottelu alkoi lievällä Ahmat -painostuksella, mutta ensimmäisestä kunnon hyökkäyksestä Ahosilta sitten rankaisi. Kun KalPa teki vielä kaksi maalia ensierässä, tuntui siltä että Ahmat olisi jo pudonnut kyydistä.

Toisin kuitenkin kävi. Jo toisessa erässä KalPan peli sekosi hieman ja Ahmat pääsi jo maalin päähän, kunnes Salonen teki KalPalle 4-2. Kolmannessa erässä sitten KalPan pakka sekosi aivan totaalisesti, eikä asiaa ainakaan auttanut Salosen loukkaantuminen. Ahmat tuli kahden maalin takaa tasoihin ja mentiin jatkoajalle, jossa ei sitten kauhean vaarallisia paikkoja ollutkaan ja pisteet jaettiin.

Tuomari oli todella hyvä tänään. Nilsen on mielestäni Mestiksen parhaita, ellei jopa paras oikeudenjakaja ja jälleen tänään se nähtiin. Vaikkakin jatkoajalla jäi muutama jäähyn arvoinen rike viheltämättä, niin harva tuomari haluaakaan jatkoajalla jäähyjä jaella.

Salonen jätti pelin kesken kolmannessa erässä. Itse en nähnyt loukkaantumiseen johtanutta tilannetta, varmaankin jossain laitakahinassa se tuli. Salosen loukkaantumisen jälkeen KalPan peli sekosi todella pahasti, ellei se jo sekaisin ollut. Toivottavasti ei ole mitään vakavaa, nimittäin Salosen puuttuminen tulevista peleistä olisi kova takaisku KalPalle.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Salonen on tämän hetkisten tietojen mukaan poissa vähintään 2kk.
Solisluu mennyt ja leikkaus edessä ilmeisesti jo tänään.
 

Luu2

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viestin lähetti Jani82
Salonen on tämän hetkisten tietojen mukaan poissa vähintään 2kk.
Solisluu mennyt ja leikkaus edessä ilmeisesti jo tänään.
Tähän väliin pitkä liuta kirosanoja...
 

kakes

Jäsen
Asenneongelma?

Kalpa on kyllä lähtenyt peliin katselemalla sarjataulukkoa,muuten tuollaisen johdon menetystä ei kärkijoukkueelta voi ymmärtää.
Toisaalta tuo osoittaa että mestiksessä ei onneksi huonoja joukkueita olekkaan.
 

JoNppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Detroit, Saipa ja Kärpät
piste ahmoille

Ahmat on näköjään napannut jälleen pisteen Hokki pelistä!
Hokin voittaessa jatko ajalla 6-5
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Noin Lehdon kokoinen

Nyt kun aika on rajoitettu, toedttakoon, että Ässissä Kemppi ja Mika Lehto käyttivät samankokoisia varusteita. Eli Lehto lienee vähän alle 180 cm ja Kemppi vähän yli 173 cm:n "virallisen pituuden". Kemppi on n. 175-6 cm:n mitainen. Lehto pari senttiä päälle
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös