La 23.1.2010 Jokerit-JYP

  • 13 888
  • 55

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Parempi voitti. Jokereista parasta peliä esittivät 3. ja 4. ketjut. Mikähän Brembergille tuli kun miestä ei näkynyt viimeisessä erässä lainkaan kentällä?

Löytyykö muuten jostain tuota Hentusen "sukellusta", jotta sitä voisi kelailla uusiksi. En kyllä hidastustenkaan perusteella pystynyt näkemään kermaa kakun päällä. Siinä olisi ollut mukava 5-3yv ollut ja olisi jo ekassa erässä ollut mahdollisuus päästä peliin mukaan. Toki sitä ennen tullut Vatasen estämisjäähy oli aivan päin persettä vihelletty.
 

jeani

Jäsen
Jyp oli todella hyvä. Jokerit oli keskinkertainen, ei huono.

-Jypin karvaus syvältä hyökkäysalueelta oli myrkkyä Jokerien pakeille ja koko Jokerien pelille. Kiekko menetettiin lukuisia kertoja, niin maalin edessä kuin sen takanakin.

-Rankkarimaali Jypille toisessa erässä olisi sinetöinyt pelin, mutta epäonnistumisen myötä Jokerit pääsi peliin ylipäänsä mukaan.

-Aloitukset Jypille n. 70 % vs 30 %.

-Lahti ja Lind taistelivat isolla sydämellä.

-Oliko tyhjä maali käsisyöttö?

Yleisöä areenalla varsin mukavasti, Jypin faneja oli paikalla erittäin paljon. Olisi luullut, että Jypin hurmioalku olisi saanut vieraspäädyn syttymään oikein kunnolla. Mutta vasta kolmannen erän lopussa alkoi yläkatsomoonkin kannustusta kuulua. Ehkä Jyp pelaa aina noin hyvin ja kannattajat pitävät tuon tason peliä jo oletusarvona?
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Löytyykö muuten jostain tuota Hentusen "sukellusta", jotta sitä voisi kelailla uusiksi. En kyllä hidastustenkaan perusteella pystynyt näkemään kermaa kakun päällä. Siinä olisi ollut mukava 5-3yv ollut ja olisi jo ekassa erässä ollut mahdollisuus päästä peliin mukaan. Toki sitä ennen tullut Vatasen estämisjäähy oli aivan päin persettä vihelletty.

Samaa ihmettelin minäkin. Jo Malmivaaran estämisjäähy tilanteesta oli vähän niin ja näin (kun oli jo kurvaamassa maalin eteen ja Hentunen yritti luikerrella Malmin ja maalin välistä nähdyin seurauksin), mutta Hentusen sukellus? Siinä vaiheessa ajattelin, että peli lähtee dumareilta ihan lapasesta. Vatasen estäminen oli toki luku sinänsä.

JYPin estopelistä ja roikkumisesta on kolmannen erän osalta vaikea sanoa, kun tilanteet olivat toisessa päässä. Koti- vs. vierastuomari -puntarissa vaaka kallistui ehkä aavistuksen vieraille, mutta em. avauserän älyttömyyksien jälkeen jäähyt tulivat pääasiassa aiheesta.

Ja mitä kannustamiseen tai sen volyymiin tulee, niin pelissä oli toki jaksoja, jolloin JYP-pääty oli melko hiljaa. Aina vaarallisia "hiljaisia hetkiä", jolloin vastustajan maali roikkuu ilmassa, ennen kuin joku keksii huutaa "taistele jyppi" ja muut yhtyvät huutoon. Silti sanoisin, että kiitettävän aktiivista kannustamista ja mökää pohjoispääty tänään piti, ainakin siellä istuneen mielestä. Eteläpäädystä kuului muutaman kerran lauluntapailua silloin kuin toinen pääty oli hiljaa, eli kannustuksen volyymiarvio riippunee aika paljon arvioijan sijainnista hallissa. Ehkä keskisuomalaiset säästivät ääniään risteilyaluksen humppalattialle, vai ovatko tottuneet kotihallissaan siihen, ettei tarvitse koko hallin puolesta huutaa, kun siellä muutkin kannustavat? Mene ja tiedä.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
...JYPin kannattajat oli jostain syystä yllättävän hiljaisia vaikka joukkue johti lähes koko pelin ajan. Muutamaan kertaan JYP kannattajistakin lähti hieman ääntä mutta luulisi että yli 200 päinen faniristeilylle suuntaamassa oleva faniryhmä olisi äänekkäämpi, paljon äänekkäämpi.

Radion kautta kuultuna JYP-kannattajat pitivät varsin mainiosti ääntä. Sinällään suorastaan ihmeellistä, että 250 kannattajaa lynkkaa täydellisesti Suomen suurimman jäähallin kotikannattajakunnan.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lopputulos aika hyvin kertoo millainen peli oli. Jyp oli juuri tuon maalin tai kaksi parempi. Eniten ihmetystä herätti Jokerien ensimmäinen erä. Ihan ensimmäiset vaihdot pelattiin hyvin ja sitten kuin nappia painamalla homma muuttui seisoskeluksi ja rehellisesti sanoen oltiin täysin vastaantulijoita. Kaikkein huolestuttavinta on toiminta omassa päässä, johtuneeko sitten pakkien mielettömästä vaihtuvuudesta ja kierrosta vai mistä, mutta ihan peruspelaaminen unohtuu vähän väliä. Ei tarvitse kuin katsoa Jypin kaksi ensimmäistä maalia, molemmat tuhannen taalan paikalta kenenkään estelemättä. Ryhtiä puolustuspelaamiseen perkele.

Toinen ja kolmas erä olivat Jokerien kannalta paljon parempaa. Ei siellä mitään huippupaikkoja solkenaan tullut, mutta silti mielestäni jopa hallittiiin peliä. Ottelun omituisuus oli se, että Jokerit taisi koko ottelussa päästä pelaamaan vain kaksi kertaa ylivoimalla. Nykylätkässä usein ratkotaan ylivoimalla, täään siihen ei annettu mahdollisuutta.

Ikävin asia on Bremberg, joka joutui jättämään pelin kesken. Toivottavasti ei mitään vakavampaa. Positiiviselle puolelle menee yleisömäärä, tänään oli todella hyvin väkeä paikalla, harmi ettei Jokerit tuon parempaan pystynyt. Toki samalla on sanottava, että vastustaja oli hyvä.
 

Vasen Pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mikähän Brembergille tuli kun miestä ei näkynyt viimeisessä erässä lainkaan kentällä?

Edessä sattui istumaan Brembergin serkku ruotsista, joka oli tullut vartavasten katsomaan Linkanin peliä. Hän soitti kesken kolmannen erän Linkanille ja viesti oli, että polvi kipeä, mutta ei pitäisi olla vakavaa. Toivotaan, että näin on, muuten jokereille tulee noutaja kun tuo Pirneskin on täysi sukka.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Joo-o. Eka erä oli aivan selkeästi jypin. Jokerit ei kunnon hyökkäyksiä saanut aikaan. Toinen ja kolmas erä olivatkin sitten Jokerien. Maalikin saatiin nelosketjun toimesta. Pirnes vaikka ihan hyvin pelasikin hävisi varmaan jokaikisen aloituksen missä oli. Rakenna siinä sitten ylivoimaa...

Positiivisinta oli nelosketjun peli. Nelosketju oli Jokerien paras kolmosen ohella tänään.

+Nelos- ja kolmosketjut
+Teemu Eronen, oli joukkueen paras pakki.
+Riksman

-Pirnes
-Aloitukset
-Koivisto, karmeita hasardeja taas vaihteeksi.
 

jeani

Jäsen
Edessä sattui istumaan Brembergin serkku ruotsista, joka oli tullut vartavasten katsomaan Linkanin peliä. Hän soitti kesken kolmannen erän Linkanille ja viesti oli, että polvi kipeä, mutta ei pitäisi olla vakavaa. Toivotaan, että näin on, muuten jokereille tulee noutaja kun tuo Pirneskin on täysi sukka.

Ei Pirnes huono ollut, paitsi aloituksissa. Järjesti ainakin kaksi hyvää maalipaikkaa.

Hyvää sisäpiiritietoa Brembergistä!
 

Kipelov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiovan fasistijuntta
Jäipäs tästä paska maku suuhun. Jokerien pakka oli jotenkin täysin sekaisin ottelun ensimmäisen puoliskon, toki Jypin hyvällä karvauksellakin oli tähän osansa. Plussat:

- rakkauden ammattilainen Ben-Amour taisteli komeasti niin ali- kuin ylivoimallakin. Edelleen kauden ylivoimaisesti positiivisimpia yllättäjiä ja jaksaa vääntää sata lasissa illasta toiseen. Ehdottomasti jatkopahvia kouraan.

- Rolf Erikssonin kymmenen osumaa toisella erätauolla. Rolfin toiminnassa on sitä jokeriorganisaatiosta pitkään puuttunutta pitkäjänteisyyttä, jatkuvuutta ja perinteitä.
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Tosiaan ensimmäisen erän takia jäi kokonaisuudessaan todella paska maku suuhun. Todella huonoa peliä Jokereilta ja vastaavasti hyvää peliä Jyskälän pojilta. En tiedä, mitä sille liikkeelle on tapahtunut kun ei saada jalkoja enää ollenkaan liikkeelle. Ollaanko sittenkin menty treeneissä liian kovaa?

Toinen erä jo hieman parempaa, ja kavennusmaali oli kyllä täysin Ossi Saarisen ansiota. Muutenkin neloselta hyvä peli. Kolmannessa erässä huomasi, miten jyrän alla vastustaja voi olla kun saadaan vähän luistinta liikkumaan. JYP ei meinannut omalta alueeltaan päästä pois Jokerien vahvan karvauksen alla ja ainut mikä erästä jäikin puuttumaan oli tasoitusmaali. Muuten vahvaa peliä, erityisesti uudelta suosikkipelaajaltani Semir "Amurin tiikeri" Ben-Amorilta.

Kivasti oli JYP faneja paikalla ja välillä ihan hyvää ääntä pitivät. Eteläpääty pisti ihan hyvin vastaan, mutta edelleen, se ainut oikea Eteläpääty joka käsitti silloin ammoisina aikoina KOKO eteläpäädyn olisi laulanut ja kannustanut siihen malliin ettei JYP kannustuksesta olisi kuulunut mitään. On surullista, että jatkuvasti ääneen kannattavien kannattajien määrä on romahtanut nykyiseen. Paikattoman katsomon tulo tähän lienee osasyynä. Olisi mukava jollekin kaudelle saada vielä se KOKO eteläpääty kannustamaan.

A-juniorien peli Jokerit-HIFK pelattiin pelin jälkeen, ja sen voitti Jokerit 6-2, Teemu Pulkkinen tehoili 1+2. Siinä pelissä riitti ainakin taklauksia ja tunnetta, laidat ryskyivät siihen malliin ettei vähään aikaan olla nähty. Pelin lopussa summerin jo soitua Jokerit #16 Jose Sneck päätti ajella vielä Hifk-puolustajaa ja siitäkös riemu repesi. Sirkushuveja melko runsaslukuiselle yleisölle tarjosivat erityisesti Toni "teemunveli" Pulkkinen ja muistaakseni HIFK #13 Joonas Koskinen reilun kahden minuutin iskujen vaihdollaan. Hyvä tappelu, joka päättyi ratkaisemattomaan, ehkä pieni EDGE Koskiselle joka sai Tonin nenän vuotamaan.

Edit. Pulkkisen pisteet korjattu
 
Viimeksi muokattu:

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Semmoinen reissu se sitten helsinkiin oli.

Ottelusta syystä tai toisesta jäi ekat 15 minuuttia katsomatta mutta pistetään pari kommenttia kuitenkin.

Eli ensinäkin Viitasen korvannut Koistinen pelasi hyvän ja ehjän pelin. Isoja virheitä ei tullut. Myös paljon herjattu Kaijomaalta ei osunut omaan silmään yhtään virhettä ja oli varmaa pelamista läpi ottelun. Sen sijaan Koskinen jatkoi noita ihmeelisiä alokasmaisia virheitään.

Kommenttien ja ekan erän 5 viimeisen minuutin perusteella JYP hallitsi ekaa erää, toinen erä oli sitten aika tasaista vääntämistä ja kolmannessa jokerit hallitsi ja JYP puolusti. Ei jokerit loppujen lopuksi kovin montaa maalipaikka saanut mutta eipä ollut lopussa tasoitus kaukanakaan. JYP tukki melko hyvin jo keskialueen ja omassa päässä peli pyöri kulmissa. Hieno voitto vaikka kaksi avainpelaajaa puuttui ja korvaajana on kaksi junioria.

Edit: unohtui mainita viellä Pesosen hyvät otteet ja koko kolmosketju oli hyvä, varsinkin hakkarainen tuntui olevan liekeissä
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
+Teemu Eronen, oli joukkueen paras pakki.

-Koivisto, karmeita hasardeja taas vaihteeksi.

Koivisto teki Jokereiden ainoan maalin ja vaikka hukkasi kiekon muutaman kerran viivalla niin teki myös monia hyviä ratkaisuja hyökkäyssuuntaan. Eronen ei saanut ainakaan ylöspäin mitään aikaan. Minusta Koivisto oli selkeästi paras meidän pakeista, vaikka on sanottava ettei yksikään puolustaja saa pelistä puhtaita papereita.

Radion kautta kuultuna JYP-kannattajat pitivät varsin mainiosti ääntä. Sinällään suorastaan ihmeellistä, että 250 kannattajaa lynkkaa täydellisesti Suomen suurimman jäähallin kotikannattajakunnan.

Ilmeisesti se radioselostaja on sitten ollut siellä JYP kannattajien seassa kun minusta se JYP pääty oli yllättävän hiljainen ja Jokerifanit vei huutokilpailun jos siitä jotain kilpailua edes oli. No ei se teiltä mitään ole pois, hienoa että noin iso porukka oli Jyväskylästä liikkeellä ja onnittelut voitosta JYP voitti tämän pelin 1.erän vahvalla esityksellä. 2. ja 3.erä oli lievästi Jokereiden mutta ei tarpeeksi selvästi, tosin JYP sai estopeliinsä apuja vahvasti tuomariston suunnalta. No niin pelataan kuin tuomarit sallii.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ilmeisesti se radioselostaja on sitten ollut siellä JYP kannattajien seassa kun minusta se JYP pääty oli yllättävän hiljainen ja Jokerifanit vei huutokilpailun jos siitä jotain kilpailua edes oli. No ei se teiltä mitään ole pois, hienoa että noin iso porukka oli Jyväskylästä liikkeellä ja onnittelut voitosta JYP voitti tämän pelin 1.erän vahvalla esityksellä. 2. ja 3.erä oli lievästi Jokereiden mutta ei tarpeeksi selvästi, tosin JYP sai estopeliinsä apuja vahvasti tuomariston suunnalta. No niin pelataan kuin tuomarit sallii.

Varmaan riippuu aika pitkälle missä istuu sillä minusta jokerifanit oli ihmeen hiljaa läpi ottelun, toki eteälpäädyssä yhdessä osassa hallia jotain pientä mekkalaa/pomppimista oli mutta muuten hallissa hipihiljaista..
 

Kipelov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiovan fasistijuntta
=D. Montako kertaa se on tuossa jo ollut?

Olisiko neljä tai viisi. Selvästi käynyt välillä treenaamassa kun nyt syntyi ennätystulos! Olisi kiva tietää montako viestiä tuonne kilpailuun aina tulee, tuskin kovin monta.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Ensimmäinen erä meni kyllä totaalisen perseelleen Jokereilta, aivan alkuminuuttia lukuunottamatta ja sen tietää, että silloin on kyyti kylmää, kun vastustaja on liigan parhaimmistoa. JYP pelasi vauhdikasta ja laadukasta kiekkoa, näin hyvin peliin tullutta vastustajaa en ole Jokerien peleissä tällä kaudella nähnyt kertaakaan. Siihen kun lisää pari totaalista kämmiä puolustuksessa, niin tulos oli nähdyn kaltainen. Ensimmäisessä erässä Tuokkola pääsi todella helpolla

Tappio on tietysti tappio, mutta silti Jokerit taisteli hyvin kaksi erää ja vastaavasti JYPin meno hyytyi samalla. Tuttu ystävä tehottomuus oli vaan tälläkin kertaa vieraana, loput hoiti sitten hyvin torjunut Tuokkola ja parissa tilanteessa oli myös huonoa tuuria. Mitenkään vääryytenä JYPin voittoa ei silti voi pitää, joukkue teki myös hyvin töitä koko ottelun ajan, vaikka kiekko saatiin vain Jokerien tyhjään maaliin avauserän jälkeen.

Tuomaritilanteesta jäi se yksittäinen Hentusen sukellus-jäähy mieleen, joka oli aivan käsittämätön tuomio, varmaan kauden erikoisin näkemäni jäähy. Siitä olisi oikein vihellettynä tullut 5 vs. 3-ylivoima, josta voisi tietysti spekuloida kaikenlaista. JYPin faneja oli todella hyvin paikalla, ja alussa tietysti intoa riitti. Sen jälkeen - aivan loppua lukuunottamatta - oli kyllä kummallisen hiljaista. Sekin on tietysti aivan totta, että koko muukin halli oli etupäässä hiljaa, vaikka yleisöä nyt hyvin paikalla olikin.
 

Molkke

Jäsen
Itsehän olin katsomassa ottelua kun tuli ilmaisliput saatua. Pitkästä aikaa jokerikiekkoa. Täytyy kyllä sanoa sen verran, että kun enemmän tulee käytyä Kouvolan hallissa KooKoon pelejä seuraamassa niin siellä on melkeinpä parempi tunnelma. Aika jäistä, melkeinpä tuntui että moni oli amerikkalaistyylisesti näyttäytymässä ottelussa.

Sitten itse pelistä. Jokerit oli kuin ööt aapisen nurkassa kun Jyp karvasi ylhäältä ja antoi painetta. Kumpikaan maalivahti ei ihmeitä esittänyt, ei tosin ollut tarvettakaan. Tuomarit viheltelivät semmoisia mitä ei olisi tarvinnut ja eivät viheltäneet semmoisia mitä olisi pitänyt.

Jokereista mielestäni erottuivat edukseen Ben-Amour ja Saarinen sekä Lahti hyvällä liikkeellään. Muuten täytyy kyllä ihmetellä että onko se Jortikka kieltänyt haastamisen ja vastuunottamisen kun aina vaan heitetään kiekkoa päätyyn. Hentunen väläytti pari kertaa mutta muuten kyllä jätti Jokerit todella vaisun kuvan. Ai niin, yksi plussa täytyy vielä antaa. Tom Koiviston puumaila!!! Hieno homma.

Jypistä erottui Vatanen liikkeellään ja sillä, että mies ( poikanen ) uskalsi hakea vähän riskiratkaisujakin, läpisyöttöjä, ja muutenkin oli aktiivinen ja tykkäsi pitää kiekkoa. Pelasi matalalla ja muutenkin oli itsevarma. Harri Pesonen oli hyvä ja Louhivaaran liike oli kyllä upeaa. Hytönen oli myös tasaisen hyvä. Rankkarista miinus.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei jaksa lukea muiden kommentteja ym. Mutta se on todettava, että vittu nämä SM-liigan tuomarit on niin pihalla kuin olla ja voi. Surullista, että meidän tuomarit eivät osaa edes pitkääkiekkoa viheltää oikein. Ja muutenkin linja oli ihan mitä sattuu - suosi kyllä JYP:ä tällä kertaa.

JYP ansaitsi voittonsa ensimmäisen erän päättäväisyydeellään. Jokerit pelasi alussa kananmunat kainalossa, mutta paransi peliä loppua kohti. Ei siellä kulmissa pöyrisimisellä pelejä voiteta.

Jokerit oli todella haluton, missä se Kärppiä vastaan pelannut Jokerilauma on?

AJ-Niemi on niin pihalla kuin olla ja voi. Varoo joka tilannetta ja sen takia häviää kaikki kaksinkamppailut. Surullista, mutta totta. Viime kaudella sai todella pahan taklauksen - taitaa vielläkin nähdä tähtiä. Esimerkiksi Eronen oli 10x parempi kuin meidän kapteeni. Ei ole epäselvyyttä, kuka istuu katsomossa kun Rullier ja Kauppinen palaavat, eihän?

JYPin kannattajille peukku täältä, hienoa kannatusta. Tosin toisessa erässä puolet JYP faneista taisi jäädä nauttimaan olutta... :)
 
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Ilmeisesti se radioselostaja on sitten ollut siellä JYP kannattajien seassa kun minusta se JYP pääty oli yllättävän hiljainen ja Jokerifanit vei huutokilpailun jos siitä jotain kilpailua edes oli.
Radiosta kuultuna JYP vei tämän matsin aikalailla 160-0 ainakin katsomossa, mutta Lievemaa tosin sanoikin jossain vaiheessa että on aika lähellä JYPin porukkaa.

Mutta hienoa ettei Pilen ja Viitasen poissaoleminen näkynyt niin pahasti pelissä. Pistettäkin olisin pitänyt tästä pelistä mukavana yllätyksenä, mutta onhan nuo kolmekin pistettä "ihan kivat".
 

104

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensimmäinen erä täydellistä JYPin hallintaa. Harvoin on Areenalla tullut vierasjoukkue yhtä kovaa päälle kuin JYP eilen. Siitä hatunnosto vierailijalle. Jokerit pääsi peliin mukaan toisessa ja kolmannessa, mutta ei kuitenkaan saanut hirvittävästi hyviä maalipaikkoja kiitos JYPin tiiviin puolustuspelaamisen. Lopputulos oli täysin oikeutettu.

Radion kautta kuultuna JYP-kannattajat pitivät varsin mainiosti ääntä. Sinällään suorastaan ihmeellistä, että 250 kannattajaa lynkkaa täydellisesti Suomen suurimman jäähallin kotikannattajakunnan.

Ilmeisesti selostaja on istunut mikkinsä kanssa Pohjoispäädyssä:) Sen verran hyvää meteliä nimittäin piti Eteläpääty läpi ottelun, että en tuollaista lynkkausta paikanpäällä olleena huomannut. Päinvastoin jyväskyläläiset istuivat pitkiä aikoja täysin hiljaa etenkin toisessa ja kolmannessa erässä. Ajoittain (varsinkin maalien jälkeen) tosin yltyivät huutamaan helvetin kovaa hetkeksi JYPPI tap tap tap JYPPI tap tap tap. Olisko rumpujen kotiin jääminen kipsannut:)

(edit. oli näemmä flintti ehtinyt sanomaan samat sanat jo kauan kauan sitten)

Ja sitten tuo tuomarityöskentely. Hentusen "sukellus" jne. Ihan oikeasti, mistä näitä tuomareita oikein tulee? Ei peli tosin tähän ratkennut.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Esitys oli surkea, vaikka Jortikka ja Koikka varoittivat löysäilystä jo ennen matsia. En ymmärrä mitä esim. Linkanin päässä tällä hetkellä liikkuu.

Mutta, Leeds......Taistelu jatkuu.
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei esitys surkea ollut, vaan käsittämättömän epätasainen. Alussa Jokerit oli aivan pihalla, eksyksissä ja vastaantulijoita, tuntui siltä ettei tällä joukkueella ole mitään sanomista liigan ratkaisuotteluissa. Sitten joko JYPin ote hiipui tai Jokereiden parani, ja ottelun loppu oli aikamoista kotijoukkueen painostusta.

Kokonaisuutena siis lähes keskinkertainen esitys.

Ratkaisuketjujen hiipuessa nuoret ottivat askeleen eteenpäin. Varsinkin Vauhkonen väänsi vahvasti JYPin maalilla. Kun luistin ei varsinaisesti lennä mutta vääntövoimaa on kuin kaivinkoneessa, niin juuri siellä on miehen oikea paikka. Eronen sai myös vastuuta ratkaisuhetkilläkin ja onnistui hyvin. Hienosti tehty Jortikalta ettei aiemmista kömmähdyksistä rangaistu, vaan annettiin heti uusi paikka näyttää.

Bremberg oli vaisu, ja saman tien Hauhtonen hävisi kokonaan kuvasta eikä Hentunen yksinään pystynyt ratkaisemaan vaikka kovasti yrittikin. Ei voi mitään, sitä yhtä sentteriä joukkue edelleen kaipaa.
 

Welton

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ilmeisesti se radioselostaja on sitten ollut siellä JYP kannattajien seassa

Ilmeisesti selostaja on istunut mikkinsä kanssa Pohjoispäädyssä
Oliko todellä näin? Melko erikoinen tilanne. Minkäköhän takia Lievemaa ei ollut päässyt selostamoon? Onko tästä tietoa? Lievemaan tasoon nähden selostus sujui kuitenkin hyvin. Helsinki-areenan fasiliteetit ovat toki surkeat ja esimerkiksi Anssi Ritari joutui selostamaan kaksi vuotta sitten ottelun kännykän välityksellä, kun normaalit radiotoiminnassa käytettävät tietoliikenneyhteydet puuttuivat selostuskopista.
 

tiikeri

Jäsen
Oliko todellä näin? Melko erikoinen tilanne. Minkäköhän takia Lievemaa ei ollut päässyt selostamoon?

Jotenkin sellainen kutina housuissa, että lähes jokainen kerta kun JYP on Areenalla käynyt vierailemassa, niin selostuskopissa tai mikälie onkaan ei ole piuhut sun muut olleet kunnossa, joten selostajan on pitänyt hoitaa hommansa jossain muualla ym. Varsinkin ne Ritarin aikaiset ajat on jääneet pysyvästi mieleen, kun kaveri selosti matsia kännykkään jostain päätykatsomosta ja kentän tasalta. Aina muisti mainita miten hienot puitteet noin muuten, mutta ei ole vaan jaksettu laittaa hommia kuntoon selostajaa varten. En tiedä sitten mikä ongelma siellä tällä kertaa on ollut.

Edit. jaa olihan tuosta mainintaa, ei näköjään silmien ja aivojen yhteistyö ole kondiksessa
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös