La 24.02 2007 Lukko-Ilves

  • 10 954
  • 57

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Joopa joo, uudet jaot sanon minä tai ainakin siltä se juuri nyt tuntuu. Ottelun lopputulokseen pitää olla hyvinkin pettynyt, mutta tapa jolla se tuli, oikeastaan vaan kertoo siitä lainalaisuudesta, joka jääkiekko-ottelussa vallitsee. Ilveksen pelissä oli tänään kaikki peruselementit hyvän jääkiekko-ottelun pelaamiseen kunnossa. Liike oli hyvää, syötöt kovia, hyviä ja tarkkoja, ja ennenkaikkea lähes aina omalle joukkuetoverille. Ja syötöt annettiin vielä sille, jolla oli paras vauhti päällä. Lisäksi Ilves käytti koko kentää hyödyksi juuri niin kuin kuuluu. Rask kun vielä esitti varsin kypsää maalivahtipeliä, niin homma alkaa olla taputeltu. Lukko oli näissä edellä mainituissa asioissa selvästi huonompi oikeastaan koko pelin ajan, ainoastaan toinen erä oli näennäisesti tasainen koitos. Ilveksen ensimmäinen osuma, joka kuitenkin hylättiin, kertoi jo aika pitkälle mitä tulemaan pitää. Seisovat keltaiset katsovat, kun Ilves pyörittää, ja pistää kiekon verkkoon.

Lukosta Lammassaari oli ainoa, joka luistelu riitti vastustajaa vastaan, ja saa näinollen puhtaat paperit, mutta muut näyttivät kyllä hitailta pujottelukepeiltä. Myllyniemi saa myös puhtaat paperit kun torjui oikeastaan kaiken, mitä torjuttavissa oli. Lawson ei esittänyt yhtään mitään, huonoin peli Raumalla mitä minä olen nähnyt.

Tuomaria Lukon on turha syyttää tappiosta, vaikkei Rantala mikään erikoinen ollutkaan. Tämä Hajtin polvitaklaus oli harmittava tapaus, ja oli sääli että Huhtala sai tällin jalkaansa. Sen verran hienon harhautuksen kovassa vauhdissa kaveri teki, että Hajt meni kyllä kahville pahan päiväisesti. Lisä penaltia on varmaan tulossa, kun Rantala antoi OR:n.

Asioiden pitää muuttua paljon vajaan kahden viikon aikana, että 9.3 klo 18.30, kun kiekko putoaa jäähän, niin Lukko taistelee ottelun voitosta tasapäisesti vastustajan, kuka sitten onkaan, kanssa. Nöyräksi vetää meikäläisenkin, vaikka olen pelejä nähnyt elämäni aikana todella monta. Tällainen esitys juuri ennen playoffien alkua, sanat loppuu varastosta.
 

mize

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Selvä peli

Monta peliä olen Äijänsuolla tällä kaudella nähnyt, mutta en yhtään noin vakuuttavasti pelannutta vierailijaa. Pelistä siis kaikki kunnia hyvin pelanneelle vastustajalle. Ekassa erässä pari maalia tuli Lukon huonosta purusta, joista toisessa Viitanen menetti mailansa kamppailussa Ilves pelurin kanssa.

On se kumma, kun sen Lawsonin annettiin jatkaa sen aikalisänkin jälkeen. Vaikka noista neljästä maalista ei yhtään suoranaisesti voi laittaa Tomin piikkiin, niin olisi ne kuitenkin kaikki ollut otettavissa. Myllyniemi pelasi varsin hyvin kaksi viimeistä erää, eikä Miksulilla pitäisi olla kahta vaihtoehtoa seuraavan pelin maalivahdiksi.

Koiviston Toni oli varsin pirteällä pelipäällä ja irtosi kolme kertaa läpiajoon, mutta nissä sihti ei ollut kohdallaan ja niistä tulikin mieleen lähinnä se Toni, joka Lukossa pelasi ennen läpimurtoa.

Saarenheimon johtama kentällinen on myös nostettu jalustalle heidän kovien tehojensa myötä, mutta pitää sanoa, että valitettavan usein pojat ovat jäällä myös silloin, kun vastustajat tekevät tuhojaan.

Päivän onnistujaksi nostaisin Yli-Junnilan, joka muutaman kerran käänsi hienosti pelin keskialueella ja jakeli muutenkin kotijoukkueen parhaat syötöt tänään.
 
Viimeksi muokattu:

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Illan pelistä...

Onnistujat: Ilves ja joukkueen fanit
Epäonnistujat: Lukko, Aleksi Rantala. (järjestyksen voi kukin päättää itse)

Olipas todella munaton esitys Lukolta tänään. Ainoastaan Lammassaari, Myllyniemi ja Ylijunnila omalla tasollaan, muu joukkue totaalista kuraa. Missäköhän mahtaa olla se alkukauden pitelemätön ja taisteleva Straka? Tänään ei ainakaan moista miestä kentällä näkynyt. Sen sijaan Lukon kultakypäränä hääri kiukutteleva, paljon huonoja syöttöja jakeleva flegmaattinen ilmestys. Mahtaako kellään olla tietoa kuka kyseinen kaveri oli? Vitsit vitseinä, mutta kyllä ykköskentän pelin pitää paljon parantua, mikäli jotain menestystä tällä kaudella toivotaan.

Aseet Lukon avaamiseen näytettiin taas kerran. Kahdella miehellä karvaus syvälle, niin Lukko-puolustus on helisemässä. Sitä kädellistä kaveria tosiaan olisi kaivattu sinne takalinjoille. Sen sijaan saimmekin Hajtin... Mäkelä sentään näytti Dudalle vähän miehenmallia, mutta tottakai kaveri veti itsensä sikiöasentoon ja Raipe joutui poliisin hommiin. :-D Tässäkö teidän ÄIJÄ Ilves-fanit? Ainakin kovat suosionosoitukset kaveri vetäytymisestään sai. Jotenkin muistutti erään rehdin Hannes Hyvösen otteita tuollainen toiminta. Toki kuitti tuli vähän väärässä paikassa, sillä miestä olisi pitänyt ojentaa jo toisessa erässä tämän ajettua Myllyniemen yli.

Tapaus Hajt: Mielestäni polvitaklaus ei ollut tahallinen, mutta harmittava kuitenkin. Toivottavasti Korhonen ei loukannut pahemmin itseään. Mistään käskytyksistä siinä ainakin on turha suutaan soittaa. Eiköhän kyseessä ollut ihan peliin kuuluva epäonnistunut taklaus. Käskytyksellä olisi mitä ilmeisimmin otettu pois pelistä joku Ilveksen tärkeämpi pelaaja.
 

Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
JZZ kirjoitti:
Pakko sitä on tällaisten pelien keskellä ;) (mä sentään olin vahvasti ässien puolella puolivälieristä lähtien).

No mutta jos muistat, niin miten runkosarjan pelit meni? Alku tahmeaa, sitten lentokausi, ja lopussa hiukan nihkeempää? Playoffeissa sitten tunnetuin seurauksin.

Itse pelistä ei kyllä jäänyt radiosta katsottuna juuri mitään sanomista. Käsittämätöntä perseilyä koko matsi, jonka kruununa Hajtin täysin typerä polvitaklaus. Ei tällaista voi sulattaa, pakko dokata (lisää).

En täysin tarkkaan enään muista, mutta oiskohan Ässien paikka varmistunut jo muutama kierros ennen runkosarjan loppua. Tappara sitten valitsi itselleen mieluisen vastuksen taktikoinnilla, tunnetuin seurauksin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukolle tais käydä samalla lailla kun mulle tuon Vapaan puolen Lukkoveikkauksen kanssa, että ihan unohdin koko homma, ja siltä se näytti että Lukkokin oli unohtanut että illalla on peli.

Kauden pohjat on nyt sitten toivottavasti nähty. Lukon pelistä ei mitään hyvää löydy, kuin ehkä Lammassaaren yksinyritteliäisyys, poika kuitenkin yritti ja oli Lukosta ainoa joka taklasi ensimmäisessä ja toisessa erässä, kokonaista yhden kerran. Myöskin Myllyniemi ehti osoittaa olevansa huomattavasti Lawsonia varmaotteisempi maalivahti tällä hetkellä, tosin Ilveksenkin suurin into oli jo avauserän jälkeen ja Myllyniemen astuessa kehään laantunut.

Tässä kun on nyt puheltu kevätpuolella siitä, että miten Lukko kannattajansa huomioi, niin myönnän että vituttaahan se kun pelin jälkeen kannattaja marssii Fosters'iin jälkipeleihin, eikä Lukosta edustajaa olekaan, tai että 11-vuotias nutipää lähettää isojen ihmisten käskystä fanikirjeen joukkueelle eikä siihen vastatakaan. Ei siinä mitään, ikävää toimintaa, mutta kaikkein pahimman laatuista yleisön pettämistä on tällainen esitys mitä tänään Äijänsuolla nähtiin.

Ilves oli tietysti varsinkin avauserässä helvetin hyvä, toivon mukaan parasta Ilvestä pitkiin aikoihin, mutta kyllä Lukkokin oli huono. Kun siinä Ilves sitten varmisteli toisen ja kolmannen erän ajan voittoaan, niin ei Lukko silloinkaan mitään aikaiseksi saanut, no hieman ehkä enemmän yritystä kuin avauserässä, sen myönnän.

Aleksi Rantala veti viikko sitten HIFK-pelissä lievästi kotiinpäin, mutta nyt ei voi samaa sanoa. Peli pysyi tosin ihan hyvin hanskassa siihen asti, kun Dudan selvä kyynärpäätaklaus Koposeen (?) jäi viheltämättä. Rantala ei yksinkertaisesti halunnut nähdä tilannetta, eikä käsi noussut siinäkään vaiheessa kun muutama Lukon pelaaja hyökkäsi Dudan päälle, mutta niin vaan Rantala ohjasi Dudan jäähylle sieltä kasan keskeltä, estämisestä.

Sen jälkeen sitten kiinnostus peliin palasikin, kun kävi mielessä että jos joku vaikka sen mustalaisen murjoisi, ja Mäkelähän sitä sitten kohta jäähyn päätyttyä paiskoikin pitkin kaukaloa, mutta ei siitäkään mitään suurta verilöylyä syntynyt. Lopun aikaa mustalainen saikin ihan rauhassa pelailla.

Chris Hajtin polvitaklaus Ilveksen pelaajaan oli omaan huonouteensa turhautuneen pelaajan typerä ja järjetön teko. Ei millään lailla puolusteltavissa. Toivottavasti sen pojan kausi ei tähän polvivammaan loppunut.

Hajt tulee saamaan pelikieltoa sen yhden OR:sta tulevan automaattisen lisäksi ainakin toisen mokoman vielä, voi tulla jopa kolmaskin peli vielä putkeen, ja ihan ansiosta.

Huolestuttavalta tämä näyttää, että kauden tärkeimpien pelien lähestyessä peli tuntuu palanneen harmaan syksyn tapaiseen kohellukseen. Ihan tuossa pelin avauserässä tuli mieleen kevät 2004, jolloin syksyisen valmentajanvaihdoksen tuoma positiivinen energia kesti lähes runkosarjan loppuun saakka, mutta pudotuspelien ensimmäisessä kotipelissä tuli noutaja, ja ihan samanlainen tyrmäysisku tänään saatiin Ilvekseltä. Pelaajat luistelivat kuin tikku paskassa, ja katsojat ihmettelivät kynsiään purren ja neniään kaivellen että tätäkö tää onkin? Huvittavaa oli sekin kun Lukon pelaajat pudottelivat mailojaan jatkuvalla syötöllä, ainakin viisi kertaa moinen tapahtui kahden ensimmäisen erän aikana, eikä kyseessä ollut mailan hajoaminen tai mikään, ainoastaan yleinen flegmaattisuus.

Sanoisin että mikäli Ilves kohdataan 1. kierroksella, niin tämän pelin myötä henkinen yliote on vahvasti Tampesterissa.

Haista Lukko vittu. Ja pitkä semmoinen.
 
Viimeksi muokattu:

Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Artsi kirjoitti:
Jos tässä on raumalaisen kiekkokultturin taso, niin HUH HUH.

Mitä on raumalainen kiekkokulttuuri?

Itse itselleni vastaten, saakeli suippokorva, mikä tulee vauvasta -vaariin suusta ja sitten on niin kivaa, että hih hih.
 

Maxwell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, #14, Pens
Ei voi sanoa muuta, kuin onnea "neiti" Lumpeelle ja muille vanhuksille! Vielä kiitos Rantalalla pitkäveto meni kohdalleen ja vajaa pari sataa euroa tuli käteen kiitos siitä!
 

Dhearted

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Kookoo
"Vai meinaatko ettei Bluessista päästä ohi" -kuului vielä pari kierrosta sitten eräässä ketjussa muuan Lukko kannattajan suusta. Kannattaa enemminkin varoa, ettei Pelikaanit mene vielä teistä ohi. Silloin nimittäin käy niin, että HIFK noutaa teijät sääläreissä, tosin taitaa onnistua se Ilvekseltäkin.
 

Sides

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man U
Maxwell kirjoitti:
Ei voi sanoa muuta, kuin onnea "neiti" Lumpeelle ja muille vanhuksille! Vielä kiitos Rantalalla pitkäveto meni kohdalleen ja vajaa pari sataa euroa tuli käteen kiitos siitä!

Ja onnea sinne traumalle kanssa hienosta esityksestä ja todella mukava lukea noin informatiivista pläjäystä. Tattis!
 

Aapo79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Duda

Duda on taas ollut elementissään. Oikein odotan sitä kun playoffit alkaa ja pääsee lukeen vastustaja joukkueen kannattajien kommentteja tästä meidän "rotasta, neidistä ja ämmästä". Katsomossa saa välillä nauraa kun Radek tökkii joka paikassa.
Nyt on vielä hyvä kun Duda on laitettu Raipen kenttään, mikä pelaa yleensä vastustajan ykköstä vastaan. Pääsee hiillostaan kunnon pelimiehiä ja luulen, että alkaa taas maalejakin tuleen vähän tiuhempaan tahtiin, kun pääsee nauttiin Raipen tarjoiluista.


Hieno ja tärkeä voitto. Radiosta kuultuna oli Ilvesläisillä kova meno päällä. Vituttaa kun ei tullu lähdettyä reissuun mukaan.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Rommeli kirjoitti:
Mielestäni polvitaklaus ei ollut tahallinen, mutta harmittava kuitenkin. Toivottavasti Korhonen ei loukannut pahemmin itseään. Mistään käskytyksistä siinä ainakin on turha suutaan soittaa. Eiköhän kyseessä ollut ihan peliin kuuluva epäonnistunut taklaus.

Niin, yleisesti(kin) ottaen, kun (runkosarjaottelun!) peliaikaa on jäljellä alta kolme minuuttia ja vastustaja johtaa kuudella maalilla, kaikkien vähäiselläkään vastustajan kunnioituksella varustettujen luulisi huolehtivan siitä, ettei tällaisia vahinkoja tapahdu - eli ei enää haeta ainakaan huippuvaarallisia taklauksia. Ja muutenkin pelaajat vastaavat siitä, mihin kiekottomina ruumiinosiaan ojentelevat (vrt. korkea maila), oli seuraus tahallinen tai ei.

Tilannetta näkemättä, tuskinpa Hajt siis suorastaan loukkaannuttaa tarkoitti, käskytyksistä puhumattakaan, mutta tunsi olosuhteet ja riskin yhtä kaikki. Surullinen tapaus, sellaista on vapaus. Vai miten se nyt meni.


Ranger
 
Viimeksi muokattu:

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Nyt kun aikaisemmista otteluketjuista on tullut niin mukavasti pelikieltoja, niin tyydyn kehumaan koko peliä.

-Ilves oli hyvä
-Rantala oli hyvä
-Ilves-fanit kannusti kivasti
-Rask oli hyvä
-Myllyniemikin oli hyvä

-Kaikille muille kukkia ja suklaata, paitsi Hajtille. Hänelle annamme risuja ja torutaan oikein kovasti. Hyi Hyi.

-Lawson oli kanssa hyvä, kun sai 14 vedosta 9 kiinni. Eihän sinne yläkyulmiin ylety millään. Ja ne eivät ole maalivahdin maaleja. Niin ja 14 vetoa siksi, kun se yksi maali käsittämättömästi hylättiin.

Hieno peli ja kaikki viihtyi. Lisää näitä saamme seurata Raumalla vielä ainakin neljän ottelun verran. Kiitos laatuviihteestä LUKKO.
 

Oliver Twist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Rommeli kirjoitti:
Mäkelä sentään näytti Dudalle vähän miehenmallia, mutta tottakai kaveri veti itsensä sikiöasentoon ja Raipe joutui poliisin hommiin. :-D Tässäkö teidän ÄIJÄ Ilves-fanit?

Meidän ÄIJÄ on loukkaantuneena just nyt, mutta eikö olekin kiva että Lukko ja muut joukkueet pääsevät tutustumaan meidän Radek "Raato" Dudaan :D

Ah, tykkään miekkosesta päivä päivältä enemmän ja enemmän lukiessani näitä vastustajien kannattajien katkeria tekstejä.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Roku kirjoitti:
Aleksi Rantala veti viikko sitten HIFK-pelissä lievästi kotiinpäin, mutta nyt ei voi samaa sanoa. Peli pysyi tosin ihan hyvin hanskassa siihen asti, kun Dudan selvä kyynärpäätaklaus Koposeen (?) jäi viheltämättä. Rantala ei yksinkertaisesti halunnut nähdä tilannetta, eikä käsi noussut siinäkään vaiheessa kun muutama Lukon pelaaja hyökkäsi Dudan päälle, mutta niin vaan Rantala ohjasi Dudan jäähylle sieltä kasan keskeltä, estämisestä.

Koko tapahtumaketjun aloitti Ilkka Heikkinen vetämällä kyynärpäätaklauksen suoraan Perttu Lindgreniä päähän. Perttu paineli koppiin lanttu sekaisin ja jääpussi poskessa, mutta palasi kolmenteen erään askiin.

Duda kävi ajelemassa juurikin Heikkistä tuossa tilanteessa, josta kerroit. Kun Duda sitten pääsi kentälle, Tuukka Mäkelä lähti noutoretkelle. Hanskat jäähän ja yksipuolinen päällekarkaus, 2+2+10 minuuttia. Eipä ollut Dudasta vastaamaan teoistaan.

Sen jälkeen Pietilä toimikin fiksusti ja jätti Dudan penkille. Mitä sitä turhaan rakkikoiraa kentälle enää pistämään, kun ei mitään muuta tarkoitusta ollut kuin kuitin antaminen ja vahingoittaminen.

Hajtin taklaus näytti pelottavan tarkoitukselliselta.

Ei näin Lukko.
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
H-katsomo kirjoitti:
Eikös tuollainen lainaaminen ole jatkoajassa laissa kiellettyä?
Eikös tämä ole one-liner?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Boris kirjoitti:
Koko tapahtumaketjun aloitti Ilkka Heikkinen vetämällä kyynärpäätaklauksen suoraan Perttu Lindgreniä päähän. Perttu paineli koppiin lanttu sekaisin ja jääpussi poskessa, mutta palasi kolmenteen erään askiin.

Täytyy tunnustaa että jäi tuollainen Heikkisen taklauskin kokonaan näkemättä. Se tietysti selittää puolestaan Dudan taklauksen, jos hänen kohteensakin kerran oli Heikkinen niinkuin kirjoitit.


Enkä muuten ole kirjoittanut tuota mitä Ranger minun kirjoittamakseni ylempänä ketjussa väittää.
 

H-katsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko 2004-2005, Napoli
Boris kirjoitti:
Hajtin taklaus näytti pelottavan tarkoitukselliselta.

Samaa mieltä. Häpesin.

Satuin muuten katsomaan tuon eilisen TuTo-Jukurit, jossa Jukureiden Lauri Kinos sai pelirangaistuksen aika identtisestä tilanteesta. Tänään näkyi Mestiksen kurinpitäjä lätkäisseen kolme peliä huilia. Vähintäänkin samaa odottelen myös Hajtille. Toisaalta juuri nyt usko Lukko-puolustukseen on niinkin "vahva", että aivan sama lätkäistäänkö kolme vai kymmenen peliä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Pelistä jäi mieleen päälimmäisenä Ilves-fanien hurja möykkääminen. Siis positiivisessa mielessä.

Mulla tässä muuta ollutkaan.

Hyvää yötä.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Aamulehden sivustoilla oli kaksi eri versiota ottelusta. Toisessa Duda antaa "Heikkisen maistaa omaa lääkettään" ja toisessa taas duda taklaa Koposta päähän. No varmaan yön tunteina osaavat päättää sen keneen taklaus osui. Mäkelälle propsit kuitenkin, että oli halukas kuittaamaan dudan temput ja dudalle taas sitä kuuluisaa hamekangasta. Samoin Haijtille pakka kangasta ja huilia, jos tahallinen temppu oli.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Roku kirjoitti:
Enkä muuten ole kirjoittanut tuota mitä Ranger minun kirjoittamakseni ylempänä ketjussa väittää.

Sori, lainaukseen lipsahti sattumien summana väärä kirjoittaja.

Jotenkin tekisi mieleni sanoa ja ennen muuta toivoa, että jokainen ymmärsi tämän itsekin. Ja taidanpa näin myös tehdä.


Ranger
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Tästä päivästä jäi mielenkiintoiset fiilikset päälle. Klo 16:00 lähdin pelaamaan pokeria. Klo. 3:40 tulin takaisin kotiin. Tässä vaiheessa en ollut seurannut SM-liigan otteluita lainkaan.
Iskin txttv:n sivun 221 päälle.
Lumierä tupsukorville.
Menin aika sanattomaksi.
SIIS NYT JOTAIN SELITYKSIÄ TISKIIN1111

Ollaanko tässä pelaamassa säpejä ja säästellään ukkoja?! J-lauta maksavalle yleisölle pitää vastikkeeksi lipun hinnalle antaa jotain takaisin. Voi -tar. -eke - ttu. pistää harmitteeks tollanen touhu.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Täältä löytyy nyt tosi naurettavaa tarinaa siitä kuka on ollut kaiken alku ja juuri, mutta Duda pelasi vastoin kaikkia sääntöjä, jos siitä lähdetään liiikkeelle, kuka tämän episodin alulle pani. Kaikki loput tapahtumat pois lukien Hajtin polvitaklaus oli vain Dudan aikaansaannosta.
 

Harri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Arsenal
friikki kirjoitti:
Huhtala ei ensimmäisessä erässä uskaltanut vastata Heikkisen haasteeseen. Heikkinen antoi muutaman nyrkin iskun kun tämä "jääkiekkoilija" yritti ajaa maalille. Huhtala kuitenkin miehekkäästi käänsi selkänsä ja luisteli vaihtoaitioon Heikkisen luistellessa jäähyaitioon.
Oot aika kujalla siitä miten jääkiekkoa pelataan. Tuollaisen tilanteen pitää mennä juuri noin.
ranger kirjoitti:
Niin, yleisesti(kin) ottaen, kun (runkosarjaottelun!) peliaikaa on jäljellä alta kolme minuuttia ja vastustaja johtaa kuudella maalilla, kaikkien vähäiselläkään vastustajan kunnioituksella varustettujen luulisi huolehtivan siitä, ettei tällaisia vahinkoja tapahdu - eli ei enää haeta ainakaan huippuvaarallisia taklauksia. Ja muutenkin pelaajat vastaavat siitä, mihin kiekottomina ruumiinosiaan ojentelevat (vrt. korkea maila), oli seuraus tahallinen tai ei.
Polvella taklaaminen on aina perseestä, mutta eihän tuollaisten olosuhdetekijöiden pidä vaikuttaa pelaajan intensiteettiin ainakaan negatiivisesti missään nimessä - viimeisellä minuutilla 0-6 tilanteessa pitää taklata yhtä kovaa kuin kiekon pudotessa jäähän 0-0 lukemissa.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
L4E kirjoitti:
Aamulehden sivustoilla oli kaksi eri versiota ottelusta. Toisessa Duda antaa "Heikkisen maistaa omaa lääkettään" ja toisessa taas duda taklaa Koposta päähän. No varmaan yön tunteina osaavat päättää sen keneen taklaus osui.


Ainakin minä näin Koposen olevan se jota kyynärpää osui päähän. Satuin istumaan kyseisen tapahtuman aikana omalla paikallani juuri siellä päässä, jossa tämä episodi tapahtui. Ja Koponen vielä jäi huilimaan joksikin aikaa siihen jäähän. Tuskimpa edes sattui. Kunhan halusi Dudan jäähylle. Harmi että Duda on sellainen kermaperse, ettei uskalla haasteisiin vastata. Tulee väkinsinkin mieleen Jarkko Ruutu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös