La 23.9.2023 Otteluseuranta (Liiga)

  • 18 076
  • 441

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
100% av jatkuu
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Aikamoista kuraa tää nyt taas on. 1-2. Kai nyt saatana pitää pystyä parempaan lauantai-iltana KOTIHALLISSA Sportia vastaan?! Ihmeellisen löysää neppailua ja ton Kivenmäen vois laittaa vilttiin, kaveri on aivan kuutamolla. Lisää liikettä SaiPa!!
 

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Hmm.. viitataankohan tällä Dufvan pelitapaan ja hänen muinoin käyttämään sanontaan .. Heittää orava muuntajaan? Mielenkiintoinen profilointi kuitenkin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kärpät-Lukko 0-1. Kärppien hallintaa, mutta Lukko kävi tekemässä maalin.

Jos oikein menee niin Lukko aloittaa toisen erän alivoimalla, kun Revon maila osui Kärppien pelaajan tauluun. Voipi tulla jopa 2+2. Ja muutenkin pelvoittaa jo valmiiksi kuinka huono tällä kertaa toisesta erästä tulee.
 

traktor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, VPS ja Suomen maajoukkueet
Sellainen maali Sportille. Kaveri vetää silmät kiinni lähes nollakulmasta ja maali :-) Tollanen onnistuu kerran uran aikana, piti se SaiPaa vastaan nyt tulla...
Mielestäni kyllä yritti juuri tuosta mistä meni, mutta kuinka usein osuu noin pienestä raosta on eri juttu.
 

repalefarkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
per aspera ad astra
Oulun matsissa kiinnostukseni kohdistuu siihen kuinka monta kertaa erässä Marjalaten "LUISTELE!!" huudot kuulee. Ekassa erässä oli jo useampi!
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Mikä homma tää Saipan pinkit paidat?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös