La 24.10.2020 Ässät - Lukko

  • 19 671
  • 296

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Niin ne vaan nämä ruotsalaisia vastaavat, keltakarvaiset Iirot haki taas rujoin numeroin pisteet Porista. Leukaa rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, olisiko joku 1-0 voitto vaihteeksi ihan ok haku Ässille? Nämä avoimet ovet ei oikein toimi kaikkia vastaan, jos oma maalinteko sakkaa näin pahasti. Taisi nopealla vilkaisulla laukaukset sektorista mennä melko tasan, jopa Ässille. Omituinen peli.
 

SlamDunk71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No lukemat on ansaitut. Olisi voinut olla Ässillä pari maalia enemmän mutta ei jossiteltavaa mihin 3pistettä matkaa ansaitusti.

Lampaan perseet menee tuomareille, miten voi olla että jos Lukko pelaaja niittaa selkään niin pääsee ylivoimalle. Lisäksi yhdelle Ässä ja Lukko fanille perseet kun maskit kaulalla alkaa mäyhäämään toisille vaikka peli siinä vaiheessa 1-5. Tunteita pitää herätä mutta niitä täytyy myös osata käsitellä.

Ensimmäinen derby ansaitusti Raumalle.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ässät-Lukko 1-6.

Ei numerot ihan sitä vastaa mitä kaukalossa nähtiin, mutta paikoista pitää tehdä maalit, niinkuin Lukko teki, ja suuri ero oli tietysti sillä tärkeimmällä pelipaikalla eli maalinsuulla. Aittokallio, jota en koskaan ole minään pitänytkään, ei pystynyt huipputorjuntoihin mutta Oskari Setänen jatkoi samalla tavalla kuin kauden aiemmissakin peleissä eli torjui kaiken mahdollisen.

Kukkoselta tarpeeton ja turha taklaus lopussa neljän maalin johtoasemassa kun peli oli jo ratkennut, ei siinä ole selittelemistä eikä puolustelemista. Onneksi Hirvoselle ei tullut sairaalareissua.

Ensi viikolla Lukkokin pääsee pelaamaan keskellä viikkoa, ensi kertaa kuluvalla kaudella. Samalla ensimmäinen kolmen pelin viikko. Tiistaina Kouvolassa ja keskiviikkona Lappeenrannassa ja perjantaina kirsikka kakun päällä Lukko-Kärpät Äijänsuolla.

Sitä odotellessa aukaisen Ramonan ja kuuntelen pelin uusintaselostuksen Ripan hehkutuksella.
 

kelmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft
Lukko voitti ansaitusti. Oli tänään parempi, ei kuitenkaan lopputuloksen vertaa, eikä maalimäärä ei kuvasta peliä. Lukko rokotti Ässien virheistä äärimmäisen tehokkaasti ja pelasi fiksusti. Ässät sohlasi omat paikkansa.

Ekan erän ensimmäiset 10-15 minuuttia Ässien hallintaa, mutta taululla 0-3. Paremmalla viimeistelyllä lopputulos olisi voinut olla toinen, kun ei olisi oltu alusta asti noin paljoa takamatkalla.

Lopun jäähyistä turha itkeä. Kukkosen olisi kuulunut saada kakkonen, mutta Mäkisen kakkonen ihan omaa syytä. Ei kuitenkaan ratkaissut mitään tai vaikuttanut mihinkään.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Mutta Kotkaniemi pyyhkii Lukolla jäätä!

Saarelan NHL-pelit taitavat siirtyä KHL:ään, kun ei vaan taso riitä. Vai miksei pelejä enempää ole herunut?
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Tässä tuli Porilaisillekin selväksi mikä on tällähetkellä liiga kärjen ja keskikastin ero.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Aika odotettu lopputulos. VarjotauLukon ykkösen ja yhdennentoista ero on vaan tämä. Näköjään legendaarinen 1-6 veikkauskin piti kutinsa. Eipä kestänyt Selinin kasetti tällä kertaa edes pressiin asti. Voimia vaan padan kannattajille, kun se säälipaikka rupeaa lähestymään. Eipä ollut muuten NHL pulusta paljoa apua peliin eikä yleisömäärään.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ässät-Lukko 1-6.

Ei numerot ihan sitä vastaa mitä kaukalossa nähtiin, mutta paikoista pitää tehdä maalit, niinkuin Lukko teki

Näinhän se meni. Lukko oli tehokas ja ansaitsi voittonsa vaikka numerot repesivät vähän turhan suuriksi pelitapahtumiin nähden. Oman maalin edustalla Lukko oli tosi vahva ja teillä on hyviä puolustajia + hyökkääjät ovat hyvin sitoutuneita puolustuspelaamiseen. Viimeisenä lukkona (heh!) tietenkin kuuma Setänen joka ei lipsauttanut yhtään maalia Ässille
 

IVXIII

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Aika paljon virheitä molemmilta joukkueilta ja vain hetkittäin peli oli jotenkin hallittua.

Minusta Ässät antaa isosti tasoitusta siinä, että Selinillä on aivan totaalisesti mennyt Lukko ihon alle. Jo viime kevään viimeisessä hänen reagointinsa sotki peliä, ja selvästi nytkin oli valmistautuminen mennyt tunteella yli. Ammattivalmentajan pitäisi pystyä olemaan parempi tuossa suhteessa. Seuraavaan Lukko-peliin kannattaisi varmaan lähteä apuvalmentajien voimin.

Lukon pelistä nyt ei paljoa sanottavaa, riittävän hyvä - Repo selvästi todella syttyy Ässiä vastaan.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Sääli on sairautta saatana. Porissa oli vielä keväästä anneli kipeänä ja mitä tekee Dreamteam, panee entistä lujemmin pikkuveljen vikisemään. Mahtaa tuntua höpöltä. Naurattaa.

Toi on mun jengi, peli silkkaa timanttia. Tuosta rutiinista, nopeudesta ja pelisapluunasta voi kaikki ottaa mallia, jos osaa. Saarela ja Repo on kurkoja.

Skool!
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Kotkaniemi on NHL:ssä jopa ihan kova tekijä, Saarela taas väliinputoaja. Tällä hetkellä molemmat tahkoavat liigaa ja tänään Saarela oli selvästi parempi. Jatkossa Kotkaniemi varmasti parantaa, mutta on myös käytännössä varmasti ulkona, kun (jos) tosipelit alkavat. Saarelan suhteen asia ei ole ollenkaan varma.

Mitä merkitystä tuolla sitten oli. No ei kaiketi yhtään mitään.

Lukko oli tänään parempi, muttei ihan niin selkeästi kuin numerot kertovat. Joka tapauksessa oleellisilla osa-alueilla ero oli tänään aika selkeä.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Pelicans vs Tappara
  • 2.56
  • 3.50
  • 2.60
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös