La 23.3.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 102 777
  • 1 439

Ralph

Jäsen
Toivottavasti Eetu Tuulolasta saadaan kova 4.kentän jyrä vielä tulevaisuudessa. On sen verran ärsyttävä naama kaverilla. Pelitaidot tuskin kummempiin suorituksiin tulee riittämään.
Ihan potentiaalinen NHL:n nelosketjun mies, näytti naamalta miltä tahansa. Näitä 36 tehopisteen pelaajia ei nelosessa pelaa Liigassa. Ei edes TPS:n ylivoimaisessa tähtisikermässä. Harmi, ettei HPK pysty näille tähdille vastaamaan.
 

12961

Jäsen
Mikkohan on hieno mies!

Aikanaan timanttinen nelosen sentteri. Kaiholla muistelen Tuokko-Rautee-Kiviharju -nelosta, jonka ollessa kentällä sattui ja tapahtui, ja tekivät neloskentäksi vielä kovia tehojakin.

Asiaan, Kakko kannattelee tepsin hyökkäyspeliä omalla taidollaan. Oman varausnumeronsa kannalta olisi varmaan parasta dominoida U18 kisoissa palloseuran playoffien sijaan?
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Ymmärrän että kukaan muu ei ole tässä HIFKn puolella kun HIFKn fanit, mutta miten voitte olla joukkueen puolella jossa tuo Antti Tyrväinen hyppii? Eikös tuo nyt ole aika järkyttävää touhua?
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Ei jaksa koko ketjua kolata läpi mut onko Osalan taklauksesta jo video ?
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Nyt vasta huomasin että jotain muitakin pelejä pelataan samaan aikaan. Sen verran intensiivistä on meno Nordiksella. Suomen pääkaupungissa.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pitikö nyt se tuomarivirhe tulla ja jinxata siten maali.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Oliko Peltolan tilanne jäähyn arvoinen? Hallista käsin mahdoton sanoa.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Hakanpäälle oltais voitu viheltää, mutta KÄR 0-1
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös