La 24.1.2009 KalPa - Jokerit

  • 12 999
  • 58
Tila
Viestiketju on suljettu.

tutzba

Jäsen
Huomisen ehdottomasti mielenkiintoisin peli käydään sarjakakkosen ja sarjakolmosen välillä. Voitolla KalPa kasvattaisi eron jo seitsemään pisteeseen, kun taas Jokereiden voitolla piste-ero kaventuisi yhteen.

"Voittoputkeaan" aloitteleva Jokerit ei huomenna kolmea maalia enempää tule tekemään, joten ottelu ratkeaa hyvin pitkälti maalivahtipeliin. Miten onnistuu Vuorio? Edellisissä otteluissa mies on pelannut hyvin, vaikkakin pientä pomputtelua on ollut havaittavissa.

Yhdellä maalillahan tämäkin ottelu tulee ratkeamaan - sitä en vaan tiedä, kumman eduksi.
 

NemI

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
O-ou. Kotijoukkueelta ei huomenna paineita puutu. Kyseessä on erittäin tärkeä ottelu, kuopiolaisittain erittäin huonoon ajan kohtaan.

KalPa on pelannut viikon sisään kolme vähintäänkin tahmeaa ottelua, joista kaksi täysin umpisurkeaa ja mikä vielä masentavinta, molemmat tappiot ovat tulleet kotona. Tähän jos mihin, olisi kunnon lauantaisauna-voitto tehnyt gutaa, mutta asetelmat eivät nyt sellaista enteile.

Olisi varsin helppo mennä loukkaantumisten taakse piiloon ja selitellä niin viime lauantaisen TPS-pelin, kuin torstaisenkin Ässille taivutun ottelun syitä maestro Kapasen puuttumisella. Sekä tietenkin übertärkeän Mäkkärin, sekä arvokkaan Timo Salon. Alastalollakin olisi voinut joillain jämäminuuteilla olla käyttöä. Mutta eihän sodan pitäisi näin pahasti yhtä tai muutamaakaan miestä huutaa? Eihän jo useita viikkoja koossa olleiden ketjujen, tai pakkiparien pitäisi alisuorittaa noin räikyvästi jos ykkösketjussa vaihtuu laituri. Torstaina hävittiin ÄSSILLE (maali-ero -48) maalivahti pelissäkin. Eihän kenttäpelaajien loukkaantumisen pitäisi Järviseltä olla pois? Eikä kyllä olekaan. Oltiin vaan huonoja.

Kapasen, Mäkiahon, Salon tai kenenkään muunkaan loukkaantuneen pelaajan merkitystä joukkueelleen ei käy kiistäminen, mutta nyt on muitten taisteltava. Pelattava ne tilanteet huolella loppuun, eikä sinne päin, niin kuin torstaina. Jokaisen on todellakin annettava huomenna se 110%, niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, mutta heti jos ei kiinnosta niin vastustaja rankaisee. Ei huomenna voi koomailla niin kuin viime lauantaina.

Erikoistilanteet, tasakentälliset, hyökkäyspeli, puolustuspeli, maalivahtipeli, peluutus. Ei siihen voittoon sen enempää tarvita kuin, että kaikki edellä luetellut osa-alueet toimii, mutta ei kyllä sen vähempääkään. Se, että siellä (montussa) on huomenna rapiat 4700 katsojaa, joista ehkä kourallinen pelaajien sukulaisia tai tyttö-ystäviä, mitä nyt milloinkin, ei pitäisi luoda lisää paineita, eikä tehdä kotona pelaamisesta niin vaikeaa, mitä sen voisi kuvitella olevan tilastoja katselemalla.

Huomenna nöyrin mielein, mutta rennolla otteella takaisin kadonneen kotitaijan metsästykseen.

( niin ja jos joku tosiaan ihmettelee näitä postausaikoja niin mulla on vaan rytmit vähän sekaisin)
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Kukapa olisi uskonut ennen kauden alkua, että tämä tammikuinen ottelu KalPa-Jokerit Kuopiossa olisi kärkiottelu? No ei ainakaan täällä. Kaikki kunnia siitä Kuopioon, toki uskoin KalPan parantavan edellisistä kausista, mutta näin korkealle tammikuussa en uskonut joukkueen yltävän. Hienoa silti KalPan puolesta, sympaattinen seura ja Kuopio on hieno kaupunki, menestystä KalPalle jatkossakin, joskaan ei nyt tänä iltana ;)

Jokerit on tällä kaudella voittanut KalPan molemmissa peleissä, mutta tiukkoja vääntöjähän ne ovat nykytyyliin olleet. Marraskuussa Helsingissä näkyi vielä ero rutiinitasossa, peli ei Jokereilta tosiaan mitään hienoa ollut silloinkaan, mutta ei vaan KalPa pystynyt kääntämään peliä edes tasoihin. Tänäänkin nähdään varmaan vähämaalinen ja tiukka ottelu, jos KalPa saa hurmoksen varmaan täydessä Niiralan montussa, niin nyt joukkue voi kääntää pelin edukseen.

Toisaalta KalPa on nyt hävinnyt pari kotipeliä, vieläpä sarjataulukon heikoimmille joukkueille. Onko kyseessä sitten ylimielisyys, henkinen kipsi, kotikammo, liika tyytyväisyys vai pelkästään kauteen mahtuvia tilastotappioita? Jos pisteet jää tänään Kuopioon, kukaan ei muistele KalPan tappioita silloin.

Sami Kapanen on tietysti mielenkiintoinen nimi tänäänkin. Savolaiseen tyyliin ilmaistuna "suattap pelata jo tänään", tarkoittaa siis yhtä hyvin ettei välttämättä pelaa. No, KalPan täytyy vain löytää muita ratkaisijoita, ei yhden pelaajan edes Kapasen puuttuminen saa liikaa ratkaista. Niin kuin ei Jokereissakaan Riksmanin puuttuminen, Vuorio on pelannut vähintään kelvollisesti ja toivottavasti jatkaa samoja otteita Kuopiossa.

Jokereille voitto takaisi tietysti sen, että mahdollisuus nousta KalPan ohi sarjataulukossa kasvaa. Tosin täytyy samalla muistaa, että Blues varmaan nousee molempien, KalPan ja Jokerien, ohi johtuen epätasaisista pelimääristä tässä vaiheessa. Tässä ottelussa siis osaltaan ratkaistaan runkosarjan sijoja 3-4 eli kotietua haetaan pleijareihin. Kärpät ja HPK eivät nekään vielä ulkona ole, joten voi olla, että Kuopiossa lähdetään sijalta 5 pleijareihin ja Jokerit "hienosti" kuudennelta sijalta. No, pelataan nyt ensin tämä Kuopion peli tänään pois... :)
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jos pisteet jää tänään Kuopioon, kukaan ei muistele KalPan tappioita silloin.

Sami Kapanen on tietysti mielenkiintoinen nimi tänäänkin. Savolaiseen tyyliin ilmaistuna "suattap pelata jo tänään", tarkoittaa siis yhtä hyvin ettei välttämättä pelaa.
Tätähän tämä on mutta kyllä meillä osataan, varmasti joku miettii voiton kuin tappionkin hetkellä että miksei pisteitä oteta sieltä "helpommasta" päästä. Samat kolme pinnaa sielllä taulukossa loistaa oli ne sitten viety nihkeästi Tepsiltä tai loistokkaalla pelillä Oulusta.

Väittäisin ettei tuo ihan puhdas Savolaistyylinen ilmaus ole. Tiptaap!
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
KalPa tänään:

Sami Kapanen-Kalle Sahlstedt-Teemu Hartikainen;
Timo Seppänen-Ville Varakas.

Aatu Hämäläinen-Tapio Laakso-Tuomas Kiiskinen;
Janne Jalasvaara-Mika Strömberg.

Niko Mikkola-Peter Öberg-Jyri Junnila;
Mikko Kukkonen-Pasi Hirvonen.

Tommi Jokinen-Jarkko Malinen-Toni Hyvärinen;
Tomi Tuomainen.

13. hyökkääjä: Joonas Riekkinen

Maalissa Oksa, varalla Järvinen
------------------------

Hartikainen jatkaa 1.kentässä ja täysin syystä. Mies (poika) on on yltynyt hurjaan maalivireeseen ja nyt kun Kapanenkin palaa ruotuun niin siinä pitää Jokeri-pakeilla olla silmät auki joka hetki. Öbergin viimeiset näytöt annetaan tänään ja Mikkolakaan ei kehuja torstailta kerännyt, joten 3.kentältäkin löytyy varmasti halua esittää parempaa.

Muutama nihkeä peli alla ja tästä syystä ei allekirjoittaneella ole kovin hyvät tutinat illan löylyistä. Lämmintä Saunassa varmasti on, sen takaa jo reilu viikko sitten loppuun myydyt istumapaikat. KalPan on lähdettävä peliin aktiivisesti heti kun kiekko jäähän tippuu ja hankittava hieman etumatkaa kolmanteen erään. Jokerit ovat pelanneet vain kertaalleen tällä viikolla, joten potkua löytyy varmasti viimeiselle sekunnille asti. KalPalla takana on jo tiistain ja torstain väännöt joka ei voi olla näkymättä päätöserässä.

Seurailtavaa tälle illalle:
- Mikael Vuorio: 3ot torj.% 93,94
- Kapanen: kestääkö kylki ja alkaako tästä se uusi kevät
- Hartikainen: KalPan tehomies viimeisissä otteluissa, haastaa tosissaan Puustisen vuoden tulokas-tittelistä
- Tomek Valtonen: mies jonka pelityyliä vihaan yli kaiken (koska ei ole omassa joukkueessa)
- Saunan lämpötila: jo torstaina oli aineksia elohopean kohoamisesta punaisen puolelle, onko Seeprat tänään linjassa?
 

lepards

Jäsen
Suosikkijoukkue
*JOKERIT*
Jokerit tänään..

Valtonen-Hauhtonen-Rita
Eronen-Jokela

Tenute-Kerman-Varis
Kauppinen-Koivisto

Lind-Mäki-Saarinen
Hulkkonen-Kalteva

Lahti-Hancock-Ling
Helenius-Louhi (h)

Vuorio
Hallikainen
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Kiintoisan näköinen toi meidän "nelosketju". Monessa muussa jengissä tuo olisi selvä ykkösketju, mutta näin meillä, nimellisesti ainakin.

Kovin suuria odotuksia ei ole Lukko-voitosta huolimatta. Toisaalta, jos Jokerit onnistuisi tänään vääntämään hikisen maalin voiton Niiralan lauantaisaunasta, niin voisi luottamus tuon joukkueen suoritustasoa kohtaan nousta taas piirun verran.

Tällä hetkellä löisin kuitenkin roponi KalPan niukan 2/3-1 voiton puolesta. Varsinkin, kun Kapanenkin on taas mukana menossa.
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Kyllähän kun tuota Jokereiden nimilistaa katselee, niin pitää vaan ihmetellä, miten helvetissä me olemme niiden edellä sarjataulukossa. =)
No tänään on edessä ottelu, joten panosta ei puutu.

Kotijoukkue:
- meneekö yliyrittämiseksi?
- kipsaako täysi tupa?
- miten Samin kylki oikeasti jaksaa?

Miljonäärit:
- hierooko Tomek hanskaa naamaan?
- onko Vuorio Riksmannin veroinen?

Vaikea peli KalPalle, veikkaan Jokereiden voittoa 1-3 maalin marginaalilla.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
En tiedä onko ketjuja muutettu, mutta Jokerien hyökkäys näyttää kahden kentän osalta tältä:

Valtonen - Tenute - Rita (Loistavaa että tätä kokeillaa!)
Louhi - Kerman - Varis

Muuten sama, mutta Hauhtonen ei näköjään pelaa tänään. Toivon todella paljon, että Tenute onnistuu, niin voidaan sitten heittää Kerman villaan tuosta keskeltä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
En tiedä onko ketjuja muutettu, mutta Jokerien hyökkäys näyttää kahden kentän osalta tältä:

Valtonen - Tenute - Rita (Loistavaa että tätä kokeillaa!)

Voi kilin vit..!!! Erittäin typerä kokeilu, jossa ei ole mitään järkeä.

Tenute taas keskellä ja taaskaan ei tule onnistumaan. Huonompaa sentteriä ei ole Jokereissa miesmuistiin pelannut. Tässä ketjussa menee niin Rita kuin Valtonenkin täysin hukkaan. Tenute ei ole sentterinä koskaan pelattavissa eikä Tenutea edes kiinnosta sentterin puolustusvelvoitteet. Paska ketju, olkoon niminä vaikka kuinka kovia niin Mäen johtama ketju on vaarallisempi ja tasapainoisempi.

Kuinka monta kertaa sitä päätä on lyötävä seinään että Ika ja Hanlon ymmärtää ettei Tenutesta ole sentteriksi tähän liigaan? Ilmeisesti jälleen ainakin yksi kerta lisää. Pässit!

Mikäs Hauhtoselle on tullut ettei meidän paras sentteri pelaa ollenkaan? Olisihan se nyt ollutkin liian hyvää että sairastupa olisi alkanut tyhjentymään ja meillähän näitä senttereitä riittää joten hyvä homma että Hauhtonen on nimenomaan sivussa.

Me ollaan siis hävitty tää peli, Tenuten ketju ottaa kuokkaan sellaiset 2-3 maalia.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllähän kun tuota Jokereiden nimilistaa katselee, niin pitää vaan ihmetellä, miten helvetissä me olemme niiden edellä sarjataulukossa. =)
Tätä voi kyllä ihan oikeasti jokainen ihmetellä. Jotenkin näyttää ettei hyökkäys ja puolustus ole ihan balanssissa. Erosen kuva on sm-liiga.fi yhtä hieno kuin mäkkärinkin.
Täyttä tupaa on nyt pari päivää hehkutettu, miten se näkyy kentällä. Mikkola voisi heti alkuun herätellä parilla laitojen ryskymisellä lehterit mukaan taistoon.

EDIT: KP Kyrön päivän "paljastuksen" innoittamana puulaakikiekkoa katsastamaan. Varmaan KP on vieraillut KalPan kahdessa viimeisimmässä kotipelissä...ja vetänyt johtopäätöksiä sarjan tasosta :D
Meitä on jo hemmoteltu Henrikssonilla, nyt Toivola-Leppänen. Kai me ollaan liian korkealla taulukossa ja ansaitaan ko tuomarit. Reilun mahdollisuuden annan tämän illan kaksikolle, yllättäkää linjakkuudella!
 
Viimeksi muokattu:

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tätä voi kyllä ihan oikeasti jokainen ihmetellä.

No teillä taitaa olla riveissä ainakin se neljä sentteriä? Meillä on 2 ja sitten laitureita. Sen lisäksi teillä taitaa olla vasta nyt ollut edes pientä loukkaantumissumaa? Jokerit on vasta nyt tällä kaudella melkein terve. Tosin nytkin poissa on ainakin koko liigan MVP Juuso Riksman ja toinen meidän senttereistä Janne Hauhtonen.

Ja kas, peliä ollaan saatu viheltämään koko liigan huonoin tuomaripari Jussi Leppänen ja Tero epä-Toivola. Jokerit tulee tuolla tuomarikaksikolla istumaan lauantaisaunassa taas puolet pelistä jäähyllä.
 

Uncle Ben

Jäsen
No teillä taitaa olla riveissä ainakin se neljä sentteriä?
Näyttäis itse asiassa olevan viisi. Tosin kelpaisko niistä Jokeri-rosteriin muita kuin Sahlstedt, tuskinpa.

Sen lisäksi teillä taitaa olla vasta nyt ollut edes pientä loukkaantumissumaa?

KalPa-leiri pääsi kyllä alkukauden todella vähillä loukkaantumisilla, vasta nyt myöhemmin on ollut noita oikeasti peliä haittaavia poissaoloja. Mikä tuo Kapasen kunto tänään sitten lienee, mukana joka tapauksessa.

Pitkävetoon menee tästä kyllä kakkonen.
 

Focker

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Medveščak Zagreb, Alaska Aces
Kapasta ei saa sitten taklailla jne. ok? Jokerit on yleensä viihtynyt Niiralassa poisluettuna 7-3 matsi ja nyt ei oo Stapletonia KalPan onneksi mukana.

Tasainen vääntö. Itsellä hiukka pelko persiissä, Jokerit antaa hallinnan suosiolla ja tekee itse tarvittavat maalit. Vuorio ollut ilmeisesti yllättävän hyvä , jos sitten tänään olisi huonompi päivä.
 

Lazze

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tappara, Warkis, Leijonat & suomalaiset.
Luvassa mielenkiintoinen kärkikamppailu, jossa näkisin Jokerit lievänä suosikkina. KalPalle tappio tietäisi periaatteessa runkosarjavoiton menettämistä ("heh"..) ja entistä tiukempaa taistelua kotiedusta. Voitto antaisi KalPalle tärkeät kuusi pistettä Jokereiden suhteen ja taistelu todellisista kärkisijoista olisi omissa käsissä.

Odotukset/toiveet illalle:
*** = Hartikainen jatkaa hyvässä vireessä ja jakaa virettään myös Samille ja Killerille.
** = Halli on täynnä ja tunnelma on kuin DEL-liigan peleissä keskimäärin.
* = Jokerit pelaa loistavan pelin ja häviää silti!

Parempi voittakoon!
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Aika hyvää tietämystä(arvailuja) itse kullakin oli ottelusta. Tiukkaan väännettiin, harmi vaan ettei KalPan etumatka riittänyt vaan jouduttiin yksi piste luovuttamaan vieraillekkin. Nythän ero Jokereihin ei kasvanut kuin mitättömän pisteen verran, mutta parempi sekin kuin ei mitään. Suurimpana voittona tässä pelissä oli kuitenkin se ENSIMMÄINEN jatkoaika/voittomaalikisan voitto. Kiitokset tästä Lingille! Tästäpä onkin hyvä lähtee jatkamaan nousevalla kurssilla kohti Raksilaa jossa jälleen arvokkaita pisteitä jaossa.

Kiitos KalPa
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No joo, 4 pistettä saatiin kahdesta vierasottelusta, joista ei lähtökohtaisesti pitänyt kovin todennäköisenä saada pistettäkään, joten ihan ok. Seuraava ottelu Tapparaa on sitten aivan pakko voittaa ja ottaa 3 pistettä. Ei mitään muuta vaihtoehtoa. Mut empä olei kyllä nytkään pisteestä huolimatta yhtään tyytyväinen, kun hyökkäyspeli on niin tehotonta, että voittaakseen Jokerimaalivahdin pitää pelata joka kerta unelmapeli ja päästettyjä maaleja saa olla 0-2. Välillä ei sitäkään. Kakkossija nyt ei edelleenkään ole mahdoton, kun ottelujakin vielä riittää, mutta tällä pelitavalla se on äärimmäisen epätodennäköistä. Alkaa olla kohta sinnittelemistä kuuden joukossa pysymisessäkin. Toivottavasti Jokereilla tänään oli edes pilkahdusta paremmasta.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Oliko tuo tosiaan KalPalle ensimmäinen voitettu lisäpiste tällä kaudella. Hassua. Jokerit on yhdeksästä mahdollisesta lisäpisteestä voittanut vain kolme, Blues näköjään kahdeksasta kaksi. JYPinkin saldo on miinusmerkkinen, vaikkakin vain yhden pykälän (3-4). Mistä tämä kertoo? Että kärkipään seuroja kiinnostavat rankkarit vähemmän kuin häntä-? Että kärkinelikko ei osaa voittaa tiukkoja pelejä?
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kaikkiaan hieno ottelu ja hyvä tunnelma. Yleisömäärä oli pienoinen pettymys, vaikka sitä oli kuitenkin 4860. Olisin odottanut viitosella alkavaa lukemaa. Olihan huima tunnelma, kun voitto ratkesi.

Mitä pelistä jäi mieleen... kaksi erää KalPalta loistavasti pelattu ja kaverilla ei mahdollisuutta juuri ollut. Kolmas erä oli varmaan vihulaisen. Aina vaan lopussa annetaan vastustajalle mahdollisuus päästä peliin mukaan. Äärimmäisen ratkaiseva kohta oli 5-3 yv-maali sekunti ennen toisen erän loppua. Itse olin jo oluelle menossa tässä kohtaa ja en nähnyt maalia enkä jäähyjä. Ainakin Jalasvaaran vippi katsomoon tuli erittäin pahaan paikkaan. Mahtavia maalipaikkoja oli ainakin 2-3, jossa KalPan mies törötti yksin maalivahdin edessä. Näitä pitäisi käyttää hyväksi. Kokonaisuutena varmasti ihan ansaitut pisteet molemmille, vaikka 3 KalPallekaan ei olisi ollut vääryys. 2 pistettä Jokereilta on kuitenkin hyvä tulos.

Pakko on nostaa esille Ville Varakas, joka aiempien hasardien sijaan pelaa nykyään kiekollisesti loistavasti. Todella raju muutos entiseen. Loistavia avauksia ja höntyily on jäänyt vähemmälle. Lisäksi todella kova pommi keskialueella laidan vieressä, jossa Jokeripelaaja loukkaantui. Pelaajan nimeä en tiedä, mutta taisi olla numero 47. Talutettiin jäältä, kun omat jalat ei kantaneet. Toinen, jonka piristymistä on ollut todella ilo seurata on Kiiskinen. On jälleen se velmu oma itsensä, mitä häneltä voi odottaakin. On vaan loistava kiekon kanssa.

KalPan ensimmäisen maalin nosti Laakso aivan maalin edestä kattoon, taisi mennä riman kautta. Toisen ampui Öberg lämärillä laidalta suorasta hyökkäyksestä ja tämä meni kyllä täysin maalivahdin piikkiin.
Hartikainen oli hieman outo valinta taas rankkarinampujaksi. Tällä kertaa nuorten MM-kisoissa epäonnistunut yritys onnistui ja teki varmaan hyvää itseluottamukselle. Kapaselta ihan hyvin huijattu maalivahti pihalle.

Rankkarikisan ampujat vielä:

Hartikainen +, Kiiskinen +, Kapanen +.
Kerman+, Rita +, Ling-.

Tästähän on loistava jatkaa. Nyt otetaan olut voitolle ja hienolle kiekkoillalle!
 
Viimeksi muokattu:

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pakko on nostaa esille Ville Varakas, joka aiempien hasardien sijaan pelaa nykyään kiekollisesti loistavasti. Todella raju muutos entiseen. Loistavia avauksia ja höntyily on jäänyt vähemmälle. Lisäksi todella kova pommi keskialueella laidan vieressä, jossa Jokeripelaaja loukkaantui. Pelaajan nimeä en tiedä, mutta taisi olla numero 47. Talutettiin jäältä, kun omat jalat ei kantaneet.

Numero on 47 Janne Lahti, kolmas kerta vasta tällä kaudella kun mies loukkaantuu.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Numero on 47 Janne Lahti, kolmas kerta vasta tällä kaudella kun mies loukkaantuu.

Janne on lasista valmistettu, eikö yhtä miestä olisi jo koeteltu yhden kauden aikana tarpeeksi? No toivottavasti Helenius kävi noutamassa Varakkaan? No jos arvataan niin ei meillä taaskaan reakoitu tilanteeseen mitenkään.
 

Potvin#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, KalPa, Hurtat
Miellyttävä lauantaipeli nähtynä! Jokerit oli erittäin vaarallinen ensimmäistä erää lukuunottamatta ja olisi voinut viedä pelin jo varsinaisen peliajan puolella. Toisaalta KalPalla oli myös avopaikkoja ainakin viiteen maaliin. Oksa torjui tänään helvetin hyvin, tokassa erässä otti semmosen kopin, että terve. Jokeripelaajan nosto osui pelkästään Oksan mailan varteen kun maali oli jo tyhjänä. Oksalle tänään lusikka, vaikka rankkarikisassa ei ihan mennytkään putkeen.

Vuorio selvisi toisessa päässä vähemmällä. Mies imuroi Öbergin vedon ekassa erässä etunurkkaan ja rankkarikisassa mies oli niin pyörällä päästään KalPan komeiden rankkareiden jälkeen, että tuskin löysi hallista ulos. No rankkarikisa on hyvää viihdettä, kun se päättyy oman suosikkijoukkueen voittoon, tappion tullessa se on typerä uudistus/arvonta.

Taisi Lahden ämmän pojallakin hieman vintti tutista Varakkaan mehevän avojääpommin jälkeen. Mies ei päässyt jäästä ylös, vaikka yrittikin pari kertaa. Painovoima veti miestä jään pintaan ja kun lopulta mies saatiin kammettua ulos kaukalosta, niin näytti siltä, että jalat ei totellut ollenkaan käskyjä. Ilmeisesti mies löi päänsä laitaan, kun Varakas taklasi puhtaasti, tosin aika kovalla vauhdilla. Muutenkin jokeripelurit kerälivät kamojaan useaan otteeseen, aika jännä kun eivät pystyneet vastamaan taklauspeliin tuon enempää.

Arvokkaat 2 pistettä Kuopioon, vaikka voimat näytti tänäänkin hieman hupenevan loppua kohti. Joukkue tarvitsisi nyt lepoa ja jonkinlaista piristysruisketta, koska jokin puuttui tänäänkin KalPan pelistä. En tiedä, mutta Kapasen Sami ei jotenkin ollut tänään oma itsensä....ehkä loukkaantumiset painaa vielä.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pakko on nostaa esille Ville Varakas, joka aiempien hasardien sijaan pelaa nykyään kiekollisesti loistavasti. Todella raju muutos entiseen. Loistavia avauksia ja höntyily on jäänyt vähemmälle. Lisäksi todella kova pommi keskialueella laidan vieressä, jossa Jokeripelaaja loukkaantui. Pelaajan nimeä en tiedä, mutta taisi olla numero 47. Talutettiin jäältä, kun omat jalat ei kantaneet. Toinen, jonka piristymistä on ollut todella ilo seurata on Kiiskinen. On jälleen se velmu oma itsensä, mitä häneltä voi odottaakin. On vaan loistava kiekon kanssa.

Joo Varakas on ollut viime aikoina erittäin hyvä. On ollut hyviä nousuja, kiekollisia oivalluksia, komeita taklauksia ja vahvaa puolustuspeliä. Tänäänkin pari hyvää nousua omasta päästä asti, hieno syöttö killerille maalinkulmalle ja UPEA taklaus Lahteen. Harmi vain, että 2-2 tasoitus meni sitten Villen piikkiin, kun pelasi vähän löysästi maalinedessä oman miehensä. Mutta kyllähän Varakas on sellainen pelaaja, josta ei oikein voi olla pitämättä. On asennetta ja pelirohkeutta eikä kyllä väistele ketään ja kykenee nykyään kiekkoliseenkin peliin. Virheitä sattuu ja rapatessa roiskuu, mutta saa kyllä aikaan paljon hyvääkin.


Kiiskistä on turha edes kehua, etenkin ensimmäisessä erässä ei kyllä pysäyttäjää tuntunut löytyvän. Parhaimmillaan hyökkäsi yksinään jokeriviisikkoa vastaan muiden vaihtaessa ja pujottelujen jälkeeen laukaus sujahti hitusen yli maalin. On se vaan taitava.

No toivottavasti Helenius kävi noutamassa Varakkaan? No jos arvataan niin ei meillä taaskaan reakoitu tilanteeseen mitenkään.
Ihan pieni nokkapokka oli tilanteen jälkeen, mutta siinä ei kyllä kukaan Varakkaalle tainnut mitään sanoa. Eipä siinä, Jokereiden apuvalmentajakin kuulemma oli erätaukohaastattelussa todennut että puhdas taklaus oli. Miksipä siihen pitäisikään reagoida?
 

Römpeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
<3
No toivottavasti Helenius kävi noutamassa Varakkaan? No jos arvataan niin ei meillä taaskaan reakoitu tilanteeseen mitenkään.

Tais Helenius hieman vilkuilla Varakkaan suuntaan vaihtoaitiosta, mutta eipä sen kummempaa.

Taitaa olla Jokerit ensimmäinen vierasjoukkue niiralassa, jolle on annettu oma jäälletulobiisi. Vieraiden tullessa jäälle alkoi hallissa raikaa Teuvo Lomanin Helsinki city boy :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös