La 24.11.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 40 233
  • 573

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Joko Störmwallin kupla on puhjennut?
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
En edes valita jäähdytä koska päähän kopsahti. Vahinko tilanne kuitenkin ja nyt meni näin. Eteenpäin.
Ongelma on se, että neitilauma itkee tästäkin varmasti Twitterissä, jonka jälkeen homma menee kurinpitoon ja Ronkaiselle joku 100 ottelun pelikielto tästä kerrassaan törkeästä teosta.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nättineen!!! Oijoijoijoijoi!!!
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
En tiedä mutta alkaa menemään usko tähän Kärppien ylivoima touhuun. Ei se nyt noilla nimillä oikeasti voi noin saatanan paskaa olla vaikka ei oltaisi harjoiteltu sekuntiakaan.
 

Boozer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärppien pitäisi saada enemmän painetta HIFK:n päätyyn. Todella vähän on päästy myllyttämään toisessa päässä kenttää. HIFK on saanut Kärpät vähän aseettomaksi tänään. Finleylle ja Kankaanperälle varsinkin pitää saada painetta, noilla kavereilla ei liike eikä taidot riitä kun ovat kiireessä.
 

Kalix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koo-Vee, LeKi
On tämä Ilves nyt niin helvetin huono. Ylivoimat jotain hirveää paskaa, että huonompaa nähnyt vain Jortikan U20 MM-kisojen aikana.
 

koohela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jyppi johtoon, oman riparin sai lyödä Nättinen sisään. Yllättäen Tuohilampi katseli parin metrin päästä.

En tykkää Tuohilammesta pelaajana.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Joko voi sanoa että Ilveksen kupla on puhjennut?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos lestadiolaisten jääkiekkojoukkuetta saa kommentoida, niin sanoisin Hakanpään taantuneen aivan älyttömästi. Tai sitten Jani säästelee kevääseen.

Kaverihan käytännössä yksin jyräsi punaiset viime kevään välierissä. Oli muistaakseni myös aika ratkaiseva pelaaja finaaleissa. Mitähän kaverille on tapahtunut? Olin satavarma ettei Hakanpäätä enää tällä kaudella Suomessa nähdä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös