La 23.3.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 102 757
  • 1 439

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Hakanpää kaataa Ilveksen jantterin mutta tuomari linjansa mukaan kääntää selkänsä. 10 sekuntia myöhemmin Kärpät tekee maalin. Ihanaa suosimista.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Kung Lasu ohjaa sittenkin. Hieman helpottaa...
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Hakanpää olisi lähtenyt boksiin, jos tuomari ei olisi väistänyt miehiä siten, ettei nähnyt tilannetta loppuun.

Ymmärrän jos nyt parta pärisee.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pisteet siitä, että ylivoimaa pelataan vihdoin myös viivan kautta. Heshkan toimituksista syntynyt jo pari ylivoimamaalia.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tepsi tulee kolmannessa tasoihin ja sitten ohi, hmmm.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukon syöttöpeli on ollut läpi pelin aivan käsittämättömän huonoa. Joko: osutaan 1. Kirvesrintaan, 2. Kirvesrintaan, syötetään todella hiljainen neppi tai yksinkertaisesti syötetään ohi. Samoin jengi kaatuilee koko ajan. Wtf?
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Peltola - Hakanpää tilanteessa muuten ensimmäinen rike tuli kun Peltola huitoi Hakanpäätä käsille. Mukavahan se on tietysti taas tuomareita syyttää, vaikka Ilves tekee sen ihan itse.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Aikanaan timanttinen nelosen sentteri. Kaiholla muistelen Tuokko-Rautee-Kiviharju -nelosta, jonka ollessa kentällä sattui ja tapahtui, ja tekivät neloskentäksi vielä kovia tehojakin.
Juu, mukavia muistoja näistä pojista play-offseista Rinkelinmäeltä. Rauteen hanskojahan haettiin aikanaan hallin takarinteestä kun ne singahtivat aikanaan niin vilkkaasti kädestä kun piti tukka hulmuten kieriä jäällä ja polvea pidellä. Kiviharju taas muistetaan siitä yhdestä todellisesta kaverisyötön vastaanotosta jonka isi-Tuulola ikävällä tavalla katkaisi punaisen kohdilla.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Eikö Hakametsässä ole muita kuin Kärppien faneja, vai laulaako tamperelaiset myös Kärppien kannatuslauluja?
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Melko järjestelmälliseltä kieltämättä näyttää nuo Pelsujen "kuolemat". Aina kun mahdollisuus, niin kieritään tuskissaan. Kova jengi Lahest.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös