La 23.3.2024 Otteluseuranta (Liiga)

  • 24 854
  • 684
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Hyvä Kimmon äidin pojanpoika!
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hyi vittu miten löysästi Mäntykivi pelasi koko jatkoajan, tuossakin tilanteessa vain seisoskeli eikä tarjonnut ollenkaan syöttösuuntaa Parikalle, sitten päästi oman miehensä tekemään maalin.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Ilves? :DD
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En ymmärrä mikä tän päivän tappiossa otti niin pattiin siinä lopussa kun peli oli jo ohi. Nurmelta tosin eniten petti käpy ja Teissala oli pelle.

Miettinen huuteli kans jotain joten lähellä oli sillekin jäähy.

Olisko vaikka se tappio? Kyllähän ne Tapparankin ukot noihin paineihin lähti helposti. Ihan normaalia toimintaa kun pleijaripeli on selvä lopussa. Kerro toki mitä se Nurmi sitten teki? Istui vaihtoaitiossa ja Koistinen ohjasi sieltä boksiin
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
On kyllä vitun löysä ripulipaska tämä pleijari-Ilves. Kalpakin tosin alkoi jo vähän laskeutua Ilveksen tasolle. Saa nähdä. Saatetaan yksi voitto ehkä ottaa?
 

zet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Ritari
Eikä tässä kannata ilkkua tai naureskella Ilvekselle. Kollektiivisesti ollaan kaikki samassa veneessä kun Ilveksen "kultasormi" Pennanen on kuitenkin maajoukkueen seuraava päävalmentaja.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
No nyt menee!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös