La 24.11.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 40 236
  • 573

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät

PlayMacher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Rovaniemen Kiekko, HIFK, Rangers.
Olisi kyllä Liiga tylsä ilman näitä värikkäitä suurseuroja Kärppiä ja IFK:ta. Ei se ole Turussakaan kiellettyä hoitaa taloutta kuntoon, kaikki muu siellä onkin kunnossa. Ja kyllä IFK on edelleen suurseura pienestä konttauksesta huolimatta.
Hieno matsi tänäänkin vaikka lopussa repsahti!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Bulvaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Valitettava loukkaantuminen hienosti pelanneelle Perhoselle. Pelkäsin jo että maali hylätään mutta olihan siinä kiekko maalissa ennen törmäystä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Aivan kuin ennakoin, niin Stadissa maalinsuulla ratkaisu nähdään. HIFK:n Ruusu on aivan luokaton Liigavahti, ei voi mitään.

Oletan, että keskustalaisia saa kehua, niin onhan tuo Kivihalme aivan jäätävä jätkä Liigaan. Alkaa olla jo dominoimisen puolella. En tiedä mitä Oulussa tehdään oikein, mutta kaveri on kyllä upea naaraus. Pelistä sen verran, että olisin odottanut edes jotain kovempaa hässäkkää loppuun.

Nyt jäi kyllä hieman munaton fiilis HIFK;n osalta. Åstenia ja jengin johtajaa kaipaa HIFK.

Onnea Ouluun tästä pelistä.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No nyt on kyllä ylimielistä kommenttia. Sinänsä ei mitään uutta porofarmarilta.
No tuohan on melkolailla totta, eilen kustiin homma itse 4-1 johtoasemasta kun laskettiin pelin tempoa ja annettiin HIFK:lle mahdollisuus tulla mukaan peliin (eli pyllistettiin) ja tänään jouduttin tosissaan tekemään töitä, että saatiin alistettua HIFK "konttausasentoon". Mikä tuossa muka on ylimielistä?
 

Boozer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt oli tunnetta tsadissa. Ja hieno revanssi tänään HIFK:sta. Kyllä kelpaa. Ja tulosvetokin sattui osumaan. Oikein hyvä ilta. Kiitos Kärpät, kiitos HIFK!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös