La 24.11.2012 HIFK - KalPa

  • 7 668
  • 21

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK tänään:

Ville Peltonen - Joakim Eriksson - Eero Somervuori
Toni Söderholm - Mikko Jokela

Arttu Luttinen - Thomas Nykopp - Markus Granlund
Ilari Melart - Kyle Klubertanz

Lennart Petrell - Joni Töykkälä - Kimmo Kuhta
Mikko Kurvinen - Stephane Robidas

Jari Sailio - Siim Liivik - Roope Talaja

Joni Ortio
Mika Norja

Poissaolijat:
Joel Perrault
Ville Varakas
Toni Leinonen
Iiro Pakarinen

Thomas Nykopp palaa kokoonpanoon, mikä on loistavaa koska tämä nuori herra on ollut yksi syksyn pirteimmistä yllättäjistä muun paskan keskellä. Ja Redenbach ei tosiaan ole kokoonpanossa, eli eiköhän sieltä kenkää tullut, vaikka HIFK ei ole mitään tiedottanut. Mikko Kurvinen ottaa puolustuksesta Juuso Salmen paikan.

Paha ottelu tulossa, sillä KalPa on ollut äärimmäisen paha vastustaja HIFK:lle viime vuosina, niin kotona kuin vieraissakin. Tänään on nyt jostain syystä sellainen kutina, että jätkät raapii voiton kotiin. HIFK on ollut toistaiseksi vahva kotijoukkue.

Niin ja Nykoppin ketju tekee tänään kaksi maalia!
 
Viimeksi muokattu:

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
KalPa tänään:

Salminen-Stepan-Lehkonen
Kerman-Voutilainen-Kapanen
Kolehmainen-Riekkinen-Kerälä
Ikonen-Miettinen-Junnila

Timonen-Koivisto
Kukkonen-Masuhr
Riikola-Halonen

Maalissa Koskinen joten tasan samat ketjut mitä eilen Kärppiä vastaan.

Jokohan Hifk ottaa sen voiton Kalevan Pallosta? ;)
 

Smeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Jokohan Hifk ottaa sen voiton Kalevan Pallosta? ;)


Jos IFK jatkaa siitä mihin viimeksi jäin ei KalPalla hätää tule olemaan. Tosin nyt on ketjuja taas hieman viilattu vaikka jokaisen pelaajan pää onkin sekaisin miettiessään Perraultin ja Perreaultin nimiä.

Eiköhän tästä saada ihan viihdyttävä peli aikaan, lauantai ja kaikkea!
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Hyvää reagointia meidän valmennusjohdolta.. eikun. Mikä hitto siinä on, että nämä alisuorittavat konkarit saavat jatkuvasti olla kokoonpanossa vaikka näytöt eivät siihen oikeuta, meillähän piti olla kilpailua pelipaikoista ja laaja rosteri. Mutta siellä ne Kermannit viilettävät rauhassa, vaikka miten hölmöilisivät kentällä. Tämä on ollut suuri pettymys, ettei valmennuksella ole munaa ollenkaan tehdä mitään, vaikka kaikki näkevät että Kerman, Kapanen ja Miettinen pilaavat ylivoiman pelaamalla aivan väärillä paikoilla.


Noh kohta se on hallille lähdettävä ja toiveissa on yhtä tapahtumarikas ottelu kuin eilen, HIFK ei varmasti myy nahkaansa tänään helpolla.
 
Suosikkijoukkue
IFK Peltosen jälkeen
Eiköhän tästä saada ihan viihdyttävä peli aikaan, lauantai ja kaikkea!

Lauantai iltapäivä ja Nordis. Luulis olevan viihdettä luvassa, vaan ei oo tällä kaudella sitä ollut kovinkaan paljon havaittavissa.

Kolme pistettä ovat todella kovan työn takana. KalPa on kova, ja tunnetusti hankala vastus HIFK:lle. Uskon että ottelu tulee ratkeamaan pitkälti näihin kolmeen asiaan:

1. Maalivahtien taisto: Ortsa vs. Koskinen
2. 5v5 pelaaminen: HIFK on ollut tässä todella surkea tällä kaudella, joten Kalpalla lienee yliote tässä kategoriassa.
3. YV/AV pelaaminen: Näiden merkitys tulee olemaan suuri tänä iltana, sillä uskallan ennustaa suht. vähämaalista taistoa. AV pelaamisen on oltava hyvää, ja YV:t eivät saa kaatua tehottomuuteen.

Lopuksi vielä tulosveikkaus: 1-3 ja kolme pinnaa kalakukoille.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Hyvää reagointia meidän valmennusjohdolta.. eikun. Mikä hitto siinä on, että nämä alisuorittavat konkarit saavat jatkuvasti olla kokoonpanossa vaikka näytöt eivät siihen oikeuta, meillähän piti olla kilpailua pelipaikoista ja laaja rosteri.

Heh, luulin tuon luettuani, että on kyse kotijoukkueesta. Kiva, että Nykopp pääsee sentään taas kehiin, mutta voisi tuolta lainailla vaikka Keravalle yhden tai kahden pelin ajaksi Kuhdan, Luttisen ja Liivikin etsimään peliään.

Odotukset eivät ole kovin korkeat, IFK tuskin tekee yli 2 maalia ja se harvoin riittää 3 pisteeseen.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
14 kokonaista erää ilman 5vs5-pelissä tehtyä maalia. Siinä kotijoukkueen lähtökohdat illan kamppailuun. Itse uskon jatkuvuden sijaan tilastollisiin todennäköisyyksiin (paitsi Kurvisen suhteen) ja tämänkin umpisurkean putken katkaisuun illan ottelussa.

Jos ottelu noudattaa käsikirjoitukseltaan kauden aiempia koitoksia, IFK:n olisi hankkiuduttava alussa vähintään kahden maalin johtoasemaan, jonka puolustamiseen keskityttäisi lopun ottelua. Pisteille pääsy edellyttää nyky-IFK:lta puolustusvoittoista taktiikkaa. Kaikenkaikkiaan en usko ottelun yltävän pelilliseltä tasoltaan keskivertoa ylemmäksi, sillä taklaukset, fyysinen peli ja korkea intensiteetti tulevat tuttuun malliin loistamaan poissaolollaan.

Itse seuraan:
- Sailio - näkyvässä roolissa rottana hyväksyn pelaavaan kokoonpanoon, muuten täysin junnulla korvattavissa
- Klubertanz - otteet oltava ulkomaalaispaikan viemisen arvoisia
- Petrell - kaksi kovaa taklausta riittää siihen, että taklaa enemmän kuin muu joukkue yhteensä?
- Kurvinen - piiloseurannassa, luonnollisesti, veikkaan että ei tee maalia

Lähes loppuunmyyty halli, lauantaipeli ja tärkeät pisteet! GO IFK!
 

Harald73

Jäsen
Suosikkijoukkue
1897
Hohhoijaa...

Olen vaimoni kanssa menossa peliin. Odotukset korkealla, tai sitten ei. Viimeksi oli voittajafiilis the hallin parkkiksella pari vuotta sitten ja silloin oli syytäkin. Nyt ei, mutta pitää käydä koska elinkautinen edellyttää...
 

Herättelijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Blackhawks, Oilers
Olipas tämä peli tylsä läpsyttely. KalPa oli aivan käsittämättömän huono tänään, HIFK nähdäkseni hitusen parempi, mutta silti kaksi pistettä Kuopioon.

Stepanille maali, muuta hyvää en nyt oikein tästä pelistä löydä.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
On se vaikiaa, kertakaikkiaan. IFK kunnostautui lopettaen pelaamisen jo toisen erän alussa. Kaukana ovat ne ajat, jolloin ensimmäinen kymppi painettiin hirveällä asenteella kohti vastustajan maalia ja lyötiin 3-0 taululle.

Kalliita tappiota hävitä kotona ponnettomalla esitysellä loppuunmyydyn hallin edessä. Toisaalta paikalle vaivautunut yleisö huokui jo ennen aloituskiekkoa sellaista tappiomielialaa, että tunnelma hallista jäi yhdeksi kauden vaisuimmista.

Yksilöistä pakko nostaa esille Ortio, jonka soisi pelaavan jossa ihan muualla. Ei siksi ettei koppi tartu, vaan siksi että maalivahdin yksilöurheilijana joukkueen sisällä on taatusti todella raskasta kantaa yksin harteillaan joukkueen menestystä, tai oikeammin menestymättömyyttä.

Eteenpäin on menty, sanotaan. Nimelliskulkusuunta vaan on väärä ja ruori pultattu kiinni pyörittämisen estämiseksi. Vapiskaa Porit, Espoot ja muut, vastaanne on lähiaikoina luistelemassa joukkue, jonka kehnot esitykset tarttuvat myös vastustajaan.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipas tämä peli tylsä läpsyttely. KalPa oli aivan käsittämättömän huono tänää

HIFK:lla on käsittämätön tapa vetää vastustaja samaan paskaan missä itse ollaan. Ihan oikeasti KalPa ei ollut ensimmäinen joukkue joka pelasi tällä kaudella täysin luokattoman ottelun Nordiksella. Esim. JYP, HPK ja moni muu on sortunut samaan.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Tää ei ollu kyllä se HIFK jonka mä oon tottunu tuntemaan, ennen HIFK painoi satalasissa päälle kokoajan ja pelko oli persiissä että millon helähtää ja myös kotiyleisön raivoisa tuki teki HIFKistä pahan kotijoukkueen.

Tänään kentällä nähty isäntä oli todella vaisu, ei tunnetta, ei mitään. Maalikin tuli KalPan lahjasta. Toisaalta myös KalPa oli todella huono joten tuskin kummankaan joukkueen leiristä päätä silitellään, tosin voittaminen on keskimäärin kivempaa joten sinänsä fiilis ei ole niin huono kuin HIFK leirissä.

Ainiin ja ne Koskisen haukunnat voidaan nyt jättää, mies on ollut loistava tällä kaudella ja tuolle KMK:lle mä sorvaisin jatkoa! Niinkuin Ahonenkin, niin Kossu kypsyy pikku hiljaa tuohon pelitapaan ja on se viimeinen lukko siellä maalilla.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Tuli vähämaalinen peli ja taas KalPa joutui jatkoajalle mutta onneksi nyt poistui sieltä voittajana. Tosiaan Stepan osui nyt viimein, ehkäpä se auttaisi jenkkipoikaa jatkossa! Anyways tärkeät 2 pojoo Kuopijjoon!
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
HIFK ei petä, tupa täysi, jälleen ja silti joukkue pelaa puolivaloilla suurimman osan pelistä, säälittävää paskaa vai pitäiskö sanoa soppaa tuo HIFK:n peli tällä hetkellä. Ensimmäisessä erässä joukkue karvasi syvemmältä, ehkä Kalpa oli vielä hiukan jäässä eilisen pelin vuoksi ja HIFK vei erää täysin suvereenisti. Toinen erä oli pitkään umpiunettavaa kiekkoa, kotijoukkueen jäähyjen kautta Kalpa otti otteen pelistä ja kolmannessa erässä kaikki odottivat vain tasoitusta. HIFK vain puolusti ja purki kiekkoa pois. Melart HIFK:n paras, niitä umpisurkeita esityksiä voisi nimetä useammalta pelaajalta. Luttisella yksi väläys koko ottelussa, Nykopp kolmannessa erässä kerran sai tuotua kiekkoa sisälle,muuten arkaa peliä pelin ulkopuolella, Petrell liikkuu kuin etana ja menetti kiekon järjestelmällisesti, pelaako Liivik ollenkaan, Robidas hasardein pakeista ehkä tänään. Ei todellakaan näytä hyvältä.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Eilen oli fiilis, että pistekin oli enemmän kuin olisi ansaittu ja tänään tuntui että kaksi pistettä oli enemmän kuin olisi ansaittu.

Meinasin jo pelin aikana kirjoittaa, että on ikävä sitä isoa pahaa HIFK:ta joka ottaa jonkun tyhmän jäähyn ja lahjoittaa sillä pisteet mikkihiirille, mutta tällä kertaa ei onneksi sitä apua tarvittu.

Positiivista myös että maalinteossa onnistuivat normaalin Salmisen sijasta tällä kertaa ne pelaajat joita on eniten haukuttu (plus Koskinen, jonka kohdalla on takit jo pikkuhiljaa kääntyneet). Voi olla asia ei ole niin, mutta välillä tuntuu että jotkut ovat oikein tyytyväisiä kun nämä valinnat pelaavat huonosti.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi elämäni mitäänsanomattomin lätkämatsi. Hienoa viedä sinne perhe ja maksaa huvista kaikkine hyvineen parisataa euroa. Hyvä matsi kuopiolaisilta joten propsit sinne. HIFK:n peliä oli varmaan katseltu dvd:ltä ja todettu että täällä voi ja kannattaa nykyään ottaa aloite käteen eikä jäädä passiivisena puolustamaan. HIFK oli kolmannessa erässä kuin peura ajovaloissa odottamassa iskua ja sieltähän se tuli. Ortio oli hyvä ja muut Champtis-tasoa.
 

Janus

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Yksi elämäni mitäänsanomattomin lätkämatsi. Hienoa viedä sinne perhe ja maksaa huvista kaikkine hyvineen parisataa euroa. Hyvä matsi kuopiolaisilta joten propsit sinne. HIFK:n peliä oli varmaan katseltu dvd:ltä ja todettu että täällä voi ja kannattaa nykyään ottaa aloite käteen eikä jäädä passiivisena puolustamaan. HIFK oli kolmannessa erässä kuin peura ajovaloissa odottamassa iskua ja sieltähän se tuli. Ortio oli hyvä ja muut Champtis-tasoa.

Vahva sama, vaikka mielestäni KalPakaan ei hyvin pelannut. Selkeästi enemmän kuitenkin halusivat voittoa pelin toisella puolikkaalla ja yrityksen ja HIFK:n passiivisuuden ansoista myös sen saivat.

KalPasta silmiin pisti erityisesti heppoinen puolustuspään pelaaminen. Aika helposti pääsi HIFK maalille silloin kun peliä KalPan päätyyn veivät. Verrattuna viimen vuoden vierailuihin, kiekkokontrolliin perustuvasta pelistä ei KalPan osalta paljoa ollut nähtävissä. Yksittäinen peli on aina tietysti vain yksittäinen peli, mutta ihmettelisin, jos noilla esityksillä sarjan kärjessä keikuttaisiin. Stepan oli myös pettymys. Todella hidas ja näkymätön paria ylivoimasyöttöä ja maalia lukuunottamatta.
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Perinteinen: paskimpia pelejä mitä minä olen nähnyt. KalPa oli vielä huonompi omassa päässä joten ihmettelen miten IFK tämän onnistui hävitä. Tai toisaalta en. Pisteistä viis, enemmän kiinnostaa miten kävi siinä E-katsomon verisen miehen tapauksessa, pahalta näytti?
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olihan tämäkin aika hieno saavutus. Yksikään vastustaja ei ole pelannut noin paskaa peliä tällä kaudella meidän bunkkerissa ja silti ne lähti pisteiden kanssa kotiin? Hävettää.
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Joo, kyllähän täällä siihen vallitsevaan yksimielisyyteen voi yhtyä että olipa eilen taas melekoista läpsyttelyä tarjolla. KalPa lasien takaa positiivista pisteet joihin ottelun alkupuoliskon jälkeen ei paljoa uskoa ollut. Näytti että KalPa päätyy väkisin teuraaksi illan kuluessa mutta onneksi Koskinen piti, sanotaan nyt että taas joukkuetta pystyssä. En ole vakuuttunut että KalPan peli olisi paljoa parantunut ainakaan vielä toiseen erään (hidasta, harhasyöttöjä, luokattomia vastaanottoja, kakkosia väärästä vaihdosta ym.) mutta tällä kertaa melko heikkokin esitys riitti lopulta pisteisiin.

Illan KalPa "onnistujista" ehkä puhtaimmat paperit antaisin Koskiselle. Miettiseltä maalista huolimatta ehkä kuitenkin kauden heikoin peli (pelannut kaikkiaan kuitenkin hyvän kauden) ja Stepanilta hyvä aloitusvoitto ja maali mutta meno... no sanotaan että paljon pitää parantaa. Muista mainittakoon Masuhr, joka jatkoi odotetusti vakuuttavia otteita.

En tiedä mistä halutusta onnistuneesta muutoksesta on ollut seurassa puhetta, mutta eilisen (+koko viikon perusteella) perusteella nähty muutos on mennyt ryminällä metsään. No, otetaan sen verran takaisin että heikkoja jaksoja sattuu varmaan kaikille mutta noilla otteilla ei hyvä seuraa. Ei voi kuin toivoa parempaa ensiviikkoa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
...miten kävi siinä E-katsomon verisen miehen tapauksessa, pahalta näytti?
Mikäs tapaus tämä mahtoi olla? Tuliko kiekkoa kaaliin vai saiko kenties nyrkistä? Tai sitten kieri alas betoniportaita? Kenties kyseessä oli kaveri, joka halusi yksinkertaisesti jotain viihdettä ja mielenkiintoa halliin. Kentällähän ei tapahtunut mitään.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Mikäs tapaus tämä mahtoi olla? Tuliko kiekkoa kaaliin vai saiko kenties nyrkistä? Tai sitten kieri alas betoniportaita? Kenties kyseessä oli kaveri, joka halusi yksinkertaisesti jotain viihdettä ja mielenkiintoa halliin. Kentällähän ei tapahtunut mitään.

Ensimmäisellä erätauolla baarin lattialla istui järjestysmiesten ja ensihoitajien ympäröimänä loukkaantunut mies ja punaista tuli huolella lattialle ambulanssia odotellessa. Tilannetta, joka tähän vammautumiseen johti, ei tullut todistettua, mutta jos arvata uskaltaa, niin vahva veikkaus on perisuomalainen "liikaa soppaa" ja tätä kautta omatoiminen loukkaantuminen. Ei siellä ainakaan vaikuttanut mitään kiistakumppania olevan järkkäreiden hoteissa tai haussa.

Jos jollain on tarkempia faktoja tilanteesta, niin ei muuta kuin lisätiedot jakoon. Itse havahduin asiaan siinä vaiheessa, kun joku hätääntynyt sivullinen kävi pyytämässä lähistölläni rappujen yläpäässä partioinutta järjestysmiestä apuun.

Itse pelistä. Kahdesta huonosta se hieman enemmän voittoa halunnut voitti lopulta. Ei aiheuta todellakaan mitään hurraa-huutoja tämä savon mafian lanseeraama "halutun kaltainen muutos". Peli on kauniisti muotoiltuna ripulikakkaa. Eikä muutosta ole ihan hetkeen tulossa, koska KalPa-leirissä haluta nähdä tippaakaan tulosten taakse niin kauan kuin pisteitä kertyy muutamien yksilöiden hankkimana tai tuurilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös